Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

ΡΟΛΟΙ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ

Το «έξυπνο» ρολόι με μέγεθος.... που προκαλεί

 
Το «έξυπνο» ρολόι με μέγεθος.... που προκαλεί
 

Διαθέτει οθόνη 3 ινστών


Τις προτάσεις τους στα smartwatches έχουν παρουσιάσει οι περισσότερες εταιρείες. Κοινό χαρακτηριστικό των περισσότερων εξ αυτών είναι τα «υποβαθμισμένα» λογισμικά που τρέχουν και είναι σχεδιασμένα για τις μικρές οθόνες.

Ωστόσο, ορισμένες συσκευές έχουν επιλέξει την οδό των μεγαλύτερων οθονών δημιουργώντας μια απομίμηση smartphone που προσαρμόζεται στον καρπό. Η τελευταία πρόταση ακούει στο όνομα «Rufus Cuff» και μπορεί να συνδεθεί με συσκευές iPhone και Android.
 

ΤΡΕΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ - ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΣΚΥΛΟΙ

Οι πλουσιότεροι... σκύλοι του κόσμου!

 
Οι πλουσιότεροι... σκύλοι του κόσμου!
 

Οι χρυσοί χνουδωτοί κληρονόμοι που απολαμβάνουν όσα οι περισσότεροι (άνθρωποι!) μόνο να ονειρευτούν μπορούν...

Όπως έλεγε άλλοτε ο πρώην πρόεδρος της Μοζαμβίκης, Samora Machel: «το σκυλί του πλούσιου παίρνει περισσότερα σε όρους εμβολιασμού, φαρμακευτικής περίθαλψης και ιατρικής φροντίδας από τους εργάτες πάνω στους οποίους χτίστηκε η περιουσία του πλούσιου».
Κι αυτό γιατί δεν είχε ακούσει προφανώς για τα συγκεκριμένα κατοικίδια της λίστας μας, που παίρνουν πολλά περισσότερα, πολλά όμως!

Κι ενώ ο σκύλος είναι ο πιστός φίλος του ανθρώπου και κάθε ιδιοκτήτης έχει υποχρέωση να του παρέχει τα απαραίτητα, αντιγυρνώντας έτσι την άδολη αγάπη του ζώου, υπάρχουν φορές που τα πράγματα ξεφεύγουν.

Κι αυτό γιατί υπάρχουν μεταξύ μας άνθρωποι που κάνουν τη μέριμνα για το κατοικίδιό τους «επιστήμη» και μάλιστα μια ιδιαιτέρως ακριβή επιχείρηση.

Δεν είναι εξάλλου σπάνιο τα κατοικίδια να μπαίνουν στις διαθήκες των λίγων και εκλεκτών, αφήνοντας πολλές φορές απ' έξω τους νόμιμους ανθρώπινους κληρονόμους!

Με αυτά υπόψη, ας δούμε τα αξιολάτρευτα κατοικίδια που ζουν τη ζωή τη μεγάλη και είναι πλουσιότερα από το 99% της ανθρωπότητας ολόκληρης. Κι αν θέλετε και μια πρόγευση, μιλάμε για ζώα που ζουν σε επαύλεις, έχουν πνευματική καθοδήγηση και τρώνε κρέας σε κάθε τους γεύμα. Για παντεσπάνι δεν ξέρουμε...

Η «Conchita» της Gail Posner
Πόσα αξίζει:
11,3 εκατ. δολάρια



Η κόρη του γνωστού αμερικανού επιχειρηματία και φιλάνθρωπου Victor Posner δεν είχε ποτέ την ανάγκη να νοιαστεί για τετριμμένα καθημερινά πράγματα, όπως τα λεφτά. Ούτε και το κατοικίδιό της εξάλλου, το τσιουάουα «Conchita», που ήταν πάντα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός της. Τα πανάκριβα δώρα που συγκέντρωνε το ευλογημένο ζωάκι όσο ήταν η Posner εν ζωή, όπως το περιλαίμιο Cartier των 15.000 δολαρίων, τη χρυσή Cadillac για τις μετακινήσεις του(!) και το εβδομαδιαίο πρόγραμμα γυμναστικής και σπα, δεν μπόρεσαν φυσικά να συγκριθούν με το στερνό αντίο της 67χρονης κληρονόμου στο σκυλάκι της: ένα καταπίστευμα 3 εκατ. δολαρίων για την «Conchita» και μια έπαυλη 8,3 εκατ. στο Μαϊάμι για τα γαβ-γαβ της και μόνο! Ο γιος της δεν μπορούσε να το πιστέψει...
 

ΤΟ ΝΕΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ

Προ των πυλών η βιομετρική κάρτα

 
Προ των πυλών η βιομετρική κάρτα
 

Σε εφαρμογή πιλοτικά προγράμματα με συμμετοχή υπαλλήλων του υπουργείου Δημόσιας Τάξης

Προ των πυλών βρίσκεται η «βιομετρική κάρτα» η οποία εκτιμάται ότι θα είναι το διαβατήριο του μέλλοντος αφού δεν θα καταγράφει μόνο τα συνηθισμένα στοιχεία που βλέπουμε σε μια απλή ταυτότητα αλλά θα περιέχει και χαρακτηριστικά μοναδικά τα οποία είναι δύσκολο να αλλοιωθούν .
 

ΑΝΔΡΑΣ ΓΙΑ ΡΑΤΣΑ



Ο άνδρας που έχει 98 παιδιά!

Ο άνδρας που έχει 98 παιδιά!
 

Ξεκίνησε σαν δωρητής σπέρματος ενώ πλέον τεκνοποιεί τις μέλλουσες μητέρες με τον «παραδοσιακό» τρόπο...

Ονομάζεται Ed Houben είναι 44 ετών, κατάγεται από το Μάαστριχτ και ζει στη βορειοδυτική Γερμανία και είναι ο πιο γνωστός δότης σπέρματος της Ευρώπης.

Ο Houben ξεκίνησε να δωρίζει το σπέρμα του το 2002 και σε έξι εβδομάδες θα γίνει πατέρας για... 98η φορά!
 

ΚΥΝΗΓΟΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΩΝ

Α-ΠΙ-ΣΤΕΥ-ΤΟ! Σε ποιον... πλανήτη τραβήχτηκε αυτή η πραγματικά απίθανη PHOTO και ποια ιστορία κρύβεται από πίσω της;;; (VIDEO)

Α-ΠΙ-ΣΤΕΥ-ΤΟ! Σε ποιον... πλανήτη τραβήχτηκε αυτή η πραγματικά απίθανη PHOTO και ποια ιστορία κρύβεται από πίσω της;;; (VIDEO)
 
Για 4 ολόκληρα χρόνια έψαχνε μια λήψη σαν κι αυτή ο φωτογράφος Mike Olbinski.
 Για αρκετό καιρό μαζί με τον συνεργάτη του Andy Hoeland κυνηγούσαν καταιγίδες στις ΗΠΑ με σκοπό να βρουν μια πραγματικά σπάνια λήψη.
Και τελικά τα κατάφεραν τον προηγούμενο Ιούλιο στο Texas!
 
Δείτε το video...
 

ΕΞΥΠΝΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Άμα έχει φαντασία ο δημιουργός... - ΔΕΙΤΕ τις πιο ΕΞΥΠΝΕΣ διαφημίσεις σε δημόσιους χώρους!!! (PHOTOS)

Άμα έχει φαντασία ο δημιουργός... - ΔΕΙΤΕ τις πιο ΕΞΥΠΝΕΣ διαφημίσεις σε δημόσιους χώρους!!! (PHOTOS)
 
Ο πρώτος στόχος μιας διαφήμισης είναι να προσελκύσει το ενδιαφέρον του παρατηρητή.
Οι συγκεκριμένες διαφημίσεις το πετυχαινουν με μεγάλη ευκολία χάρη στην ευρηματικότητά τους και στην πετυχημένη ενσωμάτσή τος στο χώρο.
Κάποιες απαιτούν μια δεύτερη ματιά για να τις καταλάβουμε καθώς γίνονται αντιληπτές από συγκεκριμένη οπτική γωνία μόνο.
Απολαύστε τις.



ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ ΣΠΗΛΙΑ

ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ στην Ελλάδα του 2014! Οικογένεια στην Κρήτη ζει σε ΣΠΗΛΙΑ και τους τρέχουν στα δικαστήρια γιατί είναι... ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ!!!
19 - 3 - 14

ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ στην Ελλάδα του 2014! Οικογένεια στην Κρήτη ζει σε ΣΠΗΛΙΑ και τους τρέχουν στα δικαστήρια γιατί είναι... ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ!!!
 
Δεν έφταναν οι άθλιες συνθήκες στις οποίες αναγκάζεται να ζει η οικογένειά του, μέσα σε μία σπηλιά στο Ηράκλειο, ένας πάμπτωχος 40χρονος αναγκάστηκε να καθίσει και στο εδώλιο, καθώς θεωρήθηκε πως είχε παραβιάσει τη νομοθεσία περί αυθαιρέτων.

Ο Μηνάς Κλάδος, μαζί με τη σύζυγο και τα τρία ανήλικα παιδιά τους ζουν σε μία σπηλιά και το αυθαίρετο δωματιάκι που έχουν φτιάξει από πάνω. Εκεί έζησαν οι παππούδες του και μένουν ακόμη και σήμερα οι γονείς του και ο ίδιος με την οικογένειά του, καθώς βρίσκονται σε πολύ κακή οικονομική κατάσταση.

Ο 40χρονος όμως βρέθηκε αντιμέτωπος με το νόμο, όταν αποφάσισε να αντικαταστήσει ένα τμήμα του σπασμένου ελενίτ που καλύπτει το διαστάσεων 3Χ3 δωμάτιο, προκειμένου να μην μπαίνει μέσα σε αυτό το νερό της βροχής, όπως αναφέρει το «Εθνος».
 

ΕΣΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ

Αυτοί δικαιούνται να πάρουν το πλεόνασμα!!! Εσύ ανήκεις σ' αυτή την κατηγορία;;;



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτοί δικαιούνται να πάρουν το πλεόνασμα!!! Εσύ ανήκεις σ' αυτή την κατηγορία;;;
 
Μπορεί η τρόικα να έφυγε νύχτα όμως όλα δείχνουν ότι η συμφωνία άνοιξε το δρόμο ώστε το eurogroup ανήμερα της πρωταπριλιάς να δώσει το ok για την εκταμίευση της δόσης-μαμουθ των 10 δισ. ευρώ προς την Ελλάδα
 
Από εδώ και πέρα σε πολιτικό επίπεδο η κυβέρνηση ξεκινάει μια οικονομική αντεπίθεση για την αλλαγή του κλίματος με συνεχείς ανακοινώσεις παροχών.
 
Ήδη ανακοινώθηκαν 1,5 δισ. ευρώ που θα μοιραστούν εργαζόμενοι χαμηλοσυνταξιούχοι και άνεργοι, αλλά και οι επιχειρήσεις που περιμένουν χρωστούμενα από το κράτος για χρόνια.
 
Σήμερα, όπως είπε ο Σ. Κεδίκογλου μιλώντας στον ΣΚΑΙ θα καθοριστεί λεπτομερώς το ποιοι και πόσα χρήματα θα πάρουν
 

ΦΟΡΟΙ - ΦΟΡΟΙ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΒΟΜΒΑ: Σε ποια χώρα ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ τους λιγότερους φόρους;;;
Σε ποια θέση βρίσκεται η Ελλάδα;

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΒΟΜΒΑ: Σε ποια χώρα ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ τους λιγότερους φόρους;;; Σε ποια θέση βρίσκεται η Ελλάδα;
 
Παγκόσμιο φαινόμενο αποτελεί το φορολογικό πλαίσιο στην Ελλάδα. Σύμφωνα με ανάλυση του BBC που επικαλείται στοιχεία του ΟΟΣΑ, η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα στον κόσμο όπου ένα παντρεμένο ζευγάρι με παιδιά πληρώνει περισσότερο φόρο από τους ανύπαντρους!
 
Ο φόρος εισοδήματος έχει μια "καυτή πατάτα" που απασχολεί τους πολιτικούς εδώ και δεκαετίες, ωστόσο φαίνεται ότι τα παράδοξα συγκεντρώνονται στην Ελλάδα.
 
Όπως αναφέρει το BBC είναι δύσκολο να συγκριθούν οι συντελεστές. Ο φόρος εισοδήματος είναι μόνο ένας φόρος, αλλά οι περισσότεροι πληρώνουν και άλλα είδη του φόρου.