Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Ο ΓΚΛΕΤΣΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ

03 Ιανουαρίου 2014
Ο Απόστολος Γκλέτσος υψώνει το λάβαρο της Επανάστασης! Καλεί τον λαό σε αγώνα κατά της κυβέρνησης για να σωθεί η πατρίδα!!! (Δείτε το βίντεο)
 
Η πατρίδα κινδυνεύει, τα πράγματα στην χώρα είναι τραγικά και πρέπει να δοθεί μάχη από κάτω προς τα πάνω δήλωσε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς ο Απόστολος Γκλέτσος.
Ο δήμαρχος της Στυλίδας, την πρώτη ημέρα του 2014 μιλά με σκληρά λόγια για τους πολιτικούς λέγοντας πως ψηλά υπάρχει μεγάλη σήψη.
Τα ηθικά πτώματα είπε χαρακτηριστικά τα βλέπουμε παντού, στις τηλεοράσεις, στις εφημερίδες και το διαδίκτυο και κάλεσε τους πολίτες σε αγώνα προκειμένου να σωθεί η Ελλάδα. Δείτε το σχετικό βίντεο:
 
 

 LAMIASTARGR
arouraios.gr

LOST IN PERU - ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ



Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ REUTERS

Το 2013 μέσα από το φακό του Reuters

Δημοσιευμένη  εικόνα




Το 2013 μας εντυπωσίασε με ξεχωριστές εικόνες.



Εντυπωσιακές εικόνες ανά τον κόσμο απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός.

Δείτε το βίντεο:








Δημοσιευμένη  εικόνα



ΠΗΓΗ:newsbomb.gr

Ο ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ

Σημίτης: Τροχονόμος στην λεωφόρο της μίζας με τους πολεμικούς εξοπλισμούς

Δημοσιευμένη  εικόνα


Δεν είναι τόσο ότι ανάμεσα στου μιζαδόρους κατονομάστηκαν σήμερα απ’ τον Πάνο Ευσταθίου ο πρώην αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, ναύαρχος Γιώργος Θεοδωρουλάκης ο πρώην αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, στρατηγός Κωνσταντίνος Παναγιωτάκης.


Είναι η βόμβα που έριξε σήμερα, μιλώντας στην τηλεόραση του Σκάι ο υποστράτηγος Κ. Φράγκος ο οποίος έβαλε στο κάδρο και τον Κώστα Σημίτη. «Θεωρώ ότι ο πρώην πρωθυπουργός γνώριζε τα πάντα» είπε χαρακτηριστικά αναφερόμενος...
στο πάρτι της μίζας που γινόταν, με τους πολιτικούς εξοπλισμούς.


Μετά απ’ αυτό το θεωρούμε αδιανόητο να μην υπάρξει εισαγγελέας που θα τον φωνάξει να καταθέσει και επίσης αναμένουμε τον πρώην πρωθυπουργό να καταθέσει μήνυση σε βάρος του Φράγκου, τουλάχιστον για συκοφαντική δυσφήμηση.



ΠΡΟΗΓΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ 2014

Οι εξωφρενικά προηγμένες τεχνολογίες που ξεπέρασαν το στάδιο των δοκιμών και θα μπουν στην καθημερινότητά μας το 2014

Δημοσιευμένη  εικόνα

Μπορεί να μοιάζουν σαν αντικείμενα από ταινία επιστημονικής φαντασίας για το 2120, ωστόσο πρόκειται για τεχνολογίες που ολοκλήρωσαν τις δοκιμές τους και είναι έτοιμες για πρακτική εφαρμογή μέσα στο 2014.


Δείτε μερικές από τις πιο προηγμένες τεχνολογίες όπως τις συγκέντρωσε το fortunegreece:

Drones παντού


Δημοσιευμένη  εικόνα

Όσο περισσότερα ιπτάμενα «μηχανάκια» είναι στα χέρια ιδιωτών, τόσο περισσότερο η FAA και οι αρχές θα πονοκεφαλιάζουν για τους κανόνες και τόσο υπηρεσίες όπως η NSA θα αποκτά τα δικά της υπερ-drones για να παρακολουθεί και, ίσως, να καταρρίπτει όσα της φαίνονται επικίνδυνα. Το 2014 είναι η χρονιά που θα πρέπει να οριοθετηθούν οι χρήσεις.

Στο μεταξύ, η Amazon και το eBay φιλοδοξούν μέσα στη χρονιά να κάνουν πράξη τον στόχο της αυθημερόν παράδοσης, ακόμα και αν είναι Κυριακή. Ο Τζεφ Μπέζος έχει ήδη ανακοινώσει πως αυτόματα ιπτάμενα drones θα μεταφέρουν τις παραγγελίες ακόμα και σε μισή ώρα, αν ο αγοραστής είναι αρκετά κοντά σε κάποιο κέντρο διανομής. Για αυτό και επεκτείνουν το δίκτυο των κέντρων και τις συνεργασίες με εταιρείες κούριερ.

ΤΙ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Γαλαξιακή… ΕΜΥ

Δημοσιευμένη  εικόνα

Για πρώτη φορά γίνονται μετεωρολογικές προβλέψεις για εξωηλιακούς πλανήτες

Σικάγο
H πρώτη σημαντική επιστημονική είδηση για το 2014 μας έρχεται από το... Διάστημα. Δύο ανεξάρτητες ερευνητικές ομάδες μελέτησαν επί μήνες δύο εξωηλιακούς πλανήτες και έκαναν ενδιαφέρουσες ατμοσφαιρικές παρατηρήσεις. Οι δύο ομάδες δημοσίευσαν ταυτόχρονα στην επιθεώρηση «Nature» τις ανακαλύψεις τους οι οποίες λογίζονται από την επιστημονική κοινότητα ως το… πρώτο μετεωρολογικό δελτίο που έχει υπάρξει για πλανήτες που βρίσκονται μακριά από το ηλιακό μας σύστημα. Η γνώση μετεωρολογικών δεδομένων είναι κρίσιμος παράγοντας για τον εντοπισμό κατοικήσιμων πλανητών.


ΣΑΝ ΤΙ ΜΑΣΤΟΥΡΑ

Κολοράντο: Ουρές για λίγα γραμμάρια κάνναβης...!!

Δημοσιευμένη  εικόνα



Με διαφορετική διάθεση υποδέχτηκαν το νέο έτος οι κάτοικοι της πολιτείας του Κολοράντο την Πρωτοχρονιά, καθώς άνοιξε τις πόρτες του το πρώτο νόμιμο κατάστημα πώλησης μαριχουάνας.

Σύμφωνα με το νόμο που ψηφίστηκε το Νοέμβριο και αποτελεί τον πιο φιλελεύθερο νόμο στον κόσμο, όσοι είναι άνω των 21 ετών θα μπορούν να προμηθεύονται 28 γραμμάρια κάνναβης για «ψυχαγωγικούς» και όχι μόνο ιατρικούς λόγους πλέον.
Οπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες οι ουρές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία και οι υποστηρικτές του μέτρου δεν έκρυβαν τον ενθουσιασμό τους.


ΠΟΣΟΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

Οι νεκροί της Ελληνικής κρίσης (2008-2013)

Δημοσιευμένη  εικόνα



 Αν ο πόλεμος είναι η συνέχιση της πολιτικής με άλλα μέσα, τότε εύκολα συνάγεται ότι και η πολιτική είναι η συνέχιση του πολέμου με άλλα μέσα (κυρίως οικονομικά αυτή τη φορά). Ο Γκάντι έλεγε ότι το χειρότερο είδος πολέμου είναι ο οικονομικός. Τα θύματα του οικονομικού πολέμου όμως διαχρονικά δεν καταμετρούνται.



Εδώ δεν υπάρχουν φανφάρες, παράσημα για στρατηγούς (οι οικονομικοί στρατηγοί – εγκληματίες, τα διαχρονικά goldenboys προτιμούν να βρίσκονται στη σκιά) αλλά ούτε και αγάλματα για τον άγνωστο στρατιώτη. Υπάρχουν τα θύματα, τα σιωπηλά και τα αποδιωγμένα.

Άλλοι αυτοκτονούνε, άλλοι πεθαίνουν από πείνα, άλλοι δολοφονούνται. Αλλά κανείς δεν ενδιαφέρεται να καταγράψει το χαμό τους. Πόσο μάλλον που υπεύθυνοι γι’ αυτήν την καταγραφή θα είναι το κράτος και οι πολιτικοί. Αυτοί δηλαδή που προκαλούν διαχρονικά τον οικονομικό πόλεμο… οπότε μάλλον δε συμφέρει κανένα αυτή η καταμέτρηση πτωμάτων.

Κάπως έτσι γράφεται η ιστορία της ανθρωπότητας. Και αν π.χ. για τον 1ο παγκόσμιο πόλεμο ξέρουμε επακριβώς πόσοι αμερικάνοι σκοτώθηκαν δε συμβαίνει το ίδιο με τα αμερικάνικα θύματα της κρίσης του ‘29.


ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ

Το παραμυθάκι του Άδωνι με το 1 ευρώ

Δημοσιευμένη  εικόνα



Τι είναι 1 ευρώ μπροστά στην αιωνιότητα, τη σωτηρία της πατρίδας, την έξοδο στις αγορές, την έξοδο από το μνημόνιο; Η απάντηση είναι εύκολη. Πρόκειται για το νέο παραμυθάκι του Άδωνι, που εντάσσεται στα γνωστά κυβερνητικά επικοινωνιακά φληναφήματα.



Τις επόμενες ημέρες κάθε ασφαλισμένος στον ΕΟΠΥΥ όταν πηγαίνει στο φαρμακείο για να πάρει τα φάρμακά του θα πρέπει να πληρώνει 1 ευρώ για κάθε συνταγή. Το 1 ευρώ είναι υπέρ ΕΟΠΥΥ και οι φαρμακοποιοί μετατρέπονται σε εισπράκτορες αφού θα πρέπει να αποδίδουν το νέο χαράτσι στον ασφαλιστικό οργανισμό.