Τρίτη 19 Απριλίου 2011

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ

Το ναυάγιο

Το ναυάγιο

Το ναυάγιο

Το ναυάγιο

Το ναυάγιο

Το ναυάγιο

Το ναυάγιο

Το ναυάγιο

Το ναυάγιο

Το ναυάγιο

Το ναυάγιο

ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΣΟΥΜΕ

Τρίτη, 19 Απριλίου 2011

Eντοπίστηκαν τα γονίδια της μακροζωίας


Επιστήμονες από το «King’s College» του Λονδίνου, κατάφεραν να προσδιορίσουν οκτώ γονίδια που ελέγχουν την παραγωγή μίας σημαντικής ορμόνη που συνδέεται με τη μακροζωία, αναφέρει η «Daily Telegraph».


Η ανακάλυψη έγινε από τον δρ. Guang Chzhay ο οποίος εξέτασε σε βάθος τη DHEAS ορμόνη και ανακάλυψε την καθοριστική της επιρροή στη γήρανση του ανθρώπινου οργανισμού. Αν οι επιστήμονες καταφέρουν να χειραγωγήσουν το DNA των γονιδίων που ανακαλύφθηκαν πρόσφατα, μπορούν να αποκαλύψουν το κλειδί για τη μακροζωία και να αποφύγουν ορισμένες ασθένειες που σχετίζονται με τη γήρανση.

Η ορμόνη DHEAS είναι ευρέως διαδεδομένη στο ανθρώπινο σώμα και είναι υπεύθυνη για μερικές ζωτικής λειτουργίες. Η συγκέντρωσή της είναι μέγιστη όταν οι άνθρωποι είναι σε ηλικία μεταξύ 25 και 30 ετών και στη συνέχεια όλο και μειώνεται, σε μία παράλληλη πορεία με τη γήρανση του οργανισμού. Όταν φτάνει σε ηλικία 85 ετών, ο οργανισμός διατηρεί μόνο το 5% της αρχικής της διαθεσιμότητας.

Οι επιστήμονες έχουν βρει μια άμεση σχέση μεταξύ της μείωσης της DHEAS ορμόνης και του διαβήτη τύπου 2. Οι ειδικοί εξέτασαν τα επίπεδα της DHEAS και περίπου 2,5 εκατομμύρια γενετικές διαφοροποιήσεις ανάμεσα σε 14.846 ανθρώπους από την Ευρώπη και τις ΗΠΑ. Και έτσι έχουν εντοπιστεί τα οκτώ γονίδια που ελέγχουν τη συγκέντρωση της DHEAS στο ανθρώπινο σώμα, σύμφωνα με την εφημερίδα.

Ο δρ. Guang Chzhay ισχυρίζεται ότι η ομάδα του για πρώτη φορά βρήκε γενετική απόδειξη ότι τα επίπεδα DHEAS έχουν άμεση συσχέτιση με ασθένειες που σχετίζονται με την ηλικία και την διακοπή ή παράταση της ζωής.

«Ας ελπίσουμε ότι με τις πράξεις χειραγώγησης των γονιδίων ή με τη γονιδιακή θεραπεία θα επιβραδύνουμε τη διαδικασία της γήρανσης σε ανθρώπους. Αλλά είναι πολύ νωρίς για να πει κανείς πόσο αποτελεσματικές μπορούν να αποδειχθούν αυτές οι διαδικασίες», είπε.

Πηγη : Protothema

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ

Τρίτη, 19 Απριλίου 2011

Διελεύσεις UFO στον Όλυμπο





Διελεύσεις UFO στον Όλυμπο. Δείτε 2 Βίντεο παρακάτω...








ΓΚΑΡΑΖ ΣΤΟΝ ΑΡΗ

Τρίτη, 19 Απριλίου 2011

Βρήκαν γκαράζ εξωγήινων στον Άρη!

Βρήκαν γκαράζ εξωγήινων στον Άρη!
Το Δεκέμβριο του 2010 το εξερευνητικό διαστημικό ρομπότ «Mars Rover Spirit» εξερευνούσε ένα βραχώδες βουνό στον Άρη...
όταν ξαφνικά βρέθηκε μπροστά σε μία παράξενη ανακάλυψη. Βρήκε μία πύλη είσοδο την οποία και φωτογράφησε, με αποτέλεσμα στη συνέχεια η φωτογραφία ντοκουμέντο να αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα της NASA.
 Στο βίντεο φαίνεται η φωτογραφία σε μεγέθυνση και διακρίνεται μία μεγάλη πύλη εισόδου-εξόδου τεχνητής κατασκευής, γεωμετρικού σχήματος «Π», όπως και στην κάτω δεξιά γωνία μία μεταλλική κατασκευή, σχήματος ιπταμένου δίσκου.
Δείτε το:

ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ

Τρίτη, 19 Απριλίου 2011

Έγγραφο ντοκουμέντο - Τρελό φαγοπότι στη ΔΕΗ απο τους εργατοπατέρες της!

Απίστευτο - Συνδικαλιστές της ΔΕΗ από τo N. Kοζάνης με αποζημιώσεις για εκτός έδρας που αγγίζουν τα 65.000 ευρώ ανά χρόνο για τον καθένα!!
Ένα έγγραφο ντοκουμέντο που πρόκειται να προκαλέσει πληθώρα συζητήσεων στους κόλπους των εργαζομένων της ΔΕΗ αλλά και την τοπικής κοινωνίας...

παρουσιάζει το kozan.gr.

Όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς βλέποντας το διπλανό έγγραφο με ημερομηνία 28 Φεβρουαρίου,έχουν προγραμματιστεί αποζημιώσεις μετακινήσεων εκτός έδρας στους μισθωτούς που λαμβάνουν μέρος στις συνεδριάσεις του Δ.Σ. των ασφαλιστικών φορέων του ΤΑΥΤΕΚΩ και της Διοικητικής Επιτροπής του ΙΚΑ – ΕΤΑΜ, για τα χρονικά διαστήματα από 01/10/2008 εως και 31/12/2010, ποσά που αγγίζουν στην τριετία τα 130.000 ευρώ για κάποιον από τα μέλη (στην ανώτερη περίπτωση) και τα 58.933 στην κατώτερη.

Τα ονόματα των τεσσάρων μελών συνδικαλιστών της ΔΕΗ απο την περιοχή μας, δεν εμφανίζονται στο συγκεκριμένο έγγραφο έπειτα από δική μας παρέμβαση, αφού το ζητούμενο δεν είναι η "ΣΤΑΎΡΩΣΗ" των συγκεκριμένων κυρίων (που θα πρέπει να σημειωθεί ότι εκτελούσαν νόμιμα τα καθήκοντά τους και δικαιούνταν βάσει καταστατικού τα δεδουλευμένα τους), αλλά η ομολογουμένως κατακριτέα συνδικαλιστική πρακτική να επιλέγονται για τα συγκεκριμένα πόστα στελέχη από την Επαρχία, καταβάλλοντάς τους παράλληλα ως αποζημιώσεις για εκτός έδρας ΥΠΕΡΟΓΚΑ ΠΟΣΑ.

Σε μια εποχή πρωτόγνωρης οικονομικής κρίσης και ισχνών αγελάδων, είναι αδιανόητο - και συνάμα προκλητικό για όλους τους υπόλοιπους εργαζόμενους της ΔΕΗ (και όχι μόνο) - να υφίστανται αποζημιώσεις για εκτός έδρας τέτοιων υπέρογκων ποσών, ανεξαρτήτως του γεγονότος ότι δικαιούνται νομίμως τις επίμαχες αποζημιώσεις.

Τρίτη, 19 Απριλίου 2011

Βρέθηκε πτώμα εξωγήινου στην Ρωσία;;;;!!! (Βίντεο)

Το βίντεο ανέβηκε στις 14 Απριλίου στο Youtube, από τον Ρώσο χρήστη, "Sasha από τη Βαϊκάλη".
Ο Σάσα, βιντεοσκόπησε τον εξωγήινο, που ήταν θαμένος στο χιόνι.

Δείτε το βίντεο:...
το οποίο έχει την περιγραφή
"Россия, республика Бурятия, Кабанский район, посёлок городского типа Каменск! Ребята в лесу, за посёлком, обнаружели НЛО!!!",
δηλαδή περιγράφει το σημείο, που βρέθηκε ο "εξωγήινος", κοντά στη Μογγολία (Republic of Buryatia).

Άσχετα από την ουσία της "είδησης", το ωραίο είναι το σχόλιο στο βίντεο:
"wonder why Aliens never have clothes... are all the other planets nudist??
EARTH!! Y U NO NUDE ?!?!!!?!?!?!?"
"Απορώ γιατί όλοι οι εξωγήινοι δεν φορούν ρούχα...είναι σε όλους τους άλλους πλανήτες γυμνιστές;
ΓΗ, ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΓΥΜΝΗ;"



http://e-rodios.blogspot.com/

19 απριλιου

Τρίτη, 19 Απριλίου 2011

Σαν Σήμερα 18 Απριλίου

1506: Τίθεται ο θεμέλιος λίθος της Βασιλικής του Αγίου Πέτρου στη Ρώμη.
1902: Η Δανία είναι η πρώτη χώρα που χρησιμοποιεί τα δακτυλικά αποτυπώματα ως αποδεικτικό μέσο.
1906: Καταστρεπτικός σεισμός, μεγέθους 7,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, πλήττει το Σαν Φρανσίσκο. Οι νεκροί υπολογίζονται από 3000 και οι άστεγοι σε 300.000.
1932: Η Ελλάδα κηρύσσει χρεοστάσιο. Ύστατη προσπάθεια από την κυβέρνηση Ελευθερίου Βενιζέλου για.... τη διάσωση της δραχμής...

1951: Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία και οι τρεις χώρες της BENELUX (Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο) υπογράφουν στο Παρίσι την ιδρυτική πράξη της Ευρωπαϊκής Κοινότητας Άνθρακα και Χάλυβα (ΕΚΑΧ), που αποτέλεσε προπομπό της ΕΟΚ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
1956: Η Κερκυραία Μαρία Δεσύλλα είναι η πρώτη γυναίκα που εκλέγεται δήμαρχος.
Γεννήσεις
1480: Λουκρητία Βοργία, νόθα κόρη του πάπα Αλέξανδρου VI. [θαν. 24/6/1519]
1917: Φρειδερίκη, βασίλισσα της Ελλάδας. [θαν. 12/2/1981]
1927: Σάμουελ Χάντινγκτον, Αμερικανός πολιτικός επιστήμονας. («Η σύγκρουση των πολιτισμών και ο ανασχηματισμός της παγκόσμιας τάξης»)
Θάνατοι
1935: Πανάιτ Ιστράτι (Παναγής Βαλσάμης το πραγματικό του όνομα), ο επονομαζόμενος και Γκόργκι των Βαλκανίων, Ελληνικής καταγωγής Ρουμάνος συγγραφέας. («Κυρά Κυραλίνα») [γεν. 10/8/1884]
1941: Αλέξανδρος Κορυζής, Πρωθυπουργός. Αυτοκτόνησε υπό το βάρος της διαγραφόμενης Γερμανικής εισβολής στην Ελλάδα. [γεν. 1885]
1955: Άλμπερτ Αϊνστάιν, Γερμανός φυσικός, «πατέρας» της θεωρίας της σχετικότητας, για την οποία βραβεύτηκε με Νόμπελ το 1921. [γεν. 14/3/1879]