Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΠΛΩΤΑ ΚΡΑΤΗ

Το πλωτό έθνος που φτιάχνεται ολοταχώς για να απελευθερώσει την ανθρωπότητα από τους πολιτικούς

Η αυθάδης πολιτεία που στόχο έχει να πλέει ανενόχλητη στο νερό ως ανεξάρτητο κράτος


oovatallbnniciityy3
Μια ιδέα απλοϊκή στη σύλληψή της αλλά ταυτοχρόνως εξόχως ανατρεπτική έρχεται να ταράξει τα νερά των κυρίαρχων εθνών.
Ανεξάρτητο, αυτόνομο και αυτοσυντηρούμενο, το πλωτό αυτό έθνος θα έμοιαζε μέχρι πρόσφατα σενάριο επιστημονικής φαντασίας, κάτι αδιανόητο να συλλάβει ο πρακτικός ανθρώπινος νους.
Κι όμως, η σύγχρονη τεχνολογία το έχει μετατρέψει σε δυνατότητα, μια προοπτική που ωρίμασε στον χρόνο, ξεπηδώντας πράγματι από την αχαλίνωτη φαντασία, και πλέον γίνεται ολοένα και περισσότερο απτή πραγματικότητα.
Ακαδημαϊκοί, αρχιτέκτονες, εταιρίες, ακόμα και μια κυβέρνηση σταμάτησαν να ονειρεύονται και δουλεύουν πια όλοι μαζί για να κάνουν το πρωτότυπο και αναιδές όραμα καθημερινότητα, υποσχόμενοι μεγάλα πράγματα μέχρι το 2020.
O αχανής Ειρηνικός Ωκεανός έχει επιλεγεί για να στεγάσει το φιλόδοξο ελευθεριακό πρόγραμμα που, όπως το θέλουν οι εμπνευστές του, έρχεται να «απελευθερώσει την ανθρωπότητα από τους πολιτικούς».

ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑΝΙΑ ΜΠΑΝΤΑ

«Έφυγε» ο συνιδρυτής των θρυλικών AC/DC, Malcolm Young

Ήταν μεγάλος ο δρόμος μέχρι την κορυφή του rock n roll και εκείνος τον διένυσε ολόκληρο


«Έφυγε» ο συνιδρυτής των θρυλικών AC/DC, Malcolm Young

Θλίψη στην παγκόσμια ροκ σκηνή προκάλεσε η είδηση του θανάτου 
του κιθαρίστα και συνιδρυτή των θρυλικών AC/DC, Malcolm Young. 

Ο Malcolm μαζί με τον αδερφό του Angus δημιούργησε το συγκρότημα στην Αυστραλία και το οδήγησαν στη κορυφή του ροκ πάνθεον.


ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ

Ο «Αρμαγεδών»-Νιμπίρου καταφθάνει την Κυριακή! - Μήπως έρχεται το τέλος του κόσμου;

18-11-17
Ο «Αρμαγεδδών»-Νιμπίρου καταφθάνει την Κυριακή! - Μήπως έρχεται το τέλος του κόσμου;

Μύθος, πραγματικότητα, σενάριο συνωμοσίας ή... μία μεγάλη μπίζνα με κέρδη εκατομμυρίων; Υπομονή και πολύ σύντομα, αύριο για την ακρίβεια, η απάντηση θα δοθεί.
Βέβαια, αν επιβεβαιωθεί το σενάριο της συνωμοσίας, τότε η... κουβέντα θα διεξαχθεί σε ένα... άλλο επίπεδο, καθώς ο κόσμος μας, η Γη μας και μαζί της όλοι εμείς, δεν θα υπάρχουμε, τουλάχιστον στη μορφή που είμαστε σήμερα.
Ο πλανήτης Νιμπίρου έφτασε στη Γη και αναμένεται να συγκρουστεί με τον πλανήτη της μας και να τον καταστρέψει, ή να ανοίξει τις πόρτες τους και από μέσα να βγει ένας πανίσχυρος στρατός, ο οποίος θα μας υποδουλώσει. Σύμφωνα με το σενάριο συνωμοσίας που έχει εκατομμύρια ένθερμους υποστηρικτές σε όλον τον κόσμο, το ουράνιο σώμα που κινείται με μεγάλη ταχύτητα προς τη Γη θα αφιχθεί την Κυριακή, 19 Νοεμβρίου, δηλαδή αύριο!