Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

ΟΜΟΡΦΗ ΒΟΛΤΑ

Το διαφανές τρένο της Ιαπωνίας με τη μοναδική θέα

Έχει τεράστια παράθυρα για να βλέπουν οι ταξιδιώτες έξω


Το διαφανές τρένο της Ιαπωνίας με τη μοναδική θέα

Έχει πολύ όμορφα τοπία η Ιαπωνία και οι επιβάτες του σιδηρόδρομου θα μπορούν να τα απολαμβάνουν σε όλη τη μεγαλοπρέπειά τους χάρη στο «διαφανές» τρένο που έχει αντί για «τοίχους» τεράστια παράθυρα.
Το φουτουριστικό σχέδιο, του Ιchibansen, επιτρέπει στους ταξιδιώτες να χαίρονται τη διαδρομή με τρόπο μοναδικό, βλέποντας με άνεση το τοπίο από το οποίο περνά ο συρμός.
Το εν λόγω τρένο έχει δύο βαγόνια, από τα οποία το ένα φιλοξενεί γαλλικό εστιατόριο. Διαθέτει 45 καθίσματα και το εισιτήριο κοστίζει 125 ευρώ μαζί με το γεύμα ή 50 ευρώ χωρίς αυτό.

Δείτε φωτογραφίες

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΞΑΝΑΓΡΑΦΕΤΕ

Τι συνέβη την τελευταία μέρα των δεινοσαύρων

(ΒΙΝΤΕΟ )


Συνέβη μια ωραία πρωία του Μεσοζωικού αιώνα, πριν από περίπου 66 εκατομμύρια χρόνια. Όλα ήταν ήσυχα στην περιοχή όπου βρίσκεται σήμερα η χερσόνησος Γιουκατάν του Μεξικού, με δεινόσαυρους και υπερμεγέθη έντομα να περιφέρονται στα κωνοφόρα δάση και τους βαλτότοπους του Τσιξουλούμπ. Μερικά δευτερόλεπτα αργότερα, όλα είχαν καταστραφεί. 

Ένας βράχος από το Διάστημα, μεγάλος σαν βουνό, πέφτει προς στη Γη με ταχύτητα 64.000 χιλιομέτρων την ώρα, και για μια στιγμή φαίνεται μεγαλύτερος και λαμπρότερος από τον Ήλιο καθώς σχίζει τον ουρανό. Μερικά κλάσματα του δευτερολέπτου αργότερα, συντρίβεται και απελευθερώνει ενέργεια που εκτιμάται στα 100 τρισεκατομμύρια τόνους TNT, ή ένα δισεκατομμύριο βόμβες σαν της Χιροσίμα.