Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ

Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2011

Τέσσερα από τα 10 ρεκόρ Ευρώπης στην άρση βαρών σε πάγκο ανήκουν πλέον στην Ελλάδα


Ελληνικό... χρώμα έχουν τα τέσσερα από τα συνολικά 10 ρεκόρ Ευρώπης που υφίστανται στην άρση βαρών σε πάγκο, μετά και τους διεθνείς αγώνες Fazza που φιλοξενήθηκαν στο Ντουμπάι 10-16 Μαρτίου...
Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Παύλος Μάμαλος, ο οποίος κατέχει πλέον τρία ρεκόρ, συμπεριλαμβανομένου και αυτού που δημιούργησε πριν από λίγα 24ωρα στη διοργάνωση των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, ενώ κάτοχος του τέταρτου είναι ο Νικόλαος Γκουντάνης.

Ο «ασημένιος» Παραολυμπιονίκης του Πεκίνου, κατέχει το ευρωπαϊκό ρεκόρ σε τρεις κατηγορίες και συγκεκριμένα στα 82,5, τα 90 αλλά και τα 100 κιλά, ενώ αντίστοιχα ο Γκουντάνης έχει το ρεκόρ στα 67,5 κιλά, κατηγορία στην οποία έλαμψε και στο εφετινό Fazza κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο.

Τα ρεκόρ Ευρώπης των δύο αθλητών με αριθμούς...

Κατηγορία       Όνομα            Επίδοση          Πόλη                           Ημερομηνία
 67,5κ.            Γκουντάνης   202,5 κιλά        Κουάλα Λουμπούρ   27.7.2010
 82,5κ.            Μάμαλος        225,0 κιλά      Πεκίνο             15.9.2008
 90,0κ.             Μάμαλος      225,0 κιλά       Κουάλα Λουμπούρ   29.7.2010
100,0κ.           Μάμαλος        234,0 κιλά      Ντουμπάι                     15.3.2011


Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2011

Χρησιμοποίησε τη γυναίκα του στα χιόνια αντί για αλυσίδες!

Είναι από τα απίστευτα και όμως... ελληνικά. Συνέβη στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας, τότε που η περιοχή της ανατολικής Στερεάς Ελλάδας μαστίζονταν από χιονοθύελλα....Ενας οδηγός ξεκίνησε χωρίς αλυσίδες. Βρήκε ωστόσο την λύση: όταν κατάλαβε ότι ο δρόμος γλιστάει, έντυσε καλά την γυναίκα του, της έβαλε κασκόλ γύρω από το κεφάλι της και την έβαλε να κάτσει πάνω στο... καπό, ώστε να πατάνε καλά οι ρόδες του αυτοκινήτου του!!!

Η διαδρομή κράτησε περίπου στα 7 χιλιόμετρα, όσο ήταν και το πρόβλημα του ολισθηρού δρόμου. «Πρέπει να παίρνουμε παράδειγμα από αυτόν τον εφευρετικό οδηγό», σχολιάζει το site της Θήβας «exeisminima», από όπου και η φωτογραφία.
Κρίμα που δεν υπάρχει αντίστοιχη φωτό και από μπροστά..
newsimage
Περίπου 40 άτομα ανά ώρα χάνουν τη δουλειά τους στην Ελλάδα τους τελευταίους 6 μήνες, με το σύνολο των ατόμων που μένουν χωρίς δουλειά ανά ημέρα να ξεπερνά τους 950! Αυτό δείχνει η ανάλυση των επίσημων ελληνικών στατιστικών στοιχείων και των στοιχείων από τον ΟΑΕΔ σύμφωνα με το Ρολόι Ανεργίας.
Από την υπογραφή του Μνημονίου με την Τρόικα 645 άτομα την ημέρα μένουν άνεργοι.
Στο κλείσιμο του 2010 ο συνολικός αριθμός των ανέργων έφτασε τις 733 χιλιάδες ενώ η εκτίμηση για τον αριθμό των ανέργων στις 18 Μαρτίου 2011 από το Ρολόι Ανεργίας με βάση τα τρέχοντα στοιχεία είναι πως έχει σκαρφαλώσει στους 811 χιλιάδες περίπου.
Αν αυτή η τάση συνεχιστεί με παρόμοιους ρυθμούς τότε μέχρι το τέλος του έτους οι άνεργοι είναι πιθανόν να φτάσουν το 1 εκ.
XrimaNews.gr

philkeram φιλκεραμ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΜΑ ΚΑΤΙ ΣΤΡΑΒΩΣΕΙ

16 Μαρτίου 2011

ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ

Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2011

Έψαχναν θησαυρό για να "σώσουν" την Ελλάδα!

Μία απίστευτη δικαιολογία βρήκαν τέσσερις επίδοξοι χρυσοθήρες-κάτοικοι Αλεξανδρούπολης, όταν τελικά έγιναν αντιληπτοί και συνελήφθησαν από την αστυνομία.

Η επιχειρηματολογία που ανέπτυξαν είναι ότι έψαχναν το θησαυρό του Μεγάλου Αλεξάνδρου, η αξιοποίηση του οποίου θα έσωζε την Ελλάδα από την δεινή θέση που έχει περιέλθει!

Ο συνταξιούχος καπετάνιος και οι τρεις άνεργοι φίλοι του πραγματικά κατέστρωσαν ένα σχέδιο που όμοιό του δε θα υπήρχε άλλο, αξιοποιώντας παλιούς χάρτες και πληροφορίες. Μόνο που δεν πρόλαβαν να το ολοκληρώσουν τις εκσκαφές στην περιοχή της ορεινής Ροδόπης.

Άνοιξαν μια τεράστια τάφρο, χρησιμοποιώντας κομπρεσέρ και γεννήτριες με φτυάρια, τσάπες, σ΄ ένα σημείο δύσβατο, που δύσκολα προσεγγίζεται. Έφτασαν στο Παπίκιο Όρος της Ροδόπης, που υπήρξε φημισμένο κέντρο μοναχισμού από τον 11ο έως τον 15ο αιώνα μ.Χ., εφάμιλλο του Αγίου ‘Ορους.

Οι τέσσερις άνδρες όμως έπεσαν στην αντίληψη τσομπάνηδων, που κινούνται στην περιοχή, οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία και τους έπιασε για παράνομη ανασκαφή σε χώρο που δε θεωρείται αρχαιολογικός, ενώ κατέσχεσε όλο τον εξοπλισμό τους, γεννήτρια, κομπρεσέρ κλπ.

ΕΡΧΩΝΤΑΙ

Τι κρύβει η NASA? Ποιοί κόβουν βόλτες γύρω από τον ήλιο μας?

image
Η NASA προφανώς και δεν είναι αυτό που νομίζαμε κάποτε. Πολλές είναι οι κατηγορίες εναντίων της... και προφανώς παίζει σημαντικό ρόλο στις συγκαλύψεις. Εδώ δεν θα αναφερθώ γενικά στο ποιόν της, αλλά ειδικά στην απόκρυψη και παραποίηση φωτογραφιών του ήλιου μας. Ο βιοφυσικός Dieter Broers, στο βιβλίο του Checklist 2012, αλλά και άλλοι ερευνητές την κατηγορούν ανοιχτά για παραποίηση και απόκρυψη στοιχείων...
Πιο πρόσφατη ανάλογη είδηση-κατηγορία αποτελεί το βίντεο που ακολουθεί όπου η NASA έχει αφαιρέσει το "σκάφος" που φαινόταν ξεκάθαρα...
Το μέγεθος του προφανώς και είναι τεράστιο..



Ανάλογες εικόνες και βίντεο είχε δημοσιεύσει και ο Καλογεράκης σε DVD που συνόδευε βιβλίο του...
Τελικά τι συμβαίνει?
Σε ποιούς ανήκουν τα σκάφη?
Και... έχουν σχέση όλα αυτά με την επίσπευση ενεργειών στην Κιβωτό των Σπόρων και την πρόθεση του Ομπάμα να μιλήσει επιτέλους σχετικά με τις επαφές με εξωγήινους?
Και τι σχέση έχουν όλα αυτά με τον ήλιο?
Γιατί βρίσκονται τα σκάφη αυτά γύρω του? Παρατηρούν κάτι? ή προκαλούν κάτι?...
Σύμφωνα με τις Βέδες βέβαια δεν περιμένουμε και ιδιαίτερο καλό από τα σκάφη αυτά και τους επιβάτες τους...
Προς το παρόν... παρατηρούμε και παραμένουμε σε εγρήγορση.

ΜΠΡΑΒΟ

Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2011

Πάτησε στα 5.199 μέτρα!


Συνεχίζει να ξεχωρίζει ο μοναδικός Έλληνας που έχει βρεθεί στις υψηλότερες κορυφές κάθε ηπείρου...
Μέχρι σήμερα έχει οργανώσει κι έφερε σε πέρας δεκάδες ορειβατικές κι άλλες αποστολές αθλητικής επιβίωσης, στα πιο απόμακρα μέρη του πλανήτη.
Είναι ο πρώτος και μοναδικός Έλληνας, που έχει πατήσει στις «7 summits» (η ψηλότερη κορυφή κάθε ηπείρου), έχοντας φτάσει με σκι στο Βόρειο και το Νότιο Πόλο. Στο πλούσιο βιογραφικό του υπάρχουν αποστολές όπως η διάσχιση της Τυνησιακής Σαχάρας και ο μοναχικός διάπλους του Αιγαίου πελάγους με θαλάσσιο καγιάκ.
Ο λόγος για τον ορειβάτη Νίκο Μαγγίτση, ο οποίος πρόσφατα πάτησε και την κορυφή στο όρος Κένυα, το οποίο είναι το δεύτερο υψηλότερο βουνό στην Αφρική μετά το Κιλιμάντζαρο. Ο ορειβάτης ανέβηκε στις δίδυμες κορυφές Nelion και Batian, που έχουν υψόμετρο 5.188 και 5.199 μέτρα αντίστοιχα.
Το χαρακτηριστικό του βουνού είναι πως παρά το γεγονός ότι ο κύριος όγκος των κορυφών βρίσκεται πολύ κοντά στην γραμμή του Ισημερινού, υπάρχουν χιόνια πάνω από τα 4.600 μέτρα υψόμετρο και ο εντυπωσιακός παγετώνας Lewis.