Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

ΑΛΛΟΙ ΠΟΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΓΕΛΟΥΝ


ΣΑΛΠΑΡΕ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΤΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ

ΤτΕ | Υποχρεωτική και η ιδιωτική ασφάλιση για όλους

Δημοσιευμένη  εικόνα



Υπέρ της «αυτόμα­της (ή υποχρεωτικής) εγγραφής όλων των εργαζομένων στις ιδιωτικές ασφαλιστικές εται­ρείες -παράλληλα με την αυ­τόματη εγγραφή στον ΕΟΠΥΥ- τάσσεται η Τράπεζα της Ελλάδος στην τελευταία έκθεση της.

Σ' αυτήν αφιερώ­νεται ένα δεκασέλιδο ένθετο, στο οποίο η ΤτΕ αναλύει εκτε­ταμένα τα θετικά αποτελέσμα­τα της πρόσφατης ασφαλιστι­κής μεταρρύθμισης (2010) στη βιωσιμότητα των Ταμείων και καταλήγει στην ανάγκη δυναμι­κής αξιοποίησης της επαγγελ­ματικής και, κυρίως, της ιδιω­τικής ασφάλισης στην Ελλάδα.



Στόχος, όπως επισημαίνε­ται, είναι με αυτόν τον τρόπο να αντιμετωπιστούν οι «μνημονιακές» απώλειες στις κύρι­ες και επικουρικές συντάξεις, αλλά και στις ασφαλιστικές πα­ροχές των ασφαλισμένων. Το ενδιαφέρον είναι ότι το σχέ­διο αυτό δεν αφήνει απ' έξω ακόμα και όσους χάνουν τη δουλειά τους!

ΑΗ ΒΑΣΙΛΗΣ Ο ΜΑΓΟΣ

Xωρίς τη μαγεία... πόσους εργαζόμενους θα χρειαζόταν ο Άη Βασίλης;

Δημοσιευμένη  εικόνα



Υπολογίζεται ότι περίπου 760 εκατ. παιδιά που ασπάζονται το χριστιανισμό παγκοσμίως περιμένουν το δώρο του Άη Βασίλη. Πόση βοήθεια όμως χρειάζεται ο αγαπημένος άγιος των παιδιών για να κάνει όλη αυτή τη δουλειά;


Σύμφωνα με τους υπολογισμούς δύο από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως εταιρείες ταχυμεταφορών, των FedEx και UPS, χωρίς τη μαγεία ο Άη Βασίλης θα χρειαζόταν το εξής προσωπικό:

46 διεθνή κέντρα διανομής. Αυτό σημαίνει ότι 400.000 εργαζόμενοι θα ήταν απαραίτητοι για να φορτώσουν τα δώρα στο έλκηθρο του Άη Βασίλη.

60.000 εργαζόμενοι για να σχεδιάσουν τα καλύτερα σχέδια πτήσης και να επικοινωνήσουν με τις κατά τόπους αρχές για την ασφάλεια των πτήσεων κτλ.

... Δημοσιευμένη  εικόνα ... Δημοσιευμένη  εικόνα ...

7.000 άτομα να παρακολουθούν την πορεία του και να κάνουν τις μικροαλλαγές της διαδρομής σε πραγματικό χρόνο.

100 μετεωρολόγοι για να διαβεβαιώσουν ότι ο Άη Βασίλης δεν χρειάζεται να πετάξει μέσα από χιονοθύελλα

40.000 άτομα για να βοηθήσουν τον Άγιο να καθαρίσει τις καμινάδες.

... Δημοσιευμένη  εικόνα ...

Επίσης για τις υπηρεσίες του κοκκινοντυμένου Άγιου είναι απαραίτητα 7.300.900 ξωτικά προκειμένου να συμβάλλουν στην αλυσίδα διανομής των δώρων.

... Δημοσιευμένη  εικόνα ...

Έτσι ο Άη Βασίλης ούτε λίγο ούτε πολύ χρειάζεται περίπου 12 εκατ. εργαζόμενους στη δούλεψή του για να εκτελέσει την αποστολή του.

Πρακτικά αυτός ο αριθμός είναι 40 φορές μεγαλύτερος από τον αριθμό των εργαζομένων στην εταιρεία ταχυμεταφορών FedEx.

Για τον υπεύθυνο της UPS τον Mike Mangeot όλα αυτά τα δώρα, που ζυγίζουν περίπου 344.730 τόνους για να μεταφερθούν θα χρειάζονταν 747 αεροπλάνα ή ίσως εννιά ταράνδους...

... Δημοσιευμένη  εικόνα ...


ΠΗΓΗ: newsbomb.gr

ΝΙΚΗΣΕ ΤΟΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟ

Τρίτη, 25 Δεκεμβρίου 2012


Η γυναίκα με το παραμορφωμένο πρόσωπο κέρδισε τον «εκατομμυριούχο»

Το γενναίο θύμα μιας επίθεσης με οξύ, όταν ήταν ακόμη έφηβη, έγινε εκατομμυριούχος αφού κέρδισε το έπαθλο στο δημοφιλέστερο τηλεπαιχνίδι της Ινδίας...

Η Sonali Mukherjee παραμορφώθηκε πλήρως όταν δέχτηκε επίθεση με οξύ σε ηλικία 17 ετών, με την οικογένειά την να έχει ξοδέψει από τότε όλη της την περιουσία προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόσωπο της κόρης τους.

Η 27χρονη πλέον από το Νέο Δελχί διαθέτει τα χρήματα για κόμη μια επέμβαση αφού κέρδισε το ινδικό «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος». 

Δείτε τις φωτογραφίες






Πηγή: newsbomb.gr