Τρίτη 29 Απριλίου 2014

3D ΕΚΤΥΠΩΤΗΣ ΧΤΙΖΕΙ ΣΠΙΤΙΑ

Το τρισδιάστατο τύπωμα σπιτιών γίνεται παιχνιδάκι!

 
Το τρισδιάστατο τύπωμα σπιτιών γίνεται παιχνιδάκι!
 

Εταιρία τυπώνει 10 οικίες σε λιγότερο από μία μέρα και με κόστος «ψίχουλα»...

Την ώρα που οι τρισδιάστατοι εκτυπωτές κάνουν πλέον θαύματα, παράγοντας από έπιπλα, ηχεία και εξαρτήματα αεροπλάνων και δορυφόρων μέχρι και φαγητό(!), η WinSun Decoration Design Engineering Co, με έδρα τη Σαγκάη, σκέφτεται σαφώς πιο μεγαλόπνοα.

Αντί να κατασκευάζει λοιπόν μικρά πλαστικά αντικείμενα με 3D printers στο μέγεθος των συνηθισμένων εκτυπωτών μας, αλλάζει τους όρους της συζήτησης και παράγει προκατασκευασμένα σπίτια από τσιμέντο μέσω ενός θεόρατου πραγματικά τρισδιάστατου εκτυπωτή!
 

ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ

Δείπνο στο «καλύτερο εστιατόριο στον κόσμο»

 
Δείπνο στο «καλύτερο εστιατόριο στον κόσμο»
 

Τι περιλαμβάνει το πλήρες μενού 20 πιάτων του Noma


Το εστιατόριο Noma στην Κοπεγχάγη διακρίθηκε ξανά σαν το «καλύτερο εστιατόριο στον κόσμο» από το Restaurant magazine.

Σεφ του φημισμένου ρεστοράν είναι ο René Redzepi, ο οποίος σερβίρει στους πελάτες πιάτα βασισμένα στην σκανδιναβική κουζίνα, δίνοντας έμφαση σε πρώτες ύλες από τα κοντινά δάση και τις ακτές.

Το εστιατόριο έχει τιμηθεί με δύο αστέρια Μισελέν και κέρδιζε τον ζηλευτό τίτλο του Restaurant magazine για 4 συναπτά χρόνια, για να πέσει πέρυσι στη δεύτερη θέση.

CHAMPIONS LEAGUE

Οι μεταδόσεις των «μαχών» του ευρωπαϊκού τριημέρου

 
Οι μεταδόσεις των «μαχών» του ευρωπαϊκού τριημέρου
 

Το πρόγραμμα των αγώνων Champions League και Europa League

Πρεμιέρα στο τριήμερο ευρωπαϊκών ποδοσφαιρικών αγώνων που ξεκινά σήμερα κάνει το Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης στις 21:45.
Τον επαναληπτικό αγώνα (ο πρώτος είχε λήξει 1-0 υπέρ της βασίλισσας) θα μπορείτε να δείτε ζωντανά στα κανάλια Novasports 2 Novasports 2 HD!

ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΠΑΝΩ ΕΜΕΙΣ


«Χαμένοι στο διάστημα» οι Αμερικανοί αστροναύτες μετά τις κυρώσεις στην Μόσχα

«Χαμένοι στο διάστημα» οι Αμερικανοί αστροναύτες μετά τις κυρώσεις στην Μόσχα
 
 
 
Με την επιβολή κυρώσεων σε βάρος της Μόσχας οι οποίες θα μπορούσαν να πλήξουν το ρωσικό τομέα έρευνας του διαστήματος η Ουάσινγκτον "αφήνει έκθετους" τους αστροναύτες της που βρίσκονται στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, υποστήριξε σήμερα ο αντιπρόεδρος της ρωσικής κυβέρνησης Ντμίτρι Ρογκόζιν.

"Εάν θέλουν να πλήξουν τον ρωσικό πυραυλικό τομέα, αυτομάτως θα αφήσουν έκθετους τους κοσμοναύτες του ISS", είπε ο Ρογκόζιν, σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Ιντερφάξ.
 


Μετά τη διακοπή των πτήσεων των αμερικανικών διαστημικών αποστολών, οι ρωσικοί πύραυλοι Σογιούζ είναι ο μοναδικός τρόπος για τη μεταφορά των αστροναυτών και των προμηθειών από και προς τον ISS.

"Ειλικρινά, αρχίζουν να μας δίνουν στα νεύρα με τις κυρώσεις τους και ούτε που αντιλαμβάνονται ότι θα τους γυρίσουν μπούμερανγκ", συνέχισε ο Ρογκόζιν.

Την Δευτέρα οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν ότι επιβάλουν ένα νέο γύρο κυρώσεων σε βάρος της Ρωσίας. Μεταξύ άλλων θα επανεξετάσουν τις προϋποθέσεις για την εξαγωγή εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για στρατιωτικούς σκοπούς.

Ο υφυπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Ριάμπκοφ παραδέχτηκε νωρίτερα σήμερα, σε συνέντευξή του στον ειδησεογραφικό ιστότοπο gazeta.ru ότι οι κυρώσεις θα μπορούσαν να πλήξουν τις εκτοξεύσεις διαστημικών πυραύλων και κατηγόρησε τις ΗΠΑ ότι επαναφέρουν τις πρακτικές της εποχής του Ψυχρού Πολέμου, όταν η Δύση επέβαλε εμπάργκο στις παραδόσεις εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας στην τότε Σοβιετική Ένωση.

Ο Ρογκόζιν, που στο παρελθόν εκπροσωπούσε τη Ρωσία στο ΝΑΤΟ, περιλαμβάνεται από τον Μάρτιο στους καταλόγους των ΗΠΑ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τους Ρώσους αξιωματούχους στους οποίους επιβλήθηκαν κυρώσεις.

Αυτήν την περίοδο ο ISS είναι υπό τη διοίκηση του Ιάπωνα αστροναύτη Κοΐτσι Βακάτα. Στον Σταθμό βρίσκονται άλλοι πέντε αστροναύτες, τρεις Ρώσοι και δύο Αμερικανοί.

Πηγή: ΑΠΕ
 
 






 

Ο ΠΟΝΗΡΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ

Ο Γυμναστής ήθελε... παιχνιδάκια μέχρι που είδε....!!!

ΤΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ! Ο Γυμναστής ήθελε... παιχνιδάκια μέχρι που είδε....!!!

Aλλα δεν λογαριασε καλα και στο τέλος την πάτησε!...

SUPERCARS

Aυτά είναι τα SUPERCARS που μας... ΤΡΕΛΑΙΝΟΥΝ!

Aυτά είναι τα SUPERCARS που μας... ΤΡΕΛΑΙΝΟΥΝ! (PHOTOS)

Δεν θα μιλήσουμε για δυνατότητες ή τιμές αλλά θα σταθούμε στο απίθανο Design και την τεχνολογία τους! Είναι τα απόλυτα supercars και τα λατρεύουμε!

Lamborghini Gallardo

1.Lamborghini


ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΙΡΙΑΛ

Δείτε εδώ εντελώς ΔΩΡΕΑΝ 85.000 ταινίες του παγκόσμιου κινηματογράφου!

Δείτε εδώ εντελώς ΔΩΡΕΑΝ 85.000 ταινίες του παγκόσμιου κινηματογράφου!
 
H British Pathé, μία από τις παλαιότερες εταιρείες παραγωγής στον κόσμο, μας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε online 85.000 ταινίες εντελώς δωρεάν.
 
Από το 1890 που ιδρύθηκε, η British Pathé άρχισε να καταγράφει κάθε πτυχή του παγκόσμιου πολιτισμού σε φιλμ.
 
 Δημιούργησε χιλιάδες ταινίες, ντοκιμαντέρ, ενημερωτικές εκπομπές και σίριαλ, τα οποία είναι πλέον διαθέσιμα online.
 
Μπορείτε να βρείτε ολόκληρη την συλλογή των 85.000 ταινιών συγκεντρωμένη στο παρακάτω link και να απολαύσετε δωρεάν στον υπολογιστή σας 3.500 ώρες μοναδικού κινηματογραφικού υλικού.
 
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: www.britishpathe.com
πηγή: www.enallaktikos.gr