Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ

Θαλασσοδάνειο 2,5 εκατ. ευρώ στον Τράγκα από Βγενόπουλο !!!

Δημοσιευμένη  εικόνα


Στον κατάλογο των δημοσιογράφων που έχουν πάρει δάνεια εκατομμυρίων ευρώ από τις τράπεζες, δίχως εγγυήσεις και δίχως να τα επιστρέψουν ποτέ, φιγουράρει και το όνομα του Γιώργου Τράγκα.


Σύμφωνα με στοιχεία της Λαικής Τράπεζας, ο Γιώργος Τράγκας έχει πάρει δύο δάνεια συνολικού ποσού 2.392.000 ευρώ από τη Λαϊκή, του Αντρέα Βγενόπουλου για τα οποία δεν δόθηκε καμια εγγύηση. Μάλιστα, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της τράπεζας, το 2012, δεν αναμένεται να αποπληρωθεί με αποτέλεσμα να χαθεί το σύνολο του ποσού.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Την ίδια ώρα πολλά ερωτηματικά προκαλεί το ομολογιακό δάνειο ύψους 98 εκατ. ευρώ, το οποίο κατάφερε να εξασφαλίσει ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA, από πέντε τράπεζες. Ένας σταθμός υπερχρεωμένος που αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα ρευστότητας και μάλιστα την ώρα που δεκάδες μεγάλες παραγωγικές επιχειρήσεις δεν παίρνουν από τις τράπεζες ούτε ένα ευρώ.

Μεγάλοι ευνοημένοι από τις τράπεζες είναι ο πρώην ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού ALTER Γιώργος Κουρής και ο διευθύνων σύμβουλος, Κώστας Γαννίκος. Η μέθοδος που χρησιμοποιούσαν έχει μείνει γνωστή ως «στρουμφάκια».

Σύμφωνα με αυτή, το κανάλι προκειμένου να δανειστεί από τις τράπεζες αποτιμούσε τις άυλες αξίες του, όπως για παράδειγμα τα σίριαλ και τις εκπομπές με φουσκωμένες τιμές. Στη συνέχεια αυτή η άυλη περιουσία έμπαινε ως εγγύηση για να ληφθεί το δάνειο.

Με τον τρόπο αυτό, κατόρθωσαν να λάβουν δανειοδότηση ύψους 500 εκατ. ευρώ για το ALTER, τα οποία δεν επιστράφηκαν ποτέ.
koutipandoras.gr

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ

Δευτέρα, 3 Ιουνίου 2013


Δείτε το μήνυμα που έστειλαν οι γυμνόστηθες Femen στην Τουρκία






Τη συμπαράστασή τους στους Τούρκους διαδηλωτές εξέφρασαν οι Femen με βίντεο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα τους και στο επίσημο προφίλ τους στο Facebook.


Γυμνόστηθες, φορώντας στεφάνια από λουλούδια στο κεφάλι και με ζωγραφισμένη την τουρκική σημαία στο στέρνο, περίπου δεκαπέντε νεαρές γυναίκες, μέλη της οργάνωσης στέλνουν μηνύματα αλληλεγγύης στους Τούρκους πολίτες.

«Οι Femen είναι υπέρ της τουρκικής επανάστασης. Οι διαδηλωτές δε φοβούνται τα δακρυγόνα και τις πλαστικές σφαίρες. Οι Femen πιστεύουν στον αγώνα της απελευθέρωσης από την τουρκική κυβέρνηση. Είμαστε κατά της ισλαμοποιήσης της Τουρκίας. Δε μπορούν να κόψουν τα δικαιώματά σας, όπως κόβουν τα δέντρα στην πλατεία Ταξίμ. Γυναίκες της Τουρκίας αγωνιστείτε για τα δικαιώματά σας και την ελευθερία της χώρας σας», αναφέρουν χαρακτηριστικά στο βίντεο.

http://www.to-parakseno.gr

MONSANTO - ΜΕΤΑΛΑΓΜΕΝΑ ΦΥΤΑ

"Monsanto": Θα τρώμε όχι αυτό που επιλέγουμε, αλλά αυτό που μας δίνουν ;;

Συνημμένη Εικόνα: 2225043ga1vBPp5.jpg



Η "τελική λύση" της Monsanto τείνει να κυριαρχήσει πλήρως σε όλους τους σπόρους και φυτά του πλανήτη

Εποχή των σχεδιασμών μιας παγκόσμιας δικτατορίας της αγοράς. Ο ρόλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης αποκαλύπτεται καθημερινά.



Μια νέα πρόταση νόμου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής θεωρεί παράνομη την καλλιέργεια, την αναπαραγωγή ή την εμπορία σπόρων κηπευτικών που δεν έχουν αξιολογηθεί, εγκριθεί και γίνει αποδεκτοί από μια νέα ευρωπαϊκή γραφειοκρατία το λεγόμενο Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φυτικών Ποικιλιών.

Το σχέδιο νόμου με την ονομασία Plant Reproductive Material Law, επιτρέπει στην κυβέρνηση να αποφασίζει αυτή για όλα σχεδόν τα φυτά και τους σπόρους.

Αν ένας ερασιτέχνης αγρότης, του Σαββατοκύριακου, καλλιεργεί στον κήπο του φυτά από σπόρους που δεν έχουν εγκριθεί, σύμφωνα με το νόμο αυτό, τότε θα μπορεί να καταδικαστεί ως εγκληματίας.


ANONYMOYS ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Ξεκίνησαν οι «επιθέσεις» των «Anonymous» στη Τουρκία !!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

Η ιστοσελίδα του κυβερνώντος κόμματος «Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης» (AKP), οι ιστοσελίδες της Διεύθυνσης Ασφαλείας και του κυβερνήτη της Κωνσταντινούπολης αλλά και η σελίδα της Τουρκικής προεδρίας, δέχτηκαν «επίθεση» από χάκερς. Λίγο νωρίτερα, με βίντεο οι Anonymous είχαν κάνει γνωστές τις προθέσεις τους.


Οι Anonymous, αφού στέλνουν τα «χαιρετίσματά τους» στη κυβέρνηση της Τουρκίας, αναφέρουν πως παρακολουθούν εδώ και μέρες «τους αδελφούς και τις αδελφές μας που ειρηνικά εξεγείρονται εναντίον στην τυραννική κυβέρνηση, η οποία τους κακομεταχειρίζεται, τους χτυπά, τους πυροβολεί με κανόνια νερού και τους ρίχνει αέρια στους δρόμους».

Οι Anonymous τονίζουν πως είναι εξοργισμένοι από τη συμπεριφορά της τουρκικής κυβέρνησης. Για το λόγον αυτό, προειδοποιούν πως θα ενώσουν τις δυνάμεις τους σε όλον τον πλανήτη και πως «θα γονατίσουμε την κυβέρνηση της Τουρκίας».
Και συμπληρώνουν πως θα επιτεθούν σε κάθε δίκτυο και μέσο επικοινωνίας τού τουρκικού κράτους. «Λογοκρίνατε τα κοινωνικά δίκτυα και άλλα μέσα επικοινωνίας του λαού σας…τώρα, οι Anonymous θα σας “κλείσουν’», αναφέρουν χαρακτηριστικά. Παράλληλα, οι Anonymous εκφράζουν την αλληλεγγύη τους προς τον τουρκικό λαό για τον αγώνα που δίνουν.

ΠΛΟΙΟ ΒΓΗΚΕ ΣΤΗ ΣΤΕΡΙΑ

Πλοίο στην κορυφή λόφου .

 
 

ΖΩΗ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟ

Τι συμβαίνει όταν πεθαίνουμε;
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Υπάρχει άραγε ζωή μετά το θάνατο...

Τι συμβαίνει και που πάμε όταν πεθαίνουμε; Υπάρχει παράδεισος και κόλαση; Το αιώνιο ερώτημα της ζωής μετά θάνατον είναι πάντα καίριο και αποτελεί ένα μυστήριο...
που απασχόλησε και απασχολεί εκατοντάδες χρόνια τους ανθρώπους... Όσες ταινίες και να βλέπουμε, όσα θρησκευτικά βιβλία και να διαβάζουμε, όσο πίστη και αν διαθέτουμε ο φόβος για το τέλος και το άγνωστο αλλά και η ελπίδα ότι τίποτα δεν τελειώνει όταν κλείσουμε για πάντα τα μάτια μας έχουν πάντα εξαιρετικό ενδιαφέρον. Πριν αναπτύξουμε τις 4 γνωστές θεωρίες για το τι συμβαίνει μετά το θάνατο, πρέπει να τονίσουμε πως η μεταθανάτια εμπειρία ανθρώπων που έφτασαν δηλαδή στο θάνατο αλλά επέστρεψαν στη ζωή δεν έχει σχέση με την μετά θάνατο ζωή !Επίσης πρέπει να διαχωρίσουμε και την περίπτωση της νεκροφάνειας, όπου οι βιολογικές λειτουργίες του οργανισμού αναστέλλονται σε τέτοιον βαθμό, ώστε να μην γίνονται αισθητές, με αποτέλεσμα ο ασθενής να δίνει την εντύπωση ότι είναι νεκρός, χωρίς όμως να είναι. Έτσι, μπορεί όσοι επιστρέφουν από κατάσταση νεκροφάνειας να μιλούν για την εμπειρία τους, αυτή όμως δεν είναι εξωσωματική και δεν σχετίζεται με τον θάνατο.
Τι ακριβώς όμως συμβαίνει όταν πεθαίνουμε; Υπάρχει μεταθανάτιος ζωή Ο Δρ. Eben Alexander υπήρξε νευροχειρούργος και καθηγητής στην Ιατρική Σχολή του Χάρβαρντ για 25 χρόνια.

ΘΕΩΡΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ

Δευτέρα, 3 Ιουνίου 2013

«Μυστικό σχέδιο για επίθεση στην Ελλάδα κρύβουν τα γεγονότα στην Τουρκία»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Τι αναφέρει το ABC Australia
Μυστικό σχέδιο για επίθεση στην Ελλάδα και μάλιστα άμεσα και γρήγορα βλέπει το Αυστραλιανό δίκτυο ΑBC σχολιάζοντας την λαϊκή εξέγερση στην Τουρκία...

«Στόχος είναι η Ελλάδα και ο ενεργειακός της πλούτος», ισχυρίζεται σε ρεπορτάζ του ο απεσταλμένος του ABC Australia στην Κωνσταντινούπολη.

Συγκεκριμένα το τηλεοπτικό δίκτυο υπογραμμίζει ότι το σκηνικό που έχει διαμορφωθεί μυρίζει προβοκάτσια του Στρατού προς τη κυβέρνηση Ερντογάν με τελικό στόχο την Ελλάδα. Σύμφωνα πάντα με το Αυστραλιανό τηλεοπτικό δίκτυο πηγές που πρόσκεινται στην κυβέρνηση, αναφέρουν ότι στήθηκε το σκηνικό έντασης από στρατιωτικούς για να να αναγκάσουν σε παραίτηση τη κυβέρνηση και να βρουν την αφορμή που επιθυμούν, για να επιτεθούν άμεσα και γρήγορα στην Ελλάδα, με σκοπό να αλλάξουν το status στο Αιγαίο και να ελέγξουν τον ενεργειακό της πλούτο.

Κατά το Αυστραλιανό κανάλι είναι γνωστό ότι οι στρατιωτικοί έχουν υποστεί τεράστια πλήγματα κατά τη διακυβέρνηση της χώρας από τον ισλαμιστή Ερντογάν. Τον θεωρούν άμεσα υπεύθυνο για την απώλεια του ελέγχου της χώρας και παραβάτη της παρακαταθήκης του Κεμάλ Ατατούρκ, που θέτει ως εγγυητή τον Στρατό για το πολίτευμα της χώρας και την εξωτερική της πολιτική. Ωστόσο το ABC λέει ότι οι στρατιωτικοί τον περιμένουν στη γωνία και θέλουν να εφαρμόσουν το σχέδιο «Βαριοπούλα», το οποίο μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει και τον ανοιχτό πόλεμο με την Ελλάδα και την Κύπρο.

Σημειώνεται ότι χθες δύο πολεμικά πλοία της Τουρκίας έκαναν βόλτα στο Αιγαίο.

newsbeast.gr