Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

ΤΡΕΛΑ - MONSTER TRUCK

13 Νεκροι απο monster truck... Ελιωσε τους θεατες

Δημοσιευμένη  εικόνα


Τουλάχιστον οκτώ άνθρωποι, ανάμεσά τους τρία παιδιά, σκοτώθηκαν και άλλοι 79 άνθρωποι τραυματίστηκαν όταν ένα τετρακινητήριο όχημα ανώμαλου δρόμου με τις χαρακτηριστικές μεγάλες ρόδες και τις ειδικά τροποποιημένες αναρτήσεις κοινώς, «monster truck», έπεσε πάνω στους θεατές ενός αγώνα extreme sports, όπως δήλωσε την Κυριακή ένας εκπρόσωπος της εισαγγελίας στην πόλη Τσιουάουα του Μεξικού.


Το δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο φράγμα Ελ Ρεχόν, στα προάστια της πόλης αυτής, περίπου 370 χλμ. νότια από τα σύνορα του Μεξικού με τις ΗΠΑ.

Ορισμένα μεξικανικά ΜΜΕ μετέδωσαν ότι ο απολογισμός των νεκρών αυξήθηκε στους 13, αλλά δεν είχε υπάρξει επίσημη επιβεβαίωση έως πριν από λίγο.

Ανάμεσα στα θύματα είναι δύο κορίτσια 6 και 7 ετών και ένα αγόρι 12 ετών, σύμφωνα με την επίσημη σελίδα των δημοτικών αρχών της Τσιουάουα στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Facebook. Από τους τραυματίες, περίπου 46 άνθρωποι συνεχίζουν να νοσηλεύονται και 33 έλαβαν εξιτήριο..

ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΖΗΤΙΑΝΟΣ

Τέτοιον επαγγελματία ζητιάνο δεν έχετε ξανασυναντήσει!!!….…Γι αυτό πρέπει να προσέχετε !!!

Δημοσιευμένη  εικόνα




Ζητιάνο να παριστάνει τον ανάπηρο και λίγο αργότερα να περπατάει, έχουμε δει.



Ζητιάνο να παριστάνει τον ακρωτηριασμένο, μέχρι τη στιγμή που ως «εκ θαύματος» αποκτάει πόδια, έχουμε δει.

Κάτι τέτοιο όμως, όπως τον ζητιάνο του παρακάτω βίντεο, όχι.

Για την ακρίβεια, δεν έχουμε καν φανταστεί.

Δείτε το video και τα συμπεράσματα δικά σας

KONTRA SKODA-ROCKET MAN


Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΣΙΝΕΜΑ

Όταν θηριώδεις τύποι μοιάζουν μικροί...

Βλέποντας τις παρακάτω φωτογραφίες θα συνηδητοποιήσετε πόσο μικροί σωματικά είναι τελικά ο Dwayne Johnson και ο Arnold Schwarzenegger .








ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΣ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ρεκόρ συμμετοχών στον 2ο Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης! 1.000 επιπλέον θέσεις στο Κέντρο Εγγραφών
      
Δευτέρα, 07 Οκτωβρίου 2013
 
Στον απίστευτο αριθμό των 8.570 έφτασαν τελικά οι δηλώσεις συμμετοχής για τον 2ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης, που θα κάνει ολόκληρη την πόλη να ζήσει μια μοναδική γιορτή το βράδυ του Σαββάτου 19 Οκτωβρίου!
Η Οργανωτική Επιτροπή εκφράζει την τεράστια ικανοποίησή της και ευχαριστεί θερμά όλους εκείνους που θα τιμήσουν τη διοργάνωση, δίνοντας γιορτινό χρώμα στη Θεσσαλονίκη και υλοποιώντας ταυτόχρονα ένα πολύ σπουδαίο πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης: Μέσω των συνεργαζόμενων ιδρυμάτων (ΕΛΕΠΑΠ, Δεσμός, Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου, Σύλλογος Συνδρόμου Down Ελλάδος, Λάμψη, Α21 Campaign, Μέλισσα) θα ενισχυθούν οικονομικά ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, οι οποίες τόσο πολύ χρειάζονται μια τέτοια υποστήριξη.
Οι εγγραφές για τον 2ο Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο έκλεισαν το βράδυ της Παρασκευής (04/10), με τον απολογισμό να περιλαμβάνει συνολικά 8.570 δηλώσεις συμμετοχής (περίπου 2.300 συμμετοχές για τον Ημιμαραθώνιο και άλλες 6.270 συμμετοχές για το Δρόμο Υγείας 5.000 μ.).
Πρόκειται για μεγέθη δυόμισι φορές μεγαλύτερα από τα αντίστοιχα περσινά, αφού στην πρώτη χρονιά τέλεσης του πρωτοποριακού νυχτερινού αγώνα υπήρξαν συνολικά 3.424 εγγεγραμμένοι δρομείς.
Με δεδομένο το συνεχιζόμενο τεράστιο ενδιαφέρον για συμμετοχή στη διοργάνωση, η Οργανωτική Επιτροπή εξασφάλισε 1.000 επιπλέον θέσεις (300 για τον Ημιμαραθώνιο και 700 για τον Δρόμο Υγείας 5.000 μ.), οι οποίες θα διατεθούν κατά προτεραιότητα σε όσους προσέλθουν στο Κέντρο Εγγραφών (Registration) που θα λειτουργήσει στο Καυτανζόγλειο Στάδιο την Πέμπτη 17/10 και την Παρασκευή 18/10, από τις 10:00 ως τις 20:00.
Όσοι δρομείς εξασφαλίσουν μία από τις 1.000 επιπλέον θέσεις, δεν θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν το επίσημο μπλουζάκι της διοργάνωσης, αλλά δεν θα καταβάλουν προσαύξηση για την εκπρόθεσμη εγγραφή τους.
Παράλληλα, θα έχουν όλα τα υπόλοιπα προνόμια των ήδη εγγεγραμμένων δρομέων: Αριθμό εγγραφής (bib), chip χρονομέτρησης, επίσημο χρόνο και κατάταξη, αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής (παραλαβή μέσω της επίσημης ιστοσελίδας) και αναμνηστικό μετάλλιο συμμετοχής.
Το κόστος συμμετοχής στον Ημιμαραθώνιο είναι 15 € (10 € για φοιτητές ή για ομάδες), ενώ το κόστος για όσους τρέξουν στο Δρόμο Υγείας 5.000 μ. είναι 10 € (5 € για φοιτητές ή για ομάδες 10 ατόμων και άνω).
Ο 2ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης και ο Δρόμος Υγείας 5.000 μ. πραγματοποιείται από τον «Μ.Ε.Α.Σ. ΤΡΙΤΩΝ» σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης, υπό την αιγίδα του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και με την υποστήριξη της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Θεσσαλονίκης.
Η διοργάνωση είναι ενταγμένη στις εκδηλώσεις που υποστηρίζονται από τον Οργανισμό «Θεσσαλονίκη Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014».
Επίσημοι υποστηρικτές της διοργάνωσης είναι η WIND, η Lucozade, τα σούπερ μάρκετ Μασούτης, η Sport 2000, η ΕΥΑΘ, η DHL, η InterTruck, τα Φροντιστήρια Μπαχαράκη και το ξενοδοχείο Grand Hotel Palace, ενώ επίσημοι προμηθευτές είναι η MLS, η Αδαμίδης Α.Ε., η Dole, τα Φυτώρια Βασιλειάδη και η Honeybee Audiovisual.

Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ

Έφτιαξαν ρομπότ που τρέχει μόνο του. Το τέλος του ανθρώπινου είδους είναι κοντά! (video)

Συνημμένη Εικόνα: a1.jpg



Οι επιστήμονες του Boston Dynamics έχουν έτοιμη τη μηχανή που θα υπογράψει την καταστροφή της ανθρωπότητας.


Μπορεί να ακουγόμαστε λίγο υπερβολικοί, αλλά μόλις δείτε το βίντεο θα κατανοήσετε τους φόβους μας.

Θα δείτε αυτό το ρομπότ που μοιάζει με τεράστιο αιλουροειδές, να τρέχει χαριτωμένα στον δρόμο πιάνοντας ταχύτητα 26 χιλιομέτρων την ώρα.

Δεν θα αργήσει η μέρα που θα του βάλουν πάνω και όπλα. Και τεχνητή νοημοσύνη και θα σκοτώσει τα αφεντικά του και θα ξυπνήσει τις υπόλοιπες μηχανές και ΜΠΟΥΜ.

Αντίο ζωή.




sport-fm.gr           

ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΑ

«Βροχή» τα κατασχετήρια για δεσμεύσεις λογαριασμών οφειλετών του Δημοσίου
Συνημμένη Εικόνα: 6213246DEwk7FO4.jpg



«Βροχή» πέφτουν τα κατασχετήρια από εφορίες, τελωνεία, δήμους, ΔΕΚΟ, ασφαλιστικά ταμεία για δέσμευση τραπεζικών λογαριασμών οφειλετών.

«Το Δημόσιο μας έκανε εισπράκτορες των οφειλών του» λένε οι τραπεζίτες, ενώ οι πελάτες των τραπεζών χωρίς να έχουν άλλο τρόπο αντίδρασης, κλείνουν τους λογαριασμούς τους.



Όπως γράφει το «Έθνος», σε καθημερινή βάση οι τράπεζες δέχονται περισσότερα από 500 αιτήματα για δέσμευση καταθέσεων και μάλιστα για ποσά που κυμαίνονται στα 120 με 150 ευρώ που αφορούν φειλές από λογαριασμούς νερού, ρεύματος, ακόμα και από κλήσεις της Δημοτικής Αστυνομίας.

«Δεν προλαβαίνουμε να παραλαμβάνουμε από δικαστικούς κλητήρες ομαδικά κατασχετήρια και αν δεν τηρηθούν οι ημερομηνίες που προβλέπει ο νόμος, η τράπεζα είναι υποχρεωμένη να πληρώσει η ίδια στην Εφορία το ποσό του οφειλέτη», λέει στο «Εθνος» τραπεζικό στέλεχος και συνεχίζει:

«Μόλις η τράπεζα παραλάβει το κατασχετήριο, θα πρέπει να ελέγξει αν οι οφειλέτες που αναφέρονται στη λίστα είναι πελάτες της ή όχι. Αν είναι πελάτες της, θα πρέπει αρχικά να δεσμεύσει το ποσό που σημειώνεται δίπλα στο όνομά του. Τα ποσά των οφειλών είναι μικρά και κατά μέσο όρο διαμορφώνονται στα 120 ευρώ».

Μέσα σε 8 μέρες η τράπεζα θα πρέπει να παραστεί στο Ειρηνοδικείο και να κάνει δήλωση τρίτου, ότι δηλαδή πιστοποίησε τους πελάτες της και δέσμευσε τα χρήματα. Κατόπιν, έχει προθεσμία 10 ημερών για να κόψει επιταγή με το ποσό της οφειλής και να τη στείλει με κούριερ στην αρμόδια ΔΟΥ. Η Εφορία με τη σειρά της θα επιστρέψει το ποσό στη υπηρεσία όπου οφείλεται το ποσό.

Την ίδια ώρα, σημειώνεται ρεκόρ έκδοσης διαταγών πληρωμών από το Ειρηνοδικείο για οφειλές σε τράπεζες (ως επί το πλείστον). Χαρακτηριστικό είναι ότι μόνο το πρώτο 15νθήμερο του Σεπτεμβρίου εκδόθηκαν 42.219 διαταγές πληρωμής, όταν στο διάστημα Ιανουαρίου - Σεπτεμβρίου είχαν εκδοθεί 312.641 διαταγές πληρωμής.

iefimerida

ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΜΠΑΛΟΝΙΑ

Παγκόσμιο ΡΕΚΟΡ!! 408 αερόστατα γέμισαν τον γαλλικό ουρανό!!!

Παγκοσμιο ΡΕΚΟΡ!! 408 αεροστατα γεμισαν τον γαλλικο ουρανο!!!

Εκατοντάδες αερόστατα θερμού αέρα, 408 για την ακρίβεια, γέμισαν το γαλλικό ουρανό, ξεκινώντας τη διαδρομη τους στους αιθέρες από το Chambley-Bussieres στην ανατολική Γαλλία. Στα πλαίσια του διεθνούς φεστιβάλ αερόστατων Lorraine Mondial που διοργανώθηκε πριν μία εβδομάδα στην Αιώνια Πόλη, 343 αερόστατα «πλημμύρισαν» τον ουρανό, κάνοντας παγκόσμιο ρεκόρ. Επτά μόλις μέρες μετά 408 οδηγοί αερόστατων συγκεντρώθηκαν πάλι στο ίδιο σημείο προκειμένου να σπάσουν το προηγούμενο ρεκόρ, και τα κατάφεραν! Η ιδέα του Φεστιβάλ ξεκίνησε το 1989 και απότπότε μέχρι σήμερα συνεχίζεται αδιαλείπτως κάθε χρόνο, όταν πολλοί τολμηροί συμμετέχοντες διαγωνίζονται για να δημιουργήσουν ένα νέο ρεκόρ.

α- Εκατοντάδες μπαλόνια γέμισαν το γαλλικό ουρανό!

ζ - Εκατοντάδες μπαλόνια γέμισαν το γαλλικό ουρανό!

ζΕκατοντάδες μπαλόνια γέμισαν το γαλλικό ουρανό!

ζΕκατοντάδες μπαλόνια γέμισαν το γαλλικό ουρανό!

χ Εκατοντάδες μπαλόνια γέμισαν το γαλλικό ουρανό!

χΕκατοντάδες μπαλόνια γέμισαν το γαλλικό ουρανό!
 

ΑΤΟΚΑ ΔΑΝΕΙΑ

Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου 2013

Θέλεις ΑΤΟΚΟ δάνειο 15.000

ευρώ; ΝΑΙ ;!!! Τοτε Γίνε Βουλευτής!

Σου αποκαλύπτουμε τον τρόπο για να το πετύχεις...

Γίνε Βουλευτής!

Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν πλέον οι αιτήσεις
νυν και πρώην βουλευτών για δανειοδότηση από το Ταμείο Αλληλοβοήθειας της Βουλής.

Περισσότεροι από 100, έχουν ήδη λάβει ποσά της τάξης των 10.000 ευρώ , σε ορισμένες περιπτώσεις έως και 15.000 ευρώ, τα οποία εξοφλούν συνήθως σε διάστημα τεσσάρων ετών, και μάλιστα… άτοκα! Από τους βουλευτές που εξελέγησαν τον περασμένο Ιούνιο, περίπου 60 έχουν σπεύσει να αξιοποιήσουν τους ευνοϊκούς όρους που ισχύουν γι αυτούς, ενώ περισσότεροι από 40 είναι οι πρώην βουλευτές που έχουν κάνει χρήση του συγκεκριμένου προνομίου.

ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου 2013

Πώς να μειώσετε 20% το κόστος θέρμανσης απο τα καλοριφέρ

Μια απλή ιδέα ενός εφευρέτη η οποία ήδη υλοποιήθηκε και πωλείται περίπου προς 60-70 ευρώ, «υπόσχεται» μείωση του κόστους του...
πετρελαίου θέρμανσης ή του φυσικού αερίου κατά 20%.

Τι καταναλώνει; Ρεύμα το οποίο όμως δεν πρόκειται να σας επιβαρύνει με περισσότερα από 2-3 ευρώ τον χρόνο.

Όσοι υποστηρίζουν ότι δεν χρειάζεται κόπος αλλά τρόπος, τελικώς έχουν δίκιο. Η ιδέα είναι πολύ απλή και αυτός που τη σκαρφίστηκε φιλοδοξεί να γίνει διάσημος σε ολόκληρη την Ευρώπη (και πλούσιος). Εγκαθιστώντας έναν απλό ανεμιστήρα πάνω στο καλοριφέρ, εμποδίζει τον ζεστό αέρα από το ανέβει στο ταβάνι. Τον διοχετεύει οριζόντια μέσα στο δωμάτιο και έτσι μειώνει το κόστος του πετρελαίου ή του φυσικού αερίου κατά 20% (τουλάχιστον έτσι λέει)

Ο εφευρέτης είναι Βρετανός και λέγεται Roland Glancy. Τον «γνωρίσαμε» μέσω της βρετανικής DailyTelegraph. H εφεύρεσή του, βραβεύτηκε ήδη με 253 χιλιάδες λίρες από το βρετανικό υπουργείο Ενέργειας και κλιματικής αλλαγής ενώ η επιχείρηση που ανέλαβε να υλοποιήσει την ιδέα –το προϊόν βαφτίστηκε radfan- έχει ήδη στηθεί και είναι έτοιμη να πουλήσει. Μάλιστα, ήδη λειτουργεί και το σχετικό eshop.

Ποια είναι η ιδέα