Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΡΑΝΤΙΖΑΝ ΤΟΣΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

Συνελήφθησαν Νίκος Μιχαλολιάκος και Ηλίας Κασιδιάρης






 


Δημοσιευμένη  εικόνα

Εντάλματα σύλληψης και για άλλους βουλευτές της Χ.Α.


Καταιγιστικές οι εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα αυτή τη στιγμή.
Στα γραφεία της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας βρίσκεται ο Νίκος Μιχαλολιάκος ο οποίος συνελήφθη από την ΕΛΑΣ τα ξημερώματα και κατόπιν θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.
Στα χέρια της ΕΛΑΣ βρίσκεται και ο Ηλίας Κασιδιάρης καθώς και άλλα στελέχη της Χρυσής Αυγής.

ΓΥΜΝΟΙ ΜΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ

Μια απόφαση στα όρια της εθνικής προδοσίας ! Aπoρρίφθηκε το σύστημα CCIAS...

Δημοσιευμένη  εικόνα


Το γύρο του διαδικτύου κάνει η πληροφορία για την απόρριψη από την Πολεμική μας Αεροπορία ενός ελληνικού συστήματος χαμηλού κόστους, ικανότατου για την αεράμυνα της χώρας.




Με όλη τη σοβαρότητα που απαιτεί ο χειρισμός μιας τέτοιας είδησης, και επίγνωση του θεσμικού μου ρόλου, θέλω να εφιστήσω την προσοχή προς κάθε αρμόδιο: Παρακαλώ ας αναμιχθούν οι ειδικοί ΤΩΡΑ, οι γνώστες να μη σιωπήσουν, ας γνωμοδοτήσουν οι καθ΄ ύλην αρμόδιοι, πάντως ας μην μένει έτσι στον αέρα αναπάντητη μια τέτοια καταγγελία. Επειδή ήδη έλαβα μια στοιχειώδη πληροφόρηση υπόσχομαι να επανέλθω με πλήρη τεκμηρίωση, και έως τότε συνιστώ εθνική σοβαρότητα.

Γιοβανόπουλος Γ. Κώστας
Βουλευτής Ημαθίας - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Με μια απόφαση-σκάνδαλο, το ΓΕΑ απέρριψε την υλοποίηση ενός εγκεκριμένου ήδη από τη στρατιωτική ηγεσία ελληνικής αναπτύξεως και χαμηλού κόστους αμυντικού συστήματος, το οποίο
θεραπεύει τη μεγαλύτερη, αν όχι και τη μοναδική, απειλή την οποία αντιμετωπίζει η Ελλάδα από την Τουρκία, και συγκεκριμένως την απειλή που θα θέτουν σύντομα τα τουρκικά αεροσκάφη Stealth F-35 (τα πρώτα παραλαμβάνονται σε λιγότερο από δύο χρόνια), τα ήδη υπάρχοντα στο τουρκικό οπλοστάσιο χαμηλής ορατότητας μη επανδρωμένα αεροσκάφη HARPY και τα τουρκικής κατασκευής κατευθυνόμενα βλήματα μεγάλου βεληνεκούς. Πρόκειται για μια τερατώδη απόφαση για την οποία, σε περίπτωση μιας απεφευκτέας ελληνοτουρκικής συρράξεως και του βέβαιου αρνητικού για την Ελλάδα αποτελέσματος, αυτοί που την έλαβαν σίγουρα θα πρέπει να λογοδοτήσουν σε ειδικό δικαστήριο.

Για να γίνει αντιληπτή η έκταση της απαράδεκτης φύσεως της παραπάνω αποφάσεως, αρκεί να αναφερθούν εν συντομία ορισμένες μόνο βασικές παρατηρήσεις που αφορούν τον σύγχρονο πόλεμο. Πρώτον, ασχέτως της ισχύος μιας χώρας στη θάλασσα και στην ξηρά, ο πόλεμος κρίνεται αποκλειστικώς στον αέρα. Δεύτερον, όλοι οι τελευταίοι πόλεμοι κατέδειξαν ότι, για την επιτυχή έκβαση μιας στρατιωτικής επιχειρήσεως, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η καταστολή της εχθρικής αεράμυνας, των δικτύων εγκαίρου προειδοποιήσεως, σταθμών διοικήσεως και ελέγχου κ.λπ. Τρίτον, για την καταστροφή των ανωτέρω χρησιμοποιούνται μέσα μη δυνάμενα να αντιμετωπισθούν από μια χώρα με συμβατικά αμυντικά συστήματα, λόγω αδυναμίας εντοπισμού τους από τα συμβατικά ραντάρ, δεδομένου ότι η απειλή τίθεται από βλήματα μακρού βεληνεκούς (κυρίως Tomahawk στην περίπτωση των Αμερικανών) και χαμηλής διακριτικότητας (Low observability) μη επανδρωμένα αεροσκάφη (UAV) και αεροσκάφη τεχνολογίας Stealth (π.χ. F-35), όλα φυσικά σε συνδυασμό με άλλα μέσα ηλεκτρονικού πολέμου.

Από τα παραπάνω μέσα, η Τουρκία διαθέτει ήδη τα προαναφερθέντα UAV καταστολής εχθρικής αεράμυνας HARPY, πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς, μία σειρά όπλων μακρού πλήγματος (stand-off weapons), με τα οποία είναι δυνατόν η καταστροφή στόχων από απόσταση ασφαλείας (εκτός βεληνεκούς της αντίπαλης αντιαεροπορικής άμυνας) και ως προανεφέρθη θα έχει σύντομα (από το 2015) και τα αεροσκάφη τεχνολογίας Stealth (F-35). Το αν σκοπεύει να τα χρησιμοποιήσει προκύπτει από δύο ασκήσεις που έγιναν μία το 2010 (κατά τη διάρκεια της ασκήσεως «Αnatolian Eagle») και Pence-2013, στις οποίες κατεστράφησαν ισάριθμοι σταθμοί ραντάρ από τα HARPY.

H απόκτηση των HARPY από την Τουρκία (104 συνολικά συστήματα) απασχόλησε και απασχολεί ακόμη σοβαρότατα την Π.Α. από το 2002, που έγινε γνωστή η παραλαβή τους από την Τουρκία, χωρίς να βρεθεί ουσιαστικά λύση (υπάρχει περιορισμένης αποτελεσματικότητας παραπλάνησή τους μέσω ψευδών σταθμών εκπομπής ακτινοβολίας ραντάρ). Ο λόγος, απλός: Τα ΗΑRPY, που έχουν αναπτυχθεί ειδικά για την καταστροφή ραντάρ (εγκαίρου προειδοποιήσεως, πλοίων, πυραυλικών αντιαεροπορικών συστημάτων που χρησιμοποιούν ραντάρ), παρουσιάζουν τις ίδιες δυσκολίες στην αντιμετώπισή τους, όπως και οι γνωστοί πύραυλοι αντι-ραντάρ (π.χ., ΗΑRM-High Antiaradiation Missile). Και τούτο διότι, επειδή τα συστήματα αυτά έχουν παθητικό σύστημα καθοδηγήσεως -δεν εκπέμπουν κάποια ακτινοβολία ώστε να είναι δυνατή η παρεμβολή τους-, αλλά έλκονται από την ακτινοβολία του εχθρικού ραντάρ, αφήνουν στον αντίπαλο μόνο δύο επιλογές: ή να συνεχίσει να λειτουργεί το ραντάρ, με αποτέλεσμα να καταστραφεί, ή να σταματήσει, με αποτέλεσμα ο αντίπαλος να μην έχει εικόνα. Για τις δυνατότητες αεροσκαφών τεχνολογίας Stealth, όπως τα F-35, δεν χρειάζεται να γίνει ειδική αναφορά εδώ. Αρκεί να αναφερθεί ότι για την αντιμετώπιση των τουρκικών F-35 η Π.Α. είχε εκπονήσει συγκεκριμένο πρόγραμμα αποκτήσεως σύγχρονων αεροσκαφών, το οποίο φυσικά δεν υλοποιήθηκε με ευθύνη της πολιτικής ηγεσίας.

ΠΕΡΙΕΡΓΑ- ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ Η ΤΡΕΛΛΑ

Πρωτότυπα, εντυπωσιακά και σίγουρα ΠΕΡΙΕΡΓΑ!! Αυτά τα κτήρια που απέχουν πολύ από τα συνηθισμένα!!!

 
Πρωτοτυπα, εντυπωσιακα και σιγουρα ΠΕΡΙΕΡΓΑ!! Αυτα τα κτηρια που απεχουν πολυ απο τα συνηθισμενα!!!
Κάποια κτήρια που αποτελούν αριστοτεχνικά αριστουργήματα. Ξεπερνούν κάθε φαντασία και προκαλούν τον θαυμασμό. Δείτε μεριά από αυτά...

Εκκλησία μέσα στο βράχο (Αριζόνα, ΗΠΑ)
Όταν ο αρχιτέκτονας έχει κέφια

Container City (Λονδίνο, Αγγλία)
Όταν ο αρχιτέκτονας έχει κέφια

Dome House (Φλόριντα, ΗΠΑ)
Όταν ο αρχιτέκτονας έχει κέφια

House Attack (Βιέννη, Αυστρία)
Όταν ο αρχιτέκτονας έχει κέφια

Η ΓΗ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΕ ΠΟΤΕ

Εσείς έχετε δει ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ πράγματα που συμβαίνουν στο σύμπαν κάθε δευτερόλεπτο;;; (VIDEO)

Εσείς έχετε δει ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ πράγματα που συμβαίνουν στο σύμπαν κάθε δευτερόλεπτο;;; (VIDEO)
 
Το σύμπαν δεν σταματά να κινείται ακόμη και να δεν το καταλαβαίνουμε...
Η ζωή και η κίνηση συνεχίζεται μέχρι το άπειρο...
Πάρα πολλά πράγματα συμβαίνουν γύρω μας κάθε δευτερόλεπτο και δεν το καταλαβαίνουμε καθόλου...
Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και μάθετε όσα συμβαίνουν στο σύμπαν κάθε δευτερόλεπτο...

πηγή: whos.gr

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΥΧΗ

Ανέβηκε στις Άλπεις και βρήκε... θησαυρό!!!!
Ημερομηνία: 27 Σεπτεμβρίου 2013
 
Ανεβηκε στις Αλπεις και βρηκε... θησαυρο!!!!

Βρήκε ένα μεταλλικό κουτί με ρουμπίνια, σμαράγδια και ζαφείρια...Ένας νεαρός γάλλος ορειβάτης ανακάλυψε έναν πολύτιμο θησαυρό από 100 πολύτιμους λίθους αξίας άνω των 235.000 ευρώ σε μια μεταλλική θήκη στο Λευκό Όρος των γαλλικών Άλπεων.
Ο ορειβάτης ανέφερε το περιστατικό στις Αρχές νωρίτερα αυτόν τον μήνα, αναφέρει η MailOnline.
Οι αστυνομικοί υποψιάστηκαν ότι τα ρουμπίνια, τα σμαράγδια και τα ζαφείρια ανήκαν σε έναν από τους 177 επιβάτες που σκοτώθηκαν όταν ένα Boeing 707 της Air India από τη Βομβάη με προορισμό τη Νέα Υόρκη, συνετρίβη στο βουνό στις 24 Ιανουαρίου του 1996, σε υψόμετρο 4.750 μέτρων.
Τα αίτια του δυστυχήματος τότε δεν είχαν γίνει γνωστά, ενώ τα σωστικά συνεργεία δε βρήκαν επιζώντες.
Ένα άλλο ενδεχόμενο που εξετάζουν οι γαλλικές Αρχές είναι, η μεταλλική αυτή θήκη με τον πολύτιμο θησαυρό, να έπεσε από ένα άλλο αεροσκάφος, το Malabar Princess, που συνετρίβη επίσης στο βουνό, το Νοέμβριο του 1950. Τότε είχαν σκοτωθεί 58 άνθρωποι.
Βάσει της νομοθεσίας αν δε βρεθεί ο κάτοχός τους, ο οποίος να έχει στοιχεία, που να αποδεικνύει ότι ο θησαυρός του ανήκει, οι πολύτιμοι λίθοι θα επιστραφούν στο νεαρό ορειβάτη.