Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΜΠΥΡΑΣ

Γυναίκες, ο καλύτερος τρόπος να διαφημίσεις μια μπύρα

 
Γυναίκες, ο καλύτερος τρόπος να διαφημίσεις μια μπύρα

Γυναίκες, ο καλύτερος τρόπος να διαφημίσεις μια μπύρα

Γυναίκες, ο καλύτερος τρόπος να διαφημίσεις μια μπύρα

Γυναίκες, ο καλύτερος τρόπος να διαφημίσεις μια μπύρα

ΟΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ

ΙΑΠΩΝΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ «Αφήστε τους ηλικιωμένους ασθενείς να πεθάνουν»!





Ο υπουργός Οικονομικών της Ιαπωνίας Taro Aso δήλωσε πως οι ηλικιωμένοι πολίτες της χώρας θα πρέπει «να συντομεύουν και να πεθάνουν αντί να κοστίζουν στο κράτος χρήματα για την ιατροφαρμακευτική τους περίθαλψη».

Ο Aso ο οποίος κατέχει και τη θέση του αναπληρωτή πρωθυπουργού έκανε την παραπάνω δήλωση κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του εθνικού συμβούλιου για τη μεταρρύθμιση του συστήματος κοινωνικής ασφάλισης.

«Θεός φυλάξοι εάν είσαι αναγκασμένος να ζεις τη στιγμή που θέλεις να πεθάνεις. Δεν μπορείς να κοιμηθείς καλά όταν σκέφτεσαι πως όλα είναι πληρωμένα από τα κράτος. Αυτό το πρόβλημα δε θα λυθεί εκτός και αν συντομεύσεις τη διαδικασία αυτή και τους αφήσεις να πεθάνουν», είπε πιο συγκεκριμένα ο Ιάπωνας υπουργός Οικονομικών προσθέτοντας «Εγώ όταν γεράσω δεν θέλω μια τέτοια περίθαλψη. Θα πεθάνω γρήγορα», λέγοντας ακόμη πως έχει ήδη αφήσει γραπτές οδηγίες ώστε η ζωή του να μην «παραταθεί τεχνητά» όταν έρθει σε αυτή την κατάσταση.


Μάλιστα ο Aso, ο οποίος είναι 72 ετών, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης αυτής, μίλησε υποτιμητικά για τους υπέργηρους ασθενείς οι οποίοι δεν μπορούν να τραφούν κανονικά αποκαλώντας τους «άνθρωποι του σωλήνα»

Προσπαθώντας να εξηγήσει στη συνέχεια τις δηλώσεις του ο Aso δήλωσε πως ότι είπε αντανακλούν προσωπικές του και μόνο αντιλήψεις και όχι το πώς το σύστημα κοινωνικής ασφάλισης θα πρέπει να διαμορφωθεί, συμπληρώνοντας πως «είναι σημαντικό να μπορεί κάποιος να περνά τις τελευταίες του ώρες σε γαλήνη»

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Aso κάνει δηλώσεις οι οποίες προκαλούν το κοινό αίσθημα. Το 2001 είχε πει πως «μια επιτυχημένη χώρα είναι αυτή στην οποία δεν θέλουν να ζουν πλούσιοι εβραίοι»
Πάντως ένα τέτοιο υπουργό Οικονομικών είναι σίγουρο πως θα ήθελε η τρόικα στην Ελλάδα.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΑΡΑΧΝΗ ΚΛΟΟΥΝ

Αράχνη με περίεργα χρώμματα
Peacock spider01 Peacock Spider (8 pics)
Peacock spider02 Peacock Spider (8 pics)
Peacock spider03 Peacock Spider (8 pics)
Peacock spider04 Peacock Spider (8 pics)
Peacock spider05 Peacock Spider (8 pics)
Peacock spider06 Peacock Spider (8 pics)
Peacock spider07 Peacock Spider (8 pics)
ht