Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΖΩΔΙΑ

Τι μουσική ακούει κάθε ζώδιο;

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

Όπως και σε κάθε τι άλλο, έτσι και στη μουσική, κάθε ζώδιο έχει τις δικές του προτιμήσεις. Εδώ θα μάθετε πώς να προσελκύσετε κάποιο ζώδιο παίζοντάς του την κατάλληλη μουσική ή τι CD να του διαλέξετε για δώρο.



Κριός

Το ζώδιο της φωτιάς προτιμά ζωντανή, εμπνευσμένη μουσική, η οποία όμως, θα έχει ταυτόχρονα ένα «στρατιωτικό» αίσθημα. Του ταιριάζει κάθε είδος μουσικής, που έχει ένα δυνατό ρυθμό κι αυτό επειδή ο κριός εκτιμά τον έρωτα, την έμπνευση, αλλά και την τάξη. Ο Βάγκνερ είναι μια καλή επιλογή από τους κλασικούς συνθέτες. Αν και σοβαροί και προσηλωμένοι στην καριέρα τους, τους αρέσει ν’ ακούν heavy metal, punk και hard rock. Τους αρέσει επίσης, η παλιά συμφωνική μουσική. Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε Μότσαρτ, Coldplay, Sex Pistols και Ozzy Osbourne.

Ταύρος

Σ’ αυτό το ζώδιο της γης αρέσει η χαρούμενη ποπ μουσική. Η κλασική ροκ είναι επίσης, αγαπημένη του. Το βασικό είναι η μουσική που θα ακούει να είναι «εύκολη» στ’ αυτιά, αλλιώς ο ταύρος αναστατώνεται. Δεν τρελαίνονται για την κλασική μουσική, γιατί τη βρίσκουν κάπως… ακαταλαβίστικη. Τους αρέσει να τραγουδούν μαζί με το ραδιόφωνο και προτιμούν τη μουσική των Beatles, των Rolling Stones και των Heart. Συνηθίζουν να βλέπουν πολλή τηλεόραση και συχνά θα τους ακούσετε να σιγοτραγουδούν τους τίτλους αρχής της αγαπημένης τους σειρά. Τους αρέσουν επίσης τα σάουντρακ ταινιών, ιδίως ταινιών επιστημονικής φαντασίας ή περιπέτειας.

ΤΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ

Αυτό είναι το μακρύτερο αεροσκάφος του κόσμου

 
Αυτό είναι το μακρύτερο αεροσκάφος του κόσμου
 

Το μήκος του φτάνει τα 92 μέτρα

Το πιο μακρύ αεροσκάφος στον κόσμο παρουσιάστηκε πριν από λίγες ημέρες στο μεγαλύτερο υπόστεγο αεροσκαφών της Μεγάλης Βρετανίας.

Με την πρώτη ματιά μοιάζει σαν ένα τεράστιο αερόπλοιο.

Η μοναδική, αεροδυναμική του σχεδίαση, γράφει ο Richard Westcott για το BBC, του επιτρέπει να ανυψώνεται όπως τα φτερά των αεροσκαφών.

ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΙ

 Καθάρισε ο Φιλιππίδης με το ΣΚΑΝΔΑΛΟ Post Bank!!! Έτσι λέει τουλάχιστον ο ίδιος όταν βολτάρει στο Κολωνάκι

ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ! Καθάρισε ο Φιλιππίδης με το ΣΚΑΝΔΑΛΟ Post Bank!!! Έτσι λέει τουλάχιστον ο ίδιος όταν βολτάρει στο Κολωνάκι
 
Γράφει χαρακτηριστικά σήμερα ο Βηματοδότης:
 
«Παρ' ολίγον να τον ξεχάσουμε με τα τόσα που συμβαίνουν γύρω μας.
Ο λόγος για τον βασικό κατηγορούμενο για το σκάνδαλο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Αγγελο Φιλιππίδη, τον οποίο είδα να περιφέρεται με αθλητικές φόρμες και αθλητικά παπούτσια στο Κολωνάκι.
Τον ρώτησα εάν πλήρωσε την εγγύηση για να κυκλοφορεί ελεύθερος και ξέρετε τι μου απάντησε; «Νομίζω ότι δεν θα γίνει ποτέ δίκη. Καθάρισα, έδωσα όλα τα στοιχεία στις δικαστικές αρχές.
 
 
 
 
Ναι, πλήρωσα την εγγύηση γιατί σε διαφορετική περίπτωση δεν θα με βλέπατε άνετο στο Κολωνάκι. Θα ήμουν μέσα». Τα έλεγε με τέτοια άνεση ωσάν να μη συνέβαινε τίποτα, ωσάν να μην είχε συλληφθεί ποτέ, ωσάν να μην έχει περάσει από τις τουρκικές φυλακές, αφήστε που επιχείρησε να υπερασπιστεί και τον Κυρ. Γριβέα λέγοντας ότι και αυτός είναι αθώος.»

ΒΡΕΓΜΕΝΕΣ ΓΑΤΕΣ

Σαν... βρεγμένη γάτα

 
Σαν... βρεγμένη γάτα
 

Γκριμάτσες που σκοτώνουν!


 
 

ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΙ

Θεοχάρης: Η Ελλάδα θα πετύχει τους φορολογικούς της στόχους. Ετοιμαστείτε για “στενότερες” επαφές!


Αναρτήθηκε από τον/την economikos στο Απριλίου 10, 2014
 
 
20140409-195042.jpg


«Η Ελλάδα θα καλύψει την υστέρηση που παρατηρήθηκε το πρώτο τρίμηνο του έτους και θα πετύχει τους φορολογικούς της στόχους για το 2014, με την ανάκαμψη της οικονομίας» δήλωσε ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων, Χάρης Θεοχάρης, σε συνέντευξή του στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Bloomberg.


Όπως αναφέρεται στην ανταπόκριση από την Αθήνα, ο κ. Θεοχάρης τόνισε ότι «η τρύπα στα έσοδα, που υπολογίζεται μεταξύ 200 και 300 εκατ. ευρώ, οφείλεται κυρίως στις δυσλειτουργίες που προκάλεσαν οι διοικητικές μεταρρυθμίσεις και οι αλλαγές στις προθεσμίες πληρωμής» προσθέτοντας ότι «τα μακροοικονομικά στοιχεία είναι υπέρ μας. 

Η Ελλάδα πέτυχε τους εισοδηματικούς στόχους του προϋπολογισμού το 2013, για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια και δεν βλέπω κανέναν λόγο που να δημιουργεί αμφιβολία ότι δεν θα τα καταφέρουμε ξανά φέτος».

CHAMPIONS LEAGUE - ΒΓΗΚΑΝ Η 4

Η Ατλέτικο «πέταξε έξω» την Μπαρτσελόνα, με ανατροπή η Μπάγερν την Μ.Γιουνάιτεντ

Η Ατλέτικο «πέταξε έξω» την Μπαρτσελόνα, με ανατροπή η Μπάγερν την Μ.Γιουνάιτεντ

Η Ατλέτικο Μαδρίτης άφησε εκτός ημιτελικής φάσης την Μπαρτσελόνα, καθώς επικράτησε με 1-0 στο «Βιθέντε Καλντερόν» στον Ισπανικό εμφύλιο και σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου αγώνα στη Βαρκελώνη, πήρε την πρόκριση στους «4», έπειτα από 40 χρόνια!

Την ίδια ώρα η πρωταθλήτρια Ευρώπης Μπάγερν Μονάχου βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά κατάφερε σε λίγα λεπτά να ανατρέψει το σκορ και το σκηνικό και με το τελικό 3-1 (1-1 το πρώτο ματς στο Μάντσεστερ) να πάρει το εισιτήριο για τους «4», όπου περιμένουν από την Τρίτη οι Τσέλσι και Ρεάλ Μαδρίτης. Η κλήρωση των ημιτελικών θα γίνει την Παρασκευή.