Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

ΚΑΛΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ 2014





























ΔΑΣΙΚΑ ΧΩΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Σας ξεναγούμε στα πιο όμορφα δασικά χωριά της Ελλάδας!!!!
Ημερομηνία: 31 Δεκεμβρίου 2013
 
Σας ξεναγουμε στα πιο ομορφα δασικα χωρια της Ελλαδας!!!!

Σπάνια φυσική ομορφιά, ανεμπόδιστη θέα που κόβει την ανάσα, γαλήνια τοπία και καθαρός βουνίσιος αέρας δημιουργούν τις καλύτερες προϋποθέσεις για εναλλακτικές διακοπές στα δασικά χωριά της χώρας μας.

Θεμελιωμένα σε επιλεγμένες δασικές περιοχές της Ελλάδας, τα δασικά χωριά έχουν σαν κύριο στόχο την ανάπτυξη του οικοτουρισμού, την περιβαντολλογική εκπαίδευση και τις εναλλακτικές δραστηριότητες αναψυχής.
Ανακαλύψτε μαγικούς προορισμούς, που θα σας μυήσουν στις ομορφιές του βουνού και τις συγκινήσεις που προσφέρει απλόχερα η φύση, με ξεναγό το Visit Greece!

Δασικό Χωριό Papades Village



Πού βρίσκεται: Στη Βόρεια Εύβοια, 1,5 χλμ. από το χωριό Παπάδες και 10 χλμ. από την παραλία Βασιλικών, σας υποδέχεται ένας άρτια οργανωμένος χώρος 20 στρεμμάτων σπάνιας φυσικής ομορφιάς με εξαιρετική θέα στο δάσος αλλά και στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου.

ΤΟ ΝΕΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ Σ.Δ.Ο.Ε.

31 Δεκεμβρίου 2013
ΤΙ;;; Δεν θα πληρώσεις τα τέλη κυκλοφορίας;;; Δες τι θα ΠΑΘΕΙΣ! (PHOTO)

Έκτακτα μέτρα μπροστά στον κίνδυνο απώλειας του πρωτογενούς πλεονάσματος


πηγή: arouraios.gr

ΠΑΡΤΕ ΤΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΡΟΥΦΥΧΤΡΕΣ

Εγινε και αυτό! Φορολογούμενος πήγε στην εφορία με... άλογο για να παραδώσει τις πινακίδες!

Εγινε και αυτό! Φορολογούμενος πήγε στην εφορία με... άλογο για να παραδώσει τις πινακίδες! (PHOTO)
 
Εγινε και αυτό! Ενας φορολογούμενος που προφανώς δεν μπορούσε να πληρώσει το φορολογικό κόστος του αυτοκινήτου αποφάσισε να παραδώσει τις πινακίδες κυκλοφορίας όπως τόσες άλλες χιλιάδες Ελληνες. Ωστόσο αποφάσισε να δώσει και ένα συμβολικό τόνο στην κατάθεση των πινακίδων, αφού πήγε στη ΔΟΥ Αμαλιάδας καβαλώντας άλογο.
Οπως γράφει και το protinews.gr η παρουσία του προκάλεσε και τα γέλια, αλλά και τα χαμόγελα απογοήτευσης. Ο Γιώργος Πανουτσόπουλος από τη Μαραθιά της Αμαλιάδας έστειλε το δικό του μήνυμα με το άλογο που προφανώς θα αποτελέσει πλέον και το μέσο μεταφοράς του.
 


ΤΟ ΕΘΙΜΟ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΠΙΤΑΣ

ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ;;; Πώς ξεκίνησε το έθιμο με τη βασιλόπιτα;;;

ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ;;; Πώς ξεκίνησε το έθιμο με τη βασιλόπιτα;;;
Έθιμο απόλυτα συνδεδεμένο με την γιορτή της Πρωτοχρονιάς, η Βασιλόπιτα, συγκεντρώνει γύρω της, οικογένειες, παρέες, συνάδελφους ακόμη και αγνώστους που ανταλλάσουν ευχές και... «κυνηγάνε» την τύχη του φλουριού.
Αμέτρητες οι συνταγές, πολλές οι παραλλαγές και άλλες τόσες οι ευχές που κάνει ο καθένας από εμάς την στιγμή που ο νοικοκύρης του σπιτιού την κόβει.

Πως όμως ξεκίνησε αυτό το έθιμο;
 

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΥΧΗ

31 Δεκεμβρίου 2013
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ! Βρήκε το λαχείο στο δρόμο και... κέρδισε!!!
 
Το κοκαλάκι της νυχτερίδας φαίνεται να έχει ο 27χρονος Μάρβιν Ροζάλες Μαρτίνες, ο οποίος κέρδισε 1 εκατομμύριο ευρώ από ένα λαχείο, το οποίο όμως δεν αγόρασε ο ίδιος.

Ο Μαρτίνες, που μετανάστευσε στο Hicksville της Νέας Υόρκης από το Ελ Σαλβαδόρ το 2007, δούλευε ως καθαριστής μετά το πέρασμα του τυφώνα Σάντι.

Καθώς καθάριζε μαζί με το συνάδελφό του τα φύλλα από το δρόμο, βρήκε το μαγικό χαρτάκι, όπως δήλωσε στη New York Post και πρόσθεσε πως δεν ξέρει τι ήταν αυτό που τον έκανε να το σηκώσει μέσα από τα βρεγμένα φύλλα.

Αφού το στέγνωσε κάτω από μια λάμπα, ο Μαρτίνες το πήγε στο πρακτορείο στοιχημάτων στο Λονγκ Άιλαντ να δει αν είχε κερδίσει.

Εκεί, έμαθε ότι οι αρχές πρέπει να ερευνήσουν την υπόθεση για να δουν σε ποιον πραγματικά ανήκει το λαχείο.

Ο κάτοχος ωστόσο δεν βρέθηκε, και πριν τρεις εβδομάδες, ο Μαρτίνες ενημερώθηκε ότι κερδίζει αυτός το 1 εκατομμύριο δολάρια (515.612 δολάρια μετά τη φορολόγηση). Ο 27χρονος δήλωσε ότι σκοπεύει να στείλει κάποιο ποσό στους συγγενείς του στο Ελ Σαλβαδόρ, ενώ τα υπόλοιπα θα πάνε για την αγορά ενός σπιτιού γι αυτόν και τη γυναίκα του.