Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

ΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Δείτε τις απίστευτες εικόνες... δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας!!!
ΤΑ 12 + 1 ΠΙΟ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!

Δείτε τις απίστευτες εικόνες... δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας!!! ΤΑ 12 + 1 ΠΙΟ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!

Θάλασσες του φωσφορίζουν, ουρανός που λάμπει, δέντρα που... αραχνιάζουν, λίμνες που βάφονται κόκκινες και πολλά ακόμα φυσικά φαινόμενα μεταμορφώνουν τον πλανήτη σε ένα παζλ παράδοξων εικόνων. Αυτές ακριβώς θα δείτε στη συνέχεια και θα απολαύσετε όχι μόνο το μεγαλείο της φύσης αλλά την τρέλα και τη μανία της σε διάφορες περιπτώσεις που δημιουργούν απλώς μαγευτικά φυσικά σκηνικά.

1. Φωσφοριζέ φυτοπλαγκτόν, Vaadhoo, Μαλδίβες


2. Πολύχρωμοι ευκάλυπτοι, Χαβάη


3. Αραχνιασμένα... δέντρα, Πακιστάν




ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ - ΕΤΣΙ ΛΕΝ

Άρθρο 86 του Συντάγματος ....η ασυλία των ληστών του δημοσίου!

Δημοσιευμένη  εικόνα




Ιωάννης Μ. Βαρβιτσιώτης: Μη ηθικά αποδεκτό το άρθρο 86 του Συντάγματος....(του "μεταρρυθμιστή" κ. Ευάγγελου Βενιζέλου).

[Γ.Δ Έχεις καταστρέψει την Χώρα.... και επιμένεις!]

[Πάρτα Βαγγέλη από τον Γιάννη ....τον Μπαμπά του Μιλτιάδη ....για το άρθρο 86 γράφει.]



Γιατί είναι απαράδεκτο το άρθρο 86

Του Ιωάννη Μ. Βαρβιτσιώτη*

Τα περισσότερα ευρωπαϊκά κράτη προβλέπουν ειδική διαδικασία για τα διαπραττόμενα από τους υπουργούς αδικήματα. Και τούτο διότι γίνεται διεθνώς δεκτό ότι, πρώτον, δεν θα πρέπει να αιωρούνται επί μακρόν κατηγορίες κατά υπουργών για υποθέσεις που αναφέρονται στην άσκηση των καθηκόντων τους και, δεύτερον, οι κατά υπουργών κατηγορίες πρέπει να εξετάζονται από δικαστές ανώτερης βαθμίδας.



ΠΑΓΩΣΕ ΚΑΙ Ο ΝΙΑΓΑΡΑΣ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!! Παγώσαν οι καταρράκτες του Νιαγάρα!! ΔΕΙΤΕ τις μοναδικές εικόνες!
Ημερομηνία: 09 Ιανουαρίου 2014
 
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!! Παγωσαν οι καταρρακτες του Νιαγαρα!! ΔΕΙΤΕ τις μοναδικες εικονες!
Οι φωτογραφίες από τις επιπτώσεις του πολικού ψύχους που έχει πλήξει τις τελευταίες ημέρες τις ΗΠΑ είναι πραγματικά εντυπωσιακές αλλά και πρωτόγνωρες απεικονίζοντας το παγωμένο τοπίο.
Οι πρωτοφανείς χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στις ΗΠΑ και τον Καναδά που έχουν στοιχίσει τη ζωή σε 21 ανθρώπους και έχουν προκαλέσει γενικό «μπλακ-άουτ» στις ομοσπονδιακές υπηρεσίες, τα σχολεία, τα αεροδρόμια, τους σιδηροδρομικούς σταθμούς, σταμάτησαν ακόμα και τα νερά από τους καταρράκτες του Νιαγάρα.
niagara3
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, μάλιστα, αυτοκινητόδρομοι και υπόγεια πάρκινγκ πλημμύρισαν, ενώ η μετεωρολογική υπηρεσία προειδοποιεί ότι η κατάσταση μπορεί να επιδεινωθεί.
Αν το επίπεδο του νερού αυξηθεί ο κίνδυνος για τα νησιά θα είναι ορατός, για το λόγο αυτό ήδη έχουν επιστρατευθεί οι υπηρεσίες έκτακτων αναγκών με τις τοπικές αρχές να βρίσκονται σε ετοιμότητα για κάθε ενδεχόμενο.
niagara4

ΠΑΓΩΣΕ Η ΚΟΛΑΣΗ

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ!
Βρίσκουν παγωμένα πτώματα σε δρόμους λόγω του φονικού ψύχους!!!

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ! Βρίσκουν παγωμένα πτώματα σε δρόμους λόγω του φονικού ψύχους!!!
 
Αντιμέτωποι με δεκάδες περιστατικά ανείπωτης τραγωδίας βρίσκονται πλέον οι άνδρες των υπηρεσιών ασφαλείας και των συνεργείων διάσωσης στις ΗΠΑ καθώς οι πολικές συνθήκες που σαρώνουν την χώρα απ' άκρη σε άκρη αφήνουν πίσω τους δεκάδες θύματα.

Παράλληλα, όπως αποκαλύπτεται σήμερα, η "πολική δίνη" που έπληξε τις ΗΠΑ θα επιβαρύνει την αμερικανική οικονομία με το ποσό των 5 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Σύμφωνα με τον Ιβαν Γκολντ, αντιπρόεδρο της εταιρίας Planalytics, οι τσουχτερές θερμοκρασίες που επηρέασαν περίπου 190 εκατομμύρια Αμερικανούς, θα «ελαφρύνουν» το ταμείο της χώρας του Μπαράκ Ομπάμα με το ποσό των 5 δισεκατομμυρίων δολαρίων, υποστηρίζει δημοσίευμα της βρετανικής "Telegraph".

Την ώρα που σε 50 Πολιτείες το θερμόμετρο βρίσκεται σταθερά πολλούς βαθμούς κάτω από το μηδέν, τη στιγμή που ακόμα και στη Χαβάη ο υδράργυρος έπεσε στους μείον 8 βαθμούς Κελσίου – κάτι που κανείς εν ζωή κάτοικος δεν θυμάται – αστυνομικοί, πυροσβέστες, ακόμα και ταχυδρόμοι που προσπαθούν να φτάσουν σε δυσπρόσιτα μέρη πόλεων σε όλη την επικράτεια ανακαλύπτουν μακάβριες σκηνές, θύματα του παγετού που δεν κατάφεραν να πρυφυλαχθούν και έχασαν τη ζωή τους, πολλοί ακόμα και μέσα στα σπίτια τους.



Από την Κυριακή μέχρι σήμερα έχουν ανακαλυφθεί συνολικά 21 πτώματα πολιτών. Τα περισσότερα θύματα του φονικού χιονιά, συνολικά εφτά, έχουν καταγραφεί στην Πολιτεία του Ιλινόις, ενώ άλλοι έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην Ιντιάνα. Σύμφωνα με τις αρχές ένας ταχυδρόμος ανακάλυψε, πριν από λίγες ώρες, το πτώμα ενός 42χρονου στο πλάι ενός αυτοκινητόδρομου στο Οχάιο, ενώ αστυνομικοί ανακάλυψαν το πτώμα ενός άστεγου σε προαύλιο χώρο βιομηχανίας στο Μέριλαντ.



Σύμφωνα με την Αμερικανική Μετεωρολογική Υπηρεσία τις επόμενες ώρες στις Μεσοδυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ θα επικρατούν θερμοκρασίες χαμηλότερες από αυτές της Ανταρκτικής (!), ενώ το θερμόμετρο δεν αναμένεται να ανέβει πάνω από το μηδέν τουλάχιστον έως τις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΑΝΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ

Απίστευτη “ατάκα” Στουρνάρα που έκανε τους παρευρισκόμενους να πέσουν κάτω από τα γέλια!

Δημοσιευμένη  εικόνα

“Το κράτος πληρώνει πάντα και στην ώρα του” είπε ο Γ. Στουρνάρας σε ερώτηση δημοσιογράφου για τη διάφορα στο επιτόκιο που ανακοίνωσε το Υπουργείο Οικονομικών, σήμερα το πρωί.

Ο Υπουργός κατάλαβε το λάθος του από τα γέλια των δημοσιογράφων, των τεχνικών, αλλά και του υπόλοιπου οικονομικού επιτελείου, για να σπεύσει να διορθώσει ότι “το κράτος θα πληρώνει στην ώρα του”.

Η “ατάκα” ειπώθηκε πριν από λίγο σε ενημέρωση του Γ. Στουρνάρα προς τους διαπιστευμένους συντάκτες του Υπουργείου.

Για την ιστορία, η απόφαση προβλέπει επιτόκιο 6% αν το κράτος καθυστερήσει να πληρώσει τους ιδιώτες πάνω από 90 μέρες, ενώ οι ιδιώτες θα βαρύνονται με επιτόκιο 8,76%.

ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ

Reuters: Πώς όλοι οι Νορβηγοί έγιναν εκατομμυριούχοι και πλέον τεμπελιάζουν

Δημοσιευμένη  εικόνα



Όλοι οι Νορβηγοί έγιναν πλέον εκατομμυριούχοι τουλάχιστον σε θεωρητικό επίπεδο, αφού το κρατικό επενδυτικό ταμείο της χώρας, το οποίο είναι το μεγαλύτερο στον κόσμο ξεπέρασε ένα σημαντικό ορόσημο χάρη στις υψηλές τιμές του πετρελαίου και του φυσικού αερίου.


Οπως γράφει το Reuters το ταμείο, που ιδρύθηκε το 1990, κατέχει περίπου το 1% των παγκόσμιων μετοχών, καθώς και ομόλογα και ακίνητα σε περιοχές από το Λονδίνο μέχρι την Βοστόνη, καθιστώντας την Νορβηγία εξαίρεση την ώρα που άλλα κράτη αγωνίζονται λόγω των τεράστιων χρεών τους.

Σύμφωνα με προκαταρκτικά στοιχεία της κεντρικής τράπεζας της χώρας, η οποία διαχειρίζεται το ταμείο, οι πόροι του αυξήθηκαν σε 5,11 τρισ. κορόνες (828,66 δισ. δολάρια), ποσό κλασματικά περισσότερο από 1 εκατ. φορές υψηλότερο από τον πληθυσμό της Νορβηγίας, που σύμφωνα με την τελευταία εκτίμηση ανέρχεται σε 5.096.300 ανθρώπους.

Οπως γράφει και το euro2day είναι η πρώτη φορά που η αναλογία άγγιξε το 1 εκατ. κορόνες για κάθε Νορβηγό, ανέφερε ο εκπρόσωπος της Κεντρικής Τράπεζας, Thomas Sevang.

ΝΑ ΚΤΙΣΟΥΜΕ ΝΕΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ

Τρεις συλλήψεις μέχρι στιγμής για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο

Δημοσιευμένη  εικόνα


Τρία άτομα έχουν συλληφθεί έως τώρα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη σε εκτέλεση ενταλμάτων σύλληψης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, σχετικά με την υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Από την Αστυνομία αναζητούνται ακόμα τέσσερα άτομα προκειμένου να εκτελεστούν και τα συνολικά επτά εντάλματα που έχουν εκδοθεί από την Εισαγγελία για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Οι συλληφθέντες είναι, σύμφωνα με το Το Βήμα, ο 47χρονος Χαράλαμπος Γιαγκούδης, πρώην στέλεχος του ΤΤ, ο 48χρονος Μάριος Βαρότσης, πρώην αναπληρωτής γενικός διευθυντής του ΤΤ και ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς, ο οποίος νοσηλεύεται φρουρούμενος κατόπιν εντολής του εισαγγελέα, ενώ εντός της ημέρας πρόκειται να τον επισκεφθεί ο ανακριτής κ. Γ. Ανδρεάδης.

Για την υπόθεση ασκήθηκε δίωξη για βαρύτατες κακουργηματικές πράξεις σε βάρος 25 προσώπων και ήδη έχουν εκδοθεί επτά εντάλματα σύλληψης. Οι διώξεις αφορούν τα εγκλήματα της απάτης, της απιστίας, της συνέργιας σε απιστία, του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος και της συνέργιας σε ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.


ΣΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΗ ΤΑΒΕΡΝΑ



ΠΕΝΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΑΔΗ


ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΙΚΟ ΤΑΞΙΜΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΤΟ