Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΣ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ρεκόρ συμμετοχών στον 2ο Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης! 1.000 επιπλέον θέσεις στο Κέντρο Εγγραφών
      
Δευτέρα, 07 Οκτωβρίου 2013
 
Στον απίστευτο αριθμό των 8.570 έφτασαν τελικά οι δηλώσεις συμμετοχής για τον 2ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης, που θα κάνει ολόκληρη την πόλη να ζήσει μια μοναδική γιορτή το βράδυ του Σαββάτου 19 Οκτωβρίου!
Η Οργανωτική Επιτροπή εκφράζει την τεράστια ικανοποίησή της και ευχαριστεί θερμά όλους εκείνους που θα τιμήσουν τη διοργάνωση, δίνοντας γιορτινό χρώμα στη Θεσσαλονίκη και υλοποιώντας ταυτόχρονα ένα πολύ σπουδαίο πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης: Μέσω των συνεργαζόμενων ιδρυμάτων (ΕΛΕΠΑΠ, Δεσμός, Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου, Σύλλογος Συνδρόμου Down Ελλάδος, Λάμψη, Α21 Campaign, Μέλισσα) θα ενισχυθούν οικονομικά ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, οι οποίες τόσο πολύ χρειάζονται μια τέτοια υποστήριξη.
Οι εγγραφές για τον 2ο Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο έκλεισαν το βράδυ της Παρασκευής (04/10), με τον απολογισμό να περιλαμβάνει συνολικά 8.570 δηλώσεις συμμετοχής (περίπου 2.300 συμμετοχές για τον Ημιμαραθώνιο και άλλες 6.270 συμμετοχές για το Δρόμο Υγείας 5.000 μ.).
Πρόκειται για μεγέθη δυόμισι φορές μεγαλύτερα από τα αντίστοιχα περσινά, αφού στην πρώτη χρονιά τέλεσης του πρωτοποριακού νυχτερινού αγώνα υπήρξαν συνολικά 3.424 εγγεγραμμένοι δρομείς.
Με δεδομένο το συνεχιζόμενο τεράστιο ενδιαφέρον για συμμετοχή στη διοργάνωση, η Οργανωτική Επιτροπή εξασφάλισε 1.000 επιπλέον θέσεις (300 για τον Ημιμαραθώνιο και 700 για τον Δρόμο Υγείας 5.000 μ.), οι οποίες θα διατεθούν κατά προτεραιότητα σε όσους προσέλθουν στο Κέντρο Εγγραφών (Registration) που θα λειτουργήσει στο Καυτανζόγλειο Στάδιο την Πέμπτη 17/10 και την Παρασκευή 18/10, από τις 10:00 ως τις 20:00.
Όσοι δρομείς εξασφαλίσουν μία από τις 1.000 επιπλέον θέσεις, δεν θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν το επίσημο μπλουζάκι της διοργάνωσης, αλλά δεν θα καταβάλουν προσαύξηση για την εκπρόθεσμη εγγραφή τους.
Παράλληλα, θα έχουν όλα τα υπόλοιπα προνόμια των ήδη εγγεγραμμένων δρομέων: Αριθμό εγγραφής (bib), chip χρονομέτρησης, επίσημο χρόνο και κατάταξη, αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής (παραλαβή μέσω της επίσημης ιστοσελίδας) και αναμνηστικό μετάλλιο συμμετοχής.
Το κόστος συμμετοχής στον Ημιμαραθώνιο είναι 15 € (10 € για φοιτητές ή για ομάδες), ενώ το κόστος για όσους τρέξουν στο Δρόμο Υγείας 5.000 μ. είναι 10 € (5 € για φοιτητές ή για ομάδες 10 ατόμων και άνω).
Ο 2ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης και ο Δρόμος Υγείας 5.000 μ. πραγματοποιείται από τον «Μ.Ε.Α.Σ. ΤΡΙΤΩΝ» σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης, υπό την αιγίδα του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και με την υποστήριξη της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Θεσσαλονίκης.
Η διοργάνωση είναι ενταγμένη στις εκδηλώσεις που υποστηρίζονται από τον Οργανισμό «Θεσσαλονίκη Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014».
Επίσημοι υποστηρικτές της διοργάνωσης είναι η WIND, η Lucozade, τα σούπερ μάρκετ Μασούτης, η Sport 2000, η ΕΥΑΘ, η DHL, η InterTruck, τα Φροντιστήρια Μπαχαράκη και το ξενοδοχείο Grand Hotel Palace, ενώ επίσημοι προμηθευτές είναι η MLS, η Αδαμίδης Α.Ε., η Dole, τα Φυτώρια Βασιλειάδη και η Honeybee Audiovisual.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου