Τρίτη 17 Μαΐου 2011

ΜΠΡΑΒΟ ΚΩΣΤΑ.

Έλληνας διέσχισε τις Η.Π.Α σε δυόμισι μήνες!

Διένυσε τρέχοντας 3.000 μίλια, μέσα σε δυόμισι μήνες, από την Καλιφόρνια μέχρι τη Νέα Υόρκη. Ο λόγος για τον 49χρονο ομογενή δρομέα Κωνσταντίνο Καρναζή, γνωστός και ως μέγας μαραθωνοδρόμος, από το Λος Αντζελες της Καλιφόρνιας. Όπως αναφέρει ο «Εθνικός Κήρυκας»...

ο Κωνσταντίνος Καρναζής ξεκίνησε στις 25 Φεβρουαρίου από την Ντίσνεϊλαντ της Καλιφόρνιας και κατέληξε στις 11 Μαΐου στη Νέα Υόρκη, διασχίζοντας 16 πολιτείες συμπεριλαμβανομένης και της περιοχής της αμερικανικής πρωτεύουσας.

Στη Νέα Υόρκη, στην 76η Οδό, τον περίμεναν η σύζυγός του Τζούλι και ο 13 ετών γιος του, Νίκος. Στη συνέχεια εμφανίστηκε ζωντανά στο πρόγραμμα των Regis Philbin και Kelly Ripa, όπου προέτρεψε το ενθουσιασμένο ακροατήριο να μη διστάζει να εκπληρώνει τα όνειρά του, όπως έκανε κι ο ίδιος.


«Ήταν ένα όνειρό μου, 75 ημερών, για να σταθώ σήμερα εδώ, ενώπιών σας. Ο Θεός να ευλογεί την Αμερική», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καρναζής. Υπογράμμισε, ακόμη, ότι η καλύτερη στιγμή της διαδρομής «είναι αυτή που βρίσκομαι εδώ στο στούντιο, που βλέπω την οικογένειά μου, συνειδητοποιώντας πως τελικά τα κατάφερα». Και πρόσθεσε: «Τόσες μέρες διερωτόμουν άραγε μπορεί να γίνει, άραγε θα τα καταφέρω;».

Το εγχείρημά του, όπως είπε, είχε ως στόχο να προάγει την ιδέα και φιλοσοφία της καλής φυσικής κατάστασης των Αμερικανών και ιδιαίτερα των νέων ανθρώπων, προτρέποντάς τους να μάχονται κατά της παχυσαρκίας. Έτρεχε 40 με 50 μίλια την ημέρα, 8 με 15 ώρες. Χρησιμοποίησε πάνω από 50 ζεύγη παπουτσιών, εξοικονομώντας ταυτόχρονα 177.865 δολάρια για την οικονομική υποστήριξη του Action for Healthy Kids (Δράση για Υγιή Παιδιά), ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού, που μάχεται εναντίον της παιδικής παχυσαρκίας και του υποσιτισμού.

Αναφερόμενος στις συνθήκες της διαδρομής, τόνισε ότι ήταν πολύ έντονη, λόγω των καιρικών συνθηκών και τη μορφολογία του εδάφους (βουνά, έρημο).

«Στο τέλος της πρώτης ημέρας είχα τρομοκρατηθεί. Σκέφθηκα πως θα κάνω αυτό το πράγμα για ακόμα 74 μέρες;», αφηγείται ο Κωνσταντίνος Καρναζής. «Ήταν τόσο εύκολο να μιλήσω γι’ αυτό, αλλά έπειτα από εκείνη την πρώτη μέρα συνειδητοποίησα το μέγεθος του εγχειρήματος που είχα αναλάβει. Κι έπειτα είπα στον εαυτό: μου σήκω το πρωί και προσπάθησε να κάνεις το καλύτερο. Μπορεί να το πετύχεις, μπορεί και όχι, αλλά η υπόσχεσή σου είναι να προσπαθήσεις όσο πιο πολύ και όσο πιο δυνατά μπορείς».

Ο ομογενής δρομέας γεννήθηκε από ελληνικής καταγωγής γονείς στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνιας, στις 23 Αυγούστου του 1962. Άρχισε να τρέχει από πολύ μικρός, από τότε που πήγαινε στο νηπιαγωγείο, για να μην βάζει σε κόπο τη μητέρα του να τον πηγαινοφέρνει από το σπίτι στο σχολείο, όπως λέει.

ΠΟΣΟ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ

Μια εξέταση αίματος θα μας λέει πόσο θα ζήσουμε ;


Του Τάσου Σαραντη
sarantis@pegasus.gr

Ενα τεστ αίματος που μπορεί να επιδείξει πόσο γρήγορα κάποιος γερνά και έτσι θα υπολογίζει και πόσο θα ζήσει, προγραμματίζεται να διατεθεί αργότερα φέτος στη βρετανική αγορά. Οι επικριτές του τεστ, που θα κοστίζει 500 ευρώ, υποστηρίζουν ότι η αμφιλεγόμενη νέα τεχνολογία ανοίγει το κουτί της Πανδώρας, καθώς, για παράδειγμα, οι ασφαλιστικές εταιρείες θα μπορούσαν να απαιτούν να γίνεται η εξέταση πριν προχωρήσουν στη σύναψη συμβολαίων.
Μέτρηση
Το τεστ βασίζεται στη μέτρηση των άκρων των χρωμοσωμάτων, τα οποία λέγονται τελομερή. Το μήκος των τελομερών βραχύνεται καθώς γερνάμε και μελέτες έχουν δείξει πως όσοι έχουν τελομερή με μήκος μικρότερο από το φυσιολογικό, πεθαίνουν νεότεροι σε σχέση με όσους έχουν τελομερή με μεγάλο μήκος. Οι ερευνητές θεωρούν ότι το τεστ των τελομερών θα καταστεί μια διαδεδομένη μέθοδος μέσα στα επόμενα 5 ή 10 χρόνια, αλλά υπάρχουν ήδη μερικοί επιστήμονες που αμφισβητούν την αξία του και εάν πρέπει να υπάρξουν ισχυρότεροι ηθικοί έλεγχοι για την ευρύτερη χρήση του. Εκτός από τις ανησυχίες για το πώς οι άνθρωποι θα αντιδράσουν σε ένα τεστ που θα δείχνει πόσο «γερασμένοι» είναι πραγματικά, μερικοί επιστήμονες ανησυχούν ότι το τεστ μπορεί να αξιοποιηθεί από εταιρείες που προσπαθούν να πουλήσουν αμφισβητούμενες αντιγηραντικές θεραπείες και άλλα πλαστά ελιξίρια της ζωής. Εξάλλου, τα αποτελέσματα του τεστ μπορεί να προκαλέσουν το ενδιαφέρον ασφαλιστικών εταιρειών.
Από την άλλη, διατυπώνονται επιστημονικές απόψεις που υποστηρίζουν ότι το τεστ που μετράει το μήκος των τελομερών θα μπορούσε να παρέχει τις ζωτικής σημασίας πληροφορίες για τον κίνδυνο πρόωρων ηλικιακών αναταραχών, από τις καρδιαγγειακές παθήσεις έως τη νόσο του Αλτσχάιμερ και τον καρκίνο.
«Ξέρουμε ότι οι άνθρωποι που γεννιούνται με τελομερή με μήκος πιο κοντό από το φυσιολογικό, έχουν μικρότερο προσδόκιμο ζωής», δήλωσε η Μαρία Μπλάσκο, από το Ισπανικό Εθνικό Κέντρο Μελέτης του Καρκίνου (SNCR) στη Μαδρίτη, η οποία επινόησε το νέο τεστ. «Δεν ξέρουμε όμως εάν τα μακρύτερα τελομερή εγγυώνται μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, τουλάχιστον στους ανθρώπους», πρόσθεσε.
Ακριβές
Η δρ Μπλάσκο τόνισε πως το νέο τεστ είναι πολύ ακριβές. «Μπορούμε να ανιχνεύσουμε πολύ μικρές διαφορές στο μήκος των τελομερών και είναι μια πολύ απλή και γρήγορη τεχνική όπου πολλά δείγματα μπορούν να αναλυθούν ταυτόχρονα», είπε. «Το πιο σημαντικό είναι πως μπορεί να ανιχνεύσει τα επικίνδυνα τελομερή, δηλαδή αυτά που είναι πολύ κοντά».
Η εταιρεία της δρος Μπλάσκο, η Life Length, βρίσκεται σε συζητήσεις με ιατρικές διαγνωστικές εταιρείες σε όλη την Ευρώπη, για να διατεθεί το τεστ στο εμπόριο και να αρχίσουν να συλλέγονται δείγματα αίματος που θα στέλνονται στην Ισπανία για ανάλυση. «Είναι πιθανό μέσα στο 2011 να ολοκληρωθεί η συμφωνία με μια βρετανική διαγνωστική εταιρεία», είπε.
Με 500 ευρώ μαθαίνουμε πόσα χρόνια θα ζήσουμε

OFFICIAL WORLD RECORD GUITAR SPEED - Guinness World Records

BILL RUSSELL

Top 5 ΝΒΑ Players: Νο.5 - Bill Russell

Accolades:

11 time NBA Champion (1957, 1959, 1960, 1961, 1962, 1963, 1964, 1965, 1966, 1968, and 1969)

Five time NBA MVP (1958, 1961, 1962, 1963, and 1965)

12 time All-Star

Three time All-NBA First team

Eight time All-NBA Second team

One time All-NBA Defensive First team

1963 All-Star game MVP

1956 Gold Medal Winner

How important is it to have a big man who can absolutely dominate the paint? It can apparently get your franchise 11 titles in the span of 13 years, including eight consecutive years of taking the trophy to Boston. Russell was one of the only players during that time to be able to contain Wilt Chamberlain, allowing the Celtics to advance to the NBA Finals nearly every year in the 1960's. Russell averaged as many as 25 rebounds per game and would average 22 for the entirety of his career.

Career averages: 15 ppg, 23 rpg, and 4 apg.

ΠΕΤΡΟΥΛΑ

Η Πετρούλα και ο Στρος Καν..ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δεν αφήνει ο Μαλέλης τέτοιες ευκαιρίες να πάνε χαμένες.. Έντυσε την Πετρούλα καμαριέρα και...

ΕΞΥΠΝΑ


ΠΗΓΗ http://www.exypna.gr/#ixzz1McENTZZ4

ΓΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΣΟΥΡΩΜΑ

10 συμβουλές για τους νεώτερους στον κόσμο της μέθης

Σύμπτωμα: Το ποτό έχει χρώμα διάφανο και είναιεντελώς άγευστο...
Διάγνωση: Το ποτήρι άδειασε...
Θεραπεία: Παραγγείλετε το επόμενο.

Σύμπτωμα: Ο τοίχος απέναντι ξαφνικά γεμίζει με πολύχρωμα φώτα.
Διάγνωση: Έχετε πέσει ανάσκελα.
Θεραπεία: Ζητήστε να σας ακουμπήσουν πάλι στο μπαρ

Σύμπτωμα: Έχετε τη γεύση μοκέτας και αποτσίγαρων στο στόμα.
Διάγνωση: Έχετε πέσει μπρούμυτα.
Θεραπεία: Ζητήστε να σας ακουμπήσουν και πάλι στο μπαρ

Σύμπτωμα: Το ποτό είναι άγευστο και τα ρούχα είναι βρεγμένα.
Διάγνωση: Δεν έχετε ανοίξει το στόμα, ή φέρνετε το ποτήρι σε λάθος σημείο του προσώπου.
Θεραπεία: Πηγαίνετε στην τουαλέτα και κάνετε εξάσκηση (κρυφά).

Σύμπτωμα: Αισθάνεστε τα πόδια κρύα και υγρά.
Διάγνωση: Κρατάτε το ποτήρι σε λάθος γωνία.
Θεραπεία: Γυρίστε το ποτήρι ώστε το άνοιγμα να κοιτάει στο ταβάνι.

Σύμπτωμα: Αισθάνεστε τα πόδια ζεστά και υγρά.
Διάγνωση: Δεν φταίτε εσείς.
Θεραπεία: Αναζητήστε το σκύλο που σας έκανε τη δουλειά.

Σύμπτωμα: Το πάτωμα φαίνεται ασυνήθιστα θολό.
Διάγνωση: Κοιτάτε μέσα από το άδειο ποτήρι.
Θεραπεία: Παραγγείλετε το επόμενο

Σύμπτωμα: Το πάτωμα ξαφνικά αρχίζει να κινείται.
Διάγνωση: Σας βγάζουν έξω.
Θεραπεία: Ρωτήστε αν σας πηγαίνουν σε άλλο μπαρ.

Σύμπτωμα: Όλα γύρω είναι μαύρα.
Διάγνωση: Το μαγαζί έκλεισε.
Θεραπεία: Μάθετε τη διεύθυνσή σας από το μπάρμαν

Σύμπτωμα: Στην επιστροφή, το ταξί ξαφνικά αποκτά πολύχρωμη ταπετσαρία.
Διάγνωση: Το επίπεδο αλκοόλ στο αίμα ξεπέρασε τα όρια
Θεραπεία: ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ή ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ

ΙΑΠΩΝΙΑ.ΜΕΤΑ ΤΙ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ

Μόνο στην Ιαπωνία

Μόνο στην Ιαπωνία

Μόνο στην Ιαπωνία

Μόνο στην Ιαπωνία

Μόνο στην Ιαπωνία

Μόνο στην Ιαπωνία

Μόνο στην Ιαπωνία

Μόνο στην Ιαπωνία

Μόνο στην Ιαπωνία

Μόνο στην Ιαπωνία

Μόνο στην Ιαπωνία

Μόνο στην Ιαπωνία

Μόνο στην Ιαπωνία

Μόνο στην Ιαπωνία

Μόνο στην Ιαπωνία

Μόνο στην Ιαπωνία

Μόνο στην Ιαπωνία

Μόνο στην Ιαπωνία

ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ.LOVE MUSIC

Τρίτη, 17 Μαΐου 2011

Ο Στρος Καν στους Ράδιο Αρβύλα!

Kαι μάλιστα κυκλοφόρησαν και CD aφιερωμένο σε αυτόν!

Oι Ράδιο Αρβύλα δεν θα μπορούσαν να μην ασχοληθούν στην χθεσινή τους εκπομπή με τον Ντομινίκ Στρος Καν... Υποστήριξαν πως αν αυτό με την καμαριέρα είχε γίνει στην Ελλάδα, θα είχαμε κάνει τα πάντα για να το κουκουλώσουμε και θα τα βάζαμε με την καμαριέρα που δεν του "καθότανε"...
ΒΙΝΤΕΟ...
Μάλιστα, η τηλεοπτική παρέα κυκλοφόρησε και ένα CD με ερωτικά τραγούδια που βασίζονται βέβαια στον Mr. ΔΝΤ!




gossiptv

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΔΕΝΠΛΗΡΩΝΩ

Nτοκουμέντο: 29 τραγουδιστές χρωστούν 1 εκατομμύριο στο Δημόσιο

Μάθε ΕΔΩ ποιοί είναι!

«Μαύρη» λίστα με 29 γνωστούς καλλιτέχνες που χρωστούν περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ στο Δημόσιο βρίσκεται στα χέρια του ΣΔΟΕ!
Μεταξύ των ονομάτων που αναφέρονται είναι... Άντζελα Δημητρίου, Αγγελική Ηλιάδη, Γιώργος Τσαλίκης, Κώστας Καραφώτης και Σταμάτης Κόκοτας.




Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Real News», η ειδική υπηρεσία οικονομικών προσέφυγε στην εταιρία προστασίας πνευματικών δικαιωμάτων (ΑΕΠΙ) και με δικαστική εντολή την υποχρέωσε να μην δίνει στους καλλιτέχνες τα έσοδα από τα πνευματικά δικαιώματα αλλά… στις εφορίες!


Κατά την λίστα με τα «λαμπερά» φέσια, η Αγγελική Ηλιάδη έχει τα πρωτεία στα χρέη με 246.047,65 ευρώ, ενώ ακολουθεί η Άντζελα Δημητρίου με 240.163 ευρώ περίπου.



Επίσης, ο Γιώργος Τσαλίκης φέρεται να χρωστά 30.331 ευρώ, ο Κώστας Καραφώτης 10.829 ευρώ και η… Πέπη Τσεσμελή (που κάποτε μεσουρανούσε εντός και εκτός τηλεόρασης) 1.588 ευρώ. Αξιοσημείωτη δε είναι η οφειλή ενός τραγουδιστή σε «σκυλάδικο», ονόματι Χασάν, που οφείλει στο κράτος 7.885,67 ευρώ.



Από τις οφειλές δεν λείπουν και οι παλιές καραβάνες: ο Γιάννης Πουλόπουλος εμφανίζεται με χρέη 58.566,53 ευρώ και ο Σταμάτης Κόκοτας με 67.599,04 ευρώ. Επίσης, αναφέρεται και το όνομα της αδερφής της Καίτης Γαρμπή, Λιάνας, με χρέος 18.537,47 ευρώ.


Όπως αναφέρει η εφημερίδα, η ΑΕΠΙ απάντησε στο αίτημα του υπουργείου πως οι Άντζελα Δημητρίου, Αγγελική Ηλιάδη και Κώστας Καραφώτης δεν είναι μέλη της, οπότε δεν μπορεί να εισπράξει τα χρήματα, ενώ τα διαθέσιμα ποσά για τους καλλιτέχνες που είναι μέλη της δεν φτάνουν ούτε… για τα μισά από τα χρέη τους!



«Δουλεύω πάρα πολύ σκληρά (με απίστευτο κέφι) για την οικογένεια μου, έμενα και για να είμαι εντάξει στις υποχρεώσεις μου απέναντι σ’ ένα καταχρεωμένο κράτος όπως κάνει το 95% των Eλλήνων. Τουλάχιστον, εγώ ιδρώνω τη φανέλα προσπαθώντας να είμαι σωστός και να τα καταφέρω», απάντησε στο δημοσίευμα μέσω του Twitter του ο Γιώργος Τσαλίκης, τονίζοντας πως το εν λόγω θέμα έχει ρυθμιστεί.
star

ΚΟΨΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΟΛΟ

Τρίτη, 17 Μαΐου 2011

5000 καταθέτες της Ελβετίας έχει στα χέρια του ο ΣΔΟΕ. Επιχειρηματίες, γιατροί, δικηγόροι, δημοσιογράφοι και στελέχη τραπεζών στην black list



(Έχει ξεκινήσει ήδη ο έλεγχός τους και πολλούς τους έχουν καλέσει για να απολογηθούν)

Ποιοι είναι αυτοί που έβγαλαν τα εκατομμύρια στην Ελβετία; Ποιοι είναι αυτοί που δεν δήλωσαν τους τόκους, που δεν έβαλαν τα χρηματικά ποσά στο πόθεν έσχες και ποιοι είναι αυτοί που δήλωναν εισόδημα 1500€ το μήνα και βρέθηκαν να έχουν στην κατοχή τους από 2 έως 15 εκατ. ευρώ.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες… ανάμεσά τους είναι ένας μεγαλογιατρός γνωστού αθηναϊκού μαιευτηρίου, που έχει καταθέσει 5,5 εκατ. ευρώ στη Γενεύη, ένας γνωστός πλαστικός χειρουργός με καταθέσεις το Λοκάρνο 4 εκατ. ευρώ, μεγαλοδικηγόρος και τηλεσχολιαστής φέρεται να έχει 5 εκατ. ευρώ στο Λουγκάνο, άλλος γιατρός με 4 εκατ. ευρώ στην Ελβετία, επιχειρηματίας πασίγνωστος με κέρδη δηλωμένα 100.000 το χρόνο βρέθηκε να έχει σε 2 τράπεζες στη Ζυρίχη 10 εκατ. ευρώ και άλλος γνωστός χρηματιστής βρέθηκε σε Γενεύη και άλλες πόλεις να έχει συνολικά 5 εκατ. ευρώ.
Όλα αυτά τα κελεπούρια και μαζί με αυτούς άλλοι 150 τουλάχιστον έχουν ξεκινήσει να ελέγχονται από το ΣΔΟΕ για φοροδιαφυγή.