Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

ΠΑΡΤΕ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ....

Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2013

Απειλεί με πόλεμο ο Ερντογάν για την ΑΟΖ!!!

Ρηματική διακοίνωση στον ΟΗΕ με την οποία αμφισβητεί την ελληνική ΑΟΖ κατέθεσε η Τουρκία στον ΟΗΕ...

Αμφισβητεί το δικαίωμα των ελληνικών νησιών σε υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ, κατά παράβαση του άρθρου 121 της Σύμβασης του Δικαίου της Θάλασσας, το οποίο σύμφωνα με τη διεθνή νομολογία έχει εθιμικό, άρα υποχρεωτικό, χαρακτήρα που δεσμεύει όλες τις χώρες της Διεθνούς Κοινότητας,και προειδοποιεί την ελληνική κυβέρνηση.

Πρακτικά προσπαθεί να χαράξει την δική της ΑΟΖ επάνω στην δυνητική ελληνική και προειδοποιεί με πόλεμο σε περίπτωση που η Ελλάδα διεκδικήσει τα δικαιώματά της. Η τοποθέτησή της αφορά και στο Αιγαίο.

Το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία "η ελληνική κυβέρνηση, σε συνέχεια και των πρόσφατων ενεργειών της, θα διασφαλίσει όλα τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας, όπως αυτά απορρέουν από το Διεθνές Δίκαιο".

ΜΑΖΙ ΣΑΣ

Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2013

"Εβαλαν χέρι" στη Σάντυ Κουτσοσταμάτη επειδή θήλαζε δημόσια...

Η γνωστή παρουσιάστρια και ψυχολόγος, Σάντυ Κουτσοσταμάτη, δέχθηκε πρόσφατα παρατήρηση στο μεγάλο εμπορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης...

Mediterrannean Cosmos, από τον σεκιούριτι επειδή θήλαζε στο χώρο του εμπορικού κέντρου.

Έπειτα από το συγκεκριμένο περιστατικό, η ψυχολόγος και μητέρα ενός κοριτσιού σε συνεργασία με τον παγκόσμιο οργανισμό θηλασμού, οργανώνουν την Πέμπτη ταυτόχρονο δημόσιο θηλασμό, ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

Η ίδια μιλώντας στο «fthis», είπε: «Η κόρη μου είναι 17 μηνών και συνεχίζω να τη θηλάζω τρεις φορές την ημέρα. Πρωί, μεσημέρι και βράδυ. Όταν είμαι έξω για δουλειές, αυτό θα συμβεί και έξω. Με αφορμή την παρατήρηση που μου έκανε security στο Cosmos επειδή θήλαζα, οργανώνουμε ταυτόχρονο δημόσιο θηλασμό στις 17:00 στο Cosmos, ως ένδειξη διαμαρτυρίας, σε συνεργασία με τον παγκόσμιο οργανισμό θηλασμού. Το περιστατικό έγινε πριν μία εβδομάδα, στις 10 το πρωί που δεν υπήρχε καθόλου κόσμος εκείνη την ώρα».

Και συνέχισε: «Δεν πρόλαβα να απευθυνθώ στους υπεύθυνους γιατί προσεβλήθη και έφυγα γρήγορα. Όσο για το αν υπάρχει ειδικός χώρος, ναι. Είναι στις τουαλέτες που αλλάζουν τα μωρά. Αλλά γιατί θα πρέπει να κρυφτώ για να θηλάσω το παιδί μου. Εδώ μιλάμε για αλλαγή νοοτροπίας. Η εικόνα μιας μητέρας που θηλάζει, γιατί είναι προσβλητική και πρέπει να την κλείσουμε κάπου; Για μένα είναι πιο προσβλητική η εικόνα ενός νέου κοριτσιού με το παρτό σορτσάκι και το στήθος έξω που κυκλοφορεί στον ίδιο χώρο. Ας την κλείσουμε και αυτή κάπου...».