Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ

Δείτε...Το πορτραίτο του Έλληνα φοιτητή με εικόνες...



 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Δείτε...παρακάτω...



ΣΕ ΠΙΑ ΧΩΡΑ ΖΕΙ

Ενα σκασμό ψέματα είπε ο σαμαράς στη ΔΕΘ

Δημοσιευμένη  εικόνα



Καραμπινάτη επιχείρηση εξαπάτησης του ελληνικού λαού ότι οι θυσίες «πιάνουν τόπο» και η «ανάκαμψη της οικονομίας θα επέλθει σύντομα» από τον Αντώνη Σαμαρά που μίλησε σήμερα στα εγκαίνια της 78ης ΔΕΘ.




Ο Πρωθυπουργός επιχείρησε να παρουσιάσει ως «επιτυχίες» τα αντιλαϊκά μέτρα που εφαρμόζει η συγκυβέρνηση σε βάρος του λαού και προς όφελος των επιχειρηματικών ομίλων, όπως το νέο επενδυτικό νόμο, το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων, τον εντοπισμό των συντάξεων-μαϊμού που οι προηγούμενες κυβερνήσεις μοίραζαν για εξαγορά συνειδήσεων.

Αναφορικά με το φορολογικό σύστημα, ισχυρίστηκε ότι μόνο για φέτος οι Έλληνες θα πληρώσουν επιπλέον φόρους, υπόλοιπα των 3 τελευταίων ετών και υποσχέθηκε νέα προνόμια στο μεγάλο κεφάλαιο με στόχο τον ενιαίο συντελεστή φόρου επιχειρήσεων στο 15%.

Ο Αντώνης Σαμαράς επικαλούμενος το «πρωτογενές πλεόνασμα» επιχείρησε να καλλιεργήσει προσδοκίες ότι ο λαός έχει τάχα να περιμένει όφελος, σε μια προσπάθεια να αποπροσανατολίσει μπροστά στα μέτρα που έρχονται τους επόμενους μήνες και υποσχέθηκε «κοινωνικό μέρισμα» σε χαμηλοσυνταξιούχους και ένστολους.

Την ώρα που επίσημα στοιχεία καταγράφουν την αλματώδη, μήνα με το μήνα, αύξηση της ανεργίας, ο Α. Σαμαράς προκλητικά έκανε λόγο για «επιβράδυνση της ανεργίας» που έχει καταγραφεί και απαρίθμησε ως μέτρα αντιμετώπισης τα προγράμματα που παρέχουν ζεστό χρήμα στους επιχειρηματίες και φθηνό εργατικό δυναμικό νέους, που πληρώνονται ψίχουλα στο όνομα της εκπαίδευσής τους!

Εξήρε το ρόλο των ξένων και ντόπιων επιχειρηματικών ομίλων για τις εξαγορές και τις επενδύσεις στις οποίες προχωρούν στην Ελλάδα, με το πρόσχημα της δημιουργίας δεκάδων χιλιάδων θέσεων εργασίας, αποκρύπτοντας πάντως ότι αυτές οι θέσεις είναι με μισθούς πείνας, τσακισμένα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα, ελέω των αντεργατικών νόμων που έχουν ψηφιστεί όλο το προηγούμενο διάστημα κι έχουν ρίξει στα τάρταρα την τιμή της εργατικής δύναμης.

Ο Α. Σαμαράς παρείχε επίσης διαβεβαιώσεις στους επιχειρηματικούς ομίλους και τους δανειστές ότι η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να υλοποιήσει μέχρι κεραίας το σύνολο των συμφωνημένων φιλομονοπωλιακών - αντιλαϊκών μέτρων. Επανέλαβε το αναπτυξιακό μοντέλο που ευαγγελίζεται η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και στηρίζεται στην εξωστρέφεια (εξαγωγές κεφαλαίου), στην ανταγωνιστικότητα και τη γεωπολιτική ισχύ, τρία στοιχεία που συνθέτουν τη δράση του κεφαλαίου και καθόλου δεν ωφελούν τη θέση της εργατικής τάξης της χώρας.

Triklopodia

ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ

To κοριτσάκι με τη μπάλα - Η ιστορία που συγκλόνισε την Κίνα !!!

Δημοσιευμένη  εικόνα


Την αποκάλεσαν Basketball girl. Θύμα ενός τροχαίου έχασε και τα δυό της πόδια σε ηλικία 4 ετών. Η Qian Hongyan, παιδί μιας φτωχιάς οικογένειας της νότιας Κίνας, έζησε για χρόνια με μια μπάλα του μπάσκετ τοποθετημένη στη λεκάνη της για να μπορεί να μετακινείται.


Η περίπτωσή της συγκίνησε το Κέντρο Αποκατάστασης του Πεκίνου που προσφέρθηκε να της κατασκευάσει τεχνητά μέλη. Τα νέα μέλη της τοποθετήθηκαν ότι η μικρή κοπέλα έφτασε πιά σε ηλικία 11 ετών, το 2007.

Από τότε η Qian Hongyan αθλείται πυρετωδώς και έχει γίνει μια από τις καλύτερες κολυμβήτριες της χώρας. Είχε βάλει στόχο τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου και τώρα θέλει να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς του 2016.


Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

Σήμερα σε ηλικία 18 ετών η κοπέλα έχει τοποθετήσει τεχνητά
μέλη που εφαρμόζονται καλύτερα στην ηλικία της.


Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

cretalive.gr