Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ

ΠΡΟΣΕΞΤΕ τι... ΤΣΙΠΟΥΡΟ πίνετε!

ΠΡΟΣΕΞΤΕ τι... ΤΣΙΠΟΥΡΟ πίνετε!
 
Τον κώδωνα του κινδύνου για τη δημόσια υγεία κρούει η Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων (EFSA), με αφορμή την έξαρση του φαινομένου της προώθησης παράνομα ελληνοποιημένων τσίπουρων στην εγχώρια αγορά τα οποία είναι πιθανόν να περιέχουν μεθανόλη σε τοξικά επίπεδα.

Η μεθανόλη είναι ουσία που υπάρχει ή μπορεί να απελευθερωθεί από τρόφιμα, όπως είναι τα φρούτα και τα λαχανικά, ενώ επίσης παράγεται με φυσικό τρόπο από τον οργανισμό.
Ωστόσο, γίνεται τοξική σε εξαιρετικά υψηλά επίπεδα έκθεσης, όπως στην περίπτωση κατανάλωσης ορισμένων αλκοολούχων ποτών που παράγονται οικιακά με μεθόδους απόσταξης, σύμφωνα με τους επιστήμονες της EFSA.

ΡΩΜΗ - ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Το ΤΟΡ 10 της Ρώμης!!! Αυτά που ΠΡΕΠΕΙ να δεις στην Αιώνια πόλη!!!
Ημερομηνία: 1 Ιανουαρίου 2014
Το ΤΟΡ 10 της Ρωμης!!! Αυτα που ΠΡΕΠΕΙ να δεις στην Αιωνια πολη!!!

Είναι η ερωμένη, η μούσα και η πιστή σύζυγος, είναι η Αιώνια πόλη ή απλά η Ρώμη. Η πρώτευουσα της Ιταλίας που έχει εμπνεύσει τόσους με την ομορφία της σας προκαλεί να την γνωρίσετε και o μόνος τρόπος για αυτό είναι να την περπατήσετε!
Ο μύθος και η ιστορία είναι αλληλένδετα σε αυτήν, μια πρωτεύουσα διχασμένη ανάμεσα στο παρόν, το πρόσφατο παρελθόν και τα τρεις χιλιάδες χρόνια ιστορίας που είναι πανταχού παρούσα. Ένα υπαίθριο μουσείο και μια αύρα που οδηγεί τα βήματα μας σε ένα ταξίδι αισθήσεων.
Εμείς σας παρουσιάζουμε τα ΤΟΡ 10 αξιοθέατά της...
 
1. Κολοσσαίο
-Είναι το μεγαλύτερο αμφιθέατρο της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας και το μεγαλύτερο στον κόσμο!! Χτίστηκε το 10-80 μ.χ. και είναι χωριτικότητας 50.000-80.000 ατόμων. Φυσικά και ανήκει στα Μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO.
 
Best Attractions In Rome: The Colosseum
2.Η Βασσιλική του Αγίου Πέτρου.
– Κατασκευάστηκε μεταξύ 1506 και 1615. Ο θόλος της είναι σχεδιασμένος από τον Μιχαήλ Άγγελο και βρίσκεται σε ύψος 136,57 μέτρων όπως φαντάζεστε είναι ο ψηλότερος θόλος στον κόσμο!
 
Best Attractions In Rome: St. Peter's Basilica
 

ΚΑΦΕ ΜΕ ΓΑΛΑ



Η ΝΔ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΑΝΟ

Η γελοιογραφία της ημέρας: Ο έρανος των ΝΔ - ΠΑΣΟΚ και η Siemens!!!
 
Η γελοιογραφία της ημέρας: Ο έρανος των ΝΔ - ΠΑΣΟΚ και η Siemens!!!
 
Δείτε την γελοιογραφία της ημέρας...
 

ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΕΚΡΗΞΗ Η ΦΑΙΣΤΕΙΟΥ

Απίστευτες εικόνες από την έκρηξη του ηφαιστείου Cordón Caulle στη Χιλή!!!!
Ημερομηνία: 17 Ιανουαρίου 2014
 
Απιστευτες εικονες απο την εκρηξη του ηφαιστειου Cordón Caulle στη Χιλη!!!!
 
Ο Χιλιανός φωτογράφος Francisco Negroni απαθανάτισε την έκρηξη του ηφαιστείου Cordón Caulle στη Χιλή, εντυπωσιάζοντας τους θεατές με τις εκπληκτικής ομορφιάς εικόνες του.
Το ηφαίστειο εξερράγη ένα κρύο βράδυ του χειμώνα και οι σκηνές που ακολούθησαν θύμισαν χωρίς δυσκολία ταινία επιστημονικής φαντασίας και πανάκριβα ειδικά εφέ!
 
perierga.gr - Συγκλονιστική έκρηξη ηφαιστείου στη Χιλή!
 
Ο ουρανός φωτίστηκε με ηλεκτρικές εκκενώσεις και αυτές οι αστραπές σε συνδυασμό με την έκρηξη του ηφαιστείου και τη λάβα δημιούργησαν μια απίθανη φωτογραφική συλλογή του Negroni, που παρουσιάζει ένα θέαμα που δύσκολα βλέπει κανείς. Κάθε πλάνο είναι γεμάτο από ενέργεια και ενθουσιασμό και κάνει τους θεατές να αισθάνονται σαν να είναι μέρος αυτής της φυσικής δραστηριότητας.
 
perierga.gr - Συγκλονιστική έκρηξη ηφαιστείου στη Χιλή!
 

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΡΗΤΗ

Η Ryanair ΠΡΟΚΑΛΕΙ! Έφτιαξε VIDEO με τη σημαία της ανεξάρτητης... ΚΡΗΤΗΣ! ΔΕΙΤΕ!






Η Ryanair ΠΡΟΚΑΛΕΙ! Έφτιαξε VIDEO με τη σημαία της ανεξάρτητης... ΚΡΗΤΗΣ! ΔΕΙΤΕ!
 
Ερωτηματικά προκαλεί το νέο διαφημιστικό βίντεο προώθησης της καμπάνιας για το 2014, της αεροπορικής εταιρείας Ryanair, – η οποία μάλιστα πρόσφατα απέκτησε και δύο βάσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη - στο οποίο απεικονίζεται ανάμεσα σε ονόματα ευρωπαϊκών πόλεων, το όνομα της Κρήτης αλλά όχι με την Ελληνική σημαία!

ΟΧΙ ΡΕ - ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ

Φάκελοι με σφαίρες σε Προβόπουλο και Πρετεντέρη!

Δημοσιευμένη  εικόνα


Ένας φάκελος με δύο σφαίρες των 7,65 χιλιοστών εστάλη στον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γ. Προβόπουλο


Παρόμοιο φάκελο έλαβε και ο Γ. Πρετεντέρης, τον οποίο και δεν άνοιξε.
Ο φάκελος έφτασε μαζί με την υπόλοιπη αλληλογραφία στο γραφείο του κ. Προβόπουλου στην Τράπεζα της Ελλάδας και εντοπίστηκε σήμερα το πρωί, καθώς περνούσε από έλεγχο.

Εκτός από τις δύο σφαίρες, σύμφωνα με πληροφορίες, περιείχε και επιστολή με απειλητικό περιεχόμενο, χωρίς να υπάρχει όνομα αποστολέα. Ειδοποιήθηκε η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία και ο φάκελος παρελήφθη και εστάλη για εξέταση στα εγκληματολογικά εργαστήρια. Για την υπόθεση διενεργείται έρευνα.

Παράλληλα, φάκελο με σφαίρες έλαβε και ο Γιάννης Πρετεντέρης. Ο γνωστός δημοσιογράφος δεν τον άνοιξε και τον παρέλαβε απευθείας η αντιτρομοκρατική.
kathimerini.gr