Σάββατο 19 Απριλίου 2014

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ


ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΥΒΛΙΣΜΑ

45 bullets για τον οβελία

Κατευθείαν στον ψητό. Η προετοιμασία και το σούβλισμα του αρνιού από το χασάπη μέχρι την πιατέλα.
 
 
 
Οδηγίες χρήσης: Εκτυπώνεις τον οδηγό, διαβάζεις και ξεκινάς τη διαδρομή χρωματοπωλείο, χασάπη, σπίτι. Σε κάθε στάση τα ξαναπερνάς μία για να δεις μήπως έχεις ξεχάσει κάτι. Πάμε στο ψητό τώρα.
Το αρνί έχει καρούμπαλο στο κεφάλι. Δεν το βλέπεις;

Δεν κόβεις ή τρυπάς το κρέας γιατί χάνει ζουμιά

Του χρόνου θα το κάνεις καλύτερα. Έτσι να σκέφτεσαι γιατί θέλει πολύ εμπειρία

Η μασίφ σούβλα είναι πιο εύκολη. Η αρθρωτή πλένεται και αποθηκεύεται πιο εύκολα

ΛΑΘΗ ΣΤΟ ΨΗΣΙΜΟ

8 Συνηθισμένα Λάθη Που Κάνουμε Όταν Ψήνουμε





 
Το ψήσιμο στα κάρβουνα υποτίθεται ότι είναι εύκολη υπόθεση. Ανάβουμε τα κάρβουνα και ρίχνουμε στη σχάρα το φαγητό. Η αλήθεια όμως, είναι αρκετά πιο περίπλοκη και τα λάθη που συνεχίζουμε να κάνουμε είναι αρκετά…
Καθώς το καλοκαίρι είναι προ των πυλών, μην αφήνετε τη δημοφιλή «σοφία» του ψησίματος να περιπλέκει το θέμα επηρεάζοντας τις πρακτικές σας. Μάθετε λοιπόν ποιες συμβουλές πρέπει να αποφύγετε.

  • Ανάψτε πρώτα καλά τα κάρβουνα
Το ξεκίνημα στο bbq είναι η μισή δουλειά. Αν δεν έχετε την σωστή ποσότητα σε κάρβουνα και την κατάλληλη θερμότητα τότε δεν θα καταφέρετε να απολαύσετε ένα υπέροχο ψητό. Μην βιάζεστε να βάλετε το κρέας στη σχάρα. Αν δεν ανάψουν καλά τα κάρβουνα, το μόνο που θα καταφέρετε είναι να δώσετε μια έντονη γεύση από κάρβουνο στο φαγητό σας. Και κάτι τέτοιο δεν είναι ούτε υγιεινό ούτε και νόστιμο.
 

ΜΟΝΟ Η ΕΛΛΗΝΕΣ

Εξέγερση στη Γερμανία αν κάναμε τις μεταρρυθμίσεις της Ελλάδας
 
Εξέγερση στη Γερμανία αν κάναμε τις μεταρρυθμίσεις της Ελλάδας


Ο υποψήφιος πρόεδρος της Κομισιόν παραδέχεται ότι καμία άλλη χώρα δεν θα δεχόταν τόσο σκληρά και απάνθρωπα μέτρα
Σε μια προσπάθεια προσωπικής του εξιλέωσης ενόψει εκλογών ο υποψήφιος της ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς επιχειρεί να εμφανιστεί αρεστός προς τις χώρες του Ευρωπαϊκού Νότου.
Λέει «ναι» στην πολιτική ανάπτυξης και την ευρωπαϊκή συνοχή, αλλά «όχι» στα ευρωομόλογα μιλώντας στο ελληνικό πρόγραμμα της Deutsche Welle, στον απόηχο της ομιλίας του στην κοινοβουλευτική ομάδα του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στο Στρασβούργο.
 

ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΦΡΟΥΤΑ ΜΕ ΣΤΥΛ

Φρούτα και λαχανικά που θυμίζουν κάτι άλλο

 
Φρούτα και λαχανικά που θυμίζουν κάτι άλλο
 

Κόλπα που κάνει η φύση...

 
 

ΟΡΓΑΝΟΜΕΝΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ

Πάσχα με... κλεμμένα! Εκλεψαν τα αρνιά αλλά και... τους καταψύκτες για να τα μεταφέρουν! Ποιοι το έκαναν αυτό;;;

19 - 4 - 14

Πάσχα με... κλεμμένα! Εκλεψαν τα αρνιά αλλά και... τους καταψύκτες για να τα μεταφέρουν! Ποιοι το έκαναν αυτό;;;
 
Ό,τι ήθελαν το έκλεβαν! Ο λόγος για δυο Έλληνες και δύο Αλβανούς στη Χαλκίδα, που οργάνωσαν βήμα - βήμα αλυσίδα κλοπών, αρπάζοντας αρχικά ένα αυτοκίνητο, στο οποίο φόρτωσαν έναν κλεμμένο καταψύκτη, τον οποίο γέμισαν με επίσης κλεμμένα αρνιά!
Όπως γράφει το LamiaReport, οι δραστες ήθελαν λοιπόν για το Πάσχα να "πάρουν" αρνιά για ψήσιμο, αλλά δεν είχαν πού να τα βάλουν και πως να κουβαλήσουν.
 

ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΛΟΧΝΕΣ

Εμφανίστηκε ΞΑΝΑ το τέρας του Λοχνές! (PHOTOS)

Εμφανίστηκε ΞΑΝΑ το τέρας του Λοχνές! (PHOTOS)
 
Μέσω δορυφόρου , μια εφαρμογή της Apple βρήκε μια περίεργη φιγούρα να κολυμπάει στη γνωστή λίμνη κοντά στο Ντορσετ και λέγεται πως είναι η επανεμφάνιση της Nessie!
 
 
 Τον τελευταίο καιρό , δεν είχε κάνει καμία εμφάνιση το γνωστό "Τερας του Λοχνες" και όλοι απορούσαν μήπως... απεβίωσε αλλά μετά τις φωτογραφιες που θα δείτε παρακάτω , η φήμη αναζωπυρώθηκε!
 

1000αρι me 125 ΙΠΠΟΥΣ

Το Ford C-MAX με τον 1.000άρη EcoBoost κινητήρα

 
Το Ford C-MAX με τον 1.000άρη EcoBoost κινητήρα
 

Στην έκδοση με τους 125 ίππους υπόσχεται κατανάλωση στα επίπεδα του diesel


Η Ford κατάφερε να κάνει το πολυχρηστικό C-MAX να ξεχωρίζει χαρίζοντάς του, πέρα από την αυξημένη πρακτικότητα και την κομψή εμφάνιση, «γαργαλιστικά» οδικά χαρακτηριστικά στα επίπεδα του μικρομεσαίου Ford Focus.

Τώρα η Ford κάνει ακόμη πιο ιδιαίτερο το C-MAX, αφού με την προσθήκη του 3κύλινδρου τούρμπο EcoBoost κινητήρα, το καθιστά το μόνο 1.000άρι μικρομεσαίο πολυχρηστικό μοντέλο στον κόσμο.