Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ

Ο καπετάνιος στη σύνταξη

Μετά τα drone, τα μη επανδρωμένα πλοία

Μετά τα drone, τα μη επανδρωμένα πλοία
H Rolls-Royce παρουσίασε απεικονίσεις πλοίων χωρίς πλήρωμα
 
Άλεσουντ, Νορβηγία
Μετά τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη και τα αυτοκίνητα χωρίς οδηγό, η Rolls-Royce επενδύει στα ρομποτικά φορτηγά πλοία, τα οποία θα μπορούσαν να πλέουν στη Βαλτική «εντός της δεκαετίας». Η τεχνολογία ίσως υπάρχει, όμως οι γραφειοκρατικές δυσκολίες και οι αντιδράσεις των συνδικάτων θα ήταν μεγαλύτερο εμπόδια.

Στα κεντρικά της γραφεία στο Άλεσουντ της Νορβηγίας, η Rolls-Royce Blue Ocean έχει εγκαταστήσει ένα σύστημα εικονικής πραγματικότητας που προσφέρει θέα 360 μοιρών από τη γέφυρα ενός πλοίου. Στο μέλλον, λέει η εταιρεία, οι καπετάνιοι θα μπορούν να κατευθύνουν τα πλοία από τέτοια κέντρα ελέγχου στην ξηρά.
 

ΠΟΤΕ ΘΑΡΘΕΙ Η ΑΝΟΙΞΗ

«Ανθίζουν» στην οθόνη σας! Δείτε 9 ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ GIFS με λουλούδια!

«Ανθίζουν» στην οθόνη σας! Δείτε 9 ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ GIFS με λουλούδια! (PHOTOS)
1.
9 Delightful GIFs Of Flowers Coming Into Bloom
 

ΚΑΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΡΥΟ

Σκυλάκια θερμαίνονται γύρω από κάρβουνα

 
cute-puppies-barking-cold-stove-1
cute-puppies-barking-cold-stove-2


SKYPE FREE

 
To Skype είναι πλέον διαθέσιμο σε όλους τους browser!
Τετάρτη, 05 Μαρτίου 2014 14:35
Το Skype, ανακοίνωσε τη νέα υπηρεσία Skype for Outlook.com, η οποία επιτρέπει τη χρήση της δημοφιλούς εφαρμογής μέσα από τους web browsers.

Με αυτό τον τρόπο οι χρήστες πλέον θα μπορούν να κάνουν chat, κλήσεις και βίντεοκλήσεις μέσω ενός απλού plugin στον browser τους χωρίς να χρειάζεται να έχουν ανοιχτή κάποια άλλη εφαρμογή..

Η υπηρεσία είναι δωρεάν και υποστηρίζει video chat σε ποιότητα HD, ενώ είναι συμβατή και για τους χρήστες Mac μέσω του Safari.

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ

Η ζωή στη μήτρα: 9 μήνες σε 4 λεπτά (βίντεο)!

perierga.gr - Η ζωή στη μήτρα: 0-9 μήνες σε 4 λεπτά (βίντεο)!

Εννέα μήνες αγωνίας μέχρι οι γονείς να σφίξουν στην αγκαλιά τους το μωράκι τους.
Κι αυτό καμία αγωνία δεν έχει καθώς η ζεστή και φιλόξενη μήτρα της μαμάς είναι ο ιδανικός τόπος για την ανάπτυξή του.
Σε αυτό το «κουκούλι» το μωρό μεγαλώνει, τρέφεται, κινείται, ζει…
 Και η ζωή του εκεί μέσα είναι παράξενη, ιδιαίτερη, μοναδική, σπουδαία…

ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

Οι 16 διατροφικές συνήθειες των Ελλήνων που αποθεώνουν όλοι!

 
Οι 16 διατροφικές συνήθειες των Ελλήνων που αποθεώνουν όλοι!
 

Huffington Post: Σας ευχαριστούμε για τη φέτα... και τόσα άλλα


«Υπάρχουν πολλά πράγματα για τα οποία πρέπει να ευχαριστούμε τους Έλληνες. Σε αυτούς οφείλουμε τη Φιλοσοφία, τους Ολυμπιακούς Αγώνες, τη Δημοκρατία. Είμαστε ευγνώμονες για όλα αυτά αλλά πολύ περισσότερο είμαστε ευγνώμονες για τη φέτα». Με αυτές τις φράσεις η Huffington Post, εισάγει ένα άρθρο-ύμνο στις διατροφικές συνήθειες των Ελλήνων. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι Έλληνες έχουν καλύτερη ποιότητα ζωής χάρη στο φαγητό.

Όπως αναφέρεται, οι Έλληνες έχουν διαμορφώσει και έχουν δείξει τον δρόμο για το πώς πρέπει να τρώμε σωστά, έναν τρόπο διατροφής που καμιά χώρα δεν μπορεί να συναγωνιστεί. Όχι μόνον η ελληνική κουζίνα «κολυμπάει» στο ελαιόλαδο, στο κόκκινο κρασί και είναι γεμάτη από τους περίφημους μεζέδες αλλά, όπως τονίζει, είναι επίσης μια δίαιτα την οποία διατροφολόγοι από όλο τον κόσμο μας προτείνουν ως τρόπο ζωή

Και ενώ οι υπόλοιποι λαοί προσπαθούν να τρώνε όπως οι Έλληνες και να ζουν ευτυχισμένοι, «οι Έλληνες το κάνουν καλύτερα», επισημαίνει η εφημερίδα.

Δείτε τα 16 «παράσημα» της ελληνικής κουζίνας, όπως τα περιγράφει η Huffington Post:

1. Τυρί σαγανάκι

Μόνο ψητό τυρί, χωρίς να είναι απαραίτητο το ψωμί. Στην Ελλάδα είναι γνωστό ως σαγανάκι. Είναι κίτρινο τυρί - συνήθως γραβιέρα - τραγανό απ' έξω και μέσα λιωμένο. Αποτελεί ουσιαστικά αυτό που θα ήθελε να είναι κάθε τυρί.
 

ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ - ΜΑΚΡΙΑ

1,3 εκατομμύρια οι Ρώσοι τουρίστες στην Ελλαδα και ο Βενιζέλος δίνει θερμές χειραψίες με τους Ναζί!

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Μαρτίου 5, 2014
 
20140302-184526.jpg
 
 
Το 2013 επισκέφτηκαν την χώρα μας συνολικά περίπου 17 εκατομμυρια τουρίστες. Οι Ρώσοι τουρίστες που φιλοξενήθηκαν στην Ελλάδα το 2013 ηταν περίπου 1.300.000 , έναντι 900.000 το έτος 2012. Για το έτος 2014 αναμένεται να επισκεφτούν την Ελλάδα πάνω απο 1.400.000 ρώσοι τουρίστες σπάζοντας για ακομη μια φορα το ρεκόρ αφίξεων, αφου τήνουν να γίνουν η δεύτερη χώρα με τους περισσότερους τουριστες στην Ελλάδα.

Τα τελευταιά χρόνια τα ποσοστά της Γερμανίας και του Ηνωμένου Βασιλείου έχουν πέσει κάτω από το 30%, ενώ χώρες όπως Βουλγαρία, Σερβία, Πολωνία, Ρουμανία, Ουκρανία και κυρίως η Ρωσία, παρουσιάζουν συνεχή αύξηση και συνεισφέρουν τεράστια ποσοστά του εισερχόμενου τουρισμού στην Ελλάδα.

ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΜΕΙΣ

«Οι Γερμανοί εξόφλησαν όλες τις χώρες εκτός από την Ελλάδα»

 
«Οι Γερμανοί εξόφλησαν όλες τις χώρες εκτός από την Ελλάδα»
 

Η απάντηση του Μανώλη Γλέζου στον Γιοακίμ Γκάουκ

Για τη συνάντησή του με τον Ευάγγελο Βενιζέλο και για τις γερμανικές αποζημιώσεις, μίλησε ο Μανώλης Γλέζος στον «Real Fm».

«Δεν είναι δική μου αξίωση. Πιστεύω ότι είναι αξίωση όλου του ελληνικού λαού, ότι δεν μπορεί να έχει καταβάλει τις επανορθώσεις που καταλόγισε η επιτροπή των Παρισίων, σε όλες τις χώρες εκτός από την Ελλάδα. Είναι μια αδικία που δεν πρέπει να συνεχίσει», σχολίασε αρχικά μεταξύ άλλων ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο ραδιόφωνο για τις γερμανικές επανορθώσεις και συνέχισε: «Η Ιταλία και η Βουλγαρία, ξεπλήρωσαν τις επανορθώσεις απέναντι στην Ελλάδα και οι κυβερνήσεις της Γερμανίας, αυτοεξαιρούνται. Γιατί; Αυτό το ερώτημα μπορεί να μου το απαντήσει κανείς; Γιατί εξαιρέθηκε η Ελλάδα;».

«Όσον αφορά το κατοχικό δάνειο, εξόφλησε τις άλλες δύο χώρες, εκτός από την Ελλάδα, πάλι αυτοεξαιρέθηκαν», πρόσθεσε σχετικά με το κατοχικό δάνειο.

«Δεν στέκουν τα περί ηθικού χρέους. Τι θα πει ηθικό χρέος; Το ηθικό χρέος απέναντι σε άλλες χώρες, μεταφράστηκε έμπρακτα σε άλλες χώρες. Είναι καταγεγραμμένο. Δεν χωράει καμία αμφισβήτηση», τόνισε σε σχέση με τα όσα δήλωσε ο ομοσπονδιακός πρόεδρος της Γερμανίας, Γιοακίμ Γκάουκ, ότι «η Γερμανία, δεν αρνείται το ηθικό χρέος»...

ΟΤΑΝ Η ΦΥΣΗ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΖΕΙ

Εικόνες... Αποκάλυψης στο Σίδνεϊ! Τι συνέβη στην μητρόπολη της Αυστραλίας;;;

Εικόνες... Αποκάλυψης στο Σίδνεϊ! Τι συνέβη στην μητρόπολη της Αυστραλίας;;; (ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ PHOTOS)
 
Μια καταιγίδα χάρισε απίθανες εικόνες, δημιουργώντας ένα... σκηνικό Αποκάλυψης πάνω από το Σίδνεϊ, με κατοίκους και επισκέπτες να απαθανατίζουν το γεγονός!
 
Τεράστια απειλητικά σύννεφα απλώθηκαν πάνω από την πόλη και όπως ήταν φυσικό, κατέκλυσαν το διαδίκτυο!
 
Τα τεράστια σύννεφα που μοιάζουν να «καταπιούν» την πόλη δημιούργησαν ένα εντυπωσιακό σκηνικό που παραπέμπει σε ταινίες καταστροφής...
 
 



Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ IRON MAN

Ο πατέρας του αιώνα (VIDEO, ΦΩΤΟ)!


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Στα 70 του ο Ντικ Χόιτ κολυμπάει 3,8 χλμ., τρέχει 42.195 μ. και ποδηλατεί 180 χλμ. σερί, κουβαλώντας πάντοτε τον τετραπληγικό γιο του...

Εγραψα και έσβησα καμία 20αριά φορές την εισαγωγή.

Πως να ξεκινήσεις και πως να περιγράψεις κάτι τέτοιο; Τη λύση μου την έδωσε το ίδιο το απίστευτο βίντεο-ντοκουμέντο μίας ιστορίας για τη δύναμη που σου δίνει η αγάπη και έτσι η αρχή είναι το φινάλε. Αυτό δηλαδή που έγραψε ο Απόστολος Πάυλος στην επιστολή του προς Φιλιππισίους: «Μπορώ να κάνω τα πάντα μέσω αυτού που μου δίνει δύναμη!».


Δεν ξέρω εάν ο Ντικ Χόιτ πιστεύει στον Θεό ή γενικότερα σε κάτι ανώτερο του ανθρώπου. Η μήπως είναι η απύθμενη αγάπη για τον γιο του Ρικ που του έδωσε τη δύναμη να αισθάνεται ικανός να κινήσει ακόμα και βουνά. Ναι, ακόμα και αυτό να έπρεπε να κάνει, είναι βέβαιο πως θα έβρισκε τον τρόπο να το καταφέρει. Αυτό πάντως που τόλμησε για χάρη του παιδιού του, δεν έχει προηγούμενο. Οχι τουλάχιστον σε σχέση με τον αθλητισμό...