Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

ΑΝΔΡΑΣ ΚΑΙ ΣΕΧ

Η σεξουαλική ζωή του άντρα σε… σκίτσα!

Η σεξουαλική ζωή ενός άντρα όπως αυτή διαμορφώνεται με το πέρασμα του χρόνου μέσα από μερικά πολύ διασκεδαστικά και έξυπνα σκίτσα.


Perierga.gr - Η σεξουαλική ζωή του άντρα σε... σκίτσα!
- See more at: http://perierga.gr/

ΠΑΡΑΞΕΝΟΙ ΔΡΟΜΟΙ

Οι 10 πιο παράξενοι δρόμοι στον κόσμο!

Ευαγγελία Αναστασάκη

Είναι συντομότερος, στενότερος, μεγαλύτερος, φαρδύτερος… Καθένας από τους 10 δρόμους που φιγουράρουν στη λίστα με τους πιο παράξενους του κόσμου έχει τη δική του «πονεμένη» ιστορία. Καλό θα ήταν να τη μάθετε και εσείς σε περίπτωση που κάποια στιγμή βρεθείτε στο οδόστρωμα, να ξέρετε -βρε αδελφέ- πώς θα… ξεφύγετε!

1. Ο «συντομότερος» δρόμος (Ebenezer Place, Σκοτία)
perierga.gr - Οι 10 πιο παράξενοι δρόμοι στον κόσμο!
Τον διασχίζεις τάχιστα, χωρίς να κουραστείς καθόλου, είτε φοράς παπούτσι φλατ είτε γόβα στιλέτο! Ο «συντομότερος» δρόμος στον κόσμο έχει μήκος 2,06 μέτρα και μόνο μία διεύθυνση(!): Η είσοδος ενός μπιστρό με τον αριθμό 1, που αποτελεί μέρος του ξενοδοχείου «Mackays». Κατάκοπος πια, πίνεις και το ποτάκι σου!

2. Ο στενότερος δρόμος (Spreuerhofstraße, Γερμανία)
perierga.gr - Οι 10 πιο παράξενοι δρόμοι στον κόσμο!
Σε αυτόν το δρόμο πρέπει να είσαι το λιγότερο «ψηλόλιγνος» για να τον διασχίσεις, αφού το πλάτος του κυμαίνεται από 31 εκατοστά (στο στενότερο σημείο) έως 50 εκατοστά (στο φαρδύτερο). Επιπλέον, για να περάσεις ξέχασε τους τρυφερούς εναγκαλισμούς με το έτερον ήμισυ! Στην έξοδο πάλι θα πιαστείτε χεράκι χεράκι…

Η ΜΟΥΜΙΑ ΤΗΣ ΑΤΥΧΙΑΣ

Ποια είναι η ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ της... καταραμένης μούμιας που... ΒΥΘΙΣΕ και τον Τιτανικό;;;

Ποια είναι η ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ της... καταραμένης μούμιας που... ΒΥΘΙΣΕ και τον Τιτανικό;;;
 
Κάπου πίσω στο 1860 πέντε απόφοιτοι του πανεπιστημίου της Οξφόρδης πήγαν ένα ταξίδι στην Αίγυπτο. Προκειμένου να θυμούνται για πάντα το ταξίδι τους αποφάσισαν να πάρουν μαζί τους πίσω στην πατρίδα ένα αναμνηστικό... που δεν ήταν άλλο από το καπάκι από το φέρετρο μιας μούμιας... της ιέρειας της Amen-Ra.

Δύο από τους άντρες πέθαναν κατά την επιστροφή τους από την Αίγυπτο. Ένας τρίτος πήγε στο Κάιρο και αυτοπυροβολήθηκε κατά λάθος στο χέρι ενώ κυνηγούσε ορτύκια και έπρεπε να το ακρωτηριάσει.