Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

Η ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΑ

Να πώς πρέπει να γιορτάσεις την Παγκόσμια Ημέρα Μπριζόλας και Πεολειχίας 2017

Το αντρικό αντίδοτο στον Άγιο Βαλεντίνο και το έθιμο που έγινε μανία!


Να πώς πρέπει να γιορτάσεις την Παγκόσμια Ημέρα Μπριζόλας και Πεολειχίας 2017


Ένας μήνας ακριβώς πέρασε από εκείνη την εφιαλτική για κάθε άντρα 14η Φεβρουαρίου, την πραγματική γιορτή της γυναίκας δηλαδή, όταν μετατράπηκες σε άβουλο σκλαβάκι του έρωτα και μερικών ακόμα καπρίτσιων της.
Εφόσον τήρησες τις συντροφικές υποχρεώσεις σου σαν καλό αγόρι που είσαι, τώρα γύρισε ο τροχός και κατέφτασε ο αντρικός Άγιος Βαλεντίνος με μηνύματα τουλάχιστον χαρμόσυνα (και για μερικούς, αναστάσιμα κιόλας).
Γιατί ο άντρας δεν γιορτάζει με καρτούλες, καρδούλες, αγαπούλες, σοκολατάκια, αρκουδάκια και δωράκια, προτιμά να κρατά τις γιορτές του απλές, σταράτες και μετρημένες (και σεξιστικές ενδεχομένως, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα).

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΖΕΥΕΙ ΣΠΙΤΙΑ

Χωρίς τέλος οι κατασχέσεις ακινήτων: Στο Δημόσιο πέρασαν 10.500 σπίτια -Οι φόροι γονάτισαν τους ιδιοκτήτες

ΚΑΙ ΑΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΩΝ
Φωτογραφία: Eurokinissi/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ


Στα «χέρια» του Δημοσίου καταλήγουν χιλιάδες ακίνητα λόγω της αδυναμίας των ιδιοκτητών τους να αποπληρώσουν τις φορολογικές του υποχρεώσεις.
Οπως αναφέρει «Η Καθημερινή», επικαλούμενη στοιχεία της Alpha Αστικά Ακίνητα μόνο μέσα στο 2016 ήταν 10.500 ακίνητα που πέρασαν στο Δημόσιο. 

ΦΑΝΤΑΣΜΑΓΟΡΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ

Αυτή είναι πρόταση γάμου με τα όλα της!

Με φόντο το Βόρειο Σέλας και τη φαντασμαγορία του…


Αυτή είναι πρόταση γάμου με τα όλα της!


Το πιο εντυπωσιακό σόου της φύσης επέλεξε ερωτοχτυπημένος Αυστραλός 
για να κάνει τη μεγάλη ερώτηση στην καλή του.
Μετά την πρώτη και αποτυχημένη περσινή του προσπάθεια φυσικά, όταν εκείνη πέταξε χωρίς να το ξέρει το δαχτυλίδι στα σκουπίδια!
Ο 34χρονος αυτή τη φορά το έστησε καλύτερα το πράγμα και έπεσε στα γόνατα μπροστά στη φαντασμαγορία του Aurora Borealis. 
Όντας μάλιστα αμφότεροι φωτογράφοι, απαθανάτισαν τη μεγαλειότητα της στιγμής 
με ένα εντυπωσιακό κλικ στην καρδιά του Αρκτικού Κύκλου.

ΓΙΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ ΤΡΕΝΟ

Τα τρένα της μεγάλης φυγής του Μπαγκλαντές

Εκεί που ο συνωστισμός παίρνει άλλο νόημα και οι κανόνες ασφαλείας μοιάζουν με αστείο

Δείτε τις φωτογραφίες


Bangladesh2


Κάποιος μπορεί να δυσανασχετεί αν δεν βρει καλή θέση στο τρένο. Στο Μπαγκλαντές οι commuters δεν ενοχλούνται ούτε αν δεν βρίσκουν θέση στην... οροφή του.
Στις παρακάτω φωτογραφίες από τη χώρα απεικονίζονται χιλιάδες εργαζόμενοι ο ένας πάνω στον άλλο, στο σιδηροδρομικό σταθμό της Ντάκα.
Άνδρες, γυναίκες και παιδιά συνωστίζονται μέχρι και στην οροφή των τρένων αγωνιζόμενοι να εξασφαλίσουν μια οποιαδήποτε θέση για να κάνουν το - συχνά επικίνδυνο - ταξίδι της επιστροφής στο σπίτι.
Ο 33χρονος Yousuf Tushar πέρασε ένα 24ωρο στη Ντάκα για να αποτυπώσει στον φακό του το χάος που επικρατεί στον σιδηροδρομικό σταθμό.
«Είναι χειρότερα το πρωί και το απόγευμα, όταν οι εργαζόμενοι έρχονται στην πόλη για να δουλέψουν και όταν φεύγουν για να γυρίσουν σπίτι τους» εξηγεί στη Daily Mail.
«Όσοι δεν βρίσκουν θέση μέσα στο τρένο, σκαρφαλώνουν στην οροφή του ή κρατιούνται από κάθε εξοχή του συρμού.
Σύμφωνα με τον ίδιο, περίπου 2.000 άνθρωποι ανεβαίνουν στις οροφές των τρένων. «Ανέβηκα κι εγώ στην οροφή για να βγάλω μερικές φωτογραφίες» είπε ο φωτογράφος.