Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

ΜΑΚΗΣ Ο ΕΝΑΣ

Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2013


Παναθηναϊκός ή Ολυμπιακός! Ο Μάκης μίλησε και έδωσε τα προγνωστικά του για το μεγάλο ντέρμπι!!! Τι προτείνει;;;

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ο Μάκης Ψωμιάδης είχε... κέφια στο Εφετείο και πριν ανακοινωθεί η απόφαση για αναβολή, ξεκίνησε ποδοσφαιροκουβέντα, δίνοντας και τα προγνωστικά του για το ντέρμπι.Ο πρώην ιδιοκτήτης της ΑΕΚ έκανε τη...
διαφορά, καθώς τόνισε: «Εκτιμώ πως το ντέρμπι θα έρθει άσος, έστω και δύσκολα θα νικήσει ο Παναθηναϊκός!», γεγονός που προκάλεσε έκπληξη σε αρκετούς συνομιλητές του, που περίμεναν να επιλέξει τον Ολυμπιακό. Παρόλα αυτά, δεν μίλησε για τους λόγους που θεωρεί ότι το ματς θα έρθει άσος ούτε αποκάλυψε αν θα πόνταρε χρήματα στη νίκη του «τριφυλλιού»!
Σε ερώτηση πως περνά η ώρα στην φυλακή είπαι
χάλια παιδιά χάλια
 

ΠΑΜΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

Κάντε μια βόλτα στον Αρη

Δημοσιευμένη  εικόνα




Εντυπωσιακό βίντεο της ESA μάς ξεναγεί στον Κόκκινο Πλανήτη..
Χρησιμοποιώντας τοπογραφικά δεδομένα που έχει καταγράψει στον Αρη η αποστολή Mars Express ειδικοί του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος (ESA) δημιούργησαν ένα εντυπωσιακό βίντεο στο οποίο ο θεατής κάνει μια εικονική βόλτα στον Κόκκινο Πλανήτη. Η άγρια ομορφιά του Αρη αποκαλύπτεται μπροστά στα μάτια μας.


H αποστολή

Το Mars Express είναι ένα σκάφος εξοπλισμένο με σειρά οργάνων χάρη στα οποία μπορεί να χαρτογραφεί την επιφάνεια του Αρη αλλά και να πραγματοποιεί έρευνες στο υπέδαφoς. Μπορεί ακόμη να κάνει ατμοσφαιρικές και άλλες αναλύσεις για τον εντοπισμό ζωής. Βρίσκεται στον Αρη δέκα χρόνια έχοντας εξερευνήσει και χαρτογραφήσει το μεγαλύτερο μέρος της επιφάνειας και των πόλων του πλανήτη προσφέροντας σημαντικά στοιχεία. Με τη βοήθειά του οι ειδικοί έχουν φτιάξει τρισδιάστατες εικόνες του Κόκκινου Πλανήτη.


Δημοσιευμένη  εικόνα


Η πιο σημαντική ανακάλυψή του θεωρείται ο εντοπισμός αποξηραμένου αργίλου (πηλού) η ύπαρξη του οποίου εξηγείται μόνο με την παρουσία νερού. Από τις πιο εντυπωσιακές ανακαλύψεις του ήταν ο εντοπισμός ενός τεράστιου σε έκταση ξερού σήμερα ποταμού τον οποίο οι ειδικοί χαρακτήρισαν ως τον «Νείλο του Αρη».


ΤΑΛΕΝΤΟ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ

Μωρό 18 μηνών υπέγραψε συμβόλαιο σε ποδοσφαιρική ομάδα!!!-ΔΕΙΤΕ το βίντεο με τον πιτσιρικά εν δράσει!!

Μωρό 18 μηνών υπέγραψε συμβόλαιο σε ποδοσφαιρική ομάδα!!!-ΔΕΙΤΕ το βίντεο με τον πιτσιρικά εν δράσει!! (VIDEO)
Είναι απίστευτο, όμως είναι πέρα αληθινό! Ένα αγοράκι μόλις 18 μηνών, ο Μπάρκε Βαν Ντερ Μέι από την Ολλανδία, υπέγραψε συμβόλαιο και μάλιστα δεκαετούς διάρκειας για να είναι μέλος του ολλανδικού ποδοσφαιρικού ομίλου Βένλο!
Αφορμή γι' αυτό στάθηκε το βίντεο που είχαν ανεβάσει οι γονείς του μικρού Μπάρκε στο οποίο ο ίδιος φαίνεται να βάζει τρεις μπάλες με επιτυχία σε ένα παιδικό κουτί, σαν να έβαζε γκολ. Το βίντεο έκανε πολλά χιτς και έτσι οι υπεύθυνοι της εν λόγω ομάδας αποφάσισαν να επωφεληθούν από την ευστοχία του μικρού κάνοντας μαζί του συμβόλαιο. Δείτε το εν λόγω βίντεο που χάρισε στον πιτσιρικά μία τεράστια καριέρα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο!


Πηγή: mothersblog.gr

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ

30 Οκτωβρίου 2013
Φωτογραφίες γεμάτες ειρωνεία!!! - Μας δουλεύουν; (FUNNY PHOTOS)







 

ΤΟΥΝΕΛ ΜΑΡΜΑΡΑ

Ο Ερντογάν εγκαινιάζει το τούνελ Μαρμαρά

Δημοσιευμένη  εικόνα

Σήμερα ο ΜΑΡΜΑΡΑΣ αύριο το τούνελ ΧΑΛΑΣΤΡΑ - ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙ


Τι είναι αυτό το τούνελ που εγκαινίασαν στην Τουρκία και ποια η σημασία του για εμάς..
Η Τουρκία συχνά παρομοιάζεται με γέφυρα ανάμεσα σε Ευρώπη και Ασία. Σήμερα, για πρώτη φορά οι δύο ήπειροι θα συνδεθούν επίσημα από ένα υποθαλάσσιο τούνελ το οποίο κόστισε πολλά δισεκατομμύρια.



Ο Τούρκος πρωθυπουργός Ταγίπ Ερντογάν και ο πρόεδρος Αμπτουλάχ Γκιουλ, ο Ιάπωνας πρωθυπουργός Σίνζο Αμπέ και ο Ρουμάνος ομόλογός του Βίκτορ Πόντα, μαζί με πλήθος άλλα πολιτικά πρόσωπα συγκεντρώθηκαν για τα εγκαίνια του οδικού συστήματος, την ημέρα εθνικής εορτής της γειτονικής χώρας.

Του τούνελ του Μαρμαράι, το οποίο ονομάστηκε έτσι από τη θάλασσα του Μαρμαρά, σημαίνει δίαυλος στα τούρκικα και είναι μέρος μιας παραγωγής 4,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων και 76 χιλιομέτρων το οποίο ξεκίνησε από τη κυβέρνηση το 2004.

Ο Ερντογάν, μιλώντας στα εγκαίνια, δήλωσε ότι το τούνελ αυτό «συνδέει ιστορία με μέλλον, παρελθόν με μέλλον ενώ επίσης συνδέει τις ηπείρους, το Μαρμαράι συνδέει ανθρώπους, έθνη και χώρες».


Δημοσιευμένη  εικόνα



Το μήκος του μαζί με τα σχέδια για το τρίτο αεροδρόμιο, ένα παράλληλο κανάλι για το Βόσπορο και μια Τρίτη γέφυρα είναι τα φιλόδοξα σχέδια του Ερντογάν να χτίσει την υστεροφημία του και να θυμίσει την εποχή της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.

Το τολμηρό αυτό project πραγματοποιεί το όνειρο του Σουλτάνου Αμπντούλ Μεντρίντ, ενώ ακόμα γιορτάζει τα 90 χρόνια της Τουρκικής Δημοκρατίας.

Η οικονομική πρωτεύουσα της Τουρκίας, η Κωνσταντινούπολη, με πληθυσμό 15 περίπου εκατομμυρίων ανθρώπων πολύ συχνά πλήττεται από κίνηση με δύο εκατομμύρια πολίτες να πρέπει να διασχίζουν κάθε μέρα τις δύο ηπείρους.

ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ

Εντοπισμός & εξουδετέρωση λογισμικού παρακολούθησης στο κινητό σας.

Δημοσιευμένη  εικόνα




Καταρρέει το οικοδόμημα της ασφάλειας των προσωπικών δεδομένων μετά την αποκάλυψη- βόμβα του Spiegel πως η αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα έχει στήσει...«αυτί» πραγματοποιώντας υποκλοπές σε ανυποψίαστους πολίτες.



Ωστόσο, παρά τον σάλο που έχει δημιουργηθεί από τη σωρεία δημοσιευμάτων για υποκλοπές που πραγματοποιεί η NSA σε αρκετές χώρες ανάμεσα τους και η Ελλάδα, υπάρχει μερικοί χρήσιμοι τρόποι προστασίας των προσωπικών δεδομένων, «μπλοκάρισματος» των υποκλοπών, αφαίρεση «κοριών» αλλά και τρόπους αποτελεσματικής αντιμετώπισης τέτοιων εισβολών.

Προστασία προσωπικών δεδομένων

  • Να έχετε συσκευές όπως smartphone ή ipad πάντοτε μαζί σας και να μην επιτρέπετε σε άλλους να την χρησιμοποιούν, καθώς μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα είναι πιθανό να σας «φυτέψουν» πρόγραμμα παρακολούθησης (spyrware).
  • Ορίστε κωδικό πρόσβασης στο κινητό σας για να το εξασφαλίσετε από μη εξουσιοδοτημένη χρήση
  • Μην επιτρέπετε πρόσβαση σε άγνωστες συνδέσεις Bluetooth.
  • Μην κατεβάζετε αρχεία από το Διαδίκτυο στο κινητό σας.
  • Απενεργοποιήστε ή περιορίστε την πρόσβαση στο Διαδίκτυο από το κινητό σας


Πως να μπλοκάρετε τις υποκλοπές

  • Αφαιρέστε την μπαταρία του κινητού σας όταν δεν είναι σε χρήση
  • Χρησιμοποιείστε καρτοκινητό για πολύ ευαίσθητες συνομιλίες
  • Εάν παρατηρήσετε ασυνήθιστη συμπεριφορά στην λειτουργία του κινητού σας, καλέστε αμέσως τον τηλεπικοινωνιακό σας πάροχο
  • Απενεργοποιήστε το WiFi στο κινητό σας εάν δεν είστε ασφαλή σημεία όπως το σπίτι σας
  • Μην αποκαλύπτετε στο τηλέφωνο απόρρητες πληροφορίες
  • Κάνετε επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων της συσκευής σας, για να αφαιρέσετε τυχόν λογισμικό παρακολούθησης
  • Εγκαταστήστε antivirus στο τηλέφωνο σας
  • Απενεργοποιήστε το GPS στο κινητό σας όταν δεν το χρησιμοποιείτε
  • Απενεργοποιήστε το Bluetooth όταν δεν το χρησιμοποιείτε


Πως αφαιρείτε «κοριούς»

  • Συνίσταται η επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων της συσκευής σας
  • Εναλλακτικά συνίσταται η ενημέρωση και αναβάθμιση του λειτουργικού συστήματος (software)
  • Πως αντιμετωπίζετε την «εισβολή»
  • Απενεργοποιήστε την συσκευή
  • Παρατηρείστε εάν υπάρχει ασυνήθιστη συμπεριφορά, (π.χ. Η οθόνη να απενεργοποιείται μόνη της, ή φωτίζονται τα πλήκτρα)
  • Ελέγξτε εάν η μπαταρία είναι ζεστή. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως το κινητό δεν είναι στην πραγματικότητα κλειστό, αλλά μπορεί να «τρέχει» κρυφά κάποιο πρόγραμμα.
  • Ενεργοποιήστε ξανά το τηλέφωνο
  • Παρατηρείστε εάν ακούγονται ασυνήθιστοι ήχοι όταν πραγματοποιείτε μια κλήση


iefimerida-

ΑΝΑΚΑΜΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ

Ήθελε ο "Φρίτσης" να κρυφτεί και η χαρά δε τον άφηνε, με την απανεμφάνιση των Leopard.

Δημοσιευμένη  εικόνα



Εντυπωσιασμένοι είναι οι Γερμανοί από την επιβλητική στρατιωτική παρέλαση χθες στην Θεσσαλονίκη.



Την χαρακτηρίζουν "τεράστιο θέαμα" και έχουν ειδικά αφιερώματα γι αυτή ενώ έχουν να πουν και καλά λόγα για τον (πιό κομψό μας πολιτικό κι ενίοτε υπουργό) Δ.Αβραμόπουλο, που πήρε την απόφαση.

Το «Der Spiegel» και «Bild» φιλοξενούν στα πρωτοσέλιδά τους μεγάλες φωτογραφίες από την παρέλαση, σχολιάζοντας το γεγονός ότι έπειτα από τρία χρόνια (συγκεκριμένα από το 2010) οι ελληνικές στρατιωτικές δυνάμεις βγήκαν για να παρελάσουν με εθνική υπερηφάνεια στη συμπρωτεύουσα.

Το «Spiegel» αναφέρεται και στο κόστος των στρατιωτικών παρελάσεων (και πως θα μπορούσε άλλωστε να μην αναφέρεται και σε αυτό...θα μας εξέπλητε!!) επισημαίνοντας ότι το 2010 το ποσό είχε ανέλθει στα 3 εκατ. ευρώ, ενώ «μετά ήρθε η κρίση στην Ελλάδα και οι δανειστές (ποιός ήρθε...λέει;;) που άλλαξαν το τοπίο».

Σε αυτό το πλαίσιο η χώρα, συνεχίζει το δημοσίευμα- εννοώντας το πλαίσιο των μέτρων λιτότητας- αποφάσισε μετά το 2010 να κόψει το στρατό από την παρέλαση, προκειμένου να μειώσει το κόστος.

«Ωστόσο, αυτό το έτος, ο υπουργός Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος , προτίμησε με χαμηλό κόστος να προτάξει την ηθική ως πιο σημαντική αξία από το χρήμα», γράφουν οι Γερμανοί...