Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

ROLLING STONES - PAINT IT BLACK




Το 1989 οι Rolling Stones εντάχθηκαν στο αμερικανικο Rock and Roll Hall of Fame, και το 2004 πήραν την 4η θέση στους 100 μεγαλύτερους καλλιτέχνες όλων των εποχών του περιοδικού Rolling Stone. Έχουν την 2η θέση στους καλλιτέχνες όλων των εποχών στο Acclaimedmusic.net. (www.rollingstones.com)

I see a red door and I want it painted black
No colors anymore I want them to turn black
I see the girls walk by
dressed in their summer clothes
I have to turn my head
until my darkness goes
I see a line of cars
and theyre all painted black
With flowers and my love both never to come back
I see people turn their heads
and quickly look away

JANIS JOPLIN - PIECE OF MY HERT



 
 
Κάθε βράδυ κάνω έρωτα με 25.000 ανθρώπους στη σκηνή, μετά όμως γυρίζω σπίτι μόνη"...
"Είμαι θύμα του ίδιου μου του εαυτού. Υπήρξε ένα διάστημα, που ήθελα να γνωρίζω τα πάντα. Αυτό το συναίσθημα μέ έκανε, συνήθως, να νοιώθω δυστυχισμένη. Απλά, δεν ήξερα πώς να τό χρησιμοποιήσω. Τώρα, όμως, έχω μάθει να χρησιμοποιώ το συναίσθημα αυτό προς όφελός μου. Είμαι γεμάτη συγκίνηση και θέλω να απελευθερωθώ.

Η Τζάνις Λυν Τζόπλιν 19 Ιανουαρίου 1943 - 4 Οκτωβρίου 1970) ήταν Αμερικανίδα μουσικός, τραγουδίστρια, στιχουργός, ζωγράφος, χορεύτρια και ενορχηστρωτής μουσικής.
To 1995 τιμήθηκε με την είσοδό της στο Rock and Roll Hall of Fame, ενώ το 2005 κέρδισε το βραβείο Γκράμμυ Lifetime Achievement Award. Το περιοδικό Rolling Stone τήν κατέταξε στην 46η θέση στη λίστα του με τους σπουδαιότερους καλλιτέχνες όλων των εποχών το 2004 και στην 28η με τους καλύτερους τραγουδιστές όλων των εποχών το 2008

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

Dubai
Dubai Cityscape - Modern Photography
Dubai Cityscape - Modern Photography

ΧΑΖΕΨΑΝ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ

Στις τουαλέτες του Σότσι απαγορεύεται το... ΨΑΡΕΜΑ!!!! ΔΕΙΤΕ την απίστευτη ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!!!!

Στις τουαλέτες του Σότσι απαγορεύεται το... ΨΑΡΕΜΑ!!!! ΔΕΙΤΕ την απίστευτη ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!!!!
 
Πολλά έχουν γραφτεί και ακουστεί για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Σότσι,
οι οποίοι ξεκινούν στη Ρωσία, με πιο πρόσφατο παράδειγμα αυτό των διπλών λεκανών

Τα απρόοπτα συνεχίζονται στο Σότσι! Αθλητής παγιδεύτηκε στο μπάνιο και...

 μέσα σε μία μόνο τουαλέτα, όπου οι αθλητές καλούνται να κάνουν την ανάγκη τους με παρέα.
 

ΟΧΙ ΑΛΛΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΟ 14

Τα ΚΑΘΙΚΙΑ αυξάνουν τα διόδια για να κονομάνε οι εργολάβοι νταβατζήδες!!! Θα μας τρελάνουν, γιατί μας τα ξαναπαίρνουν χωρίς καμία δικαιολογία;;;

Τα ΚΑΘΙΚΙΑ αυξάνουν τα διόδια για να κονομάνε οι εργολάβοι νταβατζήδες!!! Θα μας τρελάνουν, γιατί μας τα ξαναπαίρνουν χωρίς καμία δικαιολογία;;;
 
Μερικοί αριθμοί αρκούν για να πείσουν.
Μετά τις νέες αυξήσεις η διαδρομή Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Αθήνα κοστίζει πλέον 56 ευρώ αντί των 44 μέχρι χθες, ενώ η διαδρομή Αθήνα-Λαμία και πίσω κοστίζει πλέον 22,4 ευρώ αντί των 14,2 που κόστιζε μέχρι χθες.
 Παράλληλα μπαίνουν διόδια και στις δυο κατευθύνσεις στην Αθηνών Κορίνθου και κάπως έτσι αυξάνονται τα διόδια 2,1 και 1,8 ευρώ ανά κατεύθυνση.

Οι οδηγοί ΙΧ θα πληρώνουν κατά 60% ακριβότερα διόδια στις Αφίδνες, καθώς το αντίτιμο από 2,10 ευρώ θα αυξηθεί στα 3,35 ευρώ. Σχεδόν ένα ευρώ ακριβότερα θα πληρώνουν οι οδηγοί και τα πλευρικά διόδια στο Καπανδρίτι, καθώς το αντίτιμο διαμορφώνεται στα 2,05 ευρώ από 1,20 ευρώ που είναι σήμερα.

ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

 Πώς θα αντιδράσουμε στο νέο χαράτσι για τα διόδια για να την ακούσουν νταβατζήδες και κυβερνώντες!!! Να τους ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ και με τον νόμο

 

Πρόταση του Athens Magazine: Πώς θα αντιδράσουμε στο νέο χαράτσι για τα διόδια για να την ακούσουν νταβατζήδες και κυβερνώντες!!! Να τους ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ και με τον νόμο
 
Είναι κόλπο που κάνανε στην Ιταλία όταν η κυβέρνηση Μπερλουσκόνι πήγε να αυξήσει τα διόδια από Ρώμη - Νάπολη κατά μισό ευρώ (Ρώμη - Νάπολη τα διόδια κοστίζουν 3 ευρώ).
 
Μέσω social media, αθόρυβα, απόφασισαν οργανωμένα όσοι περνούν από τα διόδια να δίνουν 50 ευρώ!!!
Φανταστείτε χιλιάδες οδηγούς να δίνουν πενηντάρικα!!!
 
Είναι μαθηματικά βέβαιο ότι το σύστημα θα μπλοκάρει, δεν θα έχουν ρέστα και θα αφήνουν τα αυτοκίνητα ελεύθερα!!!
Έτσι και παίρνουν το μήνυμα και είμαστε νόμιμοι και κανένας δεν μπορεί να πει τίποτα και μπλοκάρει και το σύστημα
 
Δεν είναι άσχημη ιδέα νομίζουμε!!!
 

ΜΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

Αυτά είναι τα πραγματικά "GOLDEN BOYS" της αγοράς! Δείτε πόσα παίρνουν οι μάνατζερ στην Ελλάδα και θα πάθετε ΠΛΑΚΑ!!!

Αυτά είναι τα πραγματικά
 
Οι μάνατζερς στο κλάδο των φαρμακευτικών και αγροχημικών προϊόντων αναδεικνύονται «πρωταθλητές» των μισθών στην Ελλάδα το 2013, σύμφωνα με την έρευνα αποδοχών και παροχών που διεξάγει η KPMG.
Σύμφωνα λοιπόν με τα στοιχεία της ελεγκτικής εταιρείας, για ένα διευθυντή ανθρωπίνου δυναμικού οι μισθοί των μάνατζερς στους τέσσερις κλάδους που μελετά κάθε χρόνο η KPMG διαμορφώθηκαν το 2013 ως εξής:
 

ΠΟΣΟ ΑΞΙΖΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ

Πόσο είπαμε ότι αξίζει μια ανθρώπινη ζωή;

Δημοσιευμένη  εικόνα


Ανθρωποι που ψάχνουν στα σκουπίδια για φαγητό, άνθρωποι που αυτοκτονούν, άνθρωποι που στην προσπάθεια τους να ζεσταθούν βρίσκουν φρικτό θάνατο, και τέλος βρέφη που πωλούνται για μερικές χιλιάδες ευρώ. Σημεία των καιρών, θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν τα παραπάνω, όμως η απορία που εύλογα γεννάται στο μυαλό όλων μας είναι αλήθεια πόση αξία έχει πραγματικά πλέον μια ανθρώπινη ζωή;