Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


8 Ιουνίου 2011

El Corazon


Para que vas a olvidar
Tu tenido tanto temo
para que vas a olvidar
si solo quiero tu amor


Es el alma que me dice
que me dice que te siga
quiero dar,
darte todo todo todo todo
tu perdon


pero se de amar, corason
Yo si se mi amar
si se mi amor
Corazon, corazon


Quiero dar mi perdon
se mi amor


Para que vas a salir
entiendeme yo te amo
y luchar por una vida que vale la pena
eso es amor
entiendelo mi amor


Y yo tengo perdon, yo te tengo perdon
yo tengo mus que son
Yo te tengo amor...


Τe quiero dar, todo que tu queras
Se mi amor, corason...
Se de amar


Eres mi, eres mi corason
Eres mi corazon
Yo te quiero dar amor
Etiendelo


Quiero dar mi perdon
Se mi amor...


Es el alma que me dice
que me dice que te siga


Es el alma que me dice
que me dice que te siga


ΕΡΧΩΝΤΑΙ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ

ΣΤΗΜΕΝΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ

Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2011

Μας δίνανε 250 δισ. € και τα αρνηθήκαμε!

Συνασπισμός επτά σκανδιναβικών χωρών πρότειναν στην ελληνική κυβέρνηση πριν υπογράψει το...
μνημόνιο με την Τρόικα, χρηματική ενίσχυση 250 δισ. ευρώ σε βάθος 5 ετών με δόσεις, με αντιπαροχή να τους δοθεί η έγκριση έρευνας και εκμετάλλευσης των...


κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου που βρίσκονται στον ελληνικό χώρο.

Υπενθυμίζουμε ότι η πρόταση στην ελληνική κυβέρνηση έγινε από τον οργανισμό Scandec Org που είναι μία εμπορική - οικονομική - πολιτική ένωση των επτά σκανδιναβικών χωρών Σουηδίας, Νορβηγίας, Δανίας, Φινλανδίας, Εσθονίας, Λετονίας και Λιθουανίας.

Ο Scandec Org πρότεινε δωρεάν μελέτη έρευνα εξόρυξη και εμπορία των κοιτασμάτων με αναλογία κέρδους 80% προς 20% (το 20% στην Ελλάδα, το 80% στον διεθνή οργανισμό), προκειμένου να αποπληρωθεί σε βάθος χρόνου το ποσό των 250 δισ. ευρώ που θα έδινε στην Ελλάδα.

Παράλληλα δεσμευόταν για μεταφορά κάλυψη του 90% των εργασιακών δραστηριοτήτων του μόνο από Έλληνες εργαζόμενους και οποιαδήποτε συμφωνία ναυπήγησης του ορυκτού πλούτου που θα βρίσκονταν να γίνεται αποκλειστικά από την Ελλάδα.

Η κυβέρνηση δεν απάντησε ποτέ στο έγγραφο αυτό του οργανισμού, ενώ λίγο καιρό μετά ο οργανισμός των σκανδιναβικών κρατών έλαβε ειδοποίηση από μια κοινοπραξία ΗΠΑ και Ισραήλ ότι έχουν αναλάβει αυτοί το συγκεκριμένο θέμα.

Τον Ιούνιο του 2010 το Γαλλικό Ινστιτούτο Γεωφυσικών Ερευνών δημοσιοποίησε διεθνώς μια έρευνα - μελέτη του, που αφορά τα κοιτάσματα φυσικού αερίου στην Γαύδο. Η έρευνα έγινε σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Κρήτης.

Η μελέτη αυτή ανέφερε ότι υπάρχει πλούσιο κοίτασμα μεθανίου καθαρού κατά 99%, δηλαδή δεν χρειάζεται καν επεξεργασία, τονίζοντας ότι το πολύτιμο μεθάνιο ρέει ελεύθερο στη θάλασσα, όπου και χάνεται, εδώ και εκατομμύρια χρόνια και όσοι περνάνε από τα συγκεκριμένα σημεία το βλέπουν και με γυμνό οφθαλμό.

Τον Ιούλιο του 2010 το Γαλλικό Ινστιτούτο ζήτησε και πάλι άδεια από την ελληνική κυβέρνηση για θαλάσσιες έρευνες για πιθανή εξόρυξη κοιτασμάτων φυσικού αερίου στην περιοχή νότια της Πελοποννήσου.

Και πάλι όμως η ελληνική κυβέρνηση ήταν αρνητική τοποθετώντας μάλιστα τις τρεις περιοχές ενδιαφέροντος (Απούλεια Λεκάνη, Λεκάνη Ηροδότου και Λεκάνη Σύρτης) σε γκρίζες ζώνες από μόνη της, βάζοντας όμως έτσι ουσιαστικά χωρίς λόγο στο παιχνίδι εκμετάλλευσης κοιτασμάτων Τούρκους και Λίβυους!

Από όλα αυτά βγαίνει το συμπέρασμα ότι Τούρκοι, Λίβυοι, και Ισραηλινοί κλέβουν φυσικό αέριο από την Ελλάδα, στην οποία ανήκουν μεγάλα κομμάτια των κοιτασμάτων στις Λεκάνες Απούλειας, Ηροδότου και Σύρτης.

Η αναφορά της νορβηγικής εταιρείας TGF-MoR, που κάνει σεισμικές έρευνες για ανεύρεση κοιτασμάτων φυσικού αερίου μιλάει για κοίτασμα 6 δισ. βαρελιών φυσικού αερίου μόνο στην Κρήτη, όσο δηλαδή τρεις φορές της Αλάσκας και μισή φοράς του συνόλου της Σιβηρίας.

Παράλληλα η ίδια εταιρεία μετά από έρευνες που έχει κάνει στο Ιόνιο μιλάει για ύπαρξη 900.000 βαρελιών φυσικού αερίου ετησίως στην περιοχή της Κεφαλονιάς, 1.200.000 βαρελιών ανοικτά του Κατάκολου, 800.000 βαρέλια στη Ζάκυνθο και περίπου 2.500.000 βαρέλια στους Οθωνούς.

Οι αποκαλύψεις αυτές, γνωστές σε ευρωπαϊκές τράπεζες και πετρελαϊκές εταιρείες της Αμερικής δίνουν το προφίλ μιας Ελλάδας, που θα μπορούσε με τον ορυκτό της πλούτο να είναι μια από τις πλουσιότερες χώρες της Ευρώπης.

http://www.on-news.gr/2011/06/250.html 

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΥΣΩΝΑΣ







ΕΡΧΕΤΑΙ ΖΕΣΤΗ

Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2011

Ο 'Ηλιος έχει νεύρα! Ηλιακή καταιγίδα θα προκαλέσει προβλήματα στις τηλεπικοινωνίες


Δεν έχει την καλύτερη διάθεση ο Ηλιος τις τελευταίες ημέρες.
Σύμφωνα με τη ΝΑΣΑ τις τελευταίες ώρες σημειώνονται πολλές εκρήξεις οι οποίες ενδεχομένως να προκαλέσουν προβλήματα στις δορυφορικές επικοινωνίες αλλά και στην ηλεκτροδότηση στη Γη.

Oι εκρήξεις που σημειώνονται θα προκαλέσουν προβλήματα που έχουμε να δούμε από το 2006 και η μαγνητική καταιγίδα αναμένεται τις επόμενες ώρες να "αγγίξει" τον πλανήτη μας.

'Ολα αυτά αναμένεται να γίνουν από τις 20.00 ώρα Ελλάδας και να τελειώσουν μέσα σε 24 ώρες....


Α.. ΡΕ ΕΛΛΑΔΑ

Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2011

Μεσσήνιος ο ιδιοκτήτης του ακριβότερου μαγαζιού στο Μπαλί! Παντού υπάρχει ένας Έλληνας!


Όποια πέτρα και αν σηκώσεις ....!
Είναι το πρώτο beach bar-restaurant στην αμμώδη παραλία της Κούτα και απασχολεί πάνω από 400 εργαζόμενους.

Ο Θανάσης Χόνδρος, που έχει καταγωγή από την Μεσσηνία, μετανάστευσε στην Αυστραλία κι από κει έφτασε στο Μπαλί δημιουργώντας ένα από τα πιο φημισμένα μαγαζιά του κόσμου.


Το "Ku De Ta" που σημαίνει επανάσταση έχει ως θαμώνες τα μεγαλύτερα ονόματα τους διεθνούς jet set και όχι μόνο. Οι επισκέπτες του δεν διστάζουν να δώσουν αρκετά λεφτά για να απολαύσουν το κοκτέιλ τους στην ατέλειωτη παραλία της Κούτα.


Ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού, Θανάσης Χόνδρος
Ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού, Θανάσης Χόνδρος

ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΣΟΥ

Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2011

Τα έχασε το FBI από το Σώμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος με την σύλληψη του Έλληνα σταρ των χάκερ


- Συγχαρητήριο τηλεφώνημα στον επικεφαλής του Σώματος Δίωξης Ηλεκτρονικού εγκλήματος από το FBI
- Ποιός είναι ο 18χρονος Αλέξανδρος - Γιατί εγκατέλειψε το σχολείο
Τι βρέθηκε στο "στρατηγείο" του και τι ζήτησε από τους αστυνομικούς

Λίγα λεπτά χρειάστηκαν για να εντοπίσουν οι έλληνες αστυνομικοί τα ίχνη του χάκερ που είχε αναστατώσει FBI και Interpol. Και στήθηκε μια επιχείριση - αστραπή η οποία εκτελέστηκε άψογα και έτσι ο επικεφαλής του Σώματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Μανώλης Σφακιανάκης και οι συνεργάτες του έπιασαν το έξυπνο πουλί από τη μύτη...

Μόνο στις ταινίες έχουμε παρακολουθήσει την δράση των περίφημων χάκερ που "τρυπώνουν" παντού και κάνουν τον δικό τους πόλεμο στον κυβερνοχώρο.

Ο 18χρονος έλληνας χάκερ µε το ψευδώνυµο nsplitter θα μπορούσε κάλλιστα να είναι πρωταγωνιστής μιας τέτοιας ταινίας.

Για τρία χρόνια ο nsplitter, εξελισσόταν σε στόχο της Ιντερπόλ και της Ελληνικής Αστυνοµίας. Ταυτόχρονα έπαιρνε θέση αρκετά ψηλά στη λίστα των καταζητούµενων χάκερ και από το FBI για κακόβουλες επιθέσεις σε κυβερνητικές ιστοσελίδες στις ΗΠΑ και την Ελλάδα. Ο 18χρονος Αλέξανδρος συνελήφθη χθες το πρωί στο σπίτι του στον Αγιο ∆ηµήτριο.

Σύμφωνα με όσα λένε άνθρωποι που τον γνώριζαν κι εκείνον και την οικογένειά του ήταν ένα μοναχικό παιδί, κλεισμένο στον εαυτό του που απομονωθεί απ' όταν έχασε τον πατέρα του.
Εγκατέλειψε το σχολείο από την στιγμή που άρχισε να ασχολείται μόνο με το χάκινγκ. Περνούσε στον υπολογιστή από 18 έως 20 ώρες το 24ωρο! Τον τελευταίο μήνα δεν είχε βγεί ούτε μια φορά από το σπίτι του! Φέρεται να είπε στους αστυνομικούς: «Τι να το κάνω το σχολείο. Εγώ όλους αυτούς του Πολυτεχνείου τούς έχω για πλάκα». Ζήτησε μάλιστα έναν υπολογιστή γιατί άρχισε να του λείπει...

Στα δύο του µπράτσα έχει κάνει τατουάζ της ίδιας φράσης γραµµένης στα αραβικά και τα εβραϊκά. «Ο καπιταλισµός είναι ευκαιρία και η ευκαιρία ελευθερία...».

Σήµερα αναµένεται το κατηγορητήριο που έχει σχηµατιστεί εις βάρος του από την αµερικανική ∆ικαιοσύνη.
Οι αµερικανικές Αρχές αναµένεται να ζητήσουν την έκδοση του 18χρονου Ελληνα, που περιγράφεται ως διάνοια.
Το επόµενο 48ωρο αναµένεται στην Αθήνα το πρώτο επιτελείο του FBI κατευθείαν απότην Ουάσιγκτον, προκειµένου να γνωρίσει από κοντά τον 18χρονο Ελληνα.

Ξεκίνησε από τα 15

Το «σπάσιµο» της ιστοσελίδας της Ιντερπόλ τον Φεβρουάριο του 2008 – όταν ήταν 15 χρονών –ήταν το πρώτο χτύπηµα του nsplitter που τον έκανε γνωστό στην κοινωνία των «cracker», όπως αποκαλούνται οι χάκερ που προκαλούν«καταστροφές». Οι επιθέσεις του στην ιστοσελίδα της NSA, του FBI και του αµερικανικού Πενταγώνου από τον Φεβρουάριο του 2009 και ύστερα µετέτρεψαν τον 18χρονο σε αστέρι της κοινωνίας των χάκερ και εχθρό για τις αµερικανικές Υπηρεσίες Ασφαλείας.

'Ολα γινόντουσαν από διαµέρισµα στον Αγιο ∆ηµήτριο.

Είχε:

Χαρτοφυλάκιο 48 εισηγµένων εταιρειών στο Ελληνικό Χρηµατιστήριο.
Σε ειδική κρύπτη - βιβλίο 7.850 ευρώ και 300 δολάρια.
Επιταγές 20.000 ευρώ από τράπεζες του εξωτερικού.
130 πιστωτικες κάρτες

Από την υποκλοπή στοιχείων πιστωτικών καρτών είχε κερδίσει περισσότερα από 500.000 ευρω.

newsit