Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

DEEP PERPLE

JON LORD ; DEEP PERPLE

JON LORD ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ


Jon Lord: Πέθανε ο θρυλικός μουσικός των Deep Purple


Jon Lord: Πέθανε ο θρυλικός μουσικός των Deep Purple 
Ο Jon Lord, συνιδρυτής των Deep Purple έφυγε σε ηλικία 71 ετών.

Ο θρυλικός μουσικός, άφησε την τελευταία του πνοή σε κλινική του Λονδίνου, έπειτα από πνευμονική επιπλοκή. Ο μουσικός στο πλευρό του είχε την οικογένειά του η οποία μετά τον θανατό του έβγαλε την εξής ανακοίνωση: «Ο Jon πέρασε από το σκοτάδι στο φως».

Ο Lord έπαιζε πλήκτρα στους Deep Purple και ήταν συνθέτης μερικών από τα πιο γνωστά τραγούδια στην ιστορία του συγκροτήματος, αλλά και της μουσικής γενικότερα, μεταξύ των οποίων τα “Child In Time”, “Highway Star”, “Burn”, “Space Truckin” και “When A Blind Man Cries”. Πέρασε και από τους Whitesnake, ενώ ακολούθησε και solo καριέρα.

Ο Τζον Λορντ (Jon Lord) - Τζόναθαν Ντάγκλας Λορντ το πλήρες όνομά του - γεννήθηκε στις 9 Ιουνίου 1941 στο Λέστερ της Αγγλίας, σπούδασε κλασικό πιάνο από την ηλικία των πέντε ετών.
Στα εφηβικά του χρόνια τη δεκαετία του '50 επηρεάστηκε από τα μουσικά κινήματα του ροκ εντ ρολ και του R&B και ιδιαίτερα από τους πιανίστες και οργανίστες Τζίμι ΜακΓκριφ και Τζέρι Λι Λιούις. Αποφοίτησε με άριστα από το μουσικό σχολείο του Λέστερ και για δύο χρόνια εργάστηκε ως υπάλληλος σε δικηγορικό γραφείο της γενέτειράς του.

Το 1959 μετακόμισε στο Λονδίνο και γράφτηκε σε δραματική σχολή. Για να πληρώνει τα δίδακτρά του έπαιζε όργανο (Hammond) σε μπλουζ και τζαζ σχήματα, ενώ το 1964 συμμετείχε στην ηχογράφηση της μεγάλης επιτυχίας των Kinks You Really Got Me. Το 1967 σχημάτισε το δικό του συγκρότημα Santa Barbara Machine Head, με κιθαρίστα τον Ρον Γουντ, που αργότερα έκανε μεγάλη καριέρα με τους Rolling Stones. Έπαιζαν ηλεκτρικό μπλουζ και ο συνδυασμός οργάνου και κιθάρας αποδείχτηκε καθοριστικός στη διαμόρφωση του ήχου του Λορντ και αποτέλεσε αργότερα το σήμα-κατατεθέν των Deep Purple.

Την ίδια χρονιά γνωρίστηκε με τον μπασίστα Νίκ Σίμπερ, με τον οποίον ίδρυσε τους Deep Purple τον επόμενο χρόνο, με τη βοήθεια του επιχειρηματία Τόνι Έντουαρντς και τη συμμετοχή των ταλαντούχων μουσικών Ρίτσι Μπλάκμορ (κιθάρα), Ροντ Έβανς (τραγούδι) και Ιαν Πέις (ντραμς). Το συγκρότημα γνώρισε αμέσως επιτυχία με «κλασσικά» άλμπουμ, όπως τα In Rock (1970), Fireball (1971), Machine Head (1972) και Burn (1974) κι έγινε από τους πιονιέρους του χαρντ ροκ και του χέβι μέταλ, μαζί με τους Led Zeppelin και Black Sabbath.

Οι μουσικοί έρχονταν και παρέρχονταν, αλλά ο Λορντ με τον Πέις παρέμεναν οι σταθερές των Deep Purple, μέχρι την πρώτη διάλυση το 1976, εξαιτίας των έντονων διαφωνιών στους κόλπους του συγκροτήματος. Σε αντίθεση με άλλα ροκ συγκροτήματα, οι Deep Purple φλέρταραν με την κλασσική μουσική χάρις στον Λορντ. Το Κοντσέρτο για ροκ γκρουπ και ορχήστρα, που ηχογράφησαν στο Άλμπερτ Χολ του Λονδίνου το 1969, είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά έργα τους.

Το ισοδύναμο πάθος του για το στομφώδες ροκ και τη φινετσάτη κλασσική μουσική έκαναν τον Λορντ ένα τόσο ασυνήθιστο μουσικό. Μπόλιασε τα τραγούδια των Deep Purlpe με κλασικές επιρροές. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα, το 12λεπτο April από το άλμπουμ Deep Purple III του 1969. Το παίξιμό του στο όργανο ήταν μοναδικό και κοπιαρίστηκε από πολλούς ομοτέχνους του. Οι μουσικές αναφορές του ξεκινούν από τον Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ, διαπερνούν τη μεσαιωνική μουσική και καταλήγουν στην αγγλική μουσική παράδοση του Έντουαρντ Έλγκαρ.

Μετά τη διάλυση των Deep Purple, ο Τζον Λορντ σχημάτισε τους βραχύβιους Paice, Ashton & Lord, μαζί με τον τραγουδιστή Τόνι Άστον και τον ντράμερ των Deep Purple, Ίαν Πέις. Το συγκρότημα ηχογράφησε ένα άλμπουμ με τίτλο Malice in Wonderland, προτού διαλυθεί το 1977. Ο Λορντ συνέχισε στους Whitesnake, το συγκρότημα που ίδρυσε ο Ντέβιντ Κοβερντέιλ (πρώην τραγουδιστής των Deep Purple) και το 1984 δήλωσε «παρών» στην αναβίωση των Deep Purple, στους οποίους παρέμεινε έως το 2002.

Παράλληλα, ακολούθησε και σόλο καριέρα, ενώ συμμετείχε και σε άλμπουμ άλλων μουσικών. Από τα προσωπικά του άλμπουμ ξεχωρίζουν τα Pictured Within (1998), Beyond The Notes (2004) και Durham Concerto (2008). Το 2011 αναγορεύτηκε επίτιμος διδάκτωρ μουσικής από το Πανεπιστήμιο του Λέστερ.

Ότι και να πούμε γι’ αυτόν τον καταπληκτικό μουσικό δεν έχει νόημα, αφού τα έργα του και η τεράστια κληρονομιά που μας αφήνει, θα πλουτίζουν τις δισκοθήκες μας και θα ομορφαίνουν τις στιγμές μας.

Καλό ταξίδι Mr. Lord

 


Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ

ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΑΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΟΥΜΕ!



Ας βγούμε από το ευρώ και ας σταματήσουν να γίνονται εισαγωγές. Και ας πεινάσουμε όπως προσπαθούν να μας πείσουν οι ξένοι και οι έλληνες δοσίλογοι των καναλιών.
Όλοι λένε ότι θα σταματήσουν να γίνονται εισαγωγές, αλλά έκατσε κανείς από εσάς να σκεφτεί τι ακριβώς εισάγουμε και τι ακριβώς να πάψει να έρχεται στην Ελλάδα; Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή:
-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε αυτοκίνητα. Τότε να δείτε κλάμα που θα ρίξουν Γερμανοί και Γάλλοι που δεν θα ξαναπουλήσουν ούτε ένα αυτοκίνητο τα επόμενα χρόνια.
-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε γάλα, τυριά και βούτυρο. Τότε να δείτε κλάμα που θα ρίξουν τα φασιστόμουτρα οι Βέλγοι και οι Ολλανδοί.
-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε ξηρούς καρπούς από την Τουρκία.
-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε καρπούζια και σταφύλια από την Αφρική.
-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε σταφίδες από την Χιλή (αν είναι δυνατόν!)
-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε σπορέλαια και άλλα γράσα.
-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε ρετσίνα από την Καλιφόρνια (θου Κύριε).
-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε τις εκατοντάδες είδη από οινοπνευματώδη ποτά.
-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε τυριά, κονσέρβες, κέικ, ζαμπονάκια κλπ.
-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε κινητά, τηλεοράσεις, υπολογιστές και τα χίλια δυο ηλίθια γκάτζετ που στραβώνουν τον κόσμο.
-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε τα εκατοντάδες είδη καπνού, πούρων και άλλων δηλητηρίων.
-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε τα μπατζάρια τουρσί από την Γερμανία (θεέ μου, θεέ μου).
-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε τα δεκάδες είδη ξένων γλυκών και σοκολατοειδών που στέλνουν τα λεφτά μας στο εξωτερικό και την χοληστερίνη στα ύψη.
-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε ρούχα, παπούτσια, παιχνίδια, και πληθώρα από άχρηστα είδη για το σπίτι (μέχρι κόφτης για να κόβεις σε ίσια κομμάτια την μπανάνα υπάρχει!!!).
Ας επιστρέψουμε στην εποχή του 60.
Ας περπατήσουμε και πάλι ήσυχοι στον άδειο δρόμο.
Ας κοιμηθούμε το βράδυ χωρίς να ξυπνάμε από τον κάθε αργόσχολο ηλίθιο που τριγυρνάει με το αμάξι ακούγοντας τουρκογύφτικα καψουρολαϊκά ή χαζά ραπ στην διαπασών.
Ας φάμε λιγότερο και ας χάσουμε το υπέρβαρο λίπος μας.
Ας κάνουμε πάλι γιορτές-ρεφενέ.
Ας ξανακάνουμε αληθινούς φίλους, αντί για τους ηλεκτρονικούς που έχουμε σήμερα.
Ξυπνάτε μαλάκες Έλληνες. Έχουμε περάσει δια πυρός και σιδήρου. Έχουμε δώσει τα φώτα του πολιτισμού στον κόσμο. Έχουμε τσακίσει στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο την ιταλική και γερμανική υπερδύναμη.
Και έχουμε καταντήσει σήμερα να ζητιανεύουμε από τους κωλο-ευρωπαίους και να τους παρακαλάμε να μας πηδάνε ώστε να έχουμε βίντεο και κινητά. Και από πάνω καθόμαστε και μας βρίζουν, αφού δεν έχουμε πλέον ΚΑΘΟΛΟΥ αξιοπρέπεια.

evanagnosto

Ο ΑΝΔΡΑΣ ΤΗΣ ΠΟΣΑ ΕΧΑΣΕ

Θες να χάσεις εύκολα κιλά ? Κάνε την δίαιτα του σέξ .

Θες να χάσεις εύκολα κιλά;

Η πλέον παχύσαρκη γυναίκα του πλανήτη το κάνει 7 φορές την ημέρα και αδυνατίζει! Εσύ;
Ακόμα και η σούπερ παχουλόκομψη Pauline Potter το κάνει πιο συχνά από σένα! Μην ανησυχείς ωστόσο, το κάνει πιο συχνά από όλους σχεδόν τους ανθρώπους. Γι' αυτό και έχει τις καλύτερες συμβουλές δίαιτας...
Η Pauline που λες, κάτοχος του ρεκόρ Guinness για την πιο παχύσαρκη γυναίκα του κόσμου, μοιράστηκε πρόσφατα το μεγάλο μυστικό: χάρη στις συχνότατες καθημερινές επαφές με τον πρώην σύζυγό της κατάφερε να χάσει 45 ολόκληρα κιλά! Αυτό το «συχνότατες» βέβαια είναι που κάνει τη διαφορά: μιλάμε για 7 (και πάνω) «χέρια» την ημέρα. Εργάτης σωστός ο πρώην, που με τα 90 κιλά του ζυγίζει όσο το πόδι της Pauline...
Αυτό βέβαια που κάνει την Pauline τόσο cool είναι ότι μιλάει ανοιχτά για τα ευεργετικά οφέλη του σεξ στην υγεία! Όταν το λέμε εμείς, είναι καφρίλα, όταν όμως το λέει η Pauline, είναι πολύτιμη συμβουλή. Πας λοιπόν το αρθράκι στη δικιά σου, που θα ξεσκίζεται τώρα στην καλοκαιρινή δίαιτα για να εμφανιστεί στην παραλία, και της λες να ξεχάσει λαχανικά και θερμιδομετρητές, μία είναι η απόλυτη δίαιτα: το αχαλίνωτο σεξ! Ο σεξο-μαραθώνιος θα την κάνει στιλάκι...

ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΦΕΣ

6 λόγοι για να μειώσετε τον καφέ .


Μπορεί να τον θεωρείτε απολαυστικό το πρωί ή το μεσημέρι μετά το φαγητό, μπορεί να σας δροσίζει και να σας ξυπνάει. Ο καφές όμως, εξαιτίας της καφεΐνης που περιέχει, μπορεί να αποδειχθεί βλαβερός για την υγεία, ιδιαίτερα όταν καταναλώνεται σε μεγάλες ποσότητες. Δείτε γιατί…
Το δραστικό συστατικό του καφέ στο οποίο οφείλονται οι ψυχοδιεγερτικές ιδιότητές του, είναι η καφεΐνη, που δρα ως ψυχοδιεγερτετικό φάρμακο και συγχρόνως διαθέτει ήπιες καρδιοτονωτικές και διουρητικές ιδιότητες.
Η καφεΐνη είναι επίσης ένα… φυσικό εντομοκτόνο που υπάρχει στα φυτά για να τα προστατεύει από τα έντομα, εδώ και χιλιάδες χρόνια! Και η καφεΐνη στην κούπα σας, θα μπορούσε να έχει πολύ καλύτερη χρήση κατά των εντόμων, παρά για να σας ξυπνάει το πρωί.
Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για να μειώσετε την κατανάλωση καφεΐνης…
  • 1. Η καφεΐνη πρωτοχρησιμοποποιήθηκε ως δηλητήριο
Εδώ και εκατομμύρια χρόνια, τα φυτά αναπτύσσουν διάφορες ισχυρές ενώσεις για να σταματήσουν τα έντομα από το να τους επιτίθενται. Πολλά φυτά είναι εξαιρετικά δηλητηριώδη ή μη βρώσιμα, για να προστατεύσουν τον εαυτό τους. Άλλα παραδείγματα με ελαφρώς τοξικές ουσίες, είναι το οξαλικό οξύ στα πράσινα λαχανικά και η καψαϊκίνη σε πιπεριές τσίλι. Αν σκεφτεί κανείς το γεγονός ότι καταναλώνουμε 12.000 τόνους καφέ το χρόνο, τα δηλητηριώδη συστατικά στα λοιπά τρόφιμα, είναι πολύ λιγότερα. Καλό είναι λοιπόν να αποφεύγουμε την καφεΐνη.
  • 2. Η καφεΐνη εξαντλεί τα επινεφρίδια
Ενώ για ένα μικρό έντομο, μια δόση καφεΐνης μπορεί να αποτελέσει αναισθητικό ή ακόμα και να το σκοτώσει, για τον ανθρώπινο οργανισμό αποτελεί «ταρακούνημα». Αυτή η διέγερση είναι που ζητούν πολλοί άνθρωποι για να ξυπνήσουν το πρωί .
Και δεδομένου ότι είναι ακριβώς διέγερση του νευρικού συστήματος και των αδένων, δεν προσφέρει μακροπρόθεσμη ενέργεια. Και έτσι θέλετε κι άλλο μετά. Όταν το κάνετε αυτό όμως, το νευρικό και αδενικό σας σύστημα, ιδιαίτερα τα επινεφρίδια, εξαντλούνται.
  • 3. Η καφεΐνη είναι εθιστική
6 λόγοι για να μειώσετε τον καφέ (2)Το γεγονός ότι μπορεί να νιώθετε συμπτώματα στέρησης καφεΐνης, είναι μια προφανής ένδειξη εθισμού. Και καλό είναι να μην είστε εθισμένοι σε τίποτα. Ίσως νομίζετε ότι δεν πίνετε τόσο καφέ, ώστε να εθιστείτε σε αυτόν, αλλά η έρευνα δείχνει ότι μπορεί να ισχύει και το αντίθετο. Μελέτες στο πανεπιστήμιο Johns Hopkins School of Medicine, έδειξαν ότι η χαμηλή έως μέτρια κατανάλωση καφεΐνης (μόλις ένα μικρό φλιτζάνι καφέ την ημέρα) μπορεί να παράγει γρήγορα συμπτώματα στέρησης.
  • 4. Η καφεΐνη συνδυάζεται συχνά με τη ζάχαρη
Οι ωμοί κόκκοι καφέ από μόνοι τους, δεν έχουν καλή γεύση κι έτσι πολλοί συνηθίζουν να προσθέτουν ζάχαρη ή κάποιο τεχνητό χημικό με γλυκιά γεύση, που είναι γνωστό πόσο βλάπτουν την υγεία και δεν έχουν μικροθρεπτικά συστατικά, όπως βιταμίνες ή μέταλλα. Επίσης, έχουν υψηλό γλυκαιμικό δείκτη που τελικά οδηγεί στην αύξηση του σωματικού βάρους.
  • 5. Η τοξικότητα της καφεΐνης έχει συνδεθεί με πολλά κακά
Τα παραπάνω τέσσερα σημεία είναι λίγο πολύ γνωστά. Η τοξικότητα της καφεΐνης όμως δεν είναι και τόσο γνωστή στους περισσότερους. Κι όμως, η καφεΐνη έχει συνδεθεί, σύμφωνα με μελέτες, με πολλές αρνητικές καταστάσεις όπως η καρδιακή αρρυθμία, η αϋπνία, η ψύχωση, η ανορεξία, οι πονοκέφαλοι, η νευρικότητα, η ευερεθιστότητα, η κατάθλιψη κ.ά.
  • 6. Η καφεΐνη χρησιμοποιείται ως εντομοκτόνο
6 λόγοι για να μειώσετε τον καφέ (3)
Πριν από πάνω από 20 χρόνια, ο James Nathanson, επίκουρος καθηγητής νευρολογίας στο Harvard Medical School, ανέφερε στο περιοδικό Science αυτή τη σημαντική λειτουργία της καφεΐνης. Η μελέτη διαπίστωσε ότι η καφεΐνη σε συνδυασμό με άλλα εντομοκτόνα, αυξάνει την ισχύ τους. Σε ένα πείραμα, μια μικρή δόση καφεΐνης, αύξησε τη δραστικότητα γνωστών φυτοφαρμάκων κατά 10 φορές. Η καφεΐνη φαίνεται να το καταφέρνει αυτό καταστέλλοντας ορισμένα ένζυμα στο νευρικό σύστημα των εντόμων. Στον άνθρωπο, η καφεΐνη έχει χαρακτηριστεί από πολλούς επιστήμονες ως μια νευροτοξίνη. Αυτό σημαίνει ότι σίγουρα δεν είναι «καλή» για τα νεύρα σας.
  • Υπάρχουν και χειρότερες επιλογές
Εάν πρέπει να διαλέξετε κάτι, η καφεΐνη είναι σίγουρα καλύτερη από το αλκοόλ, τη νικοτίνη, ή τα ναρκωτικά. Επίσης, η καφεΐνη, αποτελεί συστατικό σε πολλά παυσίπονα, για να αυξήσει την ταχύτητα και την ισχύ τους και το γεγονός αυτό, μειώνει την συνολική χρήση του φαρμάκου.
Ο καφές έχει επίσης μερικά σημαντικά κοινωνικά οφέλη: τα καταστήματα καφέ σε όλο τον κόσμο, εκπληρώνουν μια καθολική επιθυμία να συναναστρεφόμαστε και να μιλάμε και αποτελούν μια μικρή όαση χαλάρωσης.
Θα μπορούσαμε πάντως να επιλέξουμε εναλλακτικές λύσεις με λιγότερη ή καθόλου καφεΐνη, που κάνουν καλό στην υγεία, όπως το πράσινο τσάι, τα ροφήματα από βότανα, οι φυσικοί χυμοί κ.ά.
Πηγή: clickatlife.gr



Διαβάστε περισσότερα: http://rc-cafe.blogspot.com/#ixzz214o6e1zl

ΘΕΩΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Ένας Μασόνος αποκαλύπτει το σχέδιο «Ελληνική κρίση» και ποια η τελική λύση από το 2008!!

Συνημμένη Εικόνα: images.jpg


Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά στις 18 Μαΐου 2008, όπου όχι μόνο δεν υπήρχε η οικονομική κρίση που μαστίζει την χώρα, αλλά ούτε διαφαινόταν και κανείς δεν πίστευε που θα έφταναν τα πράγματα τέσσερα χρόνια αργότερα. Και όμως είναι προφητικό και σχεδόν αποκαλύπτει με λεπτομέρειες τα μελλούμενα. Έτσι λοιπόν και να μην είμαστε οπαδοί των θεωριών συνομωσίας, διαβάζοντας άρθρα σαν το παρακάτω διερωτώμεθα τι συμβαίνει τελικά και ποιοι καθορίζουν την ζωή μας; Η Ελλάδα επιλέχτηκε για να παίξει το ρόλο του κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε πτώχευση, προκειμένου να "δημιουργήσει" το μεγάλο πρόβλημα για το οποίο η Ευρωπαϊκή Ένωση πρόκειται να "βρει" τη "λύση" σύντομα. Βλέπουμε ότι αυτά που έγραφε ο αρθρογράφος υλοποιούνται με ανατριχιαστική ακρίβεια σήμερα κα δεν αφορούν μόνοι την Ελλάδα, αλλά όλο τον Ευρωπαικό Νότο. Και το τελικό σχέδιο των παγκοσμιοποιητών είναι το πιο ανησυχητικό από την όλη κατάσταση. Έτσι λοιπόν ότι μέτρα και να παρθούν από την Ελληνική κυβέρνηση και από τις κυβερνήσεις των άλλων κρατών που εμπλέκονται σε αυτή την οικονομική κρίση, η τελική λύση δεν εξαρτάται από αυτούς και τις θυσίες των λαών των.
Το άρθρο γράφτηκε από τον Jean d'Eau, Βουδαπέστη και αναρτήθηκε στον ιστότοπο Henrymakow.com και είναι σε μετάφραση ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ.
Ακολουθεί το άρθρο:


Ένας φίλος μου που είναι τώρα ένα απογοητευμένο υψηλόβαθμο μέλος της Εβραϊκής Μασονίας στη Βουδαπέστη μου είπε τι έρχεται όσον αφορά την ελληνική κρίση.

Η Ελλάδα επιλέχτηκε για να παίξει το ρόλο του κράτους μέλους σε πτώχευση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προκειμένου να "δημιουργήσει" το μεγάλο πρόβλημα για το οποίο η Ευρωπαϊκή Ένωση πρόκειται να "βρει" τη "λύση" σύντομα.

Η Ελλάδα επιλέχθηκε επειδή συμβολίζει την Ευρώπη (κανείς στην Ευρώπη δεν νοιάζεται για χώρες όπως η Ουγγαρία ή η Εσθονία) και επειδή η οικονομία της ήταν σχετικά εύκολο να καταστραφεί, αφού παραιτήθηκε από το δικό της νόμισμα.

Οι ευρωπαίοι «ελίτ» χρησιμοποιούν την Ελλάδα για να πείσουν τις χειραγωγούμενες μάζες, (‘sheeple’ = άνθρωποι - πρόβατα) ότι αν το ελληνικό πρόβλημα δεν λυθεί, η Νότια Ευρώπη θα χρεοκοπήσει, κάτι που θα προκαλέσει την κατάρρευση ολόκληρου του ευρωπαϊκού χρηματοπιστωτικού συστήματος και κατά συνέπεια την πτώχευση του συνόλου της ευρωπαϊκής οικονομίας.

ERXETE

Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2012

Αγρογλυφικά επόμενο επίπεδο συχνότητας για το 2012 (VIDEO)

Ένα καταπληκτικό video που μας εξηγεί πως μέσα από τα αγρογλυφικά περνάμε στο επόμενο επίπεδο συχνότητας για το 2012.
Το video ξεκινάει από το επίπεδο 1 και τελειώνει στο επίπεδο 10 και μας λέει πως αυτά τα επίπεδα έχουν ολοκληρωθεί.Στην αρχή του video θα δείτε πως δημιουργούνται τα αγρογλυφικά και στη συνέχεια θα δείτε μία αναδρομή στα καλύτερα από αυτά που έχουν δημιουργηθεί,και αν κρίνετε μέσα από τα σχήματα τους θα καταλάβετε σίγουρα ότι δεν πρόκειται για ανθρώπινα έργα.

Η Μετατόπιση των Χρόνων, αστρολογικός κύκλος, Μετάπτωση των Ισημεριών, 26.000 χρόνια κύκλος προφητεία Μάγια, Hopi, Αιγύπτιοι, Καβαλιστές, Εσσαίων, Quero πρεσβύτεροι του Περού, Ναβάχο, Cherokee, Apache, Iroquois Ντόγκον Φυλή , Νέος κύκλος νέα αρχή συλλογική συνείδηση ​​συγχρονικότητα, 13 Baktun, Ενέργειες αλλαγής του περιβάλλοντος φωτισμού, 5η κλιματική αλλαγή παγκοσμίως,Εμφάνιση μαγνητικών πεδίων,Τέταρτη διάσταση,Τέταρτο κόσμο, Mindship,Αφύπνιση σημάδια κηλίδας ηλιακού ημερολογίου των Μάγια με χρόνο προφητείας 2012, Αρμαγεδδώνα,Τέλος της ημέρας, Nibiru Planet, Νεφελίμ Προφητείες, Σημάδια Βίβλου της υπερβατικότητας,Τέλος θεϊκή παρέμβαση 21 12 2012 Λήξη ώρας και λήξης του κόσμου. 


πηγή http://www.apocalypsejohn.com/

ΘΕΩΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2012

Δείτε το Μυστικό Σχέδιο για την Κρήτη...δε θα το πιστεύετε !


Να Διευκρινήσουμε ενα πράγμα: O Κρητικός Θεωρεί τον εαυτό του Ελληνα και ποτέ απο τα βάθη της αρχαίας Ιστορίας του Κρητικού Λαού δεν αμφισβητηθηκε...
...αυτό. Αλλωστε οι Θυσιες του Κρητικού Λαού εναντίον των κατακτητων το απέδειξαν αυτο με τον πιό περιτρανο τρόπο. Ωστόσο μια μικρή ομαδα Κρητικών με υποπτη δραστηριότητα ζητούν την ανεξαρτησία της Κρητης.
ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ;
Η Κρήτη λόγο της θέσης της εχει τεράστια Στρατηγική σημασία. Ελέγχει την Ευρωπη, την Αφρική, την μέση Ανατολή και την Ασία καθως και τις Θαλλάσιες οδούς εμπορίου και τα πετρελαια της διορυγας του Σουέζ.
ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ
Το όλο θέμα έχει σαν αφετηρία την ημερομηνία 1912-13 κατά την οποία υπογράφεται η Συνθήκη του Λονδίνου. Μέχρι τότε η Κρήτη κι από το 1898 (τυπικά από το 1896, βάσει της συνθήκης του Βερολίνου), αποτελούσε αυτόνομο τμήμα της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας (με ταυτόχρονο έλεγχο των Μεγάλων Δυνάμεων), με όνομα «Κρητική Πολιτεία» και πρωτεύουσα τα Χανιά...
ενώ είχε και δική της σημαία, βουλή, χωροφυλακή (υπό ξένη διοίκηση), σύνταγμα, ύμνο, νομίσματα, παράσημα κ.α., τα οποία ήταν, κατά βάση, παραλλαγές των αντίστοιχων του ελληνικού κράτους.
Ουσιαστικά η «διακυβέρνηση» της Κρητικής Πολιτείας, ασκούνταν από ένα μεικτό συμβούλιο το οποίο απαρτίζονταν απ' τα επιμέρους συμβούλια των Κρητών και των Μεγάλων Δυνάμεων. Το συμβούλιο όμως των Μεγάλων Δυνάμεων είχε ουσιαστικά την πρωτοκαθεδρία, καθώς είχε το δικαίωμα, ανά πάσα στιγμή, να αναστείλει την λειτουργία του συμβουλίου των Κρητών και να ζητήσει την ανασύστασή του, αν θεωρούσε ότι παραβαίνει κάποια όρια ή αυθαιρετεί.
Η εξωτερική πολιτική του νησιού παρέμεινε δέσμια των «προστατών» του. Η Κρητική Πολιτεία π.χ. δεν είχε δικαίωμα πολέμου κι οι σχέσεις της με άλλα κράτη περνούσαν, ουσιαστικά, από την έγκριση των Μεγάλων Δυνάμεων. Λόγω επίσης της υψηλής επικυριαρχίας του Σουλτάνου στο νησί, δεν ήταν επιτρεπτή η συγκρότηση κρητικού στρατιωτικού σώματος (αντ' αυτού δημιουργήθηκε η λεγόμενη «Πολιτοφυλακή», η οποία βεβαίως δεν είχε στρατιωτικό ρόλο και ισχύ).
ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ: Το αστερι με κοκκινο φοντο ειναι Τουρκικο, οχι Κρητικο!
Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ
Η σημαία της «Κρητικής Πολιτείας» βασίζονταν σε μια παραλλαγή της ελληνικής σημαίας του 1822. Τα τρία γαλάζια τεταρτημόρια, συμβόλιζαν την χριστιανική-ελληνική πλειοψηφία της Κρήτης. Το πρώτο όμως από τα τεταρτημόρια (χρώματος ερυθρού, το οποίο αποδίδεται στην μουσουλμανική-τουρκική μειονότητα) το οποίο απεικόνιζε το λευκό αστέρι, συμβόλιζε και δήλωνε την υψηλή επικυριαρχία του Σουλτάνου στο νησί (και όχι έτσι απλά την μουσουλμανική-τουρκική μειονότητα ή «το κρητικό αίμα που χύθηκε στους αγώνες», όπως, είτε σκοπίμως είτε από άγνοια υποστηρίζουν με παρρησία αρκετοί).
Η ΚΡΗΤΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ 'ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ'
Ουδέποτε υπήρξε ανεξάρτητο κράτος της Κρήτης, αλλά μια (ημι)αυτόνομη και πλήρως ελεγχόμενη περιοχή από τις Μεγάλες Δυνάμεις.
Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ 'ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ' ΗΤΑΝ ΕΠΙΝΟΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
Ως εκ τούτου, η σημαία δεν συμβόλιζε την ανεξάρτητη Κρήτη (όπως δυστυχώς, λανθασμένα πιστεύουν πολλοί και την αναρτούν με «υπερηφάνεια»), αλλά την υποταγή στην Οθωμανική Πύλη, καθώς το νησί εξακολουθούσε να αποτελεί εδαφικό τμήμα της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Επιπλέον, η συγκεκριμένη σημαία, ουδέποτε αποτέλεσε αγωνιστικό λάβαρο ή επαναστατικό σύμβολο που καθιερώθηκε από τους Κρήτες, αλλά ήταν μια επινόηση των Μεγάλων Δυνάμεων και του Σουλτάνου (το αστέρι μπήκε μετά από δική του απαίτηση).
Η σημαία λοιπόν της Κρητικής Πολιτείας, πέραν της όποιας ιστορικής σημασίας και παρουσίας της στην νεότερη ιστορία, δεν αποτελεί ένα σύμβολο το οποίο θα πρέπει να δημιουργεί «ρίγη» συγκίνησης και συναισθήματα «υπερηφάνιας», σε κανέναν Έλληνα και πολύ περισσότερο σε κανέναν Κρητικό.
ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ 'ΥΠΟΠΤΑ' ΑΤΟΜΑ ΠΕΡΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ
Η «Ανεξάρτητη Κρήτη» δεν φαίνεται να αποτελεί στόχο μόνο μιας χώρας, ή τουλάχιστον, οι διασπαστικές κινήσεις δεν υποκινούνται μόνο από μία, αλλά περισσότερες (κατά κύριον λόγο, Τουρκία, Ισραήλ, Γερμανία, Αγγλία, Η.Π.Α).

ΘΕΩΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2012

Σχέδιο γεωπολιτικής εξαφάνισης της Ελλάδας!

Δύο χρόνια μετά την έναρξη εφαρμογής του μνημονίου στην Ελλάδα, εκ του αποτελέσματος μπορούν να εξαχθούν αρκετά συμπεράσματα, όπως γράφει το περιοδικό «Επίκαιρα». Η χώρα έχει κυριολεκτικά εκτελεστεί...

...οικονομικά, κοινωνικά, από άποψη διεθνούς υπόστασης και, εν τέλει, γεωπολιτικά. Οι επιπτώσεις είναι τόσο βαριές, που φαίνεται να επιβεβαιώνουν την αρχική υποψία ότι ο στόχος του μνημονίου ήταν ακριβώς αυτός: Να βγει η χώρα εκτός μάχης και όχι να «διασωθεί».
Τις υπόνοιες επιβεβαιώνει η εμμονή κυρίως των Γερμανών – αλλά όχι μόνο- στην άκαμπτη στάση τους για εφαρμογή του προγράμματος χωρίς αλλαγές, παρά τα καταστροφικά αποτελέσματα που ήδη έχει επιφέρει.
Καθολική κατάρρευση
Στον τομέα της Άμυνας, σύμφωνα με το περιοδικό, συντελείται κανονική κατάρρευση σε όλο το φάσμα των αποτρεπτικών δυνατοτήτων, δημιουργώντας κινδύνους για την εθνική ασφάλεια σε μια περίοδο εξαιρετικά ρευστή [σσ. φλέγον ζήτημα που έχει αναδείξει επανειλημμένα μέχρι σήμερα το defencenet.gr με δεκάδες άρθρα].
Στο δημογραφικό πεδίο οι εξελίξεις είναι δραματικές. Η γήρανση του πληθυσμού, η οποία επιτείνεται από την περαιτέρω μείωση των γεννήσεων λόγω της οικονομικής αδυναμίας των νέων, συνοδεύεται από μαζικό κύμα μετανάστευσης, με αποτέλεσμα η χώρα να μετατρέπεται σε δημογραφική έρημο.
Σύμφωνα με δημογραφικές έρευνες, η Ελλάδα θα έχει πληθυσμό 8.000.000 το 2030, όταν οι γειτονικές Τουρκία και Αλβανία θα αριθμούν 100.000.000 και 16.000.000 αντίστοιχα. Ήδη, η Eurostat εκτιμά πως ο πληθυσμός στη χώρα μας είναι μειωμένος κατά 20.000 περίπου σε σχέση με την επίσημη απογραφή του 2001.
Η μεγάλη παρτίδα
Η σύνοψη αυτών των επιπτώσεων του μνημονίου, σύμφωνα με το περιοδικό, γίνεται τώρα, που η εφαρμογή του προγράμματος και οι σχέσεις με τους εταίρους έχουν φτάσει σε σημείο καμπής, για να καταδειχτεί ότι η χώρα έχει πέσει θύμα μηχανής από δήθεν εταίρους και συμμάχους, με στόχο τη γεωπολιτική εκμηδένισή της.
Το ίδιο ισχύει και για την Κύπρο. Η πορεία της από την εύρεση των κοιτασμάτων στην έκρηξη στο Μαρί που «εξαέρωσε» το 14% του κυπριακού ΑΕΠ και τελικά στην πίεση για ένταξη στην τρόικα είναι ενδιαφέρουσα.

Πηγή: defencenet.gr

ΤΣΑΜΠΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ

Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2012

Όλοι οι (ξένοι) σύμβουλοι του Γιωργάκη. Δείτε ποιους πληρώναμε!!!

AYTA EINAI TA ONOMATA ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ!

Ερώτηση και αίτηση κάταθεσης εγγράφων υπέβαλλαν στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ...

...Στάθης Παναγούλης και Νάσος Αθανασίου προς τον υπουργό Επικρατείας και τον υπουργό Οικονομικών προκειμένου να ενημερωθούν για τον αριθμό των συμβούλων του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, των αμοιβών τους κατ΄ άτομο, καθώς και του συνολικού κόστους στον Δημόσιο Προϋπολογισμό από την λειτουργία του επιτελείου του στην διάρκεια της πρωθυπουργίας του. Μία πρόγευση για τα ονόματα που θα ακουστούν:


Ο καθηγητής Οικονομικών του Πανεπιστημίου Columbia, Joseph Stiglitz θεωρείτo ο επικεφαλής των ξένων οικονομικών συμβούλων που είχε ο Γ. Παπανδρέου, εδώ στο 12ο Συμπόσιο Σύμης (2010):











 
 
 
 
O καθηγητής Οικονομικών του Πανεπιστημίου Columbia, Jeffrey David Sachs, διετέλεσε σύμβουλος του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας πριν βρεθεί στην κορυφή της ατζέντας του πρώην πρωθυπουργού.

ΣΟΥΙΤΕΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ

Suites of the gods: Τι θα λέγατε για διακοπές σε μια από τις σουίτες των Θεών στη Σαντορίνη;
Ημερομηνία: 19 Ιουλίου 2012
Suites of the gods: Τι θα λεγατε για διακοπες σε μια απο τις σουιτες των Θεων στη Σαντορινη;
Οι πολυτελείς σουίτες υπόσχονται να ικανοποιήσουν όλες σας τις προσδοκίες καθώς συνδυάζουν την παραδοσιακή αρχιτεκτονική του νησιού με τις ανέσεις του σύγχρονου κόσμου. Το συγκρότημα είναι τοποθετημένο στην κορυφή της καλντέρας.
SUITES OF THE GODS
Μεγαλοχώρι - Σαντορίνη

Οι πολυτελείς σουίτες υπόσχονται να ικανοποιήσουν όλες σας τις προσδοκίες καθώς συνδυάζουν την παραδοσιακή αρχιτεκτονική του νησιού με τις ανέσεις του σύγχρονου κόσμου. Το συγκρότημα είναι τοποθετημένο στην κορυφή της καλντέρας. Όλες οι σουίτες βλέπουν το μαγευτικό και αξέχαστο τοπίο του ηφαιστείου και των γύρω νησιών. Διαθέτει εξωτερική πισίνα, ξαπλώστρες με πανοραμική θέα του ηφαιστείου εστιατόριο, εσωτερική καφετέρια, εξωτερικό cocktail bar, parking, spa, ιδιωτικά μπαλκόνια με ξαπλώστρες.





ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ

Παραλίες γυμνιστών στην Ελλάδα! Εκεί που τα μαγιώ είναι απλά περιττά...
Ημερομηνία: 19 Ιουλίου 2012
Παραλιες γυμνιστων στην Ελλαδα! Εκει που τα μαγιω ειναι απλα περιττα...
Αν ανήκεις και εσύ στους "εραστές" του γυμνισμού που φέτος θα μείνεις Ελλάδα, αλλά φοβάσαι μην αφήσεις το... μαγίο σου σε λάθος παραλία, μη φοβάσαι. Βρήκαμε τις καλύτερες πλαζ γυμνιστών και σου λέμε ακριβώς πώς να φτάσεις, τι λες, θα βουτήξεις;
Άφησε στην άκρη τα άγχη και τα προβλήματα της πρωτεύουσας αλλά και το μαγιό σου και κάνε μια βουτιά σε κάποια από τις καλύτερες οργανωμένες παραλίες γυμνιστών στην Ελλάδα.
Σκιάθος: Μικρή Μπανάνα
Tο λεωφορείο με τον αριθμό 26 θα σε μεταφέρει στην πιο φημισμένη παραλία γυμνιστών στην Ελλάδα. Στο τέρμα του ακολούθησε τις πινακίδες προςπαραλία"Μπανάνα" ή την πινακίδα "Nudist Club Greece". Ο ποδαροδρομος διαρκεί 10 λεπτά. Μόλις φθάσεις στηνπαραλία"Μπανάνα", πηγαίνε δεξιά, πάνω από το λοφάκι και εκεί απλώνεται ο παράδεισος της παραλίας "Μικρή Μπανάνα".
Κρήτη: Παλαιοχώρα
Ακριβώς 75 χιλιόμετρα από τα Χανιά, η παραλία της "Παλαιοχώρας" θα σε ανταμείψει για την ώρα που θα φας μέχρι να φτάσεις. (μπορείς να πας με αυτοκίνητο, με λεωφορείο ή με καραβάκια από άλλα χωριά). Στην Παλαιοχώρα υπάρχουν δύο παραλίες. Μία με άμμο, όπου ο γυμνισμός επιτρέπεται μόνο σε ένα κομμάτι της και άλλη μια όπου έχει βότσαλα και προσφέρεται εξ' ολοκλήρου για γυμνισμό.
Ρόδος: Φαληράκι
Τρία χιλιόμετρα από τη νότια άκρης της πλαζ στο Φαληράκι θα φτάσεις στην παραλία των γυμνιστών. Με το αυτοκίνητο στρίβεις αριστερά, αν έρχεσαι από τα βόρεια του νησιού ή δεξιά αν έρχεσαι από τα νότια ακριβώς έξω από τα φανάρια στον κεντρικό δρόμο στο Φαληράκι. Η ένδειξη "Nudist Beach - FKK" βρίσκεται μετά το ξενοδοχείο "Muses" και σημαίνει ότι έφτασες στον προορισμό σου.
Σάμος: Τσαμαδού
Βγες στο λιμάνι της Σάμου, ακολούθησε τον παραλιακό δρόμο βορειοδυτικά για τα επόμενα 12 χιλιόμετρα. Εκεί θα βρεις μια ταβέρνα με πάρκινγκ όπου θα μπορέσεις να αφήσεις το αμάξι σου. Κάπου εκεί και με τα πόδια ακολουθείς το μονοπάτι, φθάνεις σε ένα μπαρ, από όπου και ξεκινά η παραλία των γυμνιστών. Παρέχονται ξαπλώστρες, ομπρέλες, ντους, αλλά και χημικές τουαλέτες.
Κέρκυρα: Μυρτιώτισσα
Η πανέμορφη παραλία της Μυρτιώτισσας βρίσκεται 1-2 χιλιόμετρα βόρεια από το δρόμο που ενώνει τον Πέλεκα με τη Γλυφάδα. Λίγο πριν τον δρόμο για την παραλία της Γλυφάδας, στρίβεις δεξιά προς Έρμονες, θα δεις την πινακίδα για την παραλία των γυμνιστών λίγο πριν το χωριό Βάτος. Δύσκολος δρόμος για αυτοκίνητα, απαιτεί μεγάλη προσοχή, αλλά ο σκοπός αγιάζει τα μέσα δε λένε;

Μύκονος: Super Paradise
Χωρίς να είναι αποκλειστικά παραλία γυμνιστών, θα βρεις πολλούς να βουτάνε χωρίς τα μαγιό τους. Παλαιότερα ήταν ο παράδεισος των γυμνιστών, χωρισμένη σε τρία μέρη: στο gay κομμάτι, εκεί όπου όλοι ήταν γυμνοί, αλλά άνδρες και στο μέρος των ζευγαριών. Ακόμα κι αν έχει αλλάξει, παραμένει μια καταπληκτική παραλία, που δεν μπορείς να μην την προτείνεις.
Μπορείς να προσθέσεις κι άλλες παραλίες (με όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείς) ως σχόλιο.
Πηγή: cosmo.gr