Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

ΤΣΑΜΠΑ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ

Αποκάλυψη : Το τουρκικό κράτος δίνει ΔΩΡΕΑΝ τις τηλεοπτικές σειρές στον ΑΝΤ1 !!!

Συνημμένη Εικόνα: Untitled-3.jpg


"Δίνουμε και θα συνεχίσουμε να δίνουμε δωρεάν σε άλλες χώρες, τουρκικές τηλεοπτικές σειρές, για το καλό της Τουρκίας", δήλωσε ο αν.Υπουργός Πολιτισμού της Τουρκίας, Abdurrahman Arıcı, ομολογώντας έτσι ότι το κράτος βρίσκεται πίσω από τις τηλεοπτικές σειρές!
Αναφέρθηκε μάλιστα στη σειρά ...που παρουσιάζει ο ελληνόφωνος ΑΝΤ1 με τίτλο "Σουλεϊμάν ο κτηνοβάτης", (το αυθεντικό όνομα της σειράς είναι Muhteşem Yüzyıl, δηλαδή "μεγαλοπρεπής αιώνας", ο ΑΝΤ1 τη βάφτισε "Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής" και οι Έλληνες τη βάφτισαν "Σουλεϊμάν ο κτηνοβάτης" από τη γνωστή λατρεία των Οθωμανών στο σεξ με ζώα.

Hidden
Δημοσιευμένη  εικόνα

πηγή: peramatozoa.net

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΔΟΥΔΕΙΑ

Διαμαντένιος πλανήτης στη γειτονιά μας

Δημοσιευμένη  εικόνα


Ενας διαμαντένιος πλανήτης περιφέρεται γύρω από ένα γειτονικό μας άστρο, σύμφωνα με νέα μελέτη. Πρόκειται για μια υπερ-Γαία στον αστερισμό του Καρκίνου, η οποία αποδεικνύει για πρώτη φορά ότι οι βραχώδεις πλανήτες που συναντάμε σε άλλα ηλιακά συστήματα δεν έχουν απαραίτητα την ίδια σύσταση με τη Γη, όπως θεωρούσαν ως τώρα οι επιστήμονες.
«Είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε έναν βραχώδη κόσμο με χημεία θεμελιωδώς διαφορετική από της Γης» δήλωσε στο δελτίο Τύπου του πανεπιστημίου ο αστροφυσικός του Γέιλ Νίκου Μαντχουσουντάν, κύριος ερευνητής της μελέτης. «Η επιφάνεια του πλανήτη αυτού καλύπτεται μάλλον από γραφίτη και διαμάντι και όχι από νερό και γρανίτη».

Διαμάντια στη γειτονιά μας
Ο Cancri 55 e (ε του 55 του Καρκίνου) περιφέρεται γύρω από ένα άστρο παρόμοιο με τον Ηλιο το οποίο είναι ορατό με γυμνό μάτι στον αστερισμό του Καρκίνου, 40 έτη φωτός μακριά από εμάς. Είναι μια υπερ-Γαία με ακτίνα διπλάσια από της Γης και μέγεθος οκτώ φορές όσο αυτό του πλανήτη μας. Κινείται με ιλιγγιώδη ταχύτητα (το έτος του διαρκεί μόλις 18 ώρες) και «ψήνεται» στους 2.150 βαθμούς Κελσίου – ιδιότητες που αποκλείουν κάθε πιθανότητα να είναι κατοικήσιμος.

Ο πλανήτης παρατηρήθηκε για πρώτη φορά να διαβαίνει μπροστά από το άστρο του πέρυσι, επιτρέποντας στους επιστήμονες να μετρήσουν την ακτίνα του ενώ πρόσφατα εκτιμήθηκε και το μέγεθος της μάζας του. Τα στοιχεία αυτά επέτρεψαν στους ερευνητές του Γέιλ να εξαγάγουν συμπεράσματα για τη χημική σύστασή του χρησιμοποιώντας μοντέλα στον υπολογιστή προκειμένου να διαπιστώσουν ποιοι συνδυασμοί υλικών θα μπορούσαν να ταιριάξουν με αυτά τα χαρακτηριστικά.

Resized to 84% (was 600 x 375) - Click image to enlargeΔημοσιευμένη  εικόνα


Αντίθετα από ό,τι πίστευαν ως τώρα οι αστροφυσικοί βασιζόμενοι σε συγκρίσεις με τη Γη, τα αποτελέσματα της ομάδας του Γέιλ δείχνουν ότι ο Cancri 55 e δεν διαθέτει καθόλου νερό, σε καμία μορφή. Οπως φαίνεται, αποτελείται κατά κύριο λογο από άνθρακα (με τη μορφή του γραφίτη και του διαμαντιού), σίδηρο, καρβίδιο του πυριτίου και ενδεχομένως κάποιες πυριτιούχες ενώσεις. Η μελέτη εκτιμά ότι τουλάχιστον ένα τρίτο της μάζας του – το οποίο ισοδυναμεί με περίπου τρεις φορές τη μάζα της Γης – είναι διαμάντι!

Αλλο Γη και άλλο υπερ-Γη
Στη Γη τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά από τα όσα ανακαλύπτουν οι επιστήμονες στην υποτιθέμενη ως τώρα συγγενική της «υπερ-Γη». «Αντίθετα με τον Cancri 55 e, το εσωτερικό της Γης είναι πλούσιο σε οξυγόνο αλλά υπερβολικά φτωχό σε άνθρακα – λιγότερο από ένα μέρος ανά χίλια κατά μάζα» εξήγησε ο γεωφυσικός Κανάνι Λι, εκ των συγγραφέων της μελέτης, η οποία έχει γίνει δεκτή προς δημοσίευση στην επιθεώρηση «Astrophysical Journal Letters».

Resized to 84% (was 600 x 375) - Click image to enlargeΔημοσιευμένη  εικόνα


Το γεγονός ότι μια υπερ-Γαία εμφανίζεται να είναι πλούσια σε άνθρακα και τόσο ανόμοια με τον πλανήτη μας σημαίνει, σύμφωνα με τους ερευνητές του Γέιλ, ότι πλέον δεν μπορούμε να υποθέτουμε ότι οι μακρινοί βραχώδεις πλανήτες έχουν χημική σύσταση, εσωτερικό, ατμόσφαιρα και βιολογία παρόμοια με αυτά της Γης. Η ανακάλυψη ανοίγει επίσης νέες οδούς για τη μελέτη της γεωχημείας και των γεωφυσικών διαδικασιών εξωπλανητών που έχουν μέγεθος παρόμοιο με αυτό του δικού μας.

«Τα άστρα είναι απλά» τόνισε όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου ο Ντέιβιντ Σπέργκελ, αστροφυσικός του Πανεπιστημίου του Πρίνστον ο οποίος δεν συμμετείχε στη μελέτη. «Οι πλανήτες είναι πολύ πιο πολύπλοκοι. Αυτή η “πλούσια σε διαμάντι υπερ-Γαία” αποτελεί μάλλον μόνο ένα παράδειγμα του πλούτου των ανακαλύψεων που μας περιμένουν καθώς αρχίζουμε να εξερευνούμε πλανήτες γύρω από γειτονικά άστρα».


Πηγή: tovima.gr

ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΑΠΑΤΗ

Πάτησε πράγματι ο άνθρωπος στην Σελήνη, ή πρόκειται για την μεγαλύτερη απάτη του 20ου αιώνα;

Συνημμένη Εικόνα: full-moon.jpg




«Ένα μικρό βήμα για τον άνθρωπο· ένα τεράστιο άλμα για την ανθρωπότητα».
(Νιλ Άρμστρονγκ)


Με αυτά τα λόγια καταγράφηκε η πρώτη επίσκεψη τού ανθρώπου στη Σελήνη, το 1969, όταν οι αστροναύτες Νιλ Άρμστρονγκ και Μπαζ Όλντριν με το διαστημικό σκάφος «Απόλλων 11» (Apollo 11) ταξίδεψαν στο Φεγγάρι και πάτησαν στο έδαφός του.

Ωστόσο, την προσελήνωση τού ανθρώπου, κάποιοι την αντιμετώπισαν με αρκετή δυσπιστία, ή την αμφισβήτησαν ευθέως.

Υποστηρίζεται, πως στην πραγματικότητα, ο άνθρωπος δεν πάτησε ποτέ στην επιφάνεια της Σελήνης, αλλά οι εικόνες που έκαναν τον γύρω τού κόσμου, προέρχονται από γυρίσματα που πραγματοποιήθηκαν σε…κινηματογραφικά στούντιο και στην έρημο τής Νεβάδα, όπου βρίσκεται η στρατιωτική βάση, πιο γνωστή ως «Περιοχή 51» (Area 51), όπου οι Αμερικανοί πραγματοποιούν τα πειράματά τους και είναι μια περιοχή με αυστηρή απαγόρευση προσέγγισης.

Κάποια από τα δεδομένα που επικαλούνται οι αμφισβητίες είναι τα εξής

ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ

Σάββατο, 13 Οκτωβρίου 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ! ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΤΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ!

ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ;

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΤΗΣ Ε.Ν.D.
Φαίνεται πως η υπόθεση των ομογενών της E.N.D. δεν ...βρωμάει από την μία μόνο πλευρά αλλά και από την ίδια την Πολιτεία. Η οποία, όπως δήλωσε ο δικηγόρος κ. Γ. Καραμιχάλης, με την υπ' αριθμ. 6342/2012 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, που εξέτασε αίτημα για την επίδειξη εγγράφων που υπέβαλε με τη διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων η οικογένεια Σώρρα και η εταιρεία "ΕL (end National Debt-End)" κατά της Εθνικής Τράπεζας, αναγνωρίζει ότι οι μετοχές ΔΕΝ ακυρώθηκαν και ότι η αξία τους έχει μετατραπεί πλέον σε χρεωστικό ομόλογο. Πρόκειται για τις περίφημες μετοχές της "Τράπεζας της Ανατολής", τις οποίες κατέχει ο Σώρρας, ο φερόμενος δισεκατομμυριούχος της E.N.D. που διατείνεται ότι προσφέρει 600 δις δολάρια για την εξαγορά του χρέους της χώρας!

Οι αποκαλύψεις που κάνει η ομογενειακή εφημερίδα "Το Καλάμι" είναι πολύ σημαντικές, η οποία μάλιστα θέτει ερωτήματα-φωτιά προς την ελληνική κυβέρνηση η οποία καλείται να απαντήσει. Τα στοιχεία που παρατίθενται εξηγούν και την στάση του υπουργείου Οικονομικών το οποίο έκανε την πάπια όσο διάστημα βρίσκονταν στην Αθήνα οι εκπρόσωποι της E.N.D. ζητώντας του να πάρει θέση. Όταν δηλαδή ο κ. Λαμπράκης, Πρόεδρος της οργάνωσης και ο κ. Παπαδάκης, δικηγόρος της, έλεγαν ότι το υπουργείο Οικονομικών αλλά και ο κ. Σαμαράς γνωρίζουν τα πάντα για τα 600 δις δολάρια, καλώντας τους να πάρουν θέση, ενδεχομένως έλεγαν αλήθεια. Μόνον όταν το θέμα των ομογενών της E,N.D πήρε μεγάλη δημοσιότητα, το υπουργείο Οικονομιών αναγκάστηκε να μιλήσει, εκδίδοντας όμως μια ανακοίνωση με αντιφάσεις!

Ιδού τι έλεγε η ανακοίνωση του υπουργείου Οικνομικών: «Από το υπουργείο Οικονομικών ανακοινώνεται ότι ουδεμία πρόταση, προσφορά ή ενημέρωση έχει γίνει στο υπουργείο και στην κυβέρνηση γενικότερα, σε σχέση με τα φημολογούμενα 600 δισ. ευρώ, τα οποία υποτίθεται ότι έχουν συγκεντρωθεί για να επενδυθούν στην Ελλάδα... Την στιγμή που καταβάλλεται μια τιτάνια προσπάθεια για να κλείσουμε ένα πακέτο δαπανών 11,5 δισ. ευρώ και να εξασφαλίσουμε την επόμενη δόση του δανείου των εταίρων μας, οποιαδήποτε πληροφορία "ανακάλυψης θησαυρών", που προσφέρονται για την αποπληρωμή των χρεών μας, μόνο ως αστείο μπορεί να αντιμετωπιστεί». Μπουρδολογίες: από την μια έλεγε ότι "ουδεμία πρόταση ή προσφορά" έλαβε από τους ομογενείς, προσποιούμενο μάλιστα ότι πρόκειται για "600 δις ευρώ" ενώ οι πάντες γνώριζαν για 600 δις δολάρια, αλλά από την άλλη την χαρακτηρίζει "αστειότητα"!!!

Χαρακτηριστικό είναι ότι πίσω από αυτή την υπόθεση κρύβεται ο κ. Προβόπουλος, ο οποίος όπως λέγεται γνώριζε και γνωρίζει τα πάντα! 

Σήμερα, μετά την νέα τροπή που παίρνουν τα πράγματα, τα οποία εμφανίζουν το ελληνικό κράτος να έχει αναγνωρίσει τις μετοχές, καθιστώντας τες χρεωστικό ομόλογο, καλείται να πάρει θέση και να μην κρατά το στόμα της κλειστό, όπως συνέβαινε επί καιρό με την υπόθεση της "λίστας Λαγκάρντ" που τώρα αποκαλύπτεται η συνωμοσία.

Η ομογενειακή εφημερίδα "Το Καλάμι" αποκαλύπτει για το θέμα: