Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΛΑΤΕ ΚΟΣΜΕ

Στο στόχαστρο τα ακίνητα της Κρήτης από Ρώσους- Ισραηλινούς λόγω...βίζας!

Φωτογραφία για Στο στόχαστρο τα ακίνητα της Κρήτης από Ρώσους- Ισραηλινούς λόγω...βίζας!

Αναθερμαίνεται το ενδιαφέρον για ακίνητα της Κρήτης από ξένους επενδυτές που βλέπουν μια μεγάλη ευκαιρία στην περιοχή μας. Ρώσοι και Ισραηλινοί υπήκοοι ξαναγυρίζουν μετά το...πάγωμα των τελευταίων μηνών καθώς βλέπουν ότι όχι μόνο έχουν πέσει κατακόρυφα οι τιμές ακόμη και σε βίλες...που ήταν απλησίαστες, αλλά έχουν και το...μπόνους της άδειας παραμονής που δίνει ο νέος νόμος!

"Το τελευταίο διάστημα βλέπουμε να ζεσταίνονται αγορές που κυρίως σχετίζονται με το Ισραήλ και τη Ρωσία" είπε μεσίτης στο CRETALIVE που ήδη ετοιμάζει μια μεγάλη δουλειά και μπροστά στο φόβο...μην χαλάει όπως άλλες που είχαν προχωρήσει στο παρελθόν, αλλά δεν έπεσαν οι υπογραφές.

"Σοβαρό κίνητρο εκτός από τις τιμές (αφού μπορείς να πάρεις μια βίλα στο..μισό της πλέον) είναι και ο νόμος που δίνει τη βίζα και την άδεια παραμονής σε πολίτες εκτός ΕΕ. Και για τους Ισραηλινούς σας θυμίζω ότι γυρεύουν κάτι πιο...ήσυχο από τα δικά τους μέρη" τονίζει. Στα μέρη που ζητούν είναι εκτός την Ελούντα (που ειναι η πιο ακριβή) κυρίως τα βόρεια παράλια καθώς το πρώτο που θέλουν είναι να έχει κοντά αεροδρόμιο και νοσοκομείο. Στην υπόθεση των ακινήτων μάλιστα ήδη δρατηριοποιείται και μεγάλη τράπεζα της Κρήτης.


Θυμίζουμε ότι στις 8 Αυγούστου 2013 υπεγράφη το πρώτο συμβόλαιο που αφορά την πώληση ακινήτου στην Αττική σε Κινέζο υπήκοο με βάση τον νέο νόμο 4146/2013. Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας ακινήτων BuildUp, το συμβόλαιο υπογράφηκε στο πλαίσιο της αποκλειστικής συνεργασίας της ελληνικής εταιρείας με την κινέζικη εταιρεία CSDH για την προώθηση ελληνικών ακινήτων στο αγοραστικό και επενδυτικό κοινό της Κίνας. Η BuildUp δραστηριοποιείται ως εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών ανάπτυξης και επένδυσης ακίνητης περιουσίας τόσο στην Αττική, όσο και σεμεγάλα νησιά όπως την Κρήτη και τη Ρόδο“

Τον Απρίλιο του 2013 ψηφίστηκε ο Ν. 4146/18/04.2013, άρθρο 6, παράγραφος 2, με τον οποίο δίνεται η δυνατότητα σε αλλοδαπούς και εκτός ΕΕ (από τρίτες χώρες, Ασία, Αφρική, Τουρκία, Μεξικό, Κολομβία, Κόσοβο,) να αποκτήσουν βίζα, έγγραφα και άδεια παραμονής στην χώρα μας, αγοράζοντας απλώς ελληνικό ακίνητο. Μόνη προϋπόθεση είναι το ποσόν για την αγορά του ακινήτου να υπερβαίνει τις 250.000 ευρώ.
cretalive.gr

ΠΑΡΕ ΚΟΣΜΕ

Το Παγγαίο στο στόχαστρο εταιρειών εξόρυξης χρυσού

Φωτογραφία για Το Παγγαίο στο στόχαστρο εταιρειών εξόρυξης χρυσού

Μεγάλο ενδιαφέρον για τα κοιτάσματα χρυσού του Παγγαίου έχουν επιδείξει την τελευταία τριετία Ελληνικές και ξένες μεταλλευτικές εταιρείες που έχουν καταθέσει πολλαπλές αιτήσεις για την πραγματοποίηση ερευνών στο βουνό. Σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις του προέδρου του ΤΕΕ ΑΜ Λάζαρου Βασιλειάδη πριν δύο μήνες ξένες εταιρίες δια Ελλήνων εκπροσώπων τους θέλουν να πάρουν άδεια και να ψάξουν για χρυσό και άλλα βασικά μέταλλα στο βουνό. Στο παρελθόν κρούση για την διενέργεια ερευνών κοιτασμάτων χρυσού είχε πραγματοποιήσει και εταιρεία εξόρυξης μετάλλων με έδρα την Θεσσαλονίκη αίτηση όμως η οποία απορρίφθηκε.

Όπως είναι φυσικό το αυξημένο ενδιαφέρον των εταιρειών για δραστηριοποίηση στο βουνό έχει προκαλέσει την έντονη ανησυχία των κατοίκων που ζουν στην γύρω περιοχή που φοβούνται πως η κατασκευή ορυχείων στην περιοχή θα υποβαθμίσει την ποιότητα ζωής τους αλλά και θα προκαλέσει οικολογική καταστροφή.


Η ύπαρξη πλούσιων κοιτασμάτων χρυσού στο Παγγαίο είναι κάτι γνωστό στον άνθρωπο από την αρχαιότητα, πρώτοι οι Αθηναίοι άρχισαν να εκμεταλλεύονται το βουνό και για αυτό ακριβώς το λόγω ίδρυσαν σειρά αποικιών όπως η Αμφίπολη στα παράλια του Στρυμονικού κόλπου. Σε πλήρη εκμετάλλευση των κοιτασμάτων προκειμένου να ενισχύσει την αυτοκρατορία του προχώρησε ο Φίλλιπος της Μακεδονίας που δημιούργησε σειρά από δεκάδες ορυχεία στις πλαγιές του βουνού. Από εκεί και έπειτα Ρωμαίοι, Βυζαντινοί, Βούλγαροι και Οθωμανοί συνέχισαν να σκάβουν το Παγγαίο προς αναζήτηση του πολύτιμου μετάλλου. Ακόμα και σήμερα το βουνό αποτελεί μαγνήτη για τους επίδοξους χρυσοθήρες που με την χρήση ειδικών συσκευών ανίχνευσης προσπαθούν να εντοπίσουν τα αρχαία ορυχεία.

Πέρα από τον χρυσό στον Παγγαίο σύμφωνα με στοιχεία του ΙΓΜΕ βρίσκονται κοιτάσματα ουρανίου και αργύρου τα οποία επίσης ενδιαφέρουν τις μεταλλευτικές εταιρείες.

Η Κεντρική Μακεδονία αλλά και η Ανατολική Θράκη έχουν μπει για τα καλά στο στόχαστρο των μεταλλευτικών εταιρειών εξαιτίας της ποικιλίας αλλά και της ποσότητας μεταλλευμάτων που υπάρχουν στο υπέδαφος. Σύμφωνα με εκτιμήσεις του ΙΓΜΕ μόνο τα γνωστά κοιτάσματα ορυκτών και μεταλλευμάτων στην περιοχή αξίζουν 25 δις ευρώ.
seleo.gr

ΑΓΡΙΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ;;; ΧΑΜΟΣ έγινε στην συνάντηση της G20 για την Συρία!!! ΟΛΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ενώ ήταν αναμενόμενο ότι το κλίμα στη G20 λόγω της Συρίας θα ήταν ψυχροπολεμικό, κανείς δεν περίμενε ότι οι ηγέτες θα έφταναν να τσακωθούν αγρίως στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων...

Ο Πούτιν, αν και οικοδεσπότης της Συνόδου, έφτασε στην Αγία Πετρούπολη με άγριες διαθέσεις και έφτασε σε σημείο να εκτοξεύσει προσβολές κατά των παρισταμένων. Η συνάντηση διήρκεσε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και όπως μεταδίδει το NBC ο Ομπάμα επέστρεψε στο ξενοδοχείο του τα ξημερώματα. Η Σύνοδος θα συνεχιστεί σήμερα.

Ισως το πιο εξωφρενικό σχόλιο που ακούστηκε αφορούσε τη Βρετανία και ήταν το εξής: «Η Βρετανία είναι ένα μικρό νησί, για το οποίο δεν νοιάζεται κανείς, παρά μόνο οι ολιγάρχες που αγοράζουν την Τσέλσι!».



Η ατάκα φέρεται να ανήκει στον εκπρόσωπο του Πούτιν και έγινε κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων, δεν άργησε όμως να φτάσει στα αυτιά του Κάμερον.

Το σχόλιο έκανε έξαλλο τον βρετανό πρωθυπουργό, που αποχώρησε από τις εργασίες εμφανώς ταραγμένος, όπως μεταδίδουν τα αγγλικά μέσα ενημέρωσης.

Και η Ρωσία δε σταμάτησε εκεί... Ο ίδιος ο Πούτιν αποκάλεσε τον αμερικανό υπουργό Εξωτερικών «ψεύτη» που παραπλάνησε το Κογκρέσο για να πάρει το πράσινο φως για επέμβαση στη Συρία όταν άκουσε τον επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας να λέει ότι η Ρωσία «κωλυσιεργεί επίτηδες» στο θέμα της Συρίας.



Συγκεκριμένα ο Πούτιν κατηγόρησε τον Κέρι ότι ψεύδεται όσον αφορά την ανάμιξη της Αλ Κάιντα στον πόλεμο της Συρίας. "Λένε ωραία ψέματα, φυσικά. Παρακολούθησα τις συνεδριάσεις του Κογκρέσου. Ένας γερουσιαστής ρώτησε τον Κέρι αν η Αλ Κάιντα βρίσκεται στη Συρία και εκείνος λέει: Όχι, σας δηλώνω υπεύθυνα πως όχι", είπε ο Ρώσος πρόεδρος σημειώνοντας ότι οι δηλώσεις αυτές "τον ξάφνιασαν και τον δυσαρέστησαν" γιατί οι Αμερικανοί "γνωρίζουν" ότι οι μονάδες της Αλ Κάιντα είναι η βασική στρατιωτική δύναμη στην περιοχή. Υπενθυμίζεται ότι ο Κέρι είχε ρωτηθεί από έναν γερουσιαστή αν αληθεύει ότι στη συριακή αντιπολίτευση με τον καιρό "έχει διεισδύσει η Αλ Κάιντα" και εκείνος απάντησε ότι "αυτό δεν είναι αλήθεια, είναι ουσιαστικά λάθος".

Αμεση ήταν και η αντίδραση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, το οποίο απέρριψε ως "παράλογη" τη δήλωση του προέδρου της Ρωσίας ότι ο αμερικανός υπουργός Εξωτερικών είπε ψέματα στο Κογκρέσο για το ρόλο που διαδραματίζει η Αλ Κάιντα στη συριακή κρίση.

"Όπως γνωρίζετε όλοι, ο υπουργός είναι ένας παρασημοφορημένος βετεράνος πολέμου. Τον έχουν βάλει στο στόχαστρο με κάτι περισσότερο από λέξεις", σχολίασε η εκπρόσωπος του υπουργείου Τζεν Ψάκι, αναφερόμενη στη θητεία του Κέρι στο Βιετνάμ. "Για αυτό δεν χάνει τον ύπνο του για ένα τέτοιο παράλογο σχόλιο που βασίστηκε σε μια ανακριβή παράθεση" των λεγομένων του, πρόσθεσε.

Η αντίδραση του Πούτιν ήρθε αφού ΗΠΑ, Βρετανία και Γαλλία προσπάθησαν να τον πείσουν ότι στη Συρία έγινε χρήση χημικών.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός ανέλαβε να παρουσιάσει στοιχεία για τη χρήση του θανατηφόρου αερίου σαρίν λέγοντας πως βρέθηκε σε δείγμα από χώμα από το σημείο της επίθεσης στη Δαμασκό.

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε από Βρετανούς ερευνητές στο Πόρτον Ντάουν, ενώ όπως αναφέρει ο Guardian τα δείγματα από ρούχα, αίμα και χώμα είναι διαφορετικά από τα δείγματα που ερευνήθηκαν στις ΗΠΑ.

Πάντως για το κλίμα μίλησε κομψά και ο ιταλός πρωθυπουργός που έκανε λόγο για διαίρεση στη διεθνή κοινότητα για την κρίση στη Συρία.



Όπως έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο Λέτα «το δείπνο βαδίζει προς το τέλος του, σε αυτό "επιβεβαιώθηκε" η διαίρεση της ομάδας των G20 για τη Συρία».

Ψυχροπολεμικός αέρας περασμένων εποχών φυσά από τη Μόσχα στην Ουάσινγκτον, όπως σημειώνουν και τα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία, με το Reuters να υπενθυμίζει το σχόλιο του Πούτιν για τον Ομπάμα στη Σύνοδο των G8 τον περασμένο Ιούνιο στη Βόρεια Ιρλανδία «ότι μοιάζει με πιτσιρικά που βαριέται στα πίσω θρανία της τάξης».

Γράφουν ότι το κλίμα οξύνθηκε μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ με ανταλλαγές προσβολών και σχολιάζουν ότι ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας κατηγόρησε τη Ρωσία για «ηθελημένη κωλυσιεργία», και ο Βλαντιμίρ Πούτιν απάντησε αποκαλώντας τον Κέρι «ψεύτη».

Η «απάντηση» του Ομπάμα στα χτυπήματα του Κρεμλίνου δίνεται σήμερα, Παρασκευή με τη συνάντηση του Αμερικανού Προέδρου με εκπροσώπους οργανώσεων για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα στη Ρωσία όπου θα εξετασθεί, κυρίως, το ζήτημα των διακρίσεων σε βάρος των ομοφυλοφίλων.

protothema.gr

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ


Η πιο τρομακτική ...συνέντευξη

Συνημμένη Εικόνα: ks-06.jpg




Υποψήφιοι ζουν από πρώτο χέρι το "τέλος του κόσμου"...


Απίστευτη φάρσα εταιρείας γίνεται διαφήμιση. Συνέντευξη για δουλειά μετατρέπεται σε εφιάλτη μετά από "πτώση μετεωρίτη"

Τα χρειάστηκαν για τα καλά στη συνέντευξη οι υποψήφιοι για δουλειά στην εταιρεία LG Electronics στη Χιλή καθώς η εταιρεία τους επιφύλασσε μια τρομακτική φάρσα, η οποία μάλιστα ήταν τόσο πετυχημένη που έγινε διαφήμιση!

Θέλοντας, η εταιρεία να αναδείξει τα μοναδικά χαρακτηριστικά των τηλεοράσεων 'Ultra HD' TV, 84 ιντσών, δημιούργησαν ένα ψεύτικο γραφείο στο οποίο τοποθέτησαν πίσω από την καρέκλα του διευθυντή μια οθόνη η οποία έμοιαζε με πραγματικό παράθυρο.

Τέσσερις ήταν οι άτυχοι υποψήφιοι, δύο άντρες και δύο γυναίκες, οι οποίοι είδαν με τα μάτια τους να πλησιάζει το "τέλος του κόσμου".

Ξαφνικά κατά τη διάρκεια της συνέντευξης βλέπουν από το υποτιθέμενο παράθυρο να πλησιάζει ένας μετεωρίτης με τους υποψηφίους να τρέχουν πανικόβλητοι δεξιά και αριστερά να σωθούν, ενώ στην ουσία επρόκειτο για τρισδιάστατες εικόνες!

Μάλιστα μετά τη "πτώση του μετεωρίτη", σβήνουν τα φώτα και τα θύματα μένουν για λίγο στο σκοτάδι.

Το εν λόγω νέο project έχει ήδη δημιουργήσει ...πανικό στο διαδίκτυο.



LG Ultra HD TV Prank - End Of The World Job... από Newscaster ΠΗΓΗ:
news247.gr