Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

Κεφαλονιά: Ποιες είναι οι top παραλίες της;
 
Κεφαλονια: Ποιες ειναι οι top παραλιες της;
 
Γαλαζοπράσινα νερά κάτω από θεόρατα βράχια, καυτές αγκαλιές από λευκή άμμο και παρθένα τοπία βγαλμένα από παραμύθι.
 
Μύρτος
Έχει «ποζάρει» σε χιλιάδες φωτογραφίες και είναι η πιο διάσημη παραλία του νησιού. Σε απόσταση 15 χλμ. από το γραφικό Φισκάρδο, η οργανωμένη παραλία του Μύρτου υποδέχεται κάθε χρόνο χιλιάδες τουρίστες. Απόκρημνα βράχια υψώνονται προστατευτικά γύρω του και τα τιρκουάζ νερά του λούζουν τη λευκή αμμουδιά. Καλωσορίσατε στον Παράδεισο!


ΤΡΟΧΟΒΙΛΑ

Πόσο άνετη μπορεί να είναι μία τροχοβίλα;

 
 
Πόσο άνετη μπορεί να είναι μία τροχοβίλα;
 
 

Μικρή στο μάτι...

 

SUV ΑΠΟ ΤΗΝ MERCEDES

Επταθέσιο compact SUV ετοιμάζει η Mercedes

 
Επταθέσιο compact SUV ετοιμάζει η Mercedes
 

Πιθανώς θα ονομάζεται GLΒ και θα στηρίζεται στην επόμενη A-Class

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, η Mercedes ετοιμάζει για το 2019 ένα crossover μοντέλο, το οποίο θα αντλεί έμπνευση από την επόμενη γενιά της G-Class.

Πολλές λεπτομέρειες ακόμα δεν υπάρχουν, ωστόσο κατά τα φαινόμενα το νέο μοντέλο θα ονομαστεί GLB και θα είναι μεγαλύτερο από την GLA.
 

ΤΑΞΙΔΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Ο γύρος του κόσμου σε 3 λεπτά

 
Ο γύρος του κόσμου σε 3 λεπτά
 

36 χώρες, 600 μέρες, 1 selfie βίντεο


Πολλές φορές το πιο δύσκολο κομμάτι μετά την επιστροφή από ένα ταξίδι είναι να ξεχωρίσεις ποιες στιγμές θέλεις να κρατήσεις, να αποτυπώσεις στη μνήμη σου, στα άλμπουμ σου, ποιες στιγμές θέλεις να μοιραστείς από την εμπειρία σου.

Αυτό δεν ήταν πρόβλημα για τον 26χρονο Alex Chacón που κατάφερε να συμπτύξει 600 ημέρες ταξιδιού σε ένα βίντεο τριών λεπτών.

ΔΩΡΕΑΝ ΡΕΥΜΑ

Δείτε το βίντεο που βρήκαμε στο διαδίκτυο και το δημοσιεύουμε με κάθε επιφύλαξη...


 



ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΚΑ ΤΕΡΑΤΑ

Όταν το Jurassic Park φαντάζει παιδική χαρά

 
Όταν το Jurassic Park φαντάζει παιδική χαρά
 

Προϊστορικά τέρατα που κάνουν τον Τυραννόσαυρο Ρεξ να μοιάζει ακίνδυνος!


Το πιο τρομακτικό απ' όλα είναι ότι πράγματι υπήρξαν, έζησαν όμως σε εποχές που δεν συναντήθηκαν με τον άνθρωπο, γι' αυτό και το είδος μας επιβίωσε στους αιώνες.

Κι έτσι υπάρχουν στιγμές που απλά κάθεσαι πίσω και εμπιστεύεσαι τη φύση. Γιατί ο φυσικός μας κόσμος ξέρει ακριβώς τι πλάσματα μπορούν να συνυπάρξουν στο ίδιο περιβάλλον την ίδια χρονική στιγμή.

Η φύση κατάλαβε δηλαδή -ευτυχώς έγκαιρα για μας- ότι ο Τυραννόσαυρος δεν θα μπορούσε να ζήσει παρέα με τον Homo Sapiens, γι' αυτό και έβαλε μερικά εκατομμύρια χρόνια να χωρίζουν τους δυο τους.

Ειδάλλως ένα καλό κομμάτι της ανθρωπότητας θα λειτουργούσε απλώς ως πιάτο για τους δεινόσαυρους, οι οποίοι θα δειπνούσαν ανενόχλητοι με τη σάρκα μας.