Κυριακή 25 Μαΐου 2014

ΕΚΛΟΓΕΣ Η ΜΠΑΝΙΑ

Στις κάλπες με 31 βαθμούς Κελσίου! Πώς θα είναι σήμερα Κυριακή 25/5 ο καιρός;;; Αναλυτική πρόβλεψη για όλη την Ελλάδα..

Στις κάλπες με 31 βαθμούς Κελσίου! Πώς θα είναι σήμερα Κυριακή 25/5 ο καιρός;;; Αναλυτική πρόβλεψη για όλη την Ελλάδα..

Αρχικά αίθριος προβλέπεται σήμερα, Κυριακή, ο καιρός σε όλη τη χώρα, όμως από το μεσημέρι και μετά στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν κατά τόπους νεφώσεις και στα βορειοανατολικά θα βρέξει. Οι άνεμοι θα είναι μικρής έντασης και η θερμοκρασία θα σημειώσει νέα μικρή άνοδο.

Πιο αναλυτικά:
Στην Αττική, προβλέπονται αραιές νεφώσεις και ασθενείς άνεμοι. Η θερμοκρασία στην Αθήνα θα φτάσει στους 31 βαθμούς, ενώ στα παραθαλάσσια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε, το πρωί αίθριο καιρό, το απόγευμα νεφώσεις και πιθανόν βροχή. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 29 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θράκη και στη Μακεδονία προβλέπονται, αρχικά ηλιοφάνεια και από το μεσημέρι κατά τόπους νεφώσεις και στα ανατολικά σποραδικές βροχές και στα ορεινά μικρής διάρκειας καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα φτάσει μέχρι τους 29 βαθμούς.
Στην Ήπειρο και στη δυτική Στερεά αναμένεται καλός καιρός, το μεσημέρι όμως στα ορεινά και ημιορεινά πρόσκαιρα θα συννεφιάσει. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 31 βαθμούς.
Στα νησιά του Ιονίου θα έχουμε λίγες νεφώσεις και ανέμους μικρής έντασης.
Στην Πελοπόννησο προβλέπονται πολλές ώρες ηλιοφάνειας, αλλά το απόγευμα θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και στα βουνά θα σημειωθούν σποραδικές βροχές. Τα θερμόμετρα θα δείξουν μέχρι και 31 βαθμούς.
Στην Κρήτη αναμένονται ηλιοφάνεια και άνεμοι δυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 28 βαθμούς Κελσίου.
Στα Δωδεκάνησα προβλέπεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.
Στις Κυκλάδες, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στις Σποράδες θα επικρατεί ηλιοφάνεια , οι άνεμοι θα είναι ασθενείς και η θερμοκρασία θα φτάσει μέχρι τους 27 βαθμούς.
Στη Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά και στην Εύβοια, θα έχουμε καλό και ζεστό καιρό με λίγες νεφώσεις που το μεσημέρι θα είναι κατά τόπους αυξημένες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου