Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Η ΚΡΙΣΗ ΣΚΟΤΩΝΗ

Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2012

"Η οικονομική κρίση και η κυβέρνηση έκαψαν τα τρία παιδιά στην Καβάλα"!

Σε μια τραγωδία που σχετίζεται με την οικονομική κρίση στην Ελλάδα, τρία παιδιά έχασαν τη ζωή τους σε ένα χωριό το Σάββατο, όταν μια πυρκαγιά έκαψε το σπίτι των... 
...παππούδων τους, οι οποίοι χρησιμοποιούσαν μια ξυλόσομπα, επειδή οι τιμές του πετρελαίου θέρμανσης έχουν εκτοξευθεί στα ύψη, όπως δήλωσαν αξιωματούχοι και κάτοικοι.

Μύδρους κατά της κυβέρνησης και της απόφασής της να εξισώσει την τιμή του πετρελαίου κίνησης με το πετρέλαιο θέρμανσης εξαπολύει η αμερικανική εφημερδία Washington Post, θεωρώντας ότι η κυβέρνηση εμμέσως σκότωσε τα τρία παιδάκια στην Καβάλα που κάηκαν  απο ξυλόσομπα, στο χωριό Μεσορόπη του δήμου Παγγαίου. Φαντασθείτε τι θα έσερναν οι εγχώριοι κονδυλοφόροι της τρόϊκας, αν οι εγχώρια ΜΜΕ τολμούσαν να κάνουν έστω νύξη για το θέμα...

Διαβάζουμε σχετικά:

“Το σπίτι είχε κεντρική θέρμανση, είπαν οι πυροσβέστες, αλλά οι κάτοικοι λένε ότι η οικογένεια το αλλάξε σε θέρμανση με ξύλα, πρόσφατα επειδή δεν είχαν λεφτά να αγοράσουν πετρέλαιο και να ζεσταθούν.

“Είχαν καλοριφέρ. Έβαλαν όμως ξυλόσομπα φέτος, όπως πολλοί άλλοι χωρικοί έκαναν, λόγω της κρίσης. Τα πράγματα είναι πολύ σφιχτά », δήλωσε ο Βαγγέλης Μποζούδης, κάτοικος της Μεσορόπης.

Η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης έχει αυξηθεί φέτος στην Ελλάδα. Μέχρι την περασμένη άνοιξη, το πετρέλαιο θέρμανσης είχε πολύ χαμηλότερη τιμή από ό, τι το πετρέλαιο κίνησης, αλλά επειδή πολλοί χρησιμοποιούσαν παράνομα το πετρελαιο θέρμανσης ως ντίζελ, για να κερδοσκοπήσουν από την υψηλότερη τιμή, η κυβέρνηση αποφάσισε να εναρμονίσει τις τιμές.

Ως αποτέλεσμα, το κόστος του πετρελαίου θέρμανσης έχει αυξηθεί σχεδόν 40 τοις εκατό, μη αφήνοντας σε πολλές ελληνικές οικογένειες – των οποίων τα εισοδήματα έχουν ήδη δεχθεί ένα μεγάλο πλήγμα από όλα αυτά τα χρόνια της ύφεσης, της δημοσιονομικής λιτότητας και της εκτίναξης της ανεργίας – καμία επιλογή, από το να στραφούν σε φθηνότερες μορφές θέρμανσης.

Ο Μποζούδης, όπως και οι άλλοι χωρικοί της Μεσορόπης, με τους οποίους επικοινωνήσαμε τηλεφωνικά, μας είπε ότι το περιστατικό αυτό δεν θα είχε συμβεί, αν η οικογένεια εξακολουθούσε να χρησιμοποιεί πετρέλαιο θέρμανσης και αναρωτήθηκε πόσα περισσότερα δυστυχήματα, όπως αυτό,θα γίνουν ακόμη, σε όλη την χώρα”.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Η ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ

Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2012

Αυτή είναι η μυστική έκθεση για το φυσικό αέριο στην Ελλάδα

Μυστικά... τέλος! - Διαβάστε ολόκληρη την έκθεση για τα κοιτάσματα φυσικού αερίου της Κρήτης - Η κυβέρνηση γνωρίζει από τον περασμένο Ιούλιο το περιεχόμενό της και σιωπά. Γιατί;



Απόρρητη έκθεση τριών καθηγητών που έχει στα χέρια του ο Αντώνης Σαμαράς από τον περασμένο Ιούλιο αποκαλύπτει το μέγεθος και την αξία του φυσικού αερίου και του πετρελαίου που κρύβεται στον ελληνικό θαλάσσιο χώρο!
Η έκθεση που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το newsbomb.gr περιγράφει τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν αμέσως για την εκμετάλλευση των ελληνικών υδρογονανθράκων.
Η έκθεση υπογράφεται από τους επιστήμονες Ηλία Κονοφάγο, Αντώνη Φώσκολο και Alain Bruneton.
Σε αυτήν γίνεται οικονομική εκτίμηση των κοιτασμάτων φυσικού αερίου που εντοπίζονται νότια της Κρήτης, από τη μελλοντική αξιοποίηση των οποίων το συνολικό όφελος μπορεί να φτάσει τα 270 δισ. δολάρια.
Σύμφωνα μάλιστα με τους επιστήμονες, αν στις εκτιμήσεις αυτές συνυπολογιστεί και η πιθανότητα ανακάλυψης πετρελαίου, τότε το συνολικό όφελος εκτιμάται ότι θα εκτοξευτεί στο 1,3 τρισ. δολάρια.
Η όλη υπόθεση εξελίχθηκε στα τέλη του περασμένου Ιουλίου, όταν οι επιστήμονες –οι οποίοι αποτελούσαν την άτυπη επιτροπή που παρείχε αμισθί συμβουλευτικές υπηρεσίες στο Μέγαρο Μαξίμου για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας- κλήθηκαν από τον πρωθυπουργό να του παραδώσουν μια συνολική εικόνα των αποθεμάτων και της αξίας τους.
Η έκθεση έχει συνταχθεί από τον Μάρτιο 2012 και, πριν τους Λαζαρίδη – Σαμαρά, είχε παραδοθεί στην Deutsche Bank.
Πώς λοιπόν, προσπαθούν οι κυβερνώντες μας να μας πείσουν ότι είμαστε μία φτωχή χώρα που δεν μπορούμε να κρατηθούμε από πουθενά;
Ποιους συμφέρει να μην αξιοποιηθεί ο ορυκτός πλούτος της Ελλάδας;
Γιατί κάποιοι επιμένουν ότι δεν υπάρχουν φυσικό αέριο και πετρέλαιο στην Ελλάδα;
Για ποιο λόγο η κυβέρνηση και ο ίδιος ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Αντώνης Σαμαράς, ενώ γνωρίζουν την αλήθεια εδώ και έξι μήνες, συνηγορούν καθημερινά στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και των πλουτοπαραγωγικών μας πηγών;
Είναι χρέος τους απέναντι στον ελληνικό λαό να απαντήσουν ΤΩΡΑ στα παραπάνω ερωτήματα.
Διαβάστε ολόκληρη την έκθεση, η οποία έχει περίληψη στα ελληνικά στην τελευταία σελίδα:


Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ



Πηγή: Newsbomb.gr

ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2012

Έμποροι οργάνων καταδιώκουν ΙΧ με σκοπό να τα ακινητοποιήσουν;

Αστικός μύθος ή πραγματικό περιστατικό; Η Αστυνομία οφείλει να πει την αλήθεια, για να ενημερώσει για μια πρωτοφανή περίπτωση ή για να καθησυχάσει τον κόσμο...

Η είδηση κάνει εδώ και λίγες ημέρες τον γύρο του Διαδικτύου. 

Μια νέα κοπέλα οδηγούσε στην Εθνική Οδό. Ένα αυτοκίνητο άρχισε να της κολλάει και να της κάνει σφήνες, πιέζοντάς την να σταματήσει δεξιά.

Εκείνη, τρομαγμένη, επικοινώνησε με την Αστυνομία από το κινητό της. Οι αστυνομικοί της ζήτησαν να κρατήσει την ψυχραιμία της και να προσπαθήσει να τους οδηγήσει στα διόδια της Αττικής οδού.
Η κοπέλα τα κατάφερε, το αυτοκίνητο συνέχισε να την ακολουθεί και έστριψε από πίσω της στην Αττική Οδό. Εκεί τους περίμεναν περιπολικά της Άμεσης Δράσης. Τα άτομα που βρίσκονταν στο αυτοκίνητο δεν πρόλαβαν να διαφύγουν και οι αστυνομικοί τους σταμάτησαν.

Κάνοντας έλεγχο στο αυτοκίνητό τους, βρήκαν στο πόρτ μπαγκαζ ψυγείο με πάγο και σύνεργα «χειρουργείου»... Αν πιστέψουμε τις πληροφορίες που όλο και εντονότερα ακούγονται στο διαδίκτυο, επρόκειτο για άτομα που σκόπευαν να πάρουν κάποιο όργανο από την άτυχη κοπέλα!

Η είδηση που κυκλοφορεί στο Internet καταλήγει με το εξής μήνυμα: "Να συστήσουμε προσοχή σε όλους τους οδηγούς ιδίως όταν οδηγούν νύχτα, να μη σταματούν και να βάζουν ασφάλεια! Για οτιδήποτε παράξενο να απευθύνονται στην άμεσο δράση!"

Το newsbomb.gr βλέποντας την ανησυχία του κόσμου από την είδηση αυτή αναρωτιέται: Δεν θα έπρεπε η Αστυνομία να πάρει επίσημη θέση; Να βγάλει μια ανακοίνωση, ώστε είτε να καθησυχάσει τον κόσμο ότι η είδηση είναι απλά ένας αστικός μύθος, είτε να εξηγήσει τι ακριβώς έχει συμβεί και ποιοι ήταν οι παρ' ολίγον δράστες;

ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΘΕΟΣ

Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2012

Του μίλησε ο Θεός πριν 40 χρόνια και από τότε κατασκευάζει μια κιβωτό!

Ήταν μία νύχτα πίσω στο 1974 όταν ο Richard Greene διάβαζε τη Βίβλο και, όπως λέει, o Θεός ήρθε να του μιλήσει...

"Richard, κάποτε υπήρχε μία Κιβωτός, πρέπει να ξαναγίνει, κατασκεύασέ τη σαν τη νέα εκκλησία σου" λέει ο πάστορας ότι του ζήτησε ο Ύψιστος.

Δύο χρόνια μετά ο συνταξιούχος ιερέας από το Μέριλαντ των ΗΠΑ άρχισε την ανακατασκευή της Κιβωτού, σύμφωνα με το θέλημα του Θεού, στην άκρη του αυτοκινητοδρόμου.

"Είμαι ακριβώς όπως ο Νώε" λέει ο Greene. "Γελάνε και με κοροϊδεύουν όπως έκαναν και με τον Νώε.

''Αλλά η πλημμύρα ήρθε" τόνισε.

Όταν θα ολοκληρωθεί η Κιβωτός του Μέριλαντ θα περιλαμβάνει 17.000 αμφιθεατρικές θέσεις, ένα σπουδαστήριο για μελέτη της Αγίας Γραφής και κέντρα σίτισης κι ένδυσης αστέγων.

Ωστόσο, ήδη έχουν περάσει σχεδόν 40 χρόνια από την έναρξη των κατασκευαστικών έργων κι έχουν ξοδευθεί περισσότερα από 3 εκατ. δολάρια αλλά ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί η Κιβωτός.


Πηγή: newsbomb.gr

ΤΟΝ ΚΕΡΔΙΣΕ Η ΜΟΥΣΙΚΗ

Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2012

Ο ΠΑΠΑ-ΡΟΚΑΣ ΠΕΤΑΞΕ ΤΑ ΡΑΣΑ ΚΙ ΕΓΙΝΕ ΡΟΚΑΣ!

Θυμάστε τον Πάτερ Παντελεήμων που είχε κάνει συγκρότημα με άλλους ιερείς και ήταν γνωστοί ως παπα-ροκάδες;

Τελικά άφησε τα Θεία και ακολούθησε τη μουσική που ήταν το μεγάλο του πάθος. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του showtime-cy ο Γιάννης Παπανικολάου όπως είναι το όνομά του τραγουδάει σε μουσικές σκηνές.




Πηγή: staparaskinia.gr