Κυριακή 25 Μαΐου 2014

ΟΙ ΙΑΠΩΝΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΩΝΤΑΙ

Οι Ιάπωνες κάνουν σχέδια για την κατασκευή κιβωτού



Για να επιβιώσουν μετά τον κατακλυσμό, που αναπόφευκτα θα συμβεί στη Γη κατά τα προσεχή έτη θα πρέπει να...επικεντρωθούμε στην οικοδόμηση της «κιβωτού», πιστεύουν οι Ιάπωνες και οι βέλγοι μηχανικοί.

Οι φουτουριστικές ιδέες τους περιλαμβάνουν την επανεγκατάσταση της ανθρωπότητας σε τεχνητό νησί, το κέντρο της κάθε μιας πρέπει να είναι ενας μοναδικός ουρανοξύστης.

Αυτές τις εγκαταστάσεις προσφέρουν μηχανικοί στον κεντρικό Ειρηνικό Ωκεανό, όπου θα μπορούν εύκολα να παρασύρονται σαν ένα γιγάντιο τεχνητό νούφαρο.Από αυτούς τους ουρανοξύστες μπορεί να γίνει μια ιδανική «πράσινη» πόλη.

ΑΝΤΕ ΒΓΕΣ ΕΤΣΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ

Ρούχα που είναι περίεργα και εκκεντρικα
fashion_runway_clothing_that_is_weird_and_wacky_640_01
fashion_runway_clothing_that_is_weird_and_wacky_640_02
 

ΡΕΑΛ - ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

Νίκησε 4-1 στην παράταση την Ατλέτικο

Βασίλισσα της Ευρώπης για 10η φορά στην ιστορία της η Ρεάλ

Βασίλισσα της Ευρώπης για 10η φορά στην ιστορία της η Ρεάλ

Η Ρεάλ Μαδρίτης πανηγύρισε τον πολυπόθητο 10ο τίτλο της στο Champions League, νικώντας 4-1 στην παράταση την Ατλέτικο στον τελικό που διεξήχθη στο «Ντα Λουζ» της Λισσαβόνας.

Ο Σέρχιο Ράμος σκόραρε στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων του κανονικού αγώνα και λύτρωσε τους «μερένγκες», που είχαν βρεθεί να χάνουν από γκολ του Γκοντίν στο 36'.

FORMOULA 1 ΝΙΚΗΤΗΣ Ο ΡΟΣΜΠΕΡΓΚ

Γκραν Πρι του Μονακό



Ρόσμπεργκ: «Έμεινα ψύχραιμος»

 
Στο γεγονός ότι κατάφερε να διατηρήσει την ψυχραιμία του, παρά την πίεση του Λιούις Χάμιλτον, απέδωσε τη νίκη του ο Νίκο Ρόσμπεργκ.

Ρόσμπεργκ: «Έμεινα ψύχραιμος»

Ο ΣΟΥΠΕΡΜΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΙ

Που πήγε να ψηφίσει ο... Σούπερμαν;;; (VIDEO)

ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ;! Που πήγε να ψηφίσει ο... Σούπερμαν;;; (VIDEO)
 
Με το στόμα ανοιχτό έμειναν οι ψηφοφόροι..... άγνωστου εκλογικού τμήματος, όταν στα μάτια τους μπροστά εμφανίστηκε ο Σούπερμαν για να ψηφίσει!!!!
 
Εφορευτική επιτροπή και δικαστικοί αντιπρόσωποι ξαφνιάστηκαν ευχάριστα όταν είδαν τον σούπερ ήρωα να κινείται με χάρη ανάμεσα στους κοινούς θνητούς!
 

ΕΚΛΟΓΕΣ Η ΜΠΑΝΙΑ

Στις κάλπες με 31 βαθμούς Κελσίου! Πώς θα είναι σήμερα Κυριακή 25/5 ο καιρός;;; Αναλυτική πρόβλεψη για όλη την Ελλάδα..

Στις κάλπες με 31 βαθμούς Κελσίου! Πώς θα είναι σήμερα Κυριακή 25/5 ο καιρός;;; Αναλυτική πρόβλεψη για όλη την Ελλάδα..

Αρχικά αίθριος προβλέπεται σήμερα, Κυριακή, ο καιρός σε όλη τη χώρα, όμως από το μεσημέρι και μετά στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν κατά τόπους νεφώσεις και στα βορειοανατολικά θα βρέξει. Οι άνεμοι θα είναι μικρής έντασης και η θερμοκρασία θα σημειώσει νέα μικρή άνοδο.

Πιο αναλυτικά:
Στην Αττική, προβλέπονται αραιές νεφώσεις και ασθενείς άνεμοι. Η θερμοκρασία στην Αθήνα θα φτάσει στους 31 βαθμούς, ενώ στα παραθαλάσσια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε, το πρωί αίθριο καιρό, το απόγευμα νεφώσεις και πιθανόν βροχή. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 29 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θράκη και στη Μακεδονία προβλέπονται, αρχικά ηλιοφάνεια και από το μεσημέρι κατά τόπους νεφώσεις και στα ανατολικά σποραδικές βροχές και στα ορεινά μικρής διάρκειας καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα φτάσει μέχρι τους 29 βαθμούς.
Στην Ήπειρο και στη δυτική Στερεά αναμένεται καλός καιρός, το μεσημέρι όμως στα ορεινά και ημιορεινά πρόσκαιρα θα συννεφιάσει. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 31 βαθμούς.
Στα νησιά του Ιονίου θα έχουμε λίγες νεφώσεις και ανέμους μικρής έντασης.
Στην Πελοπόννησο προβλέπονται πολλές ώρες ηλιοφάνειας, αλλά το απόγευμα θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και στα βουνά θα σημειωθούν σποραδικές βροχές. Τα θερμόμετρα θα δείξουν μέχρι και 31 βαθμούς.
Στην Κρήτη αναμένονται ηλιοφάνεια και άνεμοι δυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 28 βαθμούς Κελσίου.
Στα Δωδεκάνησα προβλέπεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.
Στις Κυκλάδες, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στις Σποράδες θα επικρατεί ηλιοφάνεια , οι άνεμοι θα είναι ασθενείς και η θερμοκρασία θα φτάσει μέχρι τους 27 βαθμούς.
Στη Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά και στην Εύβοια, θα έχουμε καλό και ζεστό καιρό με λίγες νεφώσεις που το μεσημέρι θα είναι κατά τόπους αυξημένες