Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

ΓΥΜΝΗ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΣΤΗ ΘΑΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Συνήθισαν τη γυμνή ποδηλατάδα

 

Εξι χρόνια μετά την επεισοδιακή εισαγωγή της για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η Διεθνής Γυμνή Ποδηλατοδρομία Θεσσαλονίκης... στέριωσε και είναι κάτι σαν εναλλακτικός θεσμός για την πόλη, διχάζοντας πλέον ελάχιστα.
 
Η Γυμνή Ποδηλατοδρομία Θεσσαλονίκης... στέριωσε, οι αντιδράσεις έχουν μετριαστεί και αποτελεί πλέον έναν εναλλακτικό θεσμό της πόλης

Δεν παρεμβαίνει πια ο εισαγγελέας, δεν παρεισφρέουν μυστικά ποδηλάτες-αστυνομικοί για να συλλάβουν τους... πολύ γυμνούς, δεν υποβάλλονται μηνύσεις για προσβολή της δημοσίας αιδούς, δεν ακούγονται αφοριστικά κηρύγματα από τον άμβωνα, ενώ συμμετέχουν σε αυτήν όλο και περισσότεροι ποδηλάτες, κάθε ηλικίας. Η 6η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Παρασκευή, 7 Ιουνίου, ως μια πολύχρωμη γιορτή-διαδήλωση για τη διάδοση του ποδηλάτου, τη βιώσιμη κινητικότητα και το περιβάλλον.
«Το 2008 που ξεκινήσαμε είχαμε 80 συμμετοχές. Αυτές αυξάνονται προοδευτικά κάθε χρόνο, φτάνοντας τις 2.000 πέρυσι. Φέτος είμαστε πεπεισμένοι ότι θα ξεπεράσουμε κατά πολύ αυτό το νούμερο», είπε στο «Εθνος» ο Κώστας Τερζόπουλος, «εισαγωγέας» και διοργανωτής της Διεθνούς Γυμνής Ποδηλατοδρομίας, κινήματος στο οποίο συμμετέχουν πάνω από 70 πόλεις σε όλο τον κόσμο.

ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ

Η παραγωγική διαδικασία σπαγγέτι στην Ινδονησία.
Σπαγγέτι 1146 στην Ινδονησία (18 φωτογραφίες)
Σπαγγέτι 2127 στην Ινδονησία (18 φωτογραφίες)
548 Σπαγγέτι στην Ινδονησία (18 φωτογραφίες)
 

ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΜΑΙΜΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Συνελήφθη ο Αρβανιτίδης

Ο πρόεδρος της Βέροιας, Γιώργος Αρβανιτίδης συνελήφθη για διακίνηση 25.000 προϊόντων «μαϊμού», τα οποία πούλαγε στα σούπερ μάρκετ του.
Συνελήφθη ο Αρβανιτίδης (pics)
Προβλήματα για την Βέροια και τον Γιώργο Αρβανιτίδη, καθώς ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ συνελήφθη από την αστυνομία για την παραλαβή απορρυπαντικών «μαϊμού» που παρασκευάζονταν σε αποθήκη στο Λάκκωμα Χαλκιδικής με την ενημέρωση της Αστυνομίας να αναφέρει: «Εντοπίστηκε αποθήκη στο Λάκκωμα Χαλκιδικής όπου κατασκευάζονταν απομιμητικά προϊόντα απορρυπαντικών και μεταπωλούνταν σε υποκαταστήματα σουπερμάρκετ. Συνελήφθησαν 45χρονος ημεδαπός και ο 52χρονος ιδιοκτήτης σούπερ μάρκετ»!
Ο 52χρονος ιδιοκτήτης σούπερ μάρκετ είναι ο πρόεδρος της Βέροιας, Γιώργος Αρβανιτίδης που έχει μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων στη Βόρεια Ελλάδα. Πλέον, πρόβλημα και μάλιστα μεγάλο αναμένεται να έχει μετά από αυτή την εξέλιξη και η ομάδα της Βέροιας.
Οπως αναφέρεται, η διακίνηση των «μαϊμού» προϊόντων ξεπερνούσε τις 25.000 και όλα ήταν προς πώληση στα σούπερ μάρκετ «Αρβανιτίδης»!
Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της Αστυνομίας:
Συνελήφθη 45χρονος ημεδαπός στο Λάκκωμα Χαλκιδικής για παράβαση του Νόμου «Περί Σημάτων» και πλαστογραφία
Αναζητείται 52χρονος ιδιοκτήτης υπεραγοράς τροφίμων ως συνεργός του συλληφθέντα
Σε έρευνες αποθηκών κατασχέθηκαν πάνω από 4.400 φιάλες απομιμητικών προϊόντων απορρυπαντικού
Επίσης ερευνάται η προέλευση καλλυντικών προϊόντων, η ποσότητα των οποίων υπερβαίνει τις 22.000 φιάλες
Συνελήφθη, ύστερα από συστηματική έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, 45χρονος ημεδαπός ενώ αναζητείται 52χρονος συνεργός του, ιδιοκτήτης υπεραγοράς τροφίμων, σε βάρος των οποίων σχηματίζεται δικογραφία για παραβάσεις των Νόμων «Περί Σημάτων», «Περί Αθέμιτου Ανταγωνισμού» και «Πλαστογραφία».
Ειδικότερα, ύστερα από έρευνες που πραγματοποίησαν αστυνομικοί της προαναφερόμενης Υπηρεσίας απογευματινές ώρες χθες (28-05-2013) σε δύο αποθήκες στο Λάκκωμα Χαλκιδικής, ιδιοκτησίας του 52χρονου, στις οποίες είχε πρόσβαση και εκμεταλλεύονταν για λογαριασμό του ο 45χρονος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • (4.460) φιάλες συσκευασμένων απομιμητικών προϊόντων απορρυπαντικού, χωρητικότητας 2,8 λίτρων, έτοιμες προς διάθεση στο καταναλωτικό κοινό,
  • Τρεις (3) πλήρεις μονάδες μηχανολογικού εξοπλισμού παραγωγής – εμφιάλωσης υγρών,
  • Δεκαεννέα (19) δεξαμενές χωρητικότητας έκαστη ενός (1) τόνου, σε δεκατρείς (13) εκ των οποίων περιέχονταν πρώτες ύλες παρασκευής απορρυπαντικών,
  • (468) κενές φιάλες απορρυπαντικού,
  • (20) πλήρεις φιάλες απομιμητικού απορρυπαντικού,
  • (630) φιάλες κρεμοσάπουνου,
  • (22.428) φιαλίδια καλλυντικών προϊόντων των οποίων η προέλευση ερευνάται,
  • Ένα ανυψωτικό μηχάνημα και
  • Δελτίο αποστολής της επιχείρησης υπεραγοράς τροφίμων για ποσότητα (5.000) φιαλών απορρυπαντικών

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΑΦΕΣ

Τετάρτη, 29 Μαΐου 2013

Ο ελληνικός καφές μυστικό μακροζωίας

Ο ελληνικός καφές μυστικό μακροζωίας
Η αγωνιώδης προσπάθεια του ανθρώπου να ανακαλύψει τα μυστικά μακροζωίας έχουν οδηγήσει την επιστημονική κοινότητα σε μια συνεχή αναζήτηση για την εύρεση των ελιξιρίων της ζωής.

Η απάντηση ίσως βρίσκεται στον ελληνικό καφέ…

Τα δεδομένα που υποστηρίζουν τη θετική συσχέτιση μεταξύ της κατανάλωσης ελληνικού καφέ και μακροζωίας έρχονται από μια μελέτη που διεξήχθη στην Ικαρία, το νησί με τη μεγαλύτερη μακροβιότητα στον κόσμο.

Η μελέτη πραγματοποιήθηκε από το Γεράσιμο Σιάσο, ιατρό και καθηγητή της Ιατρική Σχολής Αθηνών, και τους συνεργάτες του οι οποίοι εξέτασαν την κατανάλωση καφέ και την επίδρασή της στα επίπεδα υγείας των ηλικιωμένων κατοίκων του νησιού.

Οι ερευνητές επικεντρώθηκαν στην κατανάλωση καφέ, λόγω ευρημάτων προηγούμενης έρευνας που υποστήριζαν ότι η μέτρια κατανάλωση καφέ μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο στεφανιαίας νόσου.

Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι πάνω από το 87% των συμμετεχόντων στη μελέτη έπιναν βρασμένο, ελληνικό καφέ κάθε μέρα.

Οι συμμετέχοντες που έπιναν περισσότερα ελληνικό καφέ είχαν καλύτερη ενδοθηλιακή λειτουργία από εκείνους που έπιναν άλλα είδη καφέ. Ακόμη και σε εθελοντές που είχαν υψηλή αρτηριακή πίεση, η κατανάλωση καφέ συνδέθηκε με την καλύτερη λειτουργία του ενδοθηλίου, χωρίς αρνητική επίδραση στην αρτηριακή πίεση.

Οι ερευνητές κατέληξαν στα συμπέρασμα ότι ο βραστός ελληνικός καφέ με το πλούσιο σε πολυφαινόλες και αντιοξειδωτικά περιεχόμενό του και μια μέτρια ποσότητα καφεΐνης, φαίνεται να συγκεντρώνει ποικίλα οφέλη συγκρινόμενος με οποιοδήποτε άλλο ρόφημα καφέ.


Διαβάστε περισσότερα: RC-CAFE http://rc-cafe.blogspot.com/#ixzz2UgTU4fmv

ΘΑΥΜΑΣΤΟΣ ΥΠΟΓΕΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

Τετάρτη, 29 Μαΐου 2013

Η βαθύτερη σπηλιά στον κόσμο!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Το σπήλαιο της Krubera Σπήλαιο (ή σπήλαιο Voronya) είναι το βαθύτερο γνωστό σπήλαιο στη Γη, το οποίο βρίσκεται στην οροσειρά Arabika Massif ...
του δυτικού Καυκάσου, κοντά στην πόλη Gagra της Αμπχαζίας. Το βάθος του φτάνει τα 2.191 μέτρα και πολλές αποστολές προσπάθησαν να… καταδυθούν στα έγκατα της Γης προκειμένου να εξερευνήσουν την απόκοσμη ομορφιά του. Το 2001 ήταν η πρώτη φορά που μια ουκρανική αποστολή σπηλαιολόγων κατέβηκε μέχρι τα 1.710 μέτρα βάθος, τραβώντας τις πρώτες φωτογραφίες από το εσωτερικό του.












 
 
 
 
 
 
 
Το 2007 ο ορειβάτης Gennadiiy Samokhin κατάφερε να φτάσει στο… τέρμα, απαθανατίζοντας τα περισσότερα από τα σημεία του σπηλαίου και δίνοντας τη δυνατότητα στους θεατές να θαυμάσουν την εκπληκτική ομορφιά του. Οι εικόνες κόβουν την ανάσα και ανεβάζουν την εδρεναλίνη στα ύψη, ενώολόκληρη η περιοχή αποτελεί ένα από τα πιο hot τουριστικά σημεία της χώρας, αλλά και ένα από τα πλέον ενδιαφέροντα από επιστημονική άποψη.

ΕΑΛΩ Η ΠΟΛΙΣ

29 Μαΐου 2013
 
ΕΑΛΩ Η ΠΟΛΙΣ!!! Σαν σήμερα, 29 Μαΐου, έγινε η Άλωση της Κωνσταντινούπολης το 1453!!!
 
Η Βυζαντινή Αυτοκρατορία μόνο κατ' όνομα υπήρχε τις παραμονές της Άλωσης. Ήταν περιορισμένη, κυρίως, στην περιοχή γύρω από την Κωνσταντινούπολη και σε κάποιες σκόρπιες περιοχές, όπως το Δεσποτάτο του Μυστρά. Οι θρησκευτικές έριδες, οι εμφύλιες διαμάχες, οι σταυροφορίες, η επικράτηση του φεουδαρχισμού και η εμφάνιση πολλών και επικίνδυνων εχθρών στα σύνορά της είχαν καταστήσει την πάλαι ποτέ Αυτοκρατορία ένα «φάντασμα» του ένδοξου παρελθόντος της.
Το Βυζάντιο σε εκείνη την κρίσιμη στιγμή της ιστορίας του με την οθωμανική λαίλαπα προ των πυλών του, δεν μπορούσε να ελπίζει παρά μόνο στη βοήθεια της καθολικής Ευρώπης, η οποία όμως ήταν μισητή στους κατοίκους της Κωνσταντινούλης. Η ύπαρξη «Ενωτικών» και «Ανθενωτικών» δίχαζε τους Βυζαντινούς. Ωστόσο, ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος έκανε μια απέλπιδα προσπάθεια, στέλνοντας πρεσβεία στον πάπα Νικόλαο Ε' για να ζητήσει βοήθεια. Ο Πάπας έβαλε και πάλι ως όρο την Ένωση των Εκκλησιών, αλλά αποδέχθηκε το αίτημα του αυτοκράτορα να στείλει στην Κωνσταντινούπολη ιερείς, προκειμένου να πείσουν τον λαό για την αναγκαιότητα της Ένωσης.
Οι απεσταλμένοι του Πάπα, καρδινάλιος Ισίδωρος και ο αρχιεπίσκοπος Μυτιλήνης Λεονάρδος, λειτούργησαν στην Αγία Σοφία, προκαλώντας την αντίδραση του κόσμου, που ξεχύθηκε στους δρόμους και γέμισε τις εκκλησίες, όπου λειτουργούσαν οι ανθενωτικοί με επικεφαλής τον μετέπειτα πατριάρχη Γεννάδιο Σχολάριο. Το σύνθημα που κυριαρχούσε ήταν «Την γαρ Λατίνων ούτε βοήθειαν ούτε την ένωσιν χρήζομεν. Απέστω αφ' ημών η των αζύμων λατρεία».
Το μίσος για τους Λατίνους δεν απέρρεε μόνο από δογματικούς λόγους. Η λαϊκή ψυχή δεν είχε ξεχάσει τη βαρβαρότητα που επέδειξαν οι Σταυροφόροι στην Πρώτη Άλωση της Κωνσταντινούπολης το 1204, ενώ αντιδρούσε στην οικονομική διείσδυση της Βενετίας και της Γένουας, που είχε φέρει στα πρόθυρα εξαθλίωσης τους κατοίκους της Αυτοκρατορίας, αλλά και στην καταπίεση των ορθοδόξων στις περιοχές, όπου κυριαρχούσαν οι καθολικοί.
Αντίθετα, οι Οθωμανοί φαίνεται ότι συμπεριφέρονταν καλύτερα προς τους χριστιανούς. Πολλοί χριστιανοί είχαν υψηλές θέσεις στην οθωμανική διοίκηση, ακόμη και στο στράτευμα, ενώ κυριαρχούσαν στο εμπόριο. Οι χωρικοί πλήρωναν λιγότερους φόρους και ζούσαν με ασφάλεια. Έτσι, στην Κωνσταντινούπολη είχε σχηματισθεί μία μερίδα που διέκειτο ευνοϊκά προς τους Οθωμανούς. Την παράταξη αυτή εξέφραζε ο Λουκάς Νοταράς με τη φράση «Κρειττότερον εστίν ειδέναι εν μέση τη πόλει φακιόλιον βασιλεύον Τούρκων ή καλύπτραν λατινικήν».
Από τις αρχές του 1453 ο Μωάμεθ προετοιμαζόταν για την κατάληψη της Κωνσταντινούπολης. Με έδρα την Ανδριανούπολη συγκρότησε στρατό 150.000 ανδρών και ναυτικό 400 πλοίων. Ξεχώριζε το πυροβολικό του, που ήταν ό,τι πιο σύγχρονο για εκείνη την εποχή και ιδιαίτερα το τεράστιο πολιορκητικό κανόνι, που είχαν φτιάξει Σάξωνες τεχνίτες. Στις 7 Απριλίου, ο σουλτάνος έστησε τη σκηνή του μπροστά από την Πύλη του Αγίου Ρωμανού και κήρυξε επίσημα την πολιορκία της Κωνσταντινούπολης.
 

Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΗ ΓΚΟΥΡΜΕ

Ταξίδι στις γεύσεις της Θεσσαλονίκης!! Ελάτε...
Ημερομηνία: 29 Μαΐου 2013
 
Ταξιδι στις γευσεις της Θεσσαλονικης!! Ελατε...

Μια πόλη (Θεσσαλονίκη) όπου η υψηλή γαστρονοµία είναι ταυτισµένη µε το καθηµερινό τραπέζι και όπου το κιµπαρλίκι και το µεράκι µαγειρεύουν στην κουζίνα.
Συµβαίνει το εξής παράδοξο µε τη γαστρονοµία στη Θεσσαλονίκη. Από τη µία µεριά, υπάρχει µια πληθώρα φαγάδικων όπου σερβίρονται ίσως τα πιο µερακλίδικα εδέσµατα στη χώρα, από µπουγάτσα, κουλούρια και πατσά µέχρι σουτζουκάκια, ουζοµεζέδες και µαγειρευτό φαγητό. Από την άλλη, µε εξαίρεση ίσως το Alfredo's, το οποίο όµως λειτουργεί µέσα στο καζίνο του ξενοδοχείου Regency, δεν υπάρχει κανένα εστιατόριο της λεγόµενης υψηλής κουζίνας. Και όποιο προσπάθησε να δηµιουργηθεί (όπως το ArtO2 του Μποτρίνι), κατέρρευσε κάτω από την πίεση της καχυποψίας των Θεσσαλονικέων.
[Oι ασπρόμαυρες φωτογραφίες είναι από το βιβλίο «Θεσσαλονίκη 1912-2012, μέσα στα στενά σου τα σοκάκια...» (εκδ. Μεταίχμιο), ένα λεύκωμα για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης σε επιμέλεια Θωμά Κοροβίνη]



Στην Αθήνα, βέβαια, ισχύει ακριβώς το αντίθετο. Υπάρχουν αρκετά καλά γκουρµέ, όπως τα λέµε, εστιατόρια, ελάχιστα όµως καλά καθηµερινά. Πώς εξηγείται αυτό το παράδοξο; Οι λόγοι είναι κυρίως ιστορικοί. Αντιθέτως µε την Αθήνα, η οποία έγινε µεγαλούπολη αφότου ανακηρύχθηκε πρωτεύουσα της χώρας και στην οποία υφάνθηκε, πάνω σε έναν σχετικά ισχνό αστικό ιστό, ένας πληθυσµός κυρίως από την επαρχία, η Θεσσαλονίκη ποτέ δεν έπαψε να είναι µια πολυπολιτισµική µεγαλούπολη µε αστούς βεριτάµπλ, εµπόρους, επιχειρηµατίες και επαγγελµατίες. Καµία άλλη πόλη στην ελληνική επικράτεια δεν ήταν πραγµατική πόλη όπως αυτή. Μόνο η Θεσσαλονίκη - και φυσικά η Κωνσταντινούπολη - ήταν από τη γέννησή της πόλη, άστυ µε τα όλα του, µε την Εγνατία οδό να ενώνει Ανατολή και Δύση. Οταν η Αθήνα ήταν ένα µικρό βοσκοτόπι µε λίγα χαµόσπιτα γύρω από την Ακρόπολη, η Θεσσαλονίκη ήταν το υπέρλαµπρο και πολυπληθές άστρο των Βαλκανίων. Οι πολίτες της, κοσµοπολίτες και πολυπολιτισµικοί· µια «µεταπρατική πόλη», όπως την έχει χαρακτηρίσει ο Κωστής Μοσκώφ, µε σηµαντική τάξη αστών που έφερναν αρχιτέκτονες και µηχανικούς από το εξωτερικό για να χτίσουν τις βίλες τους δίπλα στη θάλασσα, στις Εξοχές (νυν Βασ. Ολγας), και µαγείρους από το Παρίσι για τις γιορτές τους. Το γαστρονοµικό κληροδότηµα αυτής της κοσµοπολίτικης αστικής τάξης είναι το µερακλίδικο καθηµερινό φαγητό.
Χωνευτήρι γεύσεων

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΕΒΕΡΕΣΤ

Απίστευτο αλλά... Υπάρχει ουρά και στο Έβερεστ!!!
Ημερομηνία: 29 Μαΐου 2013
 
Απιστευτο αλλα... Υπαρχει ουρα και στο Εβερεστ!!!

Είναι το υψηλότερο βουνό στη Γη, για να φτάσει κάποιος στην κορυφή του χρειάζεται να καταβάλλει 50.000 δολάρια και να διαθέτει φυσική κατάσταση. Παρόλα αυτά όμως ούτε το Έβερεστ δεν κατάφερε να ξεφύγει από τον υπερπληθυσμό και τις ουρές.
Οι φωτογραφίες που θα δημοσιευθούν στο τεύχος Ιουνίου του National Geographic αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. Το συνωστισμό τροφοδοτεί και το γεγονός ότι την Τετάρτη συμπληρώνονται 60 χρόνια από τότε που ο Σερ Έντμουντ Χίλαρι και ο οδηγός Σέρπα Τέντζινγκ Νοργκάι, κατέκτησαν για πρώτη φορά την υψηλότερη κορυφή των 8.848 μέτρων.
Δέκα χιλιάδες άνθρωποι έχουν επιχειρήσει από το 1953 να κατακτήσουν την κορυφή και μόνο 2.500 τα έχουν καταφέρει.


Ορειβάτες σχηματίζουν ουρά κατευθυνόμενο προς το Camp IV, την τελευταία στάση πριν την κορυφή

ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΡΟΜΠΟΤ

29 Μαΐου 2013
 
ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ ΓΙΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ!!! Βρέθηκε το επαναστατικό όπλο για γρήγορη απώλεια κιλών;;;
 
Ένα έξυπνο αδυνατιστικό όπλο από το Imperial College του Λονδίνου!
Αδυνάτισμα. Το ξέρουμε, στο άκουσμα αυτής της λέξης θέλετε να το βάλετε στα πόδια, μιας και αυτή τη λέξη την έχετε άρρηκτα συνδεδεμένη στο μυαλό σας με εξαντλητικές δίαιτες και αμέτρητες ώρες προπόνησης στο γυμναστήριο. Μήπως ήρθε η ώρα να χαμογελάσετε και να πιείτε νερό στο όνομα της επιστήμης;
Επιστήμονες του Imperial Collage του Λονδίνου, σχεδίασαν ένα microchip το οποίο όπως υποστηρίζουν θα βοηθάει στον έλεγχο της όρεξης και επομένως στη διαδικασία απώλειας βάρους. Το έξυπνο microchip θα δοκιμαστεί σύντομα σε ζώα και ευελπιστούν σε περίπου τρία χρόνια να εφαρμοστεί και σε ανθρώπους. Το τσιπ είναι συνδεμένο με το πνευμονογαστρικό νεύρο, το οποίο παίζει τεράστιο ρόλο στην όρεξη, καθώς και σε μια σειρά από άλλες λειτουργίες του σώματός μας. Ο καθηγητής Chris Toumazou δήλωσε τα εξής: « Το έξυπνο microchip θα ελέγχει την όρεξη, αφού πρώτα θα στέλνει τα σωστά ηλεκτρικά σήματα στον εγκέφαλο. Τα νευρικά σινιάλα θα ελέγχονται και έτσι θα περιορίζεται η λαιμαργία».
Ο οργανισμός σας, λοιπόν, θα αποκτήσει έναν κρυφό ελεγκτή, ο οποίος θα σας «μαζεύει» κάθε φορά που θα θέλετε να κάνετε κάποια ατασθαλία. Για να δούμε, θα τα καταφέρουν οι επιστήμονες Chris Toumazou και Steven Bloom; Θα το δοκιμάζατε;
www.queen.gr