Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

ΚΑΜΑ ΣΟΥΤΡΑ


Το “Κάμα Σούτρα” αλα Ελληνικά στην εποχή της Τρόϊκας…


Σε μια εποχή που η Ελλάδα έχει καταντήσει “εξώλης και προώλης” (παράγωγα του ρήματος όλλυμι με τις προθέσεις εκ/εξ και πρό που σημαίνουν ο κατεστραμμένος ολοκληρωτικά και ο εκ των προτέρων κατεστραμμένος), το Loutraki One σας παραδίδει ένα εναλλακτικό Κάμα Σούτρα αλά Ελληνικά ή αλλιώς το Κάμα Σούτρα της Τρόϊκας (κατά το….της Τρόϊκας το κάγκελο κ.α).
Δείτε όλες τις στάσεις από το Κάμα Σούτρα της Τρόϊκας….

1) Ιεαραποστολικό. Είναι αυτό που αμέσως μετά τα νέα μέτρα Μπένι φωνάζεις “Χριστέ και Απόστολε”

2) Πρωκτικό σεξ. Είναι η αγαπημένη στάση 1 εκατ. ανέργων οι οποίοι “έχουν πιάσει πάτο”.
3) Καρεκλάτο. Αφού δεν έχουμε κάτι άλλο τρώμε τα έπιπλα. Εναλλακτική στάση, τα καίμε για να ζεσταθούμε λόγω νέας τιμής πετρελαίου
4) 69. Είναι η κορυφαία στάση του Κάμα Σούτρα της Τρόϊκα. Είναι η στάση που ανοίγεις το εκκαθαριστικό και περιλαμβάνει εξηνταεννιά νέες έκτακτες εισφορές.
5) Ποδολαγνεία. Η στάση που περπατάς ξυπόλητος γιατί δεν έχεις ούτε παπούτσια να βάλεις
6) Ένα στα όρθια. Η αγαπημένη (και μοναδική;;;) των Ελλήνων. Ένα σουβλάκι στα όρθια (για μικρότερο ΦΠΑ),
και τέλος η επαχθέστερη στάση του Κάμα Σούτρα της Τρόϊκα,
7) Ο Βενιζέλος από πάνω. Χωρίς λόγια. Τελειωτική στάση. Εναλλακτικά και σε στάση “Ο Πάγκαλος από πάνω”.
Άντε και καλά ………….ια.

ΑΝΤΡΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ

OYTE ENA COMMENT

Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2011


Βενιζέλος - Πάγκαλος στη νέα διαφήμιση της Conn-x


Και πόλεμος να γίνει με τους Τούρκους, αν βγει ο Πάγκαλος και «πετάξει» ατάκα, πάλι αυτός θα κλέψει την παράσταση στην επικαιρότητα.

Κάνοντας μια βόλτα στο δίκτυο, είδα πολλές αναφορές στις δηλώσεις του περί «έλλειψης ρευστού» και «σύλληψης από το Βενιζέλο».
Η δε δημιουργικότητα πολλών φίλων «χτύπησε κόκκινο».

Αυτό που δεν προσέξανε πολλοί όμως, είναι πως αυτά που είπε ο Πάγκαλος, «αδειάζουν» το Βενιζέλο και δείχνουν αν μη τι άλλο πως στα γραφεία της αντιπροεδρίας δεν επικρατεί και το πιο μονιασμένο κλίμα. Οι δύο αντιπρόεδροι έχουν έναν… ψυχρό πόλεμο μεταξύ τους, κάτι που φάνηκε και σε άλλες περιπτώσεις, όπως τότε που ο Θόδωρος ανέφερε πως οι στρατιωτικοί είναι «ο πιο αντιπαραγωγικός κλάδος», προκαλώντας νεύρα στον τότε υπουργό Άμυνας Βαγγέλη.

Ο «Νίντζα των αποκαλύψεων» έκανε μια βόλτα στα γραφεία της αντιπροεδρίας της κυβέρνησης και κατέγραψε ένα χαρακτηριστικό περιστατικό που δείχνει την «αγάπη» που τρέφουν οι δύο… άντρες μεταξύ τους.

Το σημερινό concept βασίζεται σ’αυτήν εδώ τη διαφήμιση:


















ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2011

Η Ελληνίδα που κατέκτησε την 10η θέση του περιοδικού “Fortun


Είναι μόλις 46 ετών. Είναι Ελληνίδα και βρίσκεται στην 10η θέση της ετήσιας έκθεσης του περιοδικού «Fortune», στην κατηγορία «10 global women on the rise».

Ο λόγος για την κύρια Αγγελική Φράγκου

Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου της «Navios», η κυρία Φράγκου, σύμφωνα με το «Fortune», παράτησε το 2004 τη θέση της στη Γουόλ Στριτ και σε λιγότερο από έναν χρόνο συγκέντρωσε 200 εκατομμύρια δολάρια και εξαγόρασε την ναυτιλιακή εταιρεία Navios». Εισήλθε δυναμικά στο Χρηματιστήριο Αξιών της Νέας Υόρκης, όταν ένα χρόνο μετά συγκέντρωσε 3,5 δισεκατομμύρια δολάρια.
Την περίοδο της κρίσης η Αγγελική Φράγκου κατάφερε να διατηρήσει τα μερίσματα προς τους μετόχους, επισημαίνει το «Fortune», την ίδια στιγμή που άλλες ναυτιλιακές εταιρείες υποχρεώθηκαν να προβούν σε τεράστιες περικοπές.
H πρώτη εταιρεία του Ομίλου που εισήχθη στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης ήταν η Navios Maritime Holdings, με σύμβολο «NM» και ημέρα εισαγωγής την 22α Φεβρουαρίου 2007. Λίγο αργότερα, στις 13 Νοεμβρίου 2007 η Αγγελική Φράγκου χτύπησε το καμπανάκι για τη διαπραγμάτευση των μετοχών της Navios Maritime Partners με σύμβολο «ΝΜΜ».Η Navios Maritime Acquisitions, είναι η νεότερη εταιρεία του Ομίλου, που εισήχθη στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης στις 7 Ιουλίου του 2008, με το σύμβολο (NNA). Την ίδια χρονική περίοδο κατάφερε να εξασφαλίσει από τους επενδυτές το ποσό των 253 εκατομμυρίων δολαρίων.

H 46χρονη Αγγελική Φράγκου, διαθέτει σήμερα έναν υπερσύγχρονο στόλο, με 22 υπερωκεάνια πλοία, με μέσο όρο ηλικίας 7,7 ετών. Είναι κόρη του Καπετάν Νικολάου Φράγκου, του Καρδαμυλιώτη εφοπλιστή και ευεργέτη της γενέτειρας, που τίμησε πρόσφατα και ο Σύλλογος Καρδαμυλίων Νέας Υόρκης.
Η Αγγελική Φράγκου, τα επιτεύγματά της οποίας έχουν «κεντρίσει» πολλές φορές το ενδιαφέρον των αμερικανικών και διεθνών Μέσων Ενημέρωσης, έχει τιμηθεί-μεταξύ άλλων-από τον Ναυτιλιακό Σύνδεσμο του Κονέκτικατ (The Connecticut Maritime Association), αποσπώντας τον τιμητικό τίτλο του Αρχιπλοιάρχου (Commodore Award), που απονεμήθηκε για πρώτη φορά σε γυναίκα. Επίσης, ο Οργανισμός Ελληνο-αμερικανίδων Γυναικών, το Ελληνοαμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο και άλλοι ομογενειακοί φορείς συμπεριλαμβάνονται στο μακρύ κατάλογο των φορέων που έχουν αναγνωρίσει και βραβεύσει την προσφορά της.

ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΟ ΧΩΡΙΟ

Μάθετε πού βρίσκεται το μοναδικό χωριό χωρίς... δρόμους!
Ημερομηνία: 06 Οκτωβρίου 2011
Μαθετε που βρισκεται το μοναδικο χωριο χωρις... δρομους!
Το χωριό Giethoorn είναι ένα χωριό στην ολλανδική επαρχία του Overijssel... Αποκαλείται και Βενετία της Ολλανδίας και όχι άδικα αφού δεν έχει δρόμους.. Έχει όμως κανάλια που φτάνουν τα 7,5 χιλιόμετρα!  Περίπου 50 μικρές ξύλινες γέφυρες περνούν πάνω από το τρεχούμενο νερό και ανάμεσα από τη καταπράσινη φύση.
Όλες οι μετακινήσεις είναι πλωτές (κάθε βάρκα μπορεί να μεταφέρει μέχρι 8 επιβάτες) και αθόρυβες  ώστε να μην διαταράσσεται η ηρεμία και η γαλήνη. Το κάθε κανάλι έχει μόνο 1 μέτρο βάθος. Τα περισσότερα σπίτια είναι χτισμένα πάνω σε νησάκια και είναι προσβάσιμα μόνο σε ξύλινες πεζογέφυρες.
Χαρακτηριστικό των σπιτιών  οι αχυρένιες στέγες, οι οποίες  είναι ένδειξη πλούτου! Βλέπετε εκεί είναι ακριβότερη μια αχυρένια στέγη από μια στέγη με κεραμίδια.
Το χωριό έχει την φήμη ότι αποτελεί πόλο έλξης πλούσιων και διάσημων ηθοποιών.. γιατί άραγε;