Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Pink Floyd - Dark Side Of The Moon

ΤΣΟΥΝΑΜΙ

Κυριακή, 27 Μαρτίου 2011

Νέο βίντεο από το τσουνάμι στην Ιαπωνία προκαλεί σοκ


Μέσα σε λίγα λεπτά το τσουνάμι καταπίνει κυριολεκτικά ολόκληρη πόλη. Το βίντεο έχει τραβήξει κάποιος κάτοικος ο οποίος βρίσκεται στην ταράτσα ενός ψηλού κτηρίου.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ





Τα κύματα ξεριζώνουν σπίτια και παρασέρνουν αυτοκίνητα, ενώ φαίνεται ότι, παρόλο που το νερό στην αρχή εισέρχεται με χαμηλή ταχύτητα στην πόλη, αργότερα γίνεται εξαιρετικά επικίνδυνος χείμαρρος και χάνονται τα πάντα.

FERRARI 360

1.Ferrari 360 (1999-2004) – Πωλήσεις:17,000
ferrari (11)

FERRARI

Τα μοντέλα της Ferrari με τις περισσότερες πωλήσεις (Photos)

Δημοσιεύθηκε από Rlb στις 10:36 am
ferrari (3)
Δείτε τα 12 αυτοκίνητα της μεγάλης ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας που έχουν τις περισσότερες πωλήσεις και ανακαλύψτε το νούμερο ένα μοντέλο στην ιστορία της Ferrari!

12. Ferrari F50 (1995-1997) – Πωλήσεις: 349
ferrari (5)

11. Enzo Ferrari (2002-2004) – Πωλήσεις: 400
ferrari (7)

10. Ferrari F40 (1987-1992) – Πωλήσεις: 1,311
ferrari (6)

9. Ferrari BB (1973-1984) – Πωλήσεις: 2,261
ferrari (9)

8. Ferrari 456 (1992-2003) – Πωλήσεις:3,289
ferrari (10)

7. Ferrari Mondial (1980-1993) – Πωλήσεις: 6,884
ferrari (2)

6. Ferrari 308 (1975-1985) – Πωλήσεις: 7,412
ferrari (13)

5. Ferrari 348 (1989-1995) – Πωλήσεις: 8,844
ferrari (12)

4. Ferrari Testarossa (1984-1996) – Πωλήσεις:9,957
ferrari (1)

3. Ferrari Dino (1966-1980) – Πωλήσεις: 10,089
ferrari (8)

2.Ferrari F355 (1994-1999) – Πωλήσεις: 11,273
ferrari (4)



Δείτε Περισσότερα: http://www.otherside.gr/

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ

Σεισμός 5, 8 ρίχτερ στο Μεξικό


Σεισμική δόνηση μεγέθους 5,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στη θαλάσσια περιοχή του Ειρηνικού Ωκεανού, σε απόσταση 16 χλμ από τις ακτές του Μεξικού.

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΦΟΡΜΟΥΛΑ 1

Κυριακή, 27 Μαρτίου 2011

Formula 1: Φέτελ... όπως πέρυσι!


Ο Σεμπάστιαν Φέτελ ξεκίνησε τη φετινή χρονιά, όπως ολοκλήρωσε την περσινή, νικητής! Δεύτερος ο Χάμιλτον, μεγάλη έκπληξη από τον Πετρόφ, που ανέβηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του στο βάθρο…
Η πρεμιέρα της Αυστραλίας είχε τον ίδιο νικητή με τον τελευταίο αγώνα του Άμπου Ντάμπι το 2010. Ο Σεμπάστιαν Φέτελ ήταν ο κυρίαρχος στο σημερινό αγώνα, δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα κατά τη διάρκεια αυτού διατηρώντας μια ασφαλή διαφορά από τον Λιούις Χάμιλτον κι επανέλαβε ό,τι έκανε πριν μερικούς μήνες στην αραβική χώρα.

Ο νυν παγκόσμιος πρωταθλητής άφησε πίσω του τον Βρετανό, ο οποίος έκανε ό,τι μπορούσε για να τον φτάσει, όμως δίχως επιτυχία. Έτσι, έδειξε ότι είναι διατεθειμένος για την κατάκτηση του δεύτερου σερί τίτλου, κάτι που είχε δείξει από τις δοκιμές εξέλιξης. Από εκεί και πέρα, η μεγάλη έκπληξη ήρθε από τον Βίταλι Πετρόφ.

Ο Ρώσος πραγματοποίησε εξαιρετικό αγώνα, κέρδισε θέσεις στην εκκίνηση, αφού ξεκίνησε από την έκτη θέση και τερμάτισε τρίτος ανεβαίνοντας για πρώτη φορά στο βάθρο των νικητών και δικαιώνοντας τη Renault, που του ανανέωσε το συμβόλαιο για δυο επιπλέον χρόνια. Πίσω από τον 26χρονο ήταν ο Φερνάντο Αλόνσο.

2012 - Το τέλος του κόσμου - (trailer)

ΤΙ ΈΡΧΕΤΑΙ ??? 2/3

ΤΙ ΈΡΧΕΤΑΙ ??? 1/3

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ

Πιο κοντά στους κβαντικούς υπολογιστές,

Η ανάπτυξη μιας νέας μεθόδου δημιουργίας ολοκληρωμένων κυκλωμάτων οδήγησε στην δημιουργία ενός τσιπ με κβαντικές ιδιότητες

Ενα σημαντικό βήμα στην προσπάθεια δημιουργίας κβαντικών υπολογιστών πραγματοποίησαν ερευνητές στις ΗΠΑ κατασκευάζοντας έναν επεξεργαστή που λειτουργεί με αρχές της κβαντομηχανικής.
Στους σημερινούς υπολογιστές η μονάδα πληροφορίας είναι το bit, το οποίο λαμβάνει τιμές είτε «0» είτε «1» και οι πληροφορίες αποθηκεύονται ως συνδυασμοί των δύο αυτών ψηφίων. Στους κβαντικούς υπολογιστές το αντίστοιχο του bit είναι το κβαντικό bit, ή qubit. Χάρη σε μια κβαντική ιδιότητα που ονομάζεται υπέρθεση, το qubit μπορεί να λαμβάνει τιμές «0» ή «1» ή και τα δύο μαζί.
Αυτή η ιδιότητα έχει ως αποτέλεσμα να αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο η μνήμη και η ταχύτητα των κβαντικών υπολογιστών επιτρέποντας τους, θεωρητικά, να εκτελούν σε χρόνο dt επεξεργασίες που σήμερα χρειάζονται χρόνια για να ετκελεστούν ακόμη και από τα πιο ισχυρά συστήματα.
Ένα σύστημα που διαθέτει μόλις ένα qubit είναι ικανό σύμφωνα με τους ειδικούς να συναγωνιστεί ισχυρούς συμβατικούς υπολογιστές. Όπως είναι ευνόητο, όσο περισσότερα qubits διαθέτει ένας υπολογιστής τόσο πολλαπλασιάζεται η ισχύς του αφού οι δυνατότητες επεξεργασίας του αυξάνονται εκθετικά.

Η αρχιτεκτονική των qubits

Ομάδα ερευνητών του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας που ασχολείται εδώ και τέσσερα χρόνια με την έρευνα γύρω από την ανάπτυξη κβαντικών υπολογιστών ανέπτυξε μια νέα επαναστατική αρχιτεκτονική κατασκευής ολοκληρωμένων κυκλωμάτων την οποία ονόμασε RezQu. Χρησιμοποιώντας αυτή την αρχιτεκτονική οι ερευνητές κατάφεραν να κατασκευάσουν ένα τσιπάκι που διαθέτει 9 qubits!


Διαβάστε περισσότερα: http://rc-cafe.blogspot.com/

Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ

Τρόμος χωρίς τέλος - 10 εκατ. φορές πάνω από το κανονικό η ραδιενέργεια! - Εκκενώθηκε αντιδραστήρας


- Απομακρύνθηκαν από τον αντιδραστήρα οι υπάλληλοι που εργάζονται με κίνδυνο της ζωής τους
- Η Διεθνής Υπηρεσίας Ατομικής Ενέργειας παραδέχεται πλέον ότι η κρίση θα διαρκέσει μήνες
- Ο νέος εφιάλτης είναι η ραδιενέργεια στο νερό και στα τρόφιμα
- Σεισμολόγος είχε προειδοποιήσει την εταιρεία πριν από δύο χρόνια

ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ

ΑΜΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΝ

Κυριακή, 27 Μαρτίου 2011

Εισπρακτικές και τρόπος απαλλαγής από αυτές

Όλοι όσοι ενοχλούνται από τις απαράδεκτες πρακτικές των εισπρακτικών, αντί να κλαίγονται και να κλείνουν τα τηλέφωνα μπορούν απλά να διαβάσουν το νόμο:
1) Οι εταιρείες υποχρεώνονται να μην τηλεφωνούν στους οφειλέτες για περισσότερες από δύο φορές μέσα σε χρονικό διάστημα ενός μηνός. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο οφειλέτης να δηλώσει κατά τη δεύτερη τηλεφωνική ενόχληση, ότι δεν επιθυμεί περαιτέρω ενημέρωση.
2) Απαγορεύεται η εισπρακτική εταιρεία να ενοχλεί συγγενείς του οφειλέτη, να προσεγγίζει γείτονες, τον εργοδότη ή μέλη της οικογένειάς του
3) Η επικοινωνία της εισπρακτικής με τον οφειλέτη θα πρέπει να γίνει μόνο στις εργάσιμες ημέρες και από τις 09:00 το πρωί έως τις 20:00 το απόγευμα.

Να ρωτάτε λοιπόν όνομα και εταιρία στην αρχή της συνομιλίας και να παρακαλάτε να παραβούν τον νόμο. Τα πρίστιμα και οι αποζημιώσεις είναι μπόλικες..

Επίσης
4) Η επικοινωνία καταγράφεται και τηρείται από τις εισπρακτικές για τουλάχιστον τρεις μήνες προκειμένου να ελέγχεται η παραβίαση του νόμου σε περίπτωση καταγγελίας. Το περιεχόμενο της καταγραφής δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε βάρος του οφειλέτη.

Άρα... μπορείτε άνετα να ρίξετε δυο Γαλλικά αντί να ακούτε μόνο!

Η καλύτερη άμυνα είναι η γνώση, στην άγνοιά μας στηρίζονται και τα κάνουν αυτά.

ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ-ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ

Κυριακή, 27 Μαρτίου 2011

Πρωταθλήτρια η Ελλάδα στη μείωση αποδοχών

«Πρωταθλήτρια» στην περιστολή του κόστους εργασίας και πρώτη στην Ευρώπη στη μείωση των δαπανών που αφορούν... τις αποδοχές των εργαζομένων σε δημόσιο αλλά και ιδιωτικό τομέα αναδεικνύεται η Ελλάδα.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat, για το τέταρτο τρίμηνο του 2010 η μονάδα υπολογισμού του κόστους ανά ώρα εργασίας στην Ελλάδα υποχώρησε κατά -6,5% σε σχέση με το ίδιο διάστημα πέρυσι, όταν ο μέσος όρος στην Ευρωζώνη αυξήθηκε κατά 1,6% και στο σύνολο της ΕΕ των 27 κατά 2%.
Η επίδοση της χώρας μας είναι η πιο ανταγωνιστική, με την Ουγγαρία και την Ιρλανδία να ακολουθούν με -2,3% και -1,2% αντίστοιχα. Oλες οι άλλες χώρες-μέλη της ΕΕ το ίδιο διάστημα είδαν το κόστος εργασίας τους να αυξάνεται.
Το κόστος που αφορά τις αποδοχές των εργαζομένων μειώθηκε στη χώρα μας κατά -5,5%, έναντι αύξησης 1,4% στην Ευρωζώνη και 2,1% στην ΕΕ των 27. Και πάλι, μόνο η Ουγγαρία και η Ιρλανδία μaς ακολούθησαν, με μικρότερες, όμως, μειώσεις.
Η μεγάλη βελτίωση σημειώθηκε στα μη μισθολογικά κόστη, όπου επιτεύχθηκε μείωση κατά -10,2%, όταν σε Ευρωζώνη και ΕΕ των 27 σημειώθηκαν αυξήσεις 1,5% και 1,9%. Σε επίπεδο κλάδων η Ελλάδα παρουσιάζει μειώσεις αποδοχών -5% στη βιομηχανία, -9,4% στις κατασκευές και -5,1% στο εμπόριο και τις υπηρεσίες, ενώ η μείωση του μη μισθολογικού κόστους είναι αντίστοιχα -8,9%, -13,6% και -10%.