Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ

 22 November 2011
 

Ποινή φυλάκισης τριών ετών με ανασταλτικό αποτέλεσμα στην έφεση και δυνατότητα εξαγοράς της προς 10 ευρώ ημερησίως, επέβαλε το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας στον ιδιοκτήτη της αλυσίδας ινστιτούτων αδυνατίσματος Bodyline Λέων Λεβή, για οφειλές προς το Δημόσιο, ύψους 650.000 ευρώ.

Τριετής ποινή φυλάκισης με αναστολή επιβλήθηκε και στον Νικόλαο Παπακωνσταντίνου-Τζιβανάκη, υπεύθυνο της αλυσίδας κομμωτηρίων «Νίκολας ΑΕΒΕ», ο οποίος επίσης συνελήφθη για οφειλές προς το Δημόσιο που ξεπερνούν 232.267,40 ευρώ.

Ο Λέων Λεβής υποστήριξε πως είναι θύμα της οικονομικής κρίσης και ότι προτεραιότητά του ήταν να είναι συνεπής απέναντι στους υπαλλήλους του, γνωρίζοντας ότι αφήνει πίσω τις υποχρεώσεις του έναντι του Δημοσίου. Ο ίδιος τόνισε ότι θα μπει σε διαδικασία ρύθμισης των οφειλών του.

Από την πλευρά του, ο υπεύθυνος της αλυσίδας κομμωτηρίων «Νίκολας ΑΕΒΕ», υποστήριξε ότι το διάστημα στο οποίο έχουν βεβαιωθεί οι οφειλές του προς το Δημόσιο, το έτος 2010, δεν ήταν διευθύνων σύμβουλος της επιχείρησης. Το δικαστήριο έκανε, ωστόσο, εν μέρει δεκτό το αίτημά του και τον καταδίκασε για τις οφειλές του έτους 2009, που υπερβαίνουν τις 150.000 ευρώ.

Δηλαδή για 882.000 και κάτι ψιλά "καθάρισαν" με μια αναστολή...


Seleo.gr News