Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

11 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΚΑΦΕ

21 Ιανουαρίου 2014


Ώρα για καφέ!!! - ΜΑΘΕ γιατί ΠΡΕΠΕΙ να πίνεις κάθε μέρα!!!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ο καφές, σύμφωνα με τη huffington post, μπορεί να είναι ευεργετικός για τον εγκέφαλο, το δέρμα και το σώμα και για του λόγου το αληθές σας...
παραθέτουμε 11 λόγους, που επιβεβαιώνουν ότι πρέπει να ξυπνάμε με τη μυρωδιά του καφέ.

Αντιοξειδωτική δράση
Σύμφωνα με μια μελέτη που έγινε το 2005, ο καφές παρέχει περισσότερα αντιοξειδωτικά από οποιοδήποτε άλλο προϊόν. Ενώ τα φρούτα και τα λαχανικά έχουν επίσης... τόνους αντιοξειδωτικών, το ανθρώπινο σώμα φαίνεται πως απορροφά περισσότερα αντιοξειδωτικά συστατικά από τον καφέ.

Αγχολυτική μυρωδιά
Ερευνητές από το Εθνικό Πανεπιστήμιο της Σεούλ εξέτασαν τους εγκεφάλους αρουραίων, που ήταν στρεσαρισμένοι λόγω έλλειψης ύπνου και ανακάλυψαν ότι όσοι είχαν εκτεθεί στο άρωμα του καφέ, βίωσαν αλλαγές στις πρωτεΐνες του εγκεφάλου που συνδέονται με το άγχος.
Σημειώνεται δε ότι, η μελέτη αυτή δεν αφορούσε στο στρες καθεαυτό αλλά σε εκείνη τη μορφή που προέρχεται από την έλλειψη ύπνου. Βέβαια, αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να έχετε δίπλα από το μαξιλάρι σας καβουρδισμένους κόκκους καφέ για τις άυπνες νύχτες, αλλά σε ακραίες καταστάσεις δεν θα πείραζε να τους μυρίσετε.

Καφές Vs νόσος του Πάρκινσον
Η ScienceDaily ανέφερε το 2012, ότι η κατανάλωση καφέ μπορεί να βοηθήσει τα άτομα με νόσο του Πάρκινσον να ελέγξουν τις κινήσεις τους. Ο συγγραφέας της μελέτης, Ronald Postuma, MD, δήλωσε: «Μελέτες έχουν δείξει ότι οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν καφεΐνη είναι λιγότερο πιθανό να αναπτύξουν τη νόσο του Πάρκινσον, αλλά αυτό είναι μία από τις πρώτες μελέτες σε ανθρώπους που έχουν γίνει, προκειμένου να αποδειχθεί εάν και κατά πόσο η καφεΐνη μπορεί να βοηθήσει με τα συμπτώματα κίνησης για τους ανθρώπους, που ήδη έχουν την ασθένεια».
 

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟΥ

Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2014

ΤΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ! Το ανέκδοτο με τον Σαμαρά και τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου...!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Σε μια συνάντηση με τον πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου ο Α.Σαμαράς παρουσιάζει τους υπουργούς του...

Αυτός είναι ο υπουργός Εργασίας. Αυτός είναι ο υπουργός Δικαιοσύνης. Αυτός ο υπουργός Υγείας. Ο κύριος είναι ο υπουργός Παιδείας. Αυτός είναι ο υπουργός Οικονομίας, κλπ κλπ..

Ήρθε η σειρά του πρωθυπουργού Λουξεμβούργου και αρχίζει

Από δω ο υπουργός Υγείας... Αυτός είναι ο υπουργός Εργασίας Αυτός ο υπουργός Παιδείας. Ο κύριος είναι υπουργός Ναυτιλίας...

ΑΝΤΑΛΑΓΗ ΜΕ ΤΑ ΜΑΡΜΑΡΑ

"Bring them back": Το χιουμοριστικό βίντεο που κρύβει μία μεγάλη αλήθεια για τα μάρμαρα του Παρθενώνα! (VIDEO)

21 Ιανουαρίου 2014
 
 

 
Έλληνας κροίσος κλέβει το Big Ben για να το... προστατεύσει!! Μάρμαρα εσείς; Big Ben εμείς!
Και προτείνει στους Βρετανούς να τους το... δανείσει για λίγο! Μάρμαρα εσείς; Big Ben εμείς! Σας θυμίζει κάτι; Μήπως τις κατά καιρούς απαντήσεις τους στα ελληνικά αιτήματα για επιστροφή των Μαρμάρων του Παρθενώνα ας πούμε;
Φυσικά πρόκειται για ένα φανταστικό σενάριο. Αλλά έχει κι αυτό το μήνυμά του.
 
Πρόκειται για το σενάριο ενός video που έφτιαξαν οι διαχειριστές της ιστοσελίδας bringthemback.org, που ζητούν την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα, με την επιστροφή εκείνων που βρίσκονται στο Βρετανικό Μουσείο του Λονδίνου.
Στο bringthemback.org συγκεντρώνονται ηλεκτρονικές υπογραφές, με στόχο τη συμπλήρωση 1.000.001 συμμετοχών, αριθμός που θα ανοίξει το δρόμο για να τεθεί το θέμα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
 
Στο video, όπου «πρωταγωνιστούν» ο Νίκος Αλιάγας, ο Σπύρος Φωκάς και η Έλενα Κατρίτση, ουσιαστικά διακωμωδείται η πρόταση της Βρετανίας να μας... νοικιάσουν για ένα διάστημα τα Μάρμαρα του Παρθενώνα για να εκτεθούν στο Μουσείο της Ακρόπολης.
 
 
 

ΟΜΟΡΦΕΣ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΕΣ ΠΟΛΕΙΣ

Αυτές είναι οι δέκα ομορφότερες παραλίμνιες πόλεις της Ευρώπης...
 Ποια ελληνική ανήκει σε αυτές;;;
 
Αυτές είναι οι δέκα ομορφότερες παραλίμνιες πόλεις της Ευρώπης... Ποια ελληνική ανήκει σε αυτές;;; (PHOTO)
 
Η ηρεμία των νερών, το σπάνιο φυσικό τοπίο αλλά και οι μικρές γραφικές πόλεις που βρίσκονται στις όχθες των λιμνών της Ευρώπης δημιουργούν εντυπωσιακά όμορφα σκηνικά.
Με το πράσινο να κυριαρχεί, συνήθως χτισμένες σε επικλινές έδαφος που καταλλήγει στα νερά της λίμνης οι παραλίμνιες πόλεις έχουν ένα μοναδικό πλεονέκτημα ομορφιάς να προσφέρουν στον επισκέπτη τους.
Όταν αυτό συνδυάζεται με προσεγμένη αρχιτεκτονική και σχετιά ήπια οικιστική παρέμβαση το αποτέλεσμα είναι μαγευτικό.
 
Locarno, Ελβετία
Verbania, Ιταλία
 


ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΟΤΑΝ ΒΑΡΙΕΣΤΕ

Τι κάνω όταν βαριέμαι...

Δημοσιευμένη  εικόνα



Όταν βαριέμαι…


Όταν βαριέμαι… πηγαίνω σε νοσοκομείο, βάζω άσπρη ποδιά και λέω στους χειρουργημένους “συγχαρητήρια η αλλαγή φύλου ήταν επιτυχής”

Όταν βαριέμαι… πηγαίνω σε νεκροταφεία, τριγυρνάω στα χαμένα τινάζοντας χώματα από πάνω μου και ρωτάω τον κόσμο τι έτος έχουμε

Όταν βαριέμαι… νύχτα σε ταξί, δείχνω του οδηγού μια πολυκατοικία και του λέω: “Εδώ αυτοκτόνησα πριν δύο χρόνια…”

Όταν βαριέμαι… πάω στον κτηνίατρο δακρυσμένος και τον εκλιπαρώ να αλλάξει λάμπα στην πυγολαμπίδα μου…

Δημοσιευμένη  εικόνα


ΕΡΧΕΤΕ - ΜΙΝΙ ΕΠΟΧΗ ΠΑΓΕΤΩΝΩΝ

Winter is coming και όχι μόνο στο Game of Thrones
Mίνι εποχή παγετώνων στη Γη; Tι λένε οι επιστήμονες;;;

Winter is coming και όχι μόνο στο Game of Thrones - Mίνι εποχή παγετώνων στη Γη; Tι λένε οι επιστήμονες;;;
 
Οι ειδικοί προειδοποιούν ότι ο ήλιος έχει πέσει σε... νάρκη και φοβούνται ότι θα ζήσουμε πολύ παγωμένους χειμώνες, όπως αυτοί καταγράφηκαν το 1645 και διήρκεσαν έως το 1715.
 Είναι μία μίνι εποχή παγετώνων προ των πυλών; Οι επιστήμονες προειδοποιούν πως ο ήλιος «έχει πάει για ύπνο» και τονίζουν πως αυτό το γεγονός θα μπορούσε να προκαλέσει πολύ χαμηλές θερμοκρασίες στη γη.
Το 2013 αναμενόταν ότι θα είναι η χρονιά με τη μέγιστη ηλιακή ενέργεια, ωστόσο οι οι ερευνητές λένε ότι η ηλιακή δραστηριότητα βρίσκεται σε χαμηλά επίπεδα και εκφράζουν φόβους ότι θα ζήσουμε μία εποχή, «πολύ παρόμοια με ό,τι συνέβη το 1645, όταν χτύπησε τη γη ένας μίνι παγετώνας», όπου μέχρι και ο Τάμεσης του Λονδίνου είχε παγώσει.