Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ

Η αθλητική εβδομάδα σε μία φωτογραφική συλλογή



Απολαύστε ένα αθλητικό φωτογραφικό αφιέρωμα για την εβδομάδα που πέρασε. Οι πρώτοι αγώνες της Εθνικής ποδοσφαίρου στο EURO, Formula 1, Ναδάλ, Σαράποβα, γυμνές διαμαρτυρίες ποδηλατών,  είναι μερικά από τα θέματα που κυριάρχησαν την προηγούμενη αθλητική εβδομάδα...

Η τελετή έναρξης του Euro 2012 στο Εθνικό Στάδιο της Βαρσοβίας, λίγο πριν την έναρξη του πρώτου αγώνα ανάμεσα στην Πολωνία και την Ελλάδα.

Ο οδηγός της Red Bull, Vettel  ηγείται στην αρχή του Καναδικού Grand Prix F1 στην πίστα Gilles Villeneuve στο Μόντρεαλ

Η τελετή έναρξης του Euro 2012 στο Εθνικό Στάδιο της Βαρσοβίας, λίγο πριν την έναρξη του πρώτου αγώνα ανάμεσα στην Πολωνία και την Ελλάδα.

 Ο Τζαμαϊκανός Usain Bolt, συγκρούεται με λουλουδού μετά τον τερματισμό του και τη νίκη του στα 100μ. στο  IAAF Diamond League στο Όσλο.

Γυμνοί ποδηλάτες στη Μαδρίτη, στα πλαίσια διαμαρτυρίας για τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν όταν μετακινούνται μέσα στην πόλη.

 Η αντίδραση της Ρωσίδας Sharapova, μετά τη νίκη της στον τελικό αγώνα των γυναικών ενάντια στην Ιταλίδα Errani στο Γαλλικό Open 2012 στο Παρίσι.

Μια πανοραμική άποψη της καναδικής πίστας F1, Gilles Villeneuve στο Μόντρεαλ.

Η τελετή έναρξης του Euro 2012 στο Εθνικό Στάδιο της Βαρσοβίας, λίγο πριν την έναρξη του πρώτου αγώνα ανάμεσα στην Πολωνία και την Ελλάδα.

Αναβάτες motocross αγωνίζονται στο Red Bull Hare Scramble, στο χωριό Eisenerz της Αυστρίας (10-Ιουν-2012)

Μια γενική άποψη του Εθνικού Σταδίου της Βαρσοβίας λίγο πριν την έναρξη του πρώτου αγώνα του Euro 2012  Πολωνία - Ελλάδα.

 Η Ελληνική εθνική ομάδα ποδοσφαίρου λίγο πριν την έναρξη του αγώνα με την Πολωνία.

Ο οδηγός της McLaren, Hamilton παίρνει την καρό σημαία στο Καναδικό Grand Prix F1 στην πίστα Gilles Villeneuve στο Μόντρεαλ.

 Πολωνικά ΜΑΤ φρουρούν ματά τη λήξη του αγώνα Ρωσίας Πολωνίας, για το Euro 2012. 

Γυμνοί ποδηλάτες συγκεντρώθηκαν για το World Naked Bike Ride και στο Σαν Φρανσίσκο, στα πλαίσια διαμαρτυρίας για τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν όταν μετακινούνται μέσα στην πόλη.

Έλληνες οπαδοί πριν την έναρξη του αγώνα Τσεχία - Ελλάδα στα πλαίσια του Euro 2012. (12-Ιουν-2012)

Ο Messi με την εθνική Αργεντινής πανηγυρίζει με μέλη της ομάδας του ένα γκολ εναντίον της Βραζιλίας κατά τη διάρκεια ενός διεθνούς φιλικού αγώνα στο East Rutherford.

 Η Ρωσίδα Maria Sharapova πρωταθλήτρια του Γαλλικού Open 2012 Roland Garros.

Ο Πολωνός τερματοφύλακας Tyton αποκρούει το πέναλτι του Καραγκούνη κατά τη διάρκεια του αγώνα Πολωνία - Ελλάδα, για το Euro 2012.

Στον τελικό του Γαλλικού Open 2012 ο Rafael Nadal κέρδισε τον Novak Djokovic κατακτώντας για 7η (!) φορά το Roland Garros.

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του το γκολ ενάντια στη Πολωνία.

Ρώσοι οπαδοί με γιγάντιο πανό "This is Russia", πριν την έναρξη του αγώνα Ρωσία - Πολωνία στα πλαίσια του Euro 2012. 

 Η αντίδραση του αμυντικού της Ελλάδας, Σωκράτη Παπασταθόπουλου, στην κόκκινη κάρτα που δέχεται κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Πολωνία στις 8-Ιουν, για το Euro 2012.

Οι Ρώσοι ποδοσφαιριστές Dzagoev και Zyryanov πανηγυρίζουν το γκολ ενάντια στη Τσεχία στα πλαίσια του Euro 2012.


Ο Γκέκας πανηγυρίζει το γκολ με τον Μανιάτη στον αγώνα Τσεχία - Ελλάδα στα πλαίσια του Euro 2012. (12-Ιουν-2012)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου