Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

ΟΙ ΠΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ

17 Δεκεμβρίου 2012
Oι 10 πιο εμπορικές ελληνικές ταινίες των τελευταίων χρόνων
O ελληνικός κινηματογράφος ανθίζει και ιδού η απόδειξη!
Μπορεί η ελληνική οικονομία, κοινωνία και όλα τα παρεμφερή να περνάει κρίση αλλά όπως όλα δείχνουν ο ελληνικός κινηματογράφος τα τελευταία χρόνια γνωρίζει ιδιαίτερη άνθιση με τις ελληνικές ταινίες να κάνουν ρεκόρ εισπράξεων.
Μη φανταστείτε φυσικά στιγμές του '60 και τις ταινίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη, αλλά οι Έλληνες πλέον έχουν ανάγκη από μυθοπλασία περισσότερο από κάθε άλλη φορά, με αποτέλεσμα οτιδήποτε ελληνικό που να έχει πλοκή και σενάριο κυριολεκτικά να αποθεώνεται! Άσχετα από την καλλιτεχνική, ή όχι αξία, δεν είμαστε άλλωστε κριτικοί κινηματογράφου, ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η πρώτη κινηματογραφική απόπειρα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.
Το Αν... λοιπόν, είναι μία αισθηματική περιπέτεια με όλα εκείνα τα στοιχεία που έχουμε λατρέψει κατά καιρούς στον Παπακαλιάτη, η οποία έκλεισε την πρώτη εβδομάδα προβολής της με το απίστευτο ποσό των 170.000 εισιτηρίων! Με αφορή λοιπόν την συγκεκριμένη επιτυχία, ανατρέξαμε στις μεγαλύτερες ελληνικές κινηματογραφικές επιτυχίες των τελευταίων χρόνων για να σας δείξουμε ότι ο ελληνικός κινηματογράφος είναι ακόμα ζωντανός!
10. Η κληρονόμος: 3.349.000 εισπράξεις
09. Straight Story: 3.416.000 εισπράξεις
08. I Love Karditsa: 4.100.700 εισπράξεις
07. Bank Bang: 4.131.000 εισπράξεις
06. Λούφα και Απαλλαγή I4: 4.580.000
05. Μόλις χώρισα: 4.586.000
04. Νύφες: 4.928.000
03. Νήσος: 5.696.000
02. Πολίτικη Κουζίνα: 10.000.000
01. Λούφα και Παραλλαγή-Σερήνες στο Αιγαίο: 11.000.000
Το Safe Sex όπως όλοι γνωρίζουμε, είναι η ταινία που άνοιξε το δρόμο για να ανθίσει και πάλι ο ελληνικός κινηματογράφος ενώ έκανε και ρεκόρ εισπράξεων. Ωστόσο, προτιμήσαμε να μην το συμπεριλάβουμε στη λίστα μας μιας και είναι προηγούμενης δεκαετίας και το νόμισμα μας ήταν ακόμα η δραχμή.
ΔΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ

ΤΗΣ ΕΙΧE ΤΑΞΗ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΑΛΟΓΟ



Η φωτογραφία που κάνει το "γύρο" του Facebook σήμερα, είναι από την Ονειρούπολη της Δράμας.

ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Τι είναι το Ημερολόγιο των Μάγια που προβλέπει το τέλος του κόσμου

Δημοσιευμένη  εικόνα



Έρχεται η ολοκληρωτική καταστροφή του
κόσμου στις 21/12/2012; Πώς γεννήθηκε ο πιο πολυσυζητημένος μύθος των καιρών μας. Το Ημερολόγιο των Μάγια θεωρείται το ακριβέστερο ημερολόγιο που δημιουργήθηκε ποτέ από οποιονδήποτε γνωστό πολιτισμό. Ούτε οι Αρχαίοι Έλληνες δεν είχαν καταφέρει να δημιουργήσουν ένα τόσο πλήρες ημερολόγιο. Αυτό των Μάγια, του αρχαίου λαού της Νότιας Αμερικής βασίζεται σε τρείς κύκλους: Έναν κεντρικό κύκλο 365 ημερών, έναν «ιερό» κύκλο 260 ημερών κι έναν Μεγάλο Κύκλο 5.125 ετών.



Σύμφωνα με τη Μυθολογία των Μάγια, οι Μεγάλοι Κύκλοι τελειώνουν με καταστροφή. Είναι, στην ουσία, το τέλος ενός πειράματος που κάνουν οι Θεοί. Αν ο κόσμος που προσπαθούν να φτιάξουν τούς αρέσει, θα τον αφήσουν να ξεκινήσει ένα νέο κύκλο. Αν όχι, θα τον καταστρέψουν και θα ξεκινήσουν από την αρχή. Τέσσερις φορές τον έχουν καταστρέψει ως τώρα. Και στις 12/12/2012 ένας ακόμη κύκλος φτάνει στο τέλος του.

Το περίφημο ημερολόγιο των Μάγια, λοιπόν, ναι μεν μετράει τον χρόνο μέχρι τις 21/12/2012, μέχρι την Παρασκευή που μας έρχεται δηλαδή, αλλά δεν σταματάει εκεί. Αν όλα πάνε καλά, αν οι Θεοί συμωνήσουν ότι ο κόσμος που έφτιαξαν τούς αρέσει, τότε δεν θα τον καταστρέψουν.

ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ

μικρο νησί 

yacht-island
yacht-island
 

ΔΩΣΑΝΕ ΤΖΑΜΠΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2012

ΣΟΚ: Η τρόικα έχει δικαίωμα κατάσχεσης της δημόσιας περιουσίας!

ΦΘΗΝΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Την εθνική κυριαρχία της χώρας εκχωρεί πλήρως στην τρόικα η κυβέρνηση με τη νέα δανειακή σύμβαση που υπέγραψε. Στη δανειακή σύμβαση που... 

...δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ (Φύλλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεως) με αριθμό 240 αναφέρεται ότι:

"Ούτε το δικαιούχο κράτος μέλος, ούτε η Τράπεζα της Ελλάδος ούτε κανένα από τα αντίστοιχα περιουσιακά τους στοιχεία εξαιρούνται, λόγω εθνικής κυριαρχίας ή για άλλο λόγο, της δικαιοδοσίας, κατάσχεσης-συντηρητικής ή αναγκαστικής εκτέλεσης σε σχέση με οποιοδήποτε ένδικο βοήθημα ή διαδικασία σχετικά με τη σύμβαση τροποποίησης".

Σε περίπτωση που η Ελλάδα αθετήσει κάποιον από τους όρους της δανειακής σύμβασης ή προχωρήσει σε μονομερείς κινήσεις, η τρόικα έχει δικαίωμα να προχωρήσει σε κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων του Δημοσίου.

Στην ίδια Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου περιλαμβάνεται η αναθεωρημένη δανειακή σύμβαση, με πρόσθετους όρους για τις αποκρατικοποιήσεις και για την καταβολή των δόσεων.

Περιέχει ακόμη τους όρους εκταμίευσης του δανείου για την ανταλλαγή ομολόγων που περιλαμβάνουν τιτλοποίηση μελλοντικών εσόδων από αποκρατικοποιήσεις και ειδικά πιστοποιητικά συμμόρφωσης, που θα δίνει το νομικό συμβούλιο του κράτους και το υπουργείο Οικονομικών στο ΕΤΧΣ.

Περιλαμβάνει και διατάξεις για την Ενιαία Αρχή Πληρωμών και τις διαθεσιμότητες στο Δημόσιο.
Το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης θα στέλνει πίνακες διαθεσιμότητας ή αργίας στην Ενιαία Αρχή Πληρωμής, η οποία θα ελέγχει τις αποδοχές θα λαμβάνουν οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι.
 

Πηγή: newsbomb.gr

ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ

17 Δεκεμβρίου 2012
Ποιος διάσημος τραγουδιστής είναι πατέρας του Μηδενιστή;;; (ούτε που το φαντάζεσαι)

Η ΝΑΣΑ ΑΝΗΣΥΧΗ

Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2012


Η ΝΑΣΑ δημοσιοποιεί βίντεο για τις 22/12/12 από τώρα. Σιγουριά η κάτι άλλο;

H ΝΑΣΑ αν και εξέδωσε ανακοίνωση, ΄προφανώς για να καθησυχάσει τον κόσμο, προέβη και σε μια ασυνήθιστη ενέργεια. Είχε προετοιμάσει ένα ντοκυμαντέρ...



 τεσσεράμισυ περίπου λεπτών, που θα  προβάλλετο την 22/12/12, δηλαδή μία ημέρα μετά την ημέρα, όπου σύμφωνα με το ημερολόγιο των Μάγια, ο κόσμος θα καταστρεφόταν. Φαίνεται ότι η ανησυχία για την επικείμενη καταστροφή στις 21/12/12, ιδιαίτερα στις ΗΠΑ παραμένει σε υψηλα επίπεδα, παρά τις διαβεβαιώσεις περί του αντιθέτου, ώστε ανάγκασε την ΝΑΣΑ να δώσει στην δημοσιότητα το εν λόγω βίντεο, όπου με επιστημονικό τρόπο εξηγεί γιατί η αντίληψη της καταστροφής του κόσμου ήταν μόνο δοξασίες. 

Παρ΄όλα αυτά η προβολή του βίντεο αυτού δημιούργησε επιπρόσθετα ερωτηματικά και απορίες. Είναι τόσο σίγουροι ότι τίποτα δεν θα συμβεί ή ΄συμβαίνει κάτι άλλο και προσπαθούν να το αποκρύψουν;


Πηγή: staparaskinia.gr

ΤΖΑΜΠΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2012

Καφρίλα: Διαφήμιση για όπλα δίπλα στην είδηση για τη σφαγή στο Κονέκτικατ

Το διέπραξε η εφημερίδα “Rock Hill Ηerald” της Νότιας Καρολίνας. Η είδηση για τη σφαγή στο Sandy Hook είναι γνωστή... 

...σε όλους και σε όλες, καλύτερα να μην επαναλαμβάνουμε τις θλιβερές λεπτομέρειες. Εκείνο που αποκαλύπτεται τώρα είναι ότι στη σαββατιάτικη έκδοσή της η εφημερίδα “Rock Hill Ηerald” της Νότιας Καρολίνας δημοσίευσε ακριβώς δίπλα στην είδηση μια φουλ χρώμα διαφήμιση για όπλα. Οπλα κάθε είδους και μικρά και μεγάλα και περίστροφα και αυτόματα, να ‘χει ο κόσμος να σκοτώνει.

Ζήτησε βέβαια ταπεινά συγγνώμη όταν έφαγε το βρισίδι της χρονιάς, αλλά και πάλι το σιχαμένο καφριλίκι της εφημερίδας δεν θα ξεχαστεί εύκολα.