Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

ΤΡΕΛΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ

Τρελός πιλότος εναντίον Lamborghini! (εκπληκτικό video)

 
Σ' αυτόν τον άτυπο αγώνα ταχύτητας μία Lamborghini κοντράρεται με ένα αεροπλάνο επιδείξεων. Μπορεί το αυτοκίνητο να κερδίζει τον αγώνα ταχύτητας αλλά την παράσταση κλέβει το αεροπλάνο με την φιγούρα που εκτελεί μόλις 1,5 μέτρο πάνω από το έδαφος.
Απολαύστε την coolαριστή αυτή κόντρα...

You might also like:

ΠΑΤΙΝΙΑ ΜΕ ΜΑΤΙ

Καυτά κορίτσια πατινάρουν...


Τα πατίνια είναι μία μόδα που κυριαρχεί στα παραθαλάσσια μέρη των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Όπου κι αν κοιτάξεις, θα δεις όμορφα κορίτσια με μπικίνι, με καυτά shorts, με κοντές φουστίτσες να πατινάρουν με χάρη. Σ' αυτά τα κορίτσια είναι αφιερωμένη αυτή η coolαριστή φωτογραφική συλλογή. Απολαύστε τη...


 Imogen Thomas

 Jessica Simpson






 Tila Tequila

 



 


ΠΟΣΟ ΜΙΚΡΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

24 - 3 - 12

Ποιο είναι το μέγεθος των ηλιακών εκρήξεων; Μία σύγκριση με τη Γη Σοκάρει! (video)


Πόσο μεγάλες είναι οι ηλιακές εκρήξεις που παρ' όλη την απόσταση που μας χωρίζει από τον ήλιο μας επηρεάζουν; Για να γίνει πιο κατανοητό το μέγεθος αυτών των εκρήξεων βάζουμε τη Γη εικονικά δίπλα σε μία τέτοια έκρηξη. Το αποτέλεσμα σοκαριστικό! Δείτε το coolαριστό βίντεο που ακολουθεί και θα καταλάβετε τον λόγο...
You might also like:

ΤΡΕΛΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ

24 - 3 - 12


Για να δούμε λοιπόν ποια είναι αυτά τα 7 βήματα…
1. Κόψτε το κάπνισμα
Τα 7 βήματα για την επίτευξη μακροζωίας (1)
Όλοι ξέρουμε ότι το κάπνισμα σκοτώνει, καθώς βλάπτει την καρδιά και μπορεί να προκαλέσει αθηροσκλήρωση.
2. Ξεκινήστε κάποιο άθλημα
Τα 7 βήματα για την επίτευξη μακροζωίας (2)
Η αερόβια άσκηση κάνει καλό στην καρδιά, καθώς αυξάνει το ποσοστό του οξυγόνου που δέχεται το σώμα, βοηθάει στη διατήρηση των κιλών σας και τέλος βοηθάει στην κυκλοφορία του αίματος και την μείωση της πίεσης του αίματος.
3. Διατηρείστε την πίεση του αίματος σε φυσιολογικά επίπεδα
Τα 7 βήματα για την επίτευξη μακροζωίας (3)
Να πηγαίνετε συχνά για εξέταση για να μπορέσετε να προλάβετε οποιοδήποτε πρόβλημα.
4. Διατηρείστε το επίπεδο της γλυκόζης στο αίμα σε φυσιολογικά επίπεδα
Τα 7 βήματα για την επίτευξη μακροζωίας (4)
Άμα έχετε υψηλά επίπεδα γλυκόζης, μπορεί να οδηγήσει σε νεφρική βλάβη. Με συχνή εξέταση μπορείτε να προλάβετε την εμφάνιση διαβήτη.
5. Διατηρείστε την χοληστερίνη σας σε φυσιολογικά επίπεδα
Τα 7 βήματα για την επίτευξη μακροζωίας (5)
Αν η χοληστερίνη σας βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα μπορεί να αντιμετωπίσετε καρδιαγγειακά προβλήματα καθώς και ανακοπή καρδιάς.
6. Να προσέχετε τα κιλά σας
Τα 7 βήματα για την επίτευξη μακροζωίας (6)
Καλό θα ήταν να κάνετε μια μέτρηση του λίπους του σώματος σας.
7. Να τρώτε υγιεινά
Τα 7 βήματα για την επίτευξη μακροζωίας (7)
Να αποφεύγετε φαγητά με υψηλά ποσοστά ζάχαρης και χοληστερίνης. Να προτιμάτε φαγητά όπως ψάρια, λαχανικά και δημητριακά ολικής άλεσης, τα οποία κάνουν καλό στην καρδιά.
Πηγή: newsbeast.gr

ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ

«Καθολικός μεταφραστής» 26 γλωσσών

Συνημμένη Εικόνα: 550_334_46387.jpg




Θα μπορούσε να παραπέμπει στο μαγικό ραβδί μετάφρασης Universal Translator που χρησιμοποιούσαν οι πρωταγωνιστές της τηλεοπτικής σειράς επιστημονικής φαντασίας «Star Trek» για να επικοινωνήσουν με… εξωγήινους



O ηλεκτρονικός μεταφραστής αμερικανικού κολοσσού, μπορεί να μην μας βοηθήσει να συσφίξουμε τις σχέσεις μας με τους διαστημικούς μας γείτονες, υπόσχεται όμως τη διερμηνεία από τα αγγλικά σε 26 διαφορετικές γλώσσες και μάλιστα με τη φωνή του ίδιου του χρήστη.

Ηλεκτρονικός υπέρ-διερμηνέας
Το μόνο που έχει να κάνει ο χρήστης είναι να μιλήσει στο μηχάνημα στα αγγλικά και εκείνο αμέσως μεταφράζει τις φράσεις του στην γλώσσα της επιλογής του – από ισπανικά μέχρι κινέζικα - και τις ανακοινώνει με την ίδια φωνή που είχε μόλις καταγράψει.

Αρχικά, βέβαια, η συσκευή χρειάζεται περίπου μια ώρα ώστε να συνηθίσει στον ήχο της φωνής του χρήστη. Στη συνέχεια, λειτουργεί συγκρίνοντας τις λέξεις που καταγράφει με γλωσσικά μοντέλα που διαθέτει ήδη αποθηκευμένα σε μια τράπεζα δεδομένων. Σύμφωνα με τους ειδικούς, η συσκευή είναι σχεδιασμένη ώστε να μη μεταφράζει απλώς λέξεις αλλά ολόκληρες φράσεις, αποφεύγοντας έτσι την διακεκομμένη ροή της φωνής μεταξύ των διαφορετικών λέξεων.

Για τουρίστες και όχι μόνο

Στόχος της εταιρείας είναι η δημιουργία ενός γλωσσικού «εργαλείου» που θα επιτρέπει σε τουρίστες να πραγματοποιούν συζήτηση με ντόπιους ξένων χωρών, αντικαθιστώντας τα τουριστικά λεξικά και τους οδηγούς.

Οι Φρανκ Σουνγκ και Ρικ Ρασίντ, που κρύβονται πίσω από τον «πολύγλωσσο» ηλεκτρονικό μεταφραστή, πιστεύουν ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να προσφέρει πολύτιμη βοήθεια ακόμα και σε μαθητές, κατά την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας. Μια άλλη ιδέα αφορά τον συνδυασμό του «Universal Translator» με συσκευές πλοήγησης.

«Θα μπορούσαμε να φανταστούμε διάφορα πιθανά σενάρια ως προς τις εφαρμογές ενός τέτοιου συστήματος. Για παράδειγμα, στην περίπτωση ενός τουρίστα που δεν γνωρίζει ξένες γλώσσες και ταξιδεύει σε μια ξένη χώρα, ο ηλεκτρονικός μεταφραστής θα μπορούσε να αναγνωρίσει την ομιλία του, να την μεταφράσει στην γλώσσα της επιλογής του και στη συνέχεια να ανακοινώσει το αποτέλεσμα με την δική του φωνή» εξηγεί ο Σουνγκ.