Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

ΕΥΡΩ Η ΔΡΑΧΜΗ

Τετάρτη, Ιούνιος 13, 2012

ΟΥΣΤ ΓΚΛΑΜΟΥΡΟΣΑΒΟΥΡΕΣ...

Φωτογραφία: ΟΥΣΤ ΓΚΛΑΜΟΥΡΟΣΑΒΟΥΡΕΣ...

Εφοπλιστές: «Αν μας επιβληθούν φόροι, φεύγουμε από την Ελλάδα...»
Στ’ @@ μας, ούτως ή άλλως μόνο τις βρομιές σας αφήνεται στον τόπο μας... (περί της πλειοψηφίας ομιλώ, για να εξηγούμεθα...)

Εφοπλιστές: «Αν μας επιβληθούν φόροι, φεύγουμε από την Ελλάδα...»

Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ

Η αθλητική εβδομάδα σε μία φωτογραφική συλλογή



Απολαύστε ένα αθλητικό φωτογραφικό αφιέρωμα για την εβδομάδα που πέρασε. Οι πρώτοι αγώνες της Εθνικής ποδοσφαίρου στο EURO, Formula 1, Ναδάλ, Σαράποβα, γυμνές διαμαρτυρίες ποδηλατών,  είναι μερικά από τα θέματα που κυριάρχησαν την προηγούμενη αθλητική εβδομάδα...

Η τελετή έναρξης του Euro 2012 στο Εθνικό Στάδιο της Βαρσοβίας, λίγο πριν την έναρξη του πρώτου αγώνα ανάμεσα στην Πολωνία και την Ελλάδα.

Ο οδηγός της Red Bull, Vettel  ηγείται στην αρχή του Καναδικού Grand Prix F1 στην πίστα Gilles Villeneuve στο Μόντρεαλ

Η τελετή έναρξης του Euro 2012 στο Εθνικό Στάδιο της Βαρσοβίας, λίγο πριν την έναρξη του πρώτου αγώνα ανάμεσα στην Πολωνία και την Ελλάδα.

 Ο Τζαμαϊκανός Usain Bolt, συγκρούεται με λουλουδού μετά τον τερματισμό του και τη νίκη του στα 100μ. στο  IAAF Diamond League στο Όσλο.

Γυμνοί ποδηλάτες στη Μαδρίτη, στα πλαίσια διαμαρτυρίας για τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν όταν μετακινούνται μέσα στην πόλη.

ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ

Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2012

Στον εισαγγελέα οι οπαδοί του ΠΑΟΚ





Αναζητούνται ακόμα 57 άτομα

Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα οι 34 οπαδοί του ΠΑΟΚ, που ....
συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο στη διάρκεια μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης, κατηγορούμενοι για επεισόδια και επιθέσεις μεταξύ χούλιγκαν.

Ο ΚΛΕΨΑΣ ΤΟΥ ΚΛΕΨΑΝΤΟΣ

Σέρρες: Η νύχτα που ''έκανε φτερά'' ένα πάρκο φωτοβολταϊκών!

 

 

Δεν πίστευε στα μάτια του ο ιδιοκτήτης φωτοβολταικού πάρκου στο Στρυμονοχώρι Σερρών, όταν επισκεπτόμενος την μονάδα εγκατάστασης φωτοβολταϊκών, αντίκρισε τη γη γυμνή, τα τσιμεντένια πέλματα ξερά και τα φωτοβολταϊκά πάνελ να έχουν κάνει φτερά.


Έλειπαν τα 176 από τα 220 φωτοβολταϊκά που είχε τοποθετήσει στο πάρκο. Ο ατσαλένιος φράχτης είχε παραβιαστεί από πολλές πλευρές και στη θέση των φωτοβολταϊκών έμειναν μόνο οι τσιμεντένιες υποστηρικτικές βάσεις .
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι επιτήδειοι δράστες κατάφεραν να εισβάλουν στην εγκατάσταση, με φορτηγό, τη νύχτα και αφού ξεβίδωσαν τα φωτοβολταικά πάνελ με ειδικά κλειδιά, έφυγαν, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, καθώς το φωτοβολταϊκό πάρκο δεν ήταν σε κατοικημένη περιοχή.
Άγνωστη παραμένει η οικονομική ζημία που προκλήθηκε στον ιδιοκτήτη των φωτοβολταϊκού πάρκου, ενώ σήμερα εκτιμητές της ασφαλιστικής εταιρείας θα εξετάσουν την υπόθεση, ενδεικτικά οι πρώτες πληροφορίες φέρουν ζημία άνω των 80.000 ευρώ.




 

ΤΕΞΑΣ ΓΙΝΑΜΕ

Εκτέλεσαν 54χρονο φαρμακοποιό στην μέση του δρόμου για να του πάρουν την τσάντα του



- Το περιστατικό έγινε στο Ρέντη - Αντιστάθηκε και τον πυροβόλησαν
- Ήταν κάτοικος της περιοχής και είχε φαρμακείο εκεί κοντά - Πήγαινε να πάρει το αυτοκίνητό του
- Το περιστατικό έγινε στο ίδιο σημείο που είχαν βρει τον θάνατο από κακοποιούς οι δυο ειδικοί φρουροί