Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

ΟΜΟΡΦΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Αυτές είναι οι 10 πιο όμορφες πόλεις στον κόσμο!!!
Ημερομηνία: 10 - 2 - 14
 
Αυτες ειναι οι 10 πιο ομορφες πολεις στον κοσμο!!!
 
Ονειρεύεστε ταξίδια σε όλο τον κόσμο και συγκεκριμένα, θέλετε να γνωρίσετε από κοντά τις πιο όμορφες πόλεις του;; Αν, ναι, τότε επιτρέψτε μας να σας συστήσουμε τις 10 πόλεις που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτείτε!!
Το να φτιάξει κάποιος μια λίστα με τις ωραιότερες πόλεις παγκοσμίως είναι πολύ δύσκολο καθώς η ομορφιά, πρέπει να παραδεκτούμε είναι υποκειμενική!
! Η συγκεκριμένη λίστα είναι βασισμένη σε διάφορες έρευνες στις οποίες πήραν μέρος ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο, εκείνοι τις ψήφισαν ως και έμεις σας τις παρουσιάζουμε....
  • 10. Budapest - Hungary
1
2
  • 9. Rome - Italy
1

ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΑ

Όσα απαγορεύονται -δια ροπάλου- στα μικροκύματα

Δημοσιευμένη  εικόνα

Μπορεί να νομίζεις πως γνωρίζεις πώς να χρησιμοποιείς το φούρνο μικροκυμάτων αλλά ίσως υπάρχουν αρκετά που ακόμη αγνοείς.

Το ζέσταμα του φαγητού είναι μια εύκολη διαδικασία αρκεί φυσικά να μην κάνεις το λάθος και βάλεις μέσα τα... απαγορευμένα υλικά. Μάθε ποιές τροφές και σκεύη δεν πρέπει να βάλεις μέσα σε ένα φούρνο μικροκυμάτων για να μην έχεις άσχημες εκπλήξεις.


Τροφές που κρύβουν κινδύνους αν ζεσταθούν στα μικροκύματα


ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ

Σε ποια χώρα κληρώνουν πολυτελή αυτοκίνητα για όσους ζητούν αποδείξεις;;; - Μήπως να το σκεφτούν και οι δικοί μας;;;

ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ;;; - Σε ποια χώρα κληρώνουν πολυτελή αυτοκίνητα για όσους ζητούν αποδείξεις;;; - Μήπως να το σκεφτούν και οι δικοί μας;;;
 
Οι φορολογικές Αρχές της Πορτογαλίας πιστεύουν ότι η κλήρωση πολυτελών αυτοκινήτων στους πολίτες της χώρας θα αποτελέσει κίνητρο για να ζητούν αυτοί αποδείξεις για τις αγορές τους, αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Financial Times.
Από τον Απρίλιο, σημειώνει το δημοσίευμα, οι Αρχές θα ξεκινήσουν εβδομαδιαίες κληρώσεις, με τις οποίες θα παρέχονται 60 κορυφαία αυτοκίνητα κάθε χρόνο στους καταναλωτές που κάνουν το καθήκον τους και ζητούν αποδείξεις με τον Αριθμό Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ) τους από καφέ, εστιατόρια, μηχανικούς αυτοκινήτων, κομμωτήρια και άλλες επιχειρήσεις.
Ο στόχος είναι να στρατευθούν οι Πορτογάλοι στην καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, του αθέμιτου ανταγωνισμού και της παραοικονομίας, η οποία εκτιμάται ότι αντιστοιχεί σχεδόν στο ένα πέμπτο του επίσημου πορτογαλικού ΑΕΠ

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ με την ΛΗΣΤΕΙΑ των διοδίων!!! Το μεγάλο κόλπο της διαπλοκής από νταβατζήδες και κυβερνώντες - Γιατί ΔΕΝ μιλάνε τα μεγάλα ΜΜΕ; ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ με την ΛΗΣΤΕΙΑ των διοδίων!!! Το μεγάλο κόλπο της διαπλοκής από νταβατζήδες και κυβερνώντες - Γιατί ΔΕΝ μιλάνε τα μεγάλα ΜΜΕ; ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ στο Athens Magazine
 
Πάνε 4 χρόνια που ξεκίνησε ένα ακόμα μεγάλο κόλπο της διαπλοκής αυτή την φορά στους εθνικούς δρόμους. Με τις συμβάσεις παραχώρησης στους μεγάλους εργολάβους.
Διόδια ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια ανά 30 χιλιόμετρα, με συνεχείς αυξήσεις φωτιά σε δρόμους έτοιμους και χρυσοπληρωμένους από τον ελληνικό λαό εδώ και χρόνια.
Τα καθεστωτικά ΜΜΕ, σύμφωνα με δημοσίευμα του elatora.com, ελάχιστα κάνουν λόγο έχει αποσιωπήσει εντελώς το θέμα- για την μεγάλη ληστεία με τα διόδια που γίνεται σε βάρος του ελληνικού λαού.