Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

HARLEM SHAKE ΣΤΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ

Το Harlem shake "ταρακούνησε" τη Θεσσαλονίκη!
Sunday, 24 February 2013 12:08
 
harley shake thessaloniki Νέοι από κάθε γωνιά της Θεσσαλονίκης συγκεντρώθηκαν χτες στον Λευκό Πύργο και ξέδωσαν στους ρυθμούς του Harlem shake!

Το Harlem shake ξεκίνησε από την Αμερική και είναι η νέα μόδα, τύπου gangnam style που καλεί τους νέους να χορέψουν όχι σύμφωνα με το ρυθμό, όπως έχουμε συνηθίσει αλλά όσο πιο άχαρα γίνεται! Η "τρέλα" του harlem shake εξελίχθηκε μέσω του youtube όπου άνθρωποι από όλο τον κόσμο ανεβάζουν βιντεάκια, ντυμένοι με ότι πιο τρελό βρίσκουν και χορεύοντας ξέφρενα κουνώντας χέρια και πόδια προς πάσα κατεύθυνση. Όπως είναι φυσικό, κάτι τόσο τρελό δεν θα μπορούσε να αφήσει ασυγκίνητους τους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι χτες "ταρακούνησαν" την πόλη στους ρυθμούς του Harlem shake!







by alemi



Read more: http://www.seleo.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=88174:to-harlem-shake-tarakounhse-th-thessalonikh--reportaz-tou-seleobinteo&catid=94:2011-10-25-14-43-11&Itemid=134#ixzz2LpIzs29E
Seleo.gr News

ΘΕΩΡΙΕΣ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΓΗΣ

Η τελευταία μέρα στη Γη. (Εnd day)



Δείτε παρακάτω ολόκληρο -και με ελληνικούς υπότιτλους- το καταπληκτικό ντοκυμαντέρ του BBC με τίτλο "End Day".


Το ντοκυμαντέρ αναλύει τα 4 πιθανότερα σενάρια που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε μια καταστροφή πλανητικών διαστάσεων:
Ένα τεράστιο παλιρροϊκό κύμα - ένα κολοσσιαίων διαστάσεων τσουνάμι αφανίζει τη Νέα Υόρκη.
Ένας νεκρός κομήτης εξαφανίζει το Βερολίνο.
Η Μ.Βρετανία πέφτει θύμα του πιο θανατηφόρου ιού στην ιστορία του κόσμου.
Επιστήμονες καταστρέφουν τη Γη σε μια προσπάθεια να ξαναδημιουργήσουν μια μαύρη τρύπα.

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

H μεγάλη απάτη της διάσωσης...
Ποιός είναι ο πραγματικός στόχος του μνημονίου;

Δημοσιευμένη  εικόνα

Η μεγαλύτερη πολιτική και οικονομική παραπλάνηση στην Ελλάδα των τελευταίων δεκαετιών είναι ότι το μνημόνιο έχει στόχο τη διάσωση της χώρας και την ομαλή έξοδό της από την κρίση.

Όπως αποκαλύπτουν σήμερα τα «Επίκαιρα», το πρόγραμμα της τρόικας αποσκοπεί σε μια ες αεί υποβάθμιση του βιοτικού επιπέδου των Ελλήνων ως δομικό στοιχείο της συνταγής και όχι ως μεταβατικό στάδιο που θα οδηγήσει στην ανάκαμψη.



Τα στοιχεία που παρουσιάζει στο κείμενό του ο χρηματιστηριακός τεχνικός αναλυτής, Πάνος Παναγιώτου, αποδεικνύουν ότι η εφαρμογή του μνημονίου, το οποίο έχει στόχο να κρατήσει την Ελλάδα στο ευρώ, μέχρι να ολοκληρωθεί θα έχει επιφέρει συνέπειες εξίσου καταστροφικές με αυτές ενδεχόμενης επιστροφής της χώρας στη δραχμή.
Η περαιτέρω φτωχοποίηση της ελληνικής κοινωνίας θα είναι αντίστοιχη με αυτή που θα επικρατούσε αν η Ελλάδα υιοθετούσε πάλι το εθνικό νόμισμά της, με τη διαφορά ότι δεν θα έχει τα οφέλη απ’ αυτό αλλά ούτε και προοπτική ανάκαμψης. Θα πρόκειται στην ουσία για ένα βιοτικό επίπεδο επιστροφής στη δραχμή, εντός ευρώ όμως.
Το 2009 οι ενέργειες της νεοεκλεγείσας κυβέρνησης Παπανδρέου, έδωσαν μια άλλη διάσταση στα οικονομικά προβλήματα της χώρας, κάνοντας μέσα σε μια νύχτα την πτώχευσή της και την προσφυγή σε ένα μηχανισμό στήριξης ουσιαστικά αναπόφευκτες.

Αυτό διαφαίνεται και στην παραδοχή, ήδη από τον Δεκέμβριο του 2009, του υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Παπακωνσταντίνου, όπως αποτυπώνεται σε «ευαίσθητο» έγγραφο της αμερικάνικης πρεσβείας στην Αθήνα που διέρρευσε στα Wikileaks.

ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ

Έρχεται ο Άψινθος;
Έκτακτη σύνοδος ΟΗΕ: "Θα αντιμετωπίσουμε αστεροειδείς άνω του χιλιομέτρου"

Δημοσιευμένη  εικόνα

Ανήσυχος φαίνεται ο ΟΗΕ για το ενδεχόμενο πιθανής πρόσκρουσης της Γης με κάποιον αστεροειδή διαμέτρου ανω του ενός χιλιομέτρου, στο εγγύς μέλλον αλλά και για την αδυναμία αντιμετώπισης ενός τέτοιου περιστατικού, με τα υπάρχοντα δεδομένα.


Μια πρόσκρουση τέτοιας ισχύος θα μπορούσε να καταστρέψει άμεσα μια ήπειρο σαν την Ευρώπη, και θα δημιουργούσε στον πλανήτη έναν "πυρηνικό" χειμώνα διάρκειας δεκαετιών (λόγω της σκόνης που θα σηκώνονταν στην ατμόσφαιρα, και δεν θα άφηνε τις ακτίνες του ήλιου να φτάσουν στη γη) και η έλλειψη τροφής ως αποτέλεσμα των παγετών θα προκαλούσε την εξόντωση του μεγαλύτερου μέρους της ανθρωπότητας.

Ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών απηύθυνε έκκληση για τη δημιουργία ενός διεθνούς δικτύου για την παρακολούθηση της απειλής που δημιουργείται από τους αστεροειδείς και άλλα αντικείμενα που βρίσκονται κοντά στη Γη.

Εμπειρογνώμονες από το Γραφείο του ΟΗΕ για Υποθέσεις του Διαστήματος (UNOOSA) που πραγματοποιούν σύνοδο στη Βιέννη δήλωσαν ότι επεξεργάζονται μια πρόταση για μια τέτοια συντονισμένη αντίδραση και σχηματίζουν τώρα δύο ομάδες εργασίας που θα μελετήσουν τον τρόπο άμυνας απέναντι σε μεγάλα αντικείμενα που θα μπορούσαν να συγκρουστούν με τη Γη.

«Πρέπει να κάνουμε καλύτερη δουλειά προετοιμάζοντας τους εαυτούς μας γι' αυτό», δήλωσε ο Λιντλεϊ Τζόνσον, ο οποίος είναι επικεφαλής του προγράμματος για τα αντικείμενα που βρίσκονται κοντά στη Γη στην αμερικανική υπηρεσία διαστήματος (NASA).