Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

300 Η ΑΝΟΔΟΣ

300:Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ: Δείτε το νέο εκπληκτικό behind the scenes VIDEO της ταινίας!




300:Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ: Δείτε το νέο εκπληκτικό behind the scenes VIDEO της ταινίας!

ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΜΕΡΗ

Αυτά είναι τα 10 πιο  ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΜΕΡΗ μετά το "Τρίγωνο των Βερμούδων"... (PHOTOS)

Αυτά είναι τα πιο ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΜΕΡΗ μετά το
 
Ο καθένας από εμάς κάποια στιγμή στην ζωή του κάτι έχει ακούσει για το Τρίγωνο των Βερμούδων και τα μυστήρια που το περιβάλλουν. Περίεργες στρεβλώσεις του χρόνου, απαγωγές απ εξωγήινους, χαμένη Ατλαντίδα και σκοτεινές συνωμοσίες είναι μόνο μερικές από τις θεωρίες που προσπαθούν να εξηγήσουν το συγκεκριμένο φαινόμενο. Δεν υπάρχει όμως μόνο το μυστήριο του Τρίγωνου των Βερμούδων που προκαλεί ανατριχίλα κ φόβο.

Υπάρχουν άλλα 10 μέρη στην Γη που αν μάθετε για αυτά είναι σίγουρο πως θα φροντίσετε να τα αποφύγετε στις επόμενες διακοπές σας. Το dinfo φροντίζει να σας προειδοποιήσει...



1. Τα Βουνά της Δεισιδαιμονίας

10 μέρη πιο μυστηριώδη και από το Τρίγωνο των Βερμούδων

Τα βουνά της δεισιδαιμονίας είναι μια οροσειρά που βρίσκεται ανατολικά του Φοίνιξ, στην Αριζόνα. Σύμφωνα με το μύθο, κάποια στιγμή το 1800 ένα άτομο που ονομάζονταν Jacob Waltz ανακάλυψε ένα τεράστιο χρυσωρυχείο μέσα στα βουνά που έκτοτε ονομάστηκε ορυχείο του χαμένου Ολλανδού. Για κακή του τύχη όμως ο Waltz πέθανε παίρνοντας στον τάφο την τοποθεσία του ορυχείου.

Τα χρόνια που ακολούθησαν πολλοί ήταν εκείνοι που πήγαν στα βουνά και προσπάθησαν να βρουν τον θησαυρό ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έχασαν την ζωή τους σε αυτή την προσπάθεια. Σήμερα στα βουνά της δεισιδαιμονίας δεν πηγαίνουν τουρίστες αλλά ούτε και επίδοξοι χρυσοθήρες. Οι κάτοικοι των γύρω περιοχών υποστηρίζουν πως τα φαντάσματα εκείνων που πέθαναν αναζητώντας το χαμένο ορυχείο στοιχειώνουν την οροσειρά "Superstition Mountains" όπως την ονόμασαν.
 

ΦΤΩΧΙΑ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝH

ΔΕΙΤΕ τις 10 ωραιότερες βίλες στον κόσμο!! Ανάμεσα τους και 2 ελληνικές!!!!
Ημερομηνία:  Φεβρουαρίου 2014
 
ΔΕΙΤΕ τις 10 ωραιοτερες βιλες στον κοσμο!! Αναμεσα τους και 2 ελληνικες!!!!
 
Σπίτια απείρου κάλλους, αλλά και για συγκεκριμένες τσέπες, που βρίσκονται διάσπαρτα σε ορισμένα από τα πιο όμορφα μέρη του κόσμου.
 
Από το Μεξικό έως τη Σαντορίνη αυτές οι βίλες προκαλούν πραγματικό δέος όχι μόνο με την ομορφιά τους, αλλά κυρίως με την τιμή τους καθώς ενοικιάζονται για χιλιάδες ευρώ.
Ας δούμε τη σχετική λίστα όπως την παρουσιάζει το news247:
 
Κρήτη
ζ.gr : vila Ιδού οι δέκα ωραιότερες βίλες στον κόσμο – Κρήτη και Σαντορίνη σε πρώτο πλάνο
 
Κάμπο Σαν Ρόκα, Μεξικό
ψ: vila2 Ιδού οι δέκα ωραιότερες βίλες στον κόσμο – Κρήτη και Σαντορίνη σε πρώτο πλάνο
 

ΕΦΤΑΣΕ Η ΦΛΟΓΑ

Έφτασε στο Σότσι η φλόγα των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων
 
 
Η Ολυμπιακή φλόγα των Χειμερινών Αγώνων έφτασε στη ρωσική πόλη Σότσι για να ξεκινήσει η τελική διαδρομή της, που θα οδηγήσει την Παρασκευή στο άναμμα του βωμού και στην έναρξη των 22ων Αγώνων.
 
Μετά από 121 ημέρες και συνολικά πάνω από 65 χιλιάδες χιλιόμετρα (που αποτελεί ρεκόρ) η δάδα πέρασε από τον Βόρειο Πόλο, την αρχαιότερη και βαθύτερη λίμνη του κόσμου, Μπαϊκάλ αλλά και τον διεθνή διαστημικό σταθμό.
Όπως ανακοινώθηκε από τους διοργανωτές, έως την τελετή έναρξης θα τη μεταφέρουν 30 προσωπικότητες.
 Στην τελική διαδρομή της πια, η φλόγα θα ταξιδέψει στη γειτονική περιοχή του Άντλερ, όπου βρίσκεται το Ολυμπιακό αεροδρόμιο, στο χιονοδρομικό κέντρο Ρόσα Κούτορ και στην ορεινή περιοχή της Κράσναγια Πολιάνα, η οποία αποτελεί την έδρα διάφορων διοργανώσεων.

ΕΛΛΑΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΥΜΑΧΙΑ

"Πίσω από κάθε ελληνικό σκάνδαλο βρίσκεται μια μεγάλη Γερμανική εταιρεία"
 
 
Την δική του απάντηση στην σκληρή επίθεση του Αντικαγκελάριου Της Γερμανίας και υπουργού οικονομίας Ζίγμαρ Γκάμπριελ πως η Ελλάδα είναι ένα ασύντακτο κράτος,έδωσε ο αντιπρόεδρος της ελληνικής κυβέρνησης και υπουργός εξωτερικών Ε.Βενιζέλος.
«Έχουμε προβλήματα διαφθοράς, ας πούμε; Έχουμε ναι.
Αλλά αν δείτε πίσω από κάθε σκάνδαλο στην Ελλάδα ποιος υπάρχει, θα διαπιστώσετε δυστυχώς ότι υπάρχει συνήθως μια μεγάλη γερμανική εταιρία, η Siemens, η Ferrostahl, η MAN, η Daimler Chrysler..» είπε χαρακτηριστικά ο κ.Βενιζέλος,.
Απαντώντας στην συνέχεια στους ισχυρισμούς Γκάμπριελ πως η Ελλάδα μπήκε στην ευρωζώνη με παραποιημένα στοιχεία, ο κ.Βενιζέλος είπε:
«Υπάρχει πολύ σοβαρό ζήτημα να καταλάβουμε ότι η Ελλάδα μπήκε στην ΟΝΕ, στη ζώνη του ευρώ, το 2001 με μια ελαστική ερμηνεία των στοιχείων για να μπει η Ιταλία. Γιατί η Ιταλία είχε χειρότερα στοιχεία από την Ελλάδα.
 Όλες οι χώρες έχουν εφαρμόσει διάφορους κανόνες υπολογισμού του ελλείμματος και της βιωσιμότητας του χρέους τους».
Ωστόσο, σύμφωνα με το ΠΑΣΟΚ, «ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής υποψήφιος του SPD για τις ευρωεκλογές Μάρτιν Σουλτς διαβεβαίωσε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ στην κατ' ιδίαν συνάντηση που είχε χθες το μεσημέρι μαζί του στις Βρυξέλλες, ότι οι δηλώσεις του κ. Γκάμπριελ παραποιήθηκαν από τον Τύπο και ότι «αυτό που είπε ο αντικαγκελάριος ήταν πως η Ελλάδα, όπως και άλλες χώρες, δεν παρουσίασε ακριβή στοιχεία για την ένταξή της στην ευρωζώνη, και πως η Ελλάδα, όπως και άλλες χώρες, έχει σημαντικά δομικά προβλήματα».

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΓΕΛΙΟ

ΜΥΑΛΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΟΗΤΟΙ

Τα Εννιά Είδη Νοημοσύνης… Και Ανοησίας

Δημοσιευμένη  εικόνα



Πρόσφατα έκανε το «γύρο του ίντερνετ» μια είδηση που αφορούσε στα αποτελέσματα μιας έρευνας σχετικά με την νοημοσύνη. Σύμφωνα με αυτήν (ή τουλάχιστον όπως παρουσιάστηκε στα διαδικτυακάmedia) οι «συντηρητικοί» άνθρωποι έχουν χαμηλότερη νοημοσύνη από τους «προοδευτικούς».

Το παράδειγμα του Ουίνστον Τσώρτσιλ από μόνο του θα αρκούσε για να ανατρέψει τα συμπεράσματα αυτής της έρευνας, αλλά το θέμα είναι ότι εξαρχής αυτή η έρευνα στηρίζεται σε σαθρό –και ξεπερασμένο- έδαφος.

Το IQ (intelligence quotient) δεν είναι τόσο έξυπνο, όσο πιστεύαμε πριν από τριάντα (!) χρόνια.

Στα τεστ IQ μετριέται μόνο η γλωσσική και η λογικό-μαθηματική ευφυΐα. Συνακόλουθα ο Μάρλον Μπράντο, ο Μάικλ Τζόρνταν, ίσως και ο Βαν Γκογκ ή ο Χριστόφορος Κολόμβος, θα θεωρούνταν σχεδόν χαζοί αν ως παιδιά έκαναν ένα τέτοιο τεστ.

PASIFIC CREST

Από το Μεξικό στον Καναδά σε... 6 λεπτά!!! Ένα εκπληκτικό βίντεο!!!
Ημερομηνία: 5 Φεβρουαρίου 2014
 
Απο το Μεξικο στον Καναδα σε... 6 λεπτα!!! Ενα εκπληκτικο βιντεο!!!
 
Ο Tyler Fox πέρασε 4,5 μήνες περπατώντας από το Μεξικό μέχρι τον Καναδά, διασχίζοντας την περίφημη διαδρομή Pacific Crest που έχει μήκος 4.200 χιλιόμετρα.
Πέρα από μοναδική εμπειρία ζωής, το συγκεκριμένο ταξίδι ήταν γιʼ αυτόν μια ευκαιρία για να δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό βίντεο στο οποίο παρουσιάζει 3 δευτερόλεπτα από κάθε ημέρα της περιπέτειας του.



 

ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΝΟΣ ΜΠΕΜΠΗ

ΔΕΙΤΕ το ΑΞΙΟΛΑΤΡΕΥΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ενός ΜΠΕΜΠΗ!!!!
05 Φεβρουαρίου 2014
 
ΔΕΙΤΕ το ΑΞΙΟΛΑΤΡΕΥΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ενός ΜΠΕΜΠΗ!!!! (Calendar Photos)
 
February

March
 

ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΩΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΗΛΩΣΗ από σύμβουλο του Στουρνάρα! Γι' αυτό τον λόγο ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ το χαράτσι!!! Τι δήλωσε και μας "ΚΟΥΦΑΝΕ";;;

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΗΛΩΣΗ από σύμβουλο του Στουρνάρα! Γι' αυτό τον λόγο ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ το χαράτσι!!! Τι δήλωσε και μας
 
Ο σύμβουλος του Στουρνάρα, καθηγητής Καραβίτης (που μας κάνει τεράστια εντύπωση το πως του επιτρέπουν ακόμη να τοποθετείται δημοσίως), δήλωσε ότι ο φόρος ακίνητης περιουσίας επιβάλλεται γιατί το ακίνητο το προστατεύει το κράτος μέσω του στρατού και της αστυνομίας, οπότε θα πρέπει να συνεισφέρει με την φορολογία του.
Πηγή: arouraios.gr
 
Δηλαδή το στρατό και την αστυνομία ποιός την πληρώνει

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ - ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ

Δεν έχει ΤΕΛΟΣ το ΔΡΑΜΑ στην Κεφαλονιά! Οι κάτοικοι του νησιού μένουν σε ΑΝΤΙΣΚΗΝΑ και τους τρώει το ΚΡΥΟ ενώ ο Σαμαράς φοβάται για την εικόνα της κυβέρνησης!!!

Δεν έχει ΤΕΛΟΣ το ΔΡΑΜΑ στην Κεφαλονιά! Οι κάτοικοι του νησιού μένουν σε ΑΝΤΙΣΚΗΝΑ και τους τρώει το ΚΡΥΟ ενώ ο Σαμαράς φοβάται για την εικόνα της κυβέρνησης!!!
 
Δεν έχουν τέλος η ταλαιπωρία και τα προβλήματα για τους πληγέντες κατοίκους της Κεφαλονιάς, καθώς πέρασαν τη νύχτα της Δευτέρας σε σκηνές που έστησε ο στρατός σε γήπεδο, άλλοι στα αυτοκίνητα τους και κάποιοι άλλοι στο κλειστό γυμναστήριο του Ληξουρίου.
Την ίδια στιγμή, στο νησί υπάρχει ανάγκη για τρόφιμα, στέγη και νερό, ενώ οι συνεχείς μετασεισμοί, η κακοκαιρία με τους θυελλώδεις ανέμους και τις καταρρακτώδεις βροχές, το πρόβλημα της ύδρευσης και της διανομής του φαγητού, έχουν φέρει τους κατοίκους στα όρια της απόγνωσης.
Ολη μέρα ο στρατός έστηνε σκηνές στην Κεφαλονιά
Από τη στιγμή που οι δυνάμεις του Ελληνικού Στρατού έφτασαν στο νησί έπιασαν δουλεία στο στήσιμο των σκηνών, που θα φιλοξενούσαν τους άστεγους -πλέον- σεισμόπληκτους κατοίκους της Κεφαλλονιάς, οι οποίοι είδαν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται από τα δύο χτυπήματα του Εγκέλαδου.
Σύμφωνα με το iefimerida, μέχρι το απόγευμα στο γήπεδο είχαν στηθεί οι σκηνές -κάθε μία έχει τη δυνατότητα να διανυκτερεύσουν οκτώ άτομα.
Σε αυτές μπορούν να φιλοξενηθούν όσοι κάτοικοι δεν γίνεται να επιστρέψουν στα σπίτια τους, καθώς έχουν κριθεί ακατάλληλα για κατοίκηση από τους μηχανικούς.