Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΩΝ ΒΕΡΜΟΥΔΩΝ

Ποια είναι η πραγματική ιστορία του Τρίγωνου των Βερμούδων;; Σας παρουσιάζουμε τα πιο γνωστά περιστατικά του και τις θεωρίες που τα συνοδεύουν!!!
Ημερομηνία: 11 Δεκεμβρίου 2013
Ποια ειναι η πραγματικη ιστορια του Τριγωνου των Βερμουδων;; Σας παρουσιαζουμε τα πιο γνωστα περιστατικα του και τις θεωριες που τα συνοδευουν!!!
Πολλές οι ιστορίες γύρο από τις μυστήριες εξαφανίσεις στο πασίγνωστο Τρίγωνο των Βερμούδων!!Τι όμως πραγματικά ισχύει ;
Το 1945, πέντε βομβαρδιστικά του αμερικανικού ναυτικού με πλήρωμα 14 ανδρών, που συμμετείχαν σε άσκηση, εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς στο διαβόητο
Τρίγωνο των Βερμούδων.
Η ομάδα αυτή των αεροπλάνων, που θα μείνει στην ιστορία ως το «Χαμένο Σμήνος», δν είναι φυσικά το μόνο περίεργο περιστατικό εξαφάνισης στην περίφημη θαλάσσια περιοχή.

Το Τρίγωνο των Βερμούδων δεν θα το βρείτε σε κανέναν επίσημο χάρτη, ούτε και θα καταλάβετε ότι κινείστε στα χωρικά του ύδατα.

Σύμφωνα με κάποιους ερευνητές ωστόσο, πρόκειται για πέρα για πέρα πραγματικό μέρος, με δεκάδες εξαφανίσεις αεροπλάνων, πλοίων και ανθρώπων, χωρίς να υπάρχει λογική εξήγηση για τα συμβάντα.

Από τη στιγμή που ο όρος «Τρίγωνο των Βερμούδων» εμφανίζεται σε αμερικανικό περιοδικό το 1964, ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει την περιοχή και το ερευνητικό ενδιαφέρον δεν λέει να κοπάσει. Ούτε βέβαια και οι μύθοι που σέρνονται ξοπίσω του!

Κι όμως, αν ψάξει κανείς λίγο βαθύτερα τις περισσότερες απ τις περιπτώσεις, θα διαπιστώσει ότι το μυστήριο είναι... λιγότερο μυστήριο: είτε τα σκάφη δεν ήταν ποτέ στην περιοχή, είτε βρέθηκαν τελικά αργότερα, είτε τέλος υπήρχε λογική εξήγηση για την εξαφάνισή τους.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι οι ισχυρισμοί για περίεργες μαγνητικές δυνάμεις και εμπειρίες «ιδιαίτερου τύπου» δεν έχουν καμία βάση.

Οι επιστήμονες είναι πλέον σε θέση να παρέχουν πειστήρια για αποκλίσεις από τη συνήθη νόρμα στη θαλάσσια αυτή περιοχή, έχοντας καταγράψει ιδιαίτερους σχηματισμούς στον βυθό του Τριγώνου των Βερμούδων.

Κι ενώ οι επίσημες θαλάσσιες Αρχές δεν αναγνωρίζουν το «Τρίγωνο του Διαβόλου» ούτε και καταγράφουν τα χρονικά του, κάνοντας λόγο για «φανταστική περιοχή», τα πλοία και αεροσκάφη που έχουν χαθεί στα όριά του μόνο φανταστικά δεν είναι!

Τι είναι το Τρίγωνο των Βερμούδων

ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

12 Δεκεμβρίου 2013
ΔΕ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ πού οδηγεί αυτή η πόρτα... (PHOTOS)
 
Αν νιώθετε ότι η Αποκάλυψη έρχεται γοργά ή ο κίνδυνος πυρηνικού ολέθρου είναι προ των πυλών, καλύτερα να είστε προετοιμασμένοι.
Και μάλιστα καλά προετοιμασμένοι, καθώς ποτέ δεν ξέρεις!
Δεν θα μπορούσε λοιπόν να βρεθεί καλύτερο καταφύγιο από το συγκεκριμένο σπίτι στη Νέα Υόρκη, το οποίο είναι μάλιστα προς πώληση.
Και όσο κι αν τα 1,75 εκατομμύρια δολάρια της τιμής του το παρακάνουν «αλμυρό», με το ποσό αυτό δεν αγοράζετε απλώς μια πολυτελή αγροικία στην απομονωμένη νεοϋρκέζικη ύπαιθρο, αλλά πολλά παραπάνω.
Όπως την τεράστια αποθήκη πυραύλων που έχει πλέον μετατραπεί σε υπόγειο καταφύγιο, που μπορεί να προστατεύσει εσάς και την οικογένειά σας από κάθε αποκαλυπτικό σενάριο!
Είναι πράγματι το υγρό όνειρο κάθε συνωμοσιολόγου...
Πάνω από την επιφάνεια της γης λοιπόν, το σπίτι είναι ένα πολυτελέστατο εξοχικό.



Κάτω από το έδαφος ωστόσο κρύβεται ένα υπόγειο φρούριο, που μπορεί να αντέξει όλες τις ανθρώπινες και φυσικές συμφορές.



Το σπίτι βρίσκεται εγκατεστημένο στην οροσειρά Adirondack.

 

Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΔΙΔΥΜΙΔΩΝ

ΒΡΟΧΗ ΑΣΤΕΡΙΩΝ!!! Πότε θα γίνει και πόσο θα διαρκέσει;;;

ΒΡΟΧΗ ΑΣΤΕΡΙΩΝ!!! Πότε θα γίνει και πόσο θα διαρκέσει;;;

Μπορεί η Παρασκευή και 13 να θεωρείται γρουσούζικη ημέρα, αλλά τουλάχιστον για φέτος θα είναι ξεχωριστή! Και αν αναρωτιέστε το γιατί, η απάντηση είναι μία.

Τη νύχτα της Παρασκευής 13 Δεκεμβρίου προς το ξημέρωμα του Σαββάτου 14 Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί μια νέα βροχή διαττόντων αστέρων, και ειδικότερα των Διδυμίδων, που θα είναι η τελευταία του έτους, θα είναι ορατή από τις περισσότερες περιοχές του πλανήτη μας, μεταξύ αυτών και από την Ελλάδα!

Οι Διδυμίδες, που έκαναν αραιά την εμφάνισή τους ήδη από τις 7 Δεκεμβρίου και θα είναι ορατοί έως τις 19 Δεκεμβρίου, συνήθως παράγουν ένα από τα θεαματικότερα φαινόμενα διαττόντων μέσα στο έτος και ο ρυθμός που θα πέφτουν τα ορατά μετέωρά τους (πεφταστέρια), αναμένεται να είναι 30 έως 60 την ώρα, με ταχύτητα γύρω στα 35 χιλιόμετρα την ώρα.

Επειδή όμως, λίγες ημέρες μετά, στις 17 Δεκεμβρίου, θα υπάρξει πανσέληνος και το φεγγάρι θα είναι ήδη «γεμάτο», η παρατήρηση στο νυχτερινό ουρανό δεν θα είναι εύκολη. Η καλύτερη κατεύθυνση για τις παρατηρήσεις θα είναι προς το ανατολικό μέρος του ουρανού μετά τα μεσάνυχτα.

Λίγα λόγια για τις Διδυμίδες

Οι Διδυμίδες, που έκαναν την πρώτη εμφάνισή τους στα μέσα του 1800, έχουν πάρει το όνομά τους από τον αστερισμό των Διδύμων, από όπου φαίνεται να προέρχονται. Η ιδιαιτερότητά τους είναι ότι, αντίθετα με τις περισσότερες βροχές διαττόντων, δεν προέρχονται στην πραγματικότητα από θραύσματα κάποιου κομήτη, αλλά από ένα μυστηριώδες ουράνιο σώμα, μάλλον αστεροειδή, τον «3200 Φαέθωνα», που ανακαλύφθηκε το 1983 από το δορυφόρο IRAS της NASA.

Πρόκειται για ένα σκοτεινό βραχώδες αντικείμενο χωρίς «ουρά», που μερικοί αστρονόμοι θεωρούν «νεκρό» πια κομήτη, το οποίο όμως δεν αφήνει στο πέρασμα του αρκετή σκόνη για να εξηγήσει τη δημιουργία της βροχής διαττόντων.

Οι αστρονόμοι που έχουν μελετήσει τις τροχιές των μετεώρων των Διδυμίδων, πιστεύουν ότι μάλλον προέρχονται από μεγάλες ποσότητες υλικών που εκτινάχθηκαν από τον «3200 Φαέθωνα», όταν αυτός είχε πλησιάσει πολύ τον Ήλιο.

ΕΠΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΦΥΛΕΣ

Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ που έχει ΣΟΚΑΡΕΙ τον πλανήτη: Ερχεται ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ! Πότε και πώς;;;

Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ που έχει ΣΟΚΑΡΕΙ τον  πλανήτη: Ερχεται ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ! Πότε και πώς;;;
 
"Όταν οι ακτίνες των Άστρων που περιστοιχίσουν την γη χτυπήσουν το κέντρο των επτά ηπείρων της ,τότε ο πλανήτης σαν κλειδί θα ξεκλειδώσει την εξέλιξη σ' ότι υπάρχει πάνω του και, ένα νέο εξελιγμένο είδος Ανθρώπων θα κυριαρχήσει την γη." ( "Ομάς Ιωκή" ). Επεξήγηση: Η παραπάνω " προφητεία" της ομάδος Ιωκή αν και, είναι αποκαλυπτική σε λεπτομέρειες σε σχέση μ' άλλες .
 
Ωστόσο, συνδέεται άμεσα με την Αποκάλυψη του Ιωάννη: "Ωδε ο νους ο έχων σοφίαν και επτά κεφαλαί, όρη επτά εισίν, όπου η γυνή κάθηται επ' αυτών και βασιλείς επτά εισίν, οι πέντε έπεσαν, ο εις εστίν, ο άλλος ούτω ήλθε και όταν έλθη ολίγον αυτό δεί μείναι..." (Ι΄Ζ 9,10).
 
Το άνωθεν χωρίο δίνει συμβολικά με τις επτά κεφαλές και τα επτά όρη, τους επτά ηπείρους που αναπτύχθηκαν οι επτά ρίζες φύλες της γης. Η γυναίκα συμβολίζει όλα όσα συμβαίνουν σε βάρος του Πνεύματος με τους συνεχόμενους θρησκευτικούς πολέμους.

ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΑΤΙΑ

Τι σημαίνει το πράσινο χρώμα ματιών;

Δημοσιευμένη  εικόνα

Η Charlotte Bronte, η συγγραφέας της Jane Eyre είπε πολύ εύστοχα ότι: «η ψυχή, ευτυχώς έχει διερμηνέα- συχνά ασυνείδητομεν, αλλά πιστό ερμηνευτή της - τα μάτια». Τα μάτια μας όμως, μπορούν να ερμηνεύσουν όχι μόνο τα συναισθήματά μας, αλλά και την προσωπικότητά μας. Κάποιος μπορεί να πει τι είδους άνθρωποι είμαστε, απλά κοιτάζοντας τα μάτια μας. Είναι σαν ένα ανοιχτό βιβλίο.



Μερικά ενδιαφέροντα γεγονότα σχετικά με τα πράσινα μάτια

Τα πράσινα μάτια στους ανθρώπους είναι λιγότερο συχνά απ' ότι τα μπλε ή καφέ και υπολογίζεται ότι υπάρχουν μόνο 1-2 % ανθρώπων στο κόσμο. Για το λόγο αυτό θεωρούνται ότι είναι και πιο «μυστηριώδη». Πολλοί χαρακτήρες μάγων και ατόμων με υπερφυσικές ιδιότητες σε κόμικς και ταινίες, φέρονται να έχουν πράσινα μάτια με μια ικανότητα να σε υπνωτίζουν και να σε διαπερνούν. Επίσης, πολλά αιλουροειδή με πράσινα μάτια που γυαλίζουν καλά στο σκοτάδι, προσθέτουν σε αυτή την έννοια του «μαγικού».

Μάλιστα σε μία μελέτη των χρωμάτων στα μάτια των ψαριών, εκείνα με τα πράσινα μάτια βρέθηκαν να επιτίθενται περισσότερο απ' ότι εκείνα με τα μάτια των άλλων χρωμάτων.

Tι σημαίνει το πράσινο χρώμα στα μάτια των ανθρώπων;



ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΑΤΟΥΑΖ

Μετάνιωσα, μπορώ να σβήσω το τατουάζ;

Δημοσιευμένη  εικόνα


Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται μια ιδιαίτερη αύξηση των τατουάζ που έγιναν πια μέρος του ...lifestyle


Ολο και περισσότεροι επιλέγουν να «χτυπήσουν» το δικό τους σχέδιο, σύμφωνα με το προσωπικό τους στυλ - μικρά, μεγάλα, με πολλά χρώματα ή και όχι, τα τατουάζ χαρακτηρίζουν τη σημερινή εποχή.

Οι τεχνικές έχουν εξελιχθεί και αυτό δίνει τη δυνατότητα στους καλλιτέχνες να ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς με εντυπωσιακά σχέδια και χρώματα.

Δημοσιευμένη  εικόνα
Σύμφωνα με έρευνα, το 50% των ατόμων που έχουν κάνει τατουάζ το μετανιώνουν, ενώ το 30% θέλουν να το αφαιρέσουν. Σπανιότερα η αφαίρεσή τους επιβάλλεται για λόγους αλλεργίας στη χρωστική ουσία που χρησιμοποιήθηκε.