Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

ΠΟΥ ΠΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ

Απίστευτο. Eνα ολόκληρο χωριό κέρδισε στο ΛΟΤΤΟ 950 εκ. ευρώ εκτός από τον Μητσοτάκη
Απίστευτο. Eνα ολόκληρο χωριό κέρδισε στο ΛΟΤΤΟ 950 εκ. ευρώ εκτός από τον ΜητσοτάκηΈνα μικρό χωριό βορειοανατολικά της Βαρκελώνης, στην Ισπανία, ήταν αυτό που κέρδισε το μεγαλύτερο τζακ-ποτ στην ιστορία της χώρας, οι κάτοικοι του οποίου μοιράστηκαν το αστρονομικό ποσό των 950 εκ. δολλαρίων. Όμως κέρδισε όλο το χωριό; Όχι... Οι κάτοικοι του μικρού Σοντέτο αγοράζουν........ λαχνούς της Χριστουγεννιάτικης Λοταρίας προσφέροντας στήριξη στην ένωση των νοικοκυρών του τόπου τους που τα εμπορεύεται κερδίζοντας ένα μικρό ποσοστό. Ωστόσο, φέτος η οικονομική κατάσταση ήταν τόσο τραγική που κάποιοι κάτοικοι σκέφτονταν να μην συμμετάσχουν στην εθνική εμμονή της Λοταρίας. Για καλή τους τύχη, έμειναν πιστοί στις συνήθειες τους.
Οι περισσότεροι κάτοικοι του Σοντέτο είναι αγρότες ή άνεργοι εργάτες οικοδομών. Πλέον κάποιοι είναι εκατομμυριούχοι, ενώ ακόμη και οι λιγότεροι τυχεροί κέρδισαν ένα μίνιμουμ 130.000 δολαρίων. Ο μοναδικός που έμεινε έξω από τον χορό των κερδών ήταν ο Έλληνας Κωστής Μητσοτάκης (απλή συνωνυμία!). Ο κ. Μητσοτάκης πήγε στο μικρό Σοντέτο, που αριθμεί περίπου 250 κατοίκους, για μια γυναίκα. Το ειδύλλιο δεν προχώρησε, όμως ο Έλληνας παραγωγός ταινιών παραμένει εκεί και δηλώνει πως παρότι δεν κέρδισε έχει ωφεληθεί από την τύχη των υπολοίπων καθώς τώρα μπορεί να πουλήσει τη γη του.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ

Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2012

Hackers μπορούν και «διαβάζουν» στοιχεία πιστωτικών καρτών μέσα από ρούχα και πορτοφόλια!!


Μία νέα τεχνολογία στις πιστωτικές κάρτες, δίνει πρόσβαση στους hackers να εκτελέσουν ασύρματα, συναλλαγές.

Ελέγξτε το πίσω μέρος της πιστωτικής σας κάρτας...
Σε περίπτωση που διαθέτει τις λέξεις «PayPass», «Blink» ή άλλα σύμβολα που δηλώνουν ασύρματα δεδομένα, τότε σύμφωνα με την Kristin Paget, η κάρτα σας είναι ευάλωτη σε μια νέα μορφή κλοπής.

Η ερευνήτρια παρουσίασε πως μπορεί καποιος, να «διαβάσει» τα δεδομένα των πιστωτικών καρτών που απαιτούνται για να εκτελέσει οποιαδήποτε συναλλαγή μέσα από το πορτοφόλι, την τσάντα ή τη τσέπη του θύματος, χρησιμοποιώντας έναν φθηνό εξοπλισμό.

Στο συνέδριο hacking Shmoocon, η Paget προσπάθησε να αποδείξει αυτό που αδιαμφισβήτητα οι hackers πράτουν εδώ και καιρό και η βιομηχανία πιστωτικών καρτών επανειλημμένα υποβαθμίζει και αρνείται: Οι κάρτες που διαθέτουν RFID μπορούν εύκολα, οικονομικά και χωρίς να το αντιληφθεί κανείς να κλαπούν και να χρησιμοποιηθούν για συναλλαγές.

Η ερευνήτρια αγόρασε έναν Vivotech RFID credit card reader απο το eBay, αξίας 50 δολαρίων και κατέγραψε μπροστά στο κοινό τα στοιχεία (αριθμό κάρτας, ημερομηνία λήξης, αριθμό CVV) της πιστωτικής κάρτας ενός εθελοντή. Αμέσως μετά χρησιμοποίησε ένα εργαλείο αξίας 300 δολαρίων για να κωδικοποιήσει τα στοιχεία σε μια κενή κάρτα. Στη συνέχεια με τη χρήση ενός εξαρτήματος για το iPhone που επιτρέπει στον οποιοδήποτε να λαμβάνει πληρωμές, έκανε πληρωμή αξίας 15 δολαρίων στον εαυτό της απο τα χρήματα του εθελοντή, χρησιμοποιώντας την ψεύτικη κάρτα που μόλις είχε δημιουργήσει.

http://www.secnews.gr/archives/37953

ΛΕΤΕ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ

Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2012

Εισαγγελέας για τον μαφιόζο που "θα εξαφανίσει τη Βουλή"


Αντικείμενο έρευνας από τη Δικαιοσύνη, τα όσα φέρεται να γνωρίζει ο "εγκέφαλος" του κυκλώματος τοκογλύφων.

Απειλεί με βίντεο και αποκαλύψεις για πολιτικούς

Την παρέμβαση της εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης προκάλεσε το δημοσίευμα της εφημερίδας "Το Βήμα της Κυριακής", σχετικά με τις διασυνδέσεις του αρχηγού της μαφίας του Βορρά με πολιτικούς και αξιωματούχους.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο εκ των κατηγορουμένων ως "εγκέφαλος" του κυκλώματος τοκογλυφίας και εκβίασης, Μ. Καραμπέρης, φέρεται να έχει στην κατοχή του οπτικοακουστικό υλικό, όπου καταγράφονται συναντήσεις και συναλλαγές του ιδίου με πολιτικούς, στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και του κράτους γενικότερα, αξιωματούχους της ΕΛ.ΑΣ., ακόμη και δικαστικούς λειτουργούς.
Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Ευάγγελος Μπακέλας, έδωσε εντολή στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών, Ευάγγελο Μαδεμλή, να διενεργηθεί προκαταρκτική εξέταση προκειμένου να διερευνηθεί το περιεχόμενο του δημοσιεύματος και να αποδοθούν τυχόν ποινικές ευθύνες σε βάρος των εμπλεκόμενων προσώπων.
Οι απειλές του "εγκέφαλου"
Όπως αναφέρεται στο επίμαχο δημοσίευμα, τα βίντεο αυτά, που, όπως αφήνει να εννοηθεί συνεργάτης του 58χρονου βρίσκονται στην κατοχή του, αποκαλύπτουν εντυπωσιακές πολιτικές διασυνδέσεις του επιχειρηματία και των κατηγορουμένων ως μελών του κυκλώματος της τοκογλυφίας.
Μάλιστα, ο 58χρονος προφυλακισθείς για την υπόθεση φέρεται να εκμυστηρεύθηκε σε στενό συνεργάτη του ότι "αν βγάλω αυτά τα βίντεο, θα εξαφανιστεί η Βουλή".
Η προκαταρκτική εξέταση ανατέθηκε στην Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος της ΕΛ.ΑΣ. και στο πλαίσιο αυτής θα διερευνηθεί αν στοιχειοθετούνται τα αδικήματα της παθητικής και ενεργητικής δωροδοκίας, της κατάχρησης εξουσίας και της παραβίασης του απορρήτου των ιδιωτικών συνομιλιών.
Στο πλαίσιο της έρευνας θα κληθεί, μεταξύ άλλων, να δώσει ανωμοτί κατάθεση ο 58χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος κρίθηκε ήδη προσωρινά κρατούμενος για την υπόθεση της τοκογλυφίας -μετά την απολογία του στον ανακριτή- κι αναμένεται τις επόμενες ώρες να μεταχθεί από τα κρατητήρια της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης στις δικαστικές φυλακές Νιγρίτας των Σερρών.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2012

"Game of Thrones is coming" Δες teaser της 2ης season!


Μία δεύτερη μικρή "δόση" από Game of Thrones κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο.

Φυσικά δεν είναι αρκετό αλλά τουλάχιστον ο Απρίλης πλησιάζει...



Μετά το "cold winds" tease κυκλοφόρησε το "shadow" tease, στο οποίο ο ραδιούργος ευνούχος του παλατιού, Varys (τον υποδύεται οConleth Hill), αφηγείται την ιστορία τριών ανθρώπων. Ενός βασιλιά, ενός ιερέα και ενός πλουσιου.
Στο trailer υπαινίσσεται ο σημαντικός ρόλος που θα παίξει ο Tyrion Lannister, ο γνωστός σε όλους μας χιλιοβραβευμένος νάνος Peter Dinklage, στη δεύτερη season.
Φυσικά το καλύτερο σημείο είναι όταν μια οργισμένη Daenerys Targaryen (πανέμορφη Emilia Clarke), ανακοινώνει πως θα πάρει πίσω ότι της ανήκει με "φωτιά και αίμα"! (μακάρι βασικά!)

ΑΙΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙ

Βρέθηκε το καλύτερο αφεντικό του κόσμου!


Βρίσκεται στην Αυστραλία και μοίρασε 15 εκατομμύρια δολάρια για να πει «ευχαριστώ» στους υπαλλήλους του για την αφοσίωση και τη σκληρή δουλειά τους.

Φυσικά το δώρο ξάφνιασε ακόμη και το ίδιο το προσωπικό της εταιρίας λεωφορείων Grenda.

ΠΕΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΣΕΧ

Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2012

4 extreme θάνατοι την διάρκεια του σεξ


Άν είχε έρθει η ώρα να εγκαταλείψεις τον μάταιο τούτο κόσμο και μπορούσες να επιλέξεις εσύ ο ίδιος τον τρόπο, δεν θα διάλεγες να πεθάνεις κάνοντας σέξ?

Τουλάχιστον έτσι θα έφευγες με το χαμόγελο στα χείλη

Αν διαβάσετε όμως, σύμφωνα με το sportygossip.com, πως έχασαν τη ζωή τους οι παρακάτω άνθρωποι ενώ έκαναν σέξ, τότε ίσως αλλάξετε γνώμη!
1)Σέξ στη μέση του δρόμου!
Ένα ζευγάρι απο τη Ναμίμπια αποφάσισε να προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα τολμώντας να κάνει σέξ στη μέση του δρόμου. Ωστόσο, το εγχείρημά τους δεν είχε αίσιο τέλος καθώς παρασύρθηκαν απο ένα φορτηγό που διέσχιζε το δρόμο, με αποτέλεσμα να βρούν και οι δύο τραγικό θάνατο. Το νεαρό ζευγάρι, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, είχε υψηλά επίπεδα αλκοόλ στο αίμα, οπότε ο συνδυασμός σεξ + αλκοόλ + δρόμος = κίνδυνος θάνατος.
2.Σέξ σε νεκροφόρα!
Πραγματικά δεν υπάρχει πιο ειρωνικό απο το να πεθάνεις μέσα σε μία νεκροφόρα. Και όμως συνέβη στον Hose Agustino Noha. O νεαρός δούλευε σε μια κηδεία και όπως συνήθιζε πάντα, κάλεσε την κοπέλα του να περάσουν λίγο ποιοτικό χρόνο στη νεκροφόρα. Αφού έκαναν σέξ πήραν έναν υπνάκο απο τον οποίο όμως δεν ξύπνησαν ποτέ. Το ζευγάρι πέθανε απο ασφυξία στον ύπνο του καθώς είχαν αφήσει το αμάξι σε λειτουργία και διέρρευσε απο τον κινητήρα μονοξείδιο του άνθρακα.
3)Σέξ στη στέγη του σπιτιού!
Ο Brent Tyler και η Chelsea Tumbleston απο τη Νότια Καρολίνα εργάζονταν στο ίδιο μπάρ, ερωτεύτηκαν και σύντομα έγιναν ζευγάρι. Ένα βράδυ μετά τη δουλειά , αποφάσισαν να κάνουν κάτι τρελό και ανέβηκαν στη στέγη για μια αξέχαστη νύχτα... Ωστόσο, το νεαρό ζευγάρι έπεσε απο την οροφή ύψους 15 μέτρων και υπέκυψε στα τραύματά του.
4)Σέξ με άλογο! Το 2005 ένας άντρας βρέθηκε νεκρός στο ράντσο του στην Ουάσιγκτον. Η αιτία θανάτου άφησε τους πάντες άναυδους! Ο 40χρονος άντρας πέθανε απο εσωτερική αιμορραγία που προκλήθηκε μετά αποσεξουαλική επαφή που είχε με το άλογό του. Η αστυνομία ξεκίνησε αμέσως έρευνα και αποκάλυψε πως ο 40χρονος λάτρευε την κτηνοβασία και είχε πλήθος πορνό ταινιών με ζώα στην αποθήκη του. Πηγή tuned

ΣΙΝΕ ΓΚΑΓΚΣΤΕΡ

01 Φεβρουαρίου 2012
Κινηματογραφικοί γκάγκστερ που πάντα θα μας συναρπάζουν!!(VIDEOS)
Πολλοί και φημισμένοι ήταν οι «κακοί», αυτοί όμως τα ξεπερνάνε όλα...Τι να 'ναι αυτό που μας συναρπάζει στους κινηματογραφικούς γκάγκστερ; Πρώτον, ότι είναι «κινηματογραφικοί», δεν πρόκειται δηλαδή να τους συναντήσεις ποτέ!
Από την ασφάλεια λοιπόν της σκοτεινής αίθουσας (ή του καναπέ), μας συνεπαίρνει ο κόσμος του κακοποιού, που φοράει πάντα τα καλύτερα ρούχα, έχει την ωραιότερη γυναίκα (και την ακόμα πιο ωραία ερωμένη), απολαμβάνει όλες τις ανέσεις που προσφέρουν τα αμύθητα πλούτη του, δεν έχει κανέναν φόβο για τον νόμο και επιδίδεται φυσικά στις φρικιαστικότερες βιαιότητες που έχουν καταγραφεί ποτέ...
Κι ενώ ο κόσμος του περιθωρίου έχει χιλιοτραγουδηθεί στο σινεμά, εδώ μιλάμε για τις καλύτερες ενσαρκώσεις του γκάγκστερ!
No 5 - Johnny Boy (Robert De Niro)
Ο Martin Scorsese και ο Robert De Niro είναι δύο από τους «βασιλιάδες» των γκαγκστερικών ταινιών, η συνεργασία τους ωστόσο στο «Mean Streets» (Κακόφημοι Δρόμοι) του 1973 τα 'σπασε! Ο Johnny Boy είναι η απόλυτη δύναμη καταστροφής, ένας κινούμενος μπελάς που έχει βάλει σκοπό να μη φτάσει τα 30, όταν αποφασίζει να αναμετρηθεί με τους αρχινονούς του οργανωμένου εγκλήματος. Αν δεν την έχεις δει, να τη δεις πάραυτα!

No 4 - Tommy DeVito (Joe Pesci)
Δεν θα φοβόσουν τον Tommy DeVito αν τον συναντούσες στον δρόμο, αλλά πόσο λάθος θα ήταν να τον υποτιμούσες! Αν υπήρξε ποτέ στην κινηματογραφική ιστορία τύπος με περισσότερα κόμπλεξ από τον Ναπολέων, ήταν σίγουρα ο Tommy DeVito των «Goodfellas». Ενσαρκωμένος ιδανικά από τον Joe Pesci, ο απρόβλεπτος τρέλακας είναι πιθανότατα ο πιο τρομακτικός γκάγκστερ στην παλέτα του Scorsese. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Joe Pesci στη μακρά του καριέρα ως κινηματογραφικού κακοποιού επαναλαμβάνει λίγο-πολύ τον ρόλο που τον ανέδειξε...
No 3 - Tony Soprano (James Gandolfini)
Ο Tony Soprano είναι αναμφίβολα ένας από τους πιο περίπλοκους και γοητευτικούς γκάγκστερ της οθόνης. Σωστός οικογενειάρχης στη μια σκηνή, η καλύτερη παρέα για να πιεις το ποτάκι σου στην άλλη και ξαφνικά μετατρέπεται στον πιο τρομακτικό ψυχοπαθή του δωματίου! Η σειρά «The Sopranos» μας έδωσε την καλύτερη ψυχολογική ανάλυση αντιήρωα της οθόνης, έναν αρχινονό του οργανωμένου εγκλήματος που παλεύει να νοηματοδοτήσει την αιματοχυσία. Ανεκτίμητος ρόλος!


No 2 - Tony Montana (Al Pacino)
Τι να πρωτοπείς για τον «Σημαδεμένο»; Λίγοι πάντως γκάγκστερ ήταν τόσο «ατακάκιες» όσο ο Tony Montana! Και λίγοι επίσης ήταν τόσο ξεκαρδιστικά γοητευτικοί και αηδιαστικά βίαιοι όσο ο κουβανός μετανάστης που δίψαγε για εξουσία και χρήμα. Κι όταν κατέκτησε την κορυφή, και πάλι δεν ήταν ικανοποιημένος. Ο κακοποιός που αγαπάμε να μισούμε...

No 1 - Vito Corleone (Marlon Brando)
Ο αρχετυπικός γκάγκστερ, ο «Νονός» μοιάζει να είναι η πρώτη ταινία του είδους, το φιλμ που στοίχειωσε για πάντα τα γκαγκστερικά! Το αριστούργημα του Francis Ford Coppola άλλαξε μια και καλή την εικόνα του κακοποιού, κάνοντάς τον πράο, ήσυχο, «πολιτισμένο» και κομματάκι τρομακτικό. Ο Don Vito Corleone δεν είναι ο κακός με τη συμμορία, είναι ο βασιλιάς του υποκόσμου, ο απόλυτος Νονός που σέβονται και φοβούνται οι πάντες. Είναι όμως και το άλλο: ο τύπος που βρήκε το αμερικανικό όνειρο στα χαλαρά του και το άρπαξε από τα μαλλιά. Δικαίως είναι ο Νο 1 γκάγκστερ της κινηματογραφικής ιστορίας...

Πηγή: delaman.gr

ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2012

Έως και 95% ακριβότερα πληρώνουμε τα εισαγόμενα οι Έλληνες


Διαβάστε αναλυτικά σε ποια προϊόντα και υπηρεσίες η Ελλάδα παραμένει πρωταθλήτρια στην Ευρώπη.

Συγκλονιστικές οι διαφορές στις τιμές

Ακριβότερη από πολλές ευρωπαϊκές αγορές παραμένει η ελληνική αγορά, σε επώνυμα προϊόντα πολυεθνικών ομίλων, παρά την ύφεση στην οικονομία.
Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε η γενική γραμματεία Εμπορίου του υπουργείου Ανάπτυξης σε Ελλάδα, Γερμανία, Μ. Βρετανία, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία και Βουλγαρία σε 70 προϊόντα, εκ των οποίων τα 50 είναι επώνυμα καταναλωτικά προϊόντα πολυεθνικών ομίλων, στην Ελλάδα είναι πολύ υψηλότερες τιμές των δημητριακών, των απορρυπαντικών, των ειδών ατομικής υγιεινής και των αναψυκτικών.
Αντίθετα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικές οι τιμές των νωπών προϊόντων, παρ' όλο που στην Ελλάδα καταγράφονται υψηλότερες οι τιμές παραγωγού.
Στελέχη του υπουργείου, σε δηλώσεις τους στο "Βήμα", σημείωσαν πως εκτός της υψηλής φορολογίας, οι τιμές επιβαρύνονται από την αύξηση των διεθνών τιμών στις χρηματιστηριακές πρώτες ύλες (πετρέλαιο, ζάχαρη, κακάο, κ.λπ.), στις εγχώριες αυξήσεις των τιμών παραγωγού, στην ανελαστική ζήτηση σε ότι αφορά στα τρόφιμα, στο μεταφορικό κόστος αλλά και στο μισθολογικό κόστος στον τομέα των υπηρεσιών.
+42,2% στα απορρυπαντικά, +51% στα αναψυκτικά, +96% στα είδη προσωπικής υγιεινής
Τα στοιχεία παρουσίασαν ο αναπληρωτής υπουργός Σωκράτης Ξυνίδης, ο γενικός γραμματέας Εμπορίου Στέφανος Κομνηνός και ο ειδικός γραμματέας της Υπηρεσίας Εποπτείας Αγοράς Γιώργος Στεργίου, ενώ κοινοποιήθηκαν και στον πρωθυπουργό.
Οι κ.κ. Στεργίου και Κομνηνός χαρακτήρισαν τις τιμές "υπερβολικά υψηλές", ακόμη και αν αφαιρεθούν οι φόροι.
Πιο συγκεκριμένα, διαπιστώθηκαν τιμές υψηλότερες έως και 96,5% στα είδη προσωπικής υγιεινής, μέχρι και 44,2% στα απορρυπαντικά, έως και 51,3% στα αναψυκτικά, μέχρι 38% στις μπίρες και έως 46,96% στα δημητριακά!
Ενδεικτικά, μία μπύρα γνωστής μάρκας (από τις δημοφιλέστερες στην αγορά) κοστίζει 0,71 στην Ισπανία, 0,81 στη Βουλγαρία, 0,89 στη Γερμανία και 0,98 ευρώ στην Ελλάδα.
Αναψυκτικό με μεγάλο μερίδιο αγοράς κοστίζει 0,37 στην Ιταλία, 0,48 στη Βουλγαρία, 0,43 στην Ισπανία και 0,56 ευρώ στην Ελλάδα.
Αφρόλουτρο πολύ γνωστής εταιρείας με προσωπικά είδη, εξάλλου, κοστίζει 2.99 στην Ιταλία, 3,31 στην Μ. Βρετανία, 4,72 στη Γαλλία και 4,6 ευρώ στην Ελλάδα.
Τέλος, 2,29 ευρώ πληρώνουν τα δημητριακά γνωστής εταιρείας στην Ισπανία, 2,39 στην Ιταλία, 2,5 στη Γαλλία, 2,52 στη Μ. Βρετανία, 2,66 στη Βουλγαρία, 2,84 στη Γερμανία και 2,91 ευρώ στην Ελλάδα.
Μίας αποκλιμάκωσης μύριες έπονται...
Όπως είπε πολύ χαρακτηριστικά ανώτερο στέλεχος του υπουργείου "όπου έχουμε αποκλιμάκωση μισθολογικού κόστους έχουμε αποκλιμάκωση τιμών".
Ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στο κόστος στέγασης και στο μεταφορικό κόστος το οποίο επιβαρύνει τις τιμές, με τις ανατιμήσεις να οφείλονται αποκλειστικά στην ραγδαία αύξηση των τιμών των καυσίμων - θέρμανσης και κίνησης αντιστοίχως.