Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

ΚΑΚΟΣ ΓΙΑΤΙ

Τρίτη, 29 Μαρτίου 2011

Τα ταξί στην Ταϊλάνδη απαγορεύουν το στοματικό σεξ!


Σε ένα ταξί στην Ταϊλάνδη, απαγορεύεται να κάνεις σχεδόν τα πάντα. Το να μην καπνίζεις και να μην πίνεις θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως λογικές απαγορεύσεις…
Τα αρμόδια σηματάκια στα παράθυρα αλλά και στο εσωτερικό των οχημάτων το δηλώνουν ξεκάθαρα, απαγορεύεται το κάπνισμα αλλά και το ποτό.
Yπάρχουν πάρα πολλά απαγορευτικά σήματα στα ταξί, τα οποία θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν από ευτράπελα ως εξωφρενικά! Για παράδειγμα υπάρχει ειδικό σήμα που απαγορεύει το...στοματικό σεξ μέσα στο ταξί.
Ακόμα, απαγορεύεται και το σεξ μεταξύ τριών ατόμων!
Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει και το ειδικό σήμα που απαγορεύει τη χρήση ναρκωτικών.

cosmo.gr

ΚΟΛ......ΡΔΟΣ

Τρίτη, 29 Μαρτίου 2011

Ο μοναδικός άνθρωπος που επιβίωσε από δύο τσουνάμι!


Η συγκλονιστική ιστορία του 39χρονου Ινδονήσιου Zahrul Fuadi που βγήκε ζωντανός και από το τσουνάμι της Ινδονησίας όπου έμενε τότε και από τον μέγα-σεισμό και το τσουνάμι που ακολούθησε στην Ιαπωνία όπου είχε μετακομίσει πρόσφατα.

Μάλιστα από σατανική σύμπτωση βρέθηκε και τις δύο φορές στο επίκεντρο των καταστροφών.

Ο Zahrul Fuadi κατοικούσε μαζί με την οικογένεια του το 2004 στην περιοχή Aceh της Ινδονησίας όπου θρήνησαν 170.000 νεκρούς από τους συνολικά 220.000 νεκρούς ενώ πριν από λίγους μήνες επέλεξε να μετακομίσει στην Ιαπωνία και μάλιστα στην πόλη Sendai που επλήγη περισσότερο από τον καταστροφικό σεισμό και το τσουνάμι.

Ο 39χρονος Zahrul αφηγείται στο BBC πως το 2004 έσωσε τον εαυτό του και την οικογένεια του ''καβαλώντας'' την τελευταία στιγμή το μονίμως χαλασμένο μοτοποδήλατό του, που από θαύμα τότε ''πήρε μπροστά'', και έτσι απέφυγαν το τσουνάμι ανεβαίνοντας σε ένα λόφο.

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΚΑΡΦΩΜΑ

Τρίτη, 29 Μαρτίου 2011

Το κάρφωμα που άφησε άφωνο ακόμη και τον Κόμπι Μπράιαντ!


Ο Κόμπι Μπράιαντ συνηθίζει να αφήνει άφωνους τους φιλάθλους με τα καρφώματά του, τώρα όμως, ήρθε η ώρα για να μείνει ο ίδιος εντυπωσιασμένος από κάρφωμα και, μάλιστα, συμπαίκτη του! Ο ηγέτης των Λέικερς έβγαλε το καπέλο του... ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Ο Σάνον Μπράουν είναι παίκτης που έχει τα πάνω και τα κάτω του, σίγουρα όμως προικισμένος. Κόντρα στη Σάρλοτ, έκανε το κλέψιμο και ξεχύθηκε στον αιφνιδιασμό. Τότε, έκανε αυτό που κανείς άλλος δεν κάνει: πήγε την μπάλα από τα δεξί στο αριστερό, για να την καρφώσει με το ένα. Όλα αυτά σε μία κίνηση, ένα άλμα, το video αποδεικνύει πάντως, πως δεν είναι κάτι που μπορεί να κάνει κάποιος εύκολα. Μάλλον, δεν γίνεται αυτό, σίγουρα όχι με την ευκολία που το κάνει ο Μπράουν.

«Του δίνω 10, δεν υπάρχει ερώτημα. Ήταν απλά απίστευτο. Η εκρηκτικότητα του δεν υπάρχει σ' αυτόν τον κόσμο, προέρχεται από κάπου αλλού. Δεν ξέρω αν μπορώ να το κάνω εγώ. Έχω κάνει πολλά, αλλά αυτό...», είπε ο Κόμπι Μπράιαντ, ο οποίος άλλωστε, κέρδισε το διαγωνισμό των καρφωμάτων στο All Star το 1997.

Και για να το λέει αυτό ο Κόμπι, ο οποίος σταμάτησε τις συμμετοχές στους διαγωνισμούς για να αφήσει άλλους να πάρουν τις διακρίσεις, κάτι παραπάνω θα ξέρει.


Ο ΜΠΡΑΟΥΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΧΕΡΙΑ ΣΤΟ ΚΑΡΦΩΜΑ by panklo

Ο ΝΕΟΣ - ΠΑΛΙΟΣ - ΥΠΕΡΗΡΩΑΣ

Τρίτη, 29 Μαρτίου 2011

Δείτε το εντυπωσιακό trailer του Captain America!



Ένα νέο μεγαλύτερο trailer με περισσότερες εικόνες από τον Captain America... ΠΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΕΪΛΕΡ

κυκλοφορεί τον τελευταίο καιρό στο διαδίκτυο δίνοντας περισσότερες πληροφορίες για τη νέα ταινία καθηλώνοντας τους φανατικούς θαυμαστές που αδημονούν για την πρεμιέρα.



ΓΑΛΛΟΣ SPIDERMAN

Τρίτη, 29 Μαρτίου 2011

Σκαρφάλωσε σε κτίριο 828 μέτρων! - Δείτε το βίντεο

Ο Γάλλος spiderman έφτασε στο 160ο όροφο

Ο Αλέν Ρομπέρ, γνωστός ως «άνθρωπος αράχνη» ή «Γάλλος spiderman» σκαρφάλωσε χθες στο ψηλότερο κτίριο του κόσμου, το Burj Khalifa στο Ντουμπάι, ύψους 828 μέτρων, παρά τους ισχυρούς ανέμους που καθυστέρησαν την επίτευξη του εγχειρήματός του.


Ο 48χρονος Ρομπέρ χρειάστηκε περίπου έξι ώρες για να αναρριχηθεί στο κτίριο, το οποίο έχει περισσότερους από 160 ορόφους, χρησιμοποιώντας ένα σκοινί και εξάρτυση, όπως απαιτείται από τους διοργανωτές. Όμως όπως είπε, τα μέτρα ασφαλείας και η αγωνία στα βλέμματα του συγκεντρωμένου πλήθους του προκαλούσαν εκνευρισμό.

Ο Ρομπέρ συνελήφθη πολλές φορές στο παρελθόν σε διάφορες χώρες καθώς οι αρχές σπανίως δίνουν άδεια για τόσο επικίνδυνα εγχειρήματα. Η πρώτη φορά που ο Ρομπέρ αναρριχήθηκε σε κτίριο ήταν σε ηλικία 12 ετών όταν κλειδώθηκε έξω από το διαμέρισμά του και αποφάσισε να σκαρφαλώσει οκτώ ορόφους για να μπει από το ανοιχτό παράθυρο.

Έκτοτε έχει αναρριχηθεί σε περισσότερα από 80 κτίρια σε όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων ο πύργος Sears στο Σικάγο και ο Taipei 101 στην Ταϊβάν.
newsbeast

ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΤΡΩΜΕ

Τρίτη, 29 Μαρτίου 2011

Γιατί μαμά γαβγίζει το κοτόπουλο μου;


Γιατί παιδί μου η Ευρώπη απέτυχε να καταλήξει σε μια συμφωνία για να απαγορεύσει τη διάθεση στην αγορά κρέατος από κλωνοποιημένα ζώα.

Η ισχύουσα νομοθεσία της Ευρωπαικής Ένωσης που επιτρέπει το κρέας από κλωνοποιημένα ζώα θα παραμείνει σε ισχύ, παρά τις αντιδράσεις των καταναλωτών, μετά την αποτυχία των κυβερνήσεων και της Ευρωβουλής να καταλήξουν σήμερα σ' ένα συμβιβασμό για τον τρόπο απαγόρευσής του.

Έπειτα από τρία χρόνια επίπονων διαπραγματεύσεων με θέμα μια ευρωπαϊκή νομοθεσία γι' αυτό το πολύ ευαίσθητο θέμα, οι διαβουλεύσεις "έλαβαν τέλος χωρίς να υπάρξει συμφωνία" ανάμεσα στα κράτη της ΕΕ και το κοινοβούλιο, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ουγγρική προεδρία της ΕΕ.

Αυτό σημαίνει συγκεκριμένα ότι οι κανονισμοί που ισχύουν σήμερα, οι οποίοι δεν προβλέπουν καμιά ειδική πλαισίωση της διάθεσης κρέατος από κλωνοποιημένα ζώα στην ευρωπαϊκή αγορά και ισχύουν από το 1997, παραμένουν σε ισχύ, προστίθεται στην ανακοίνωση.