Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΕΛΟΣ

Δέκα σενάρια για την καταστροφή του κόσμου!

Συνημμένη Εικόνα: 27154745LkouMyXE1960Α.jpg



Είναι τα 10 πιο δηµοφιλή σενάρια για την καταστροφή του κόσµου το 2012, σύµφωνα µε την εφηµερίδα «Telegraph».
Η καταστροφή αυτή, που κάποιοι επιµένουν ότι θα επέλθει στο τέλος της χρονιάς, µπορεί να έχει τη µορφή κάποιας εξωγήινης επίθεσης ή να εκδηλωθεί εξαιτίας της καταστροφής του Ηλίου, της σύγκρουσης της Γης µε άλλον πλανήτη ή εξαιτίας της κλιµατικής αλλαγής.
Ας δούµε λοιπόν τις αλήθειες και τους µύθους που κρύβονται πίσω από αυτές τις θεωρίες καταστροφής.


1. Επίθεση από εξωγήινους

Συνημμένη Εικόνα: 2715495Rd9d2q6I1960 B.jpg

Το σενάριο µιας εισβολής από εξωγήινους έχει αποτελέσει το αγαπηµένο θέµα σηµαντικών έργων επιστηµονικής φαντασίας, κυρίως µετά το 1898 όταν κυκλοφόρησε ο «Πόλεµος των Κόσµων» του Ορσον Γουέλς. Ωστόσο, ερευνητές έχουν διαπιστώσει ότι ο φόβος των ανθρώπων για µια ενδεχόµενη επίθεση εξωγήινων αυξάνεται όταν υπάρχει µεγάλη ανησυχία για την εκδήλωση φυσικών καταστροφών.
Εκείνοι που πιστεύουν ότι η Γη θα παραδοθεί σε εξωγήινους, παραθέτουν πολλά πειστήρια που περιλαµβάνουν την αµφιλεγόµενη συντριβή ιπτάµενου δίσκου στο Ρόσγουελ του Μεξικού, αλλά και φωτογραφίες και βίντεο µυστηριωδών ιπτάµενων αντικειµένων.
Σε όλα αυτά προστίθενται επίσηµες ανακοινώσεις που αποδεικνύουν πως κάποιες κυβερνήσεις κατέγραφαν για περισσότερο από 50 χρόνια τη δραστηριότητα εξωγήινων. Οµως, ακόµη κι αν αυτά ισχύουν, αρκούν για να µας πείσουν ότι κάποια µέρα θα αιχµαλωτιστούµε από µια φυλή ανθρωποειδών µε µεγάλα µαύρα µάτια; Πιθανότητες: 0,1/10

2. Ο πλανήτης Νιµπίρου


Συνημμένη Εικόνα: 27162138a0FmE2Ft1960Γ.jpg

nibiru
Χιλιάδες φόρουµ στο Ιντερνετ και δικτυακές σελίδες προκρίνουν την πεποίθηση ότι κάποια στιγµή, στις αρχές του 21ου αιώνα, ένας πλανήτης άγνωστος µέχρι πρόσφατα θα συγκρουστεί µε τη Γη ή θα περάσει πολύ κοντά µας, µε αποτέλεσµα να αφανιστεί η ανθρωπότητα ή να προκληθεί ένας τεράστιος πλανητικός κατακλυσµός.
Ο πλανήτης Νιµπίρου αναφέρθηκε σε ένα βιβλίο, στα τέλη της δεκαετίας του 1960, από τον Ζεχάρια Σίτσιν, ο οποίος έγραψε ότι πρόκειται για έναν πλανήτη του ηλιακού µας συστήµατος που ακολουθεί ακατάστατη τροχιά και έτσι εισέρχεται κάθε 3.700 χρόνια στο εσώτερο ηλιακό µας σύστηµα.
Ο Σίτσιν δεν ανέφερε πουθενά ότι ο Νιµπίρου µπορούσε να απειλήσει τη Γη. Ορισµένοι «πατούν» σε µια ανακοίνωση της NASA το 2005 που έλεγε ότι ανακαλύφθηκε ο 10ος πλανήτης στις παρυφές του ηλιακού µας συστήµατος και κάποιοι προχωρούν ακόµη περισσότερο λέγοντας ότι ο πλανήτης αυτός θα µας πλησιάσει το 2012. Πιθανότητες: 0,2/10

3. Μαζικές απώλειες από τροµοκρατία


ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ

Οι εξωγήινοι έστειλαν μήνυμα: τι γράφει

Συνημμένη Εικόνα: 276151265ExzAbF1960.jpg




Ένα εξωγήινο μήνυμα από το διάστημα, που ελήφθη το 1998, κατάφερε μετά από αρκετά χρόνια να αποκρυπτογραφήσει η NASA σύμφωνα με έγγραφο από το Βρετανικό Υπουργείο Άμυνας.



Ο Ρώσος αστροφυσικός Βίκτορ Κουλάκοφ πιστεύει ότι το σήμα εστάλη από εξωγήινο πολιτισμό, γειτονικού γαλαξία και είναι ηλικίας 80.000 ετών (ο χρόνος που απαιτείται για να φθάσει στη Γη).

Στο μήνυμα, σε ιδιαίτερα δραματικούς τόνους, έδιναν την ακριβή τοποθεσία τους με κρυπτογραφημένη απεικόνιση ενός πλανητικού συστήματος, με ένα ή δύο κυρίαρχα άστρα, ενώ καθόριζαν και την υλική σύσταση του πλανήτη.

Ο άγνωστος πολιτισμός προειδοποιούσε ότι βρίσκεται στα πρόθυρα της εξαφάνισης, χωρίς ωστόσο να εξηγεί την αιτία. Ο Ρώσος καθηγητής εκτιμά ότι με βάση τα γήινα δεδομένα, πιθανότερη αιτία να είναι ένας πυρηνικός πόλεμος. Παράλληλα διαπιστώνεται αδυναμία των κατοίκων του άγνωστου πλανήτη να τον εγκαταλείψουν, είτε επειδή δεν υπήρχε η τεχνολογική ανάπτυξη που θα επέτρεπε τη δυνατότητα μαζικών ταξιδιών στο διάστημα, είτε γιατί δεν υπήρχε γειτονικός κατοικήσιμος πλανήτης.

ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΧΩΡΟΥΣΕ

ΚΑΝΟΝΙΑ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ


ΚΑΝΟΝΙΑ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ από dm_50855a29bb32e

100 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

27 - 10 - 2012

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ


 ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΠOΙΟΣ JIMI HENDRIX

ΠΑΡΙΟΣ - ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ